Χρωματολογία

Χρωματολογία

Τα χρώματα που μας αρέσουν αποτελούν το χρωματικό μας προφίλ…

Η χρωματολογία δηλώνει πολλά για τον χαρακτήρα μας..δείτε στο παρακάτω άρθρο…

 

Ασημί: άτομο με ζωηρή φαντασία, ντροπαλό άτομο. Του αρέσει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα και μαθαίνει πολύ εύκολα. Μερικές φορές νιώθει μπερδεμένο

 

Άσπρο: άτομο που κάνει όνειρα για τη ζωή του. Ζηλεύει εύκολα αλλά δεν αντιδρά επιπόλαια. Ξεχωρίζει από τους άλλους και έχει καταπληκτικές ιδέες που ξαφνιάζουν

 

Βυσσινί: έξυπνος άνθρωπος που ξέρει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος γι αυτόν. Μερικές φορές λειτουργεί εγωιστικά, αλλά είναι πολύ υπομονετικός όσον αφορά στην αγάπη.

 

Γαλάζιο: άτομο που τα συναισθήματά του αλλάζουν εύκολα και γρήγορα. Του αρέσουν τα ταξίδια και είναι μοναχικός τύπος. Εμπιστεύεται εύκολα και γι αυτό πληγώνεται και εύκολα.

 

Γαλαζοπράσινο: άτομο που διαλέγει προσεκτικά φίλους και συντρόφους. Δύσκολα κάνει χαζά λάθη. Του αρέσει να είναι αρχηγός και να έχει τον έλεγχο. Είναι η ψυχή της παρέας.

 

Γκρι: γοητευτικός και δραστήριος άνθρωπος. Δεν κρύβει τα συναισθήματά του, αλλά μερικές φορές λειτουργεί εγωιστικά. Έχει καλή αίσθηση του χιούμορ

 

Καφέ: δραστήριο και σπορ άτομο. Δύσκολα κάνει φίλους. Γενικότερα τα παρατάει εύκολα και ερωτεύεται επιπόλαια. Είναι όμως άξιος άνθρωπος.

 

Κίτρινο: γλυκός και αθώος άνθρωπος. Είναι πολύ δυνατός και παίρνει σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή. Πάντα ονειρεύεται μια ρομαντική σχέση

 

Κόκκινο: είναι γλυκός και αξιαγάπητος άνθρωπος, λίγο ιδιότροπος αλλά πάντα ερωτευμένος. Είναι φρέσκος και κεφάτος και πολύ επικοινωνιακός τύπος

 

Λαδί: πρόκειται για έναν γλυκύτατο και ζεστό άνθρωπο. Τα έχει καλά με όλους και δεν ζηλεύει εύκολα. Δεν του αρέσει η βία και ξέρει τι είναι σωστό και τι λάθος.

 

Λευκό: είναι ήρεμος ο άνθρωπος αυτός, αλλά εκνευρίζεται εύκολα. Ζηλεύει πολύ και παραπονιέται για λεπτομέρειες. Είναι όμως αξιόπιστος και πολύ αγαπητός.

 

Μαύρο: είναι προκλητικό το άτομο αυτό, αλλά έχει κότσια. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές στη ζωή του. Είναι απόλυτος στις αποφάσεις του και τις αλλάζει εύκολα.

 

Μπεζ: τύπος ανταγωνιστικός και σπορ. Δεν του αρέσει να χάνει, είναι αξιόπιστος και του αρέσει να βγαίνει έξω. Δεν ερωτεύεται εύκολα.

 

Μπλε: άτομο με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ιδιότροπος με καλλιτεχνικά ταλέντα και τάσεις. Του αρέσει να ερωτεύεται αλλά χάνει γιατί αγαπά με το μυαλό και όχι με την καρδιά.

 

Ναυτικό μπλε: γοητευτικό άτομο που αγαπά τη ζωή. Τρέφει δυνατά συναισθήματα για τους φίλους αλλά αν θυμώσει με κάποιον, δύσκολα τον συγχωρεί.

 

 

Πορτοκαλί: άνθρωπος υπεύθυνος που ξέρει πώς να συμπεριφερθεί σε δύσκολες καταστάσεις. Έχει πάντοτε στόχους, αλλά δύσκολα εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

 

Πορφυρό: είναι μυστήριος ο άνθρωπος αυτός. Ενθουσιάζεται εύκολα αλλά και βαριέται το ίδιο εύκολα. Είναι η ψυχή της παρέας και θέλει να έχει γύρω του αξιόπιστους φίλους.

 

Πράσινο: είναι αρκετά ντροπαλό το άτομο αυτό, αλλά κάνει εύκολα φιλίες. Μερικές φορές πληγώνει με τα λόγια του αλλά είναι πολύ αγαπητός άνθρωπος.

 

 

Ροζ: είναι άτομο που πάντα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο και βοηθά πολύ τους γύρω του. Δεν ικανοποιείται εύκολα. Είναι απαισιόδοξος άνθρωπος αλλά θέλει να ζει ρομαντικά.

 

 

Χρυσαφί: άτομο που ξέρει καλά τι είναι σωστό και τι λάθος. Είναι ευχάριστο, και του αρέσει να βγαίνει έξω συχνά. Του είναι δύσκολο να βρει το ταίρι του.

 

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960