Κάρμα..βόρειος και νότιος δεσμός

Κάρμα..βόρειος και νότιος δεσμός

Κάρμα..βόρειος και νότιος δεσμός..

Πώς είναι δυνατόν, η Αστρολογία, μια, καθαρά, επιστημονικά βασισμένη σε αστρονομικά δεδομένα, επιστήμη, να συνεργάζεται με τη Μεταφυσική;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που έχει βάλει σε σκέψεις, πολλούς, Αστρολόγους, αλλά και Μεταφυσικούς. Η απάντηση όμως, είναι, «Ναι». Φυσικά και μπορούν να συνεργαστούν, από τη στιγμή που τίποτα δεν είναι συμπτωματικό ή τυχαίο στην ζωή και την καθημερινότητά μας. Όπως, η ημέρα και η ώρα της γέννησής μας, έχουν μείζονα σημασία για τον Αστρολόγο, γιατί καθορίζουν τις γραμμές του χαρακτήρα μας και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εκπλήρωση του σκοπού της γέννησής μας, έτσι και η εκπλήρωση του καρμικού μας ρόλου σ’ αυτή τη ζωή, είναι στενά συνδεδεμένα. Η έκφραση του κάρμα, πραγματοποιείται μέσα από το Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Είναι αυτά τα δύο μικρά σημεία, επάνω στον γενέθλιό μας χάρτη, που προσδιορίζουν την καρμική μας εξέλιξη, σ’ αυτή τη ζωή.

Βόρειος δεσμός στον Κριό – Νότιος δεσμός στο Ζυγό

Είστε σε θέση, πάντα να διατηρείτε τις ισορροπίες. Συμβιβάζεστε προκειμένου να έχετε αρμονία και ταυτίζεστε, με καλή πρόθεση, πάντα, με τις συμπεριφορές των άλλων. Γίνεστε πολύ αγαπητοί και όλοι σας θέλουν είτε σαν σύντροφο είτε σαν συνεργάτη.Η στάση αυτή όμως, απορρέουσα από το Νότιο Δεσμό σας, μάλλον, κατά καιρούς σας προβληματίζει, αφού αναγκάζεστε να βγαίνετε από το δικό σας δρόμο προκειμένου να μην δυσαρεστήσετε τους άλλους. Είναι ίσως η ανάγκη σας για εξάρτηση και συντροφικότητα που σας ωθεί σ’ αυτές τις συμπεριφορές.

Βόρειος δεσμός στον Ταύρο – Νότιος δεσμός στο Σκορπιό

Αυτός, είναι από τους πιο δύσκολους άξονες του ζωδιακού, ως εκ τούτου και από τα πιο δύσκολα μαθήματα.Η στάση σας απέναντι στις αλλαγές, είναι πολύ συχνά, έως και μόνιμα, αρνητική. Αφήνετε τα προβλήματά σας, να σας δημιουργούν έντονη συναισθηματική φόρτιση, έτσι ώστε οι φόβοι σας, που προέρχονται από ασυνείδητες, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές μνήμες του παρελθόντος, να σας δημιουργούν, μέσα σας, αναστάτωση, πίκρα και απογοήτευση.

Βόρειος δεσμός στους Διδύμους – Νότιος δεσμός στον Τοξότη

Ο τρόπος σκέψης, η συμπεριφορά σας, αλλά και η καθημερινότητά σας, οριζόταν ως τώρα από ένα πνεύμα ανεξαρτησίας. Σε κάθε σας κίνηση, σε κάθε σας απόφαση, κυρίαρχη έννοια ήταν η ελευθερία, πράγμα που κάνει τη συναναστροφή σας με τους άλλους, κάποιες φορές, ανέφικτη, εξαιτίας της ανάγκης σας να κρατάτε αποστάσεις. Οι δεσμεύσεις και οι ευθύνες, είναι για σας κάτι, «φοβιστικό». Δεν αντέχετε τους κοινωνικούς συμβιβασμούς, και η συμμετοχή σας στο κοινωνικό γίγνεσθαι, γίνεται λίγο απρόθυμα. Ο Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους, σας οδηγεί, στο να μάθετε να επικοινωνείτε, πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά.

Βόρειος δεσμός στον Καρκίνο – Νότιος δεσμός στον Αιγόκερω

Είστε εξοικειωμένοι με την έννοια της καταξίωσης και της αναγνώρισης. Η αποτυχία, ως έννοια δεν περνά καθόλου απ’ το μυαλό σας και το κυνήγι των φιλοδοξιών σας, απορροφά πολύ από το χρόνο σας, κυρίως όταν αυτός ο χρόνος λείπει από τους δικούς σας ανθρώπους. Η ύλη, είναι μια χαρά, αλλά υπάρχει και ο συναισθηματικός σας κόσμος, τον οποίο μάλλον έχετε ξεχάσει. Ο βόρειος δεσμός σας, σας υποδεικνύει ότι πρέπει να μάθετε να δίνετε σημασία και στις ανάγκες των άλλων και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη δημιουργία οικογένειας, έτσι ώστε να συμμετέχετε στις υποχρεώσεις της.

Βόρειος δεσμός στο Λέοντα – Νότιος δεσμός στον Υδροχόο

Νιώθετε ασφαλής, όταν λειτουργείτε μέσα σε ομάδες. Ελίσσεστε κοινωνικά και γνωρίζετε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες με τις δικές σας. Μήπως όμως, το τίμημα του να πλαισιώνεστε από κόσμο, είναι να νιώθετε μοναξιά όταν έρχεται η ώρα ο καθένας να πάει στις δουλειές του; Θα διαπιστώσετε ότι όταν εσείς έχετε την ανάγκη, κανείς δεν θα βρεθεί δίπλα σας. Αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος του βορείου δεσμού σας, στον Λέοντα. Πρέπει να ηγηθείτε. Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να σταματήσετε να περιμένετε να σας δώσει δύναμη η ομάδα, αλλά μόνοι σας, απομονωμένοι, θα βρείτε τις δικές σας, εσωτερικές πηγές ενέργειας και από εκεί θα αντλήσετε τη δύναμή σας.

Βόρειος δεσμός στην Παρθένο – Νότιος δεσμός στους Ιχθείς

Είστε πολύ συμπονετικοί και ευαισθητοποιημένοι στον πόνο των άλλων. Τα προβλήματα σας έλκουν, οι στεναχώριες των άλλων, είναι το φόρτε σας. Η στάση αυτή, σας αποδυναμώνει όμως, καθώς συμπάσχετε τόσο πολύ στα προβλήματα του κόσμου γύρω σας, ώστε στο τέλος τα περνάτε για δικά σας. Ίσως σε προηγούμενες ενσαρκώσεις σας, είχατε πονέσει, είχατε αδικηθεί, νιώθετε μια ασίγαστη ανάγκη μέσα σας να δώσετε όλο και περισσότερα. Η παγίδα όμως εδώ, είναι ότι βλέπετε τις ανάγκες των άλλων και όχι τις δικές σας. Ο Βόρειος δεσμός σας, σας καλεί να σταματήσετε να μπερδεύεστε συναισθηματικά.

Βόρειος δεσμός στο Ζυγό – Νότιος δεσμός στον Κριό

Έχετε μια ιδιάζουσα αυτοπεποίθηση, σίγουροι για τον εαυτό σας και για την επιτυχία σας. Αυτό, κάποιες φορές δεν είναι και πολύ καλό, καθώς σας βάζει στο τριπάκι, μιας συνεχούς και ατέλειωτης προσπάθειας. Οι τάσεις σας είναι εγωιστικές, οι συμβουλές του περίγυρού σας δεν γίνονται αποδεκτές από εσάς και η εμμονή στις δικές σας και μόνο απόψεις είναι έντονη και ίσως και βίαιη. Το μάθημα που σας καλεί να μάθετε ο βόρειος δεσμός σας, είναι η συνεργασία.

Βόρειος δεσμός στο Σκορπιό – Νότιος δεσμός στον Ταύρο

Η ευχαρίστησή σας πηγάζει από την αίσθησή σας για ασφάλεια και δύναμη. Η ηδονή είναι μια ευχαρίστηση που δεν μπορείτε εύκολα να απαρνηθείτε. Η κτητικότητα, και ο φόβος της απώλειας, σας οδηγεί στη στασιμότητα. Η ζωή όμως, δεν είναι μια ευθεία. Είναι ένας δρόμος, με ελιγμούς και στροφές, που εσείς, δεν αντέχετε. Ο βόρειός σας δεσμός, στο Σκορπιό, σας ανοίγει το δρόμο προς την αναγέννηση, μέσα από αυτή ακριβώς την απώλεια που τόσο φοβάστε. Αφήστε στην άκρη, τα υλικά αγαθά και τις ηδονές από τις οποίες έχετε αποκτήσει εξάρτηση, και αναγεννηθείτε.

Βόρειος δεσμός στον Τοξότη – Νότιος δεσμός στους Διδύμους

Αμφισβητείτε τα πάντα και ανυπομονείτε για όλα. Νιώθετε έτοιμοι για μια καινούρια περιπέτεια, γιατί βρίσκεστε μόνιμα σε ένα δίλημμα, εξαιτίας των διαφορετικών και αντιθέτων αναγκών σας, οι οποίες υπάρχουν ταυτόχρονα μέσα σας. Θέλετε να γευτείτε όλες τις πλευρές της ζωής και δυσκολεύεστε να καταλήξετε κάπου, ή σε κάτι. Ο βόρειος δεσμός σας στον Τοξότη, σας καλεί να πετύχετε μια πορεία, μέσα από μια, πιο φιλοσοφημένη ζωή.

Βόρειος δεσμός στον Αιγόκερω – Νότιος δεσμός στον Καρκίνο

Νιώθετε έντονα την ανάγκη να ανήκετε κάπου. Θέλετε πάντα να έχετε ανθρώπους γύρω σας, ως ασπίδα προστασίας. Η οικογένεια, οι δομές και οι λειτουργίες της παίζουν για σας πρωταρχικό ρόλο. Η προσκόλλησή σας στη ρίζες, ή στα άτομα που αποτελούν την οικογένειά σας, υπονομεύει την προσπάθειά σας, τόσο στο να ξεχωρίσετε προβάλλοντας τον εαυτό σας, όσο και στο να διεκδικήσετε τον εαυτό σας, στο περιβάλλον σας, πρώτα κι ύστερα στον υπόλοιπο κόσμο.

Βόρειος δεσμός στον Υδροχόο – Νότιος δεσμός στον Λέοντα

Είστε πολύ εύθικτοι και υπερήφανοι. Είναι δίκοπο μαχαίρι η ανάγκη σας να φανείτε αλάνθαστοι και συνεπείς κοινωνικά. Η τάση που έχετε να προσέχετε την εικόνα σας για να μην εκτεθείτε, μπορεί να σας οδηγεί σε αυταρχική συμπεριφορά, έτσι ώστε να καταπιέζετε τα άτομα που θεωρείτε ότι πρέπει να υπερπροστατεύετε. Αν αυτά τα άτομο αντιδρούν, τότε τους νιώθετε απόμακρους, και απομονώνεστε, ή μένετε στο τέλος, μόνοι. Η πρόκληση για σας, είναι να μάθετε να συμπορεύεστε με τους άλλους, ψάχνοντας να γεφυρώσετε τα χάσματα μεταξύ σας και αποκτώντας πιο ουσιαστική επικοινωνία.

Βόρειος δεσμός στους Ιχθείς – Νότιος δεσμός στην Παρθένο

Η οργανωμένη καθημερινότητα είναι για σας πηγή ηρεμίας. Όλα τα έχετε προγραμματισμένα, όλα πηγαίνουν ρολόι και δεν ταράζεστε εύκολα από εξωγενείς παράγοντες, που συνήθως λειτουργούν απορρυθμιστικά. Πρέπει να ξέρετε όμως, ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη και τα σκαμπανεβάσματα αναπόφευκτα. Εσείς όμως, μπορεί ακόμα και να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας προκειμένου να μην αναγκαστείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να γίνεστε ψυχαναγκαστικοί. Ο στόχος του βορείου δεσμού σας, είναι να σταματήσετε να βάζετε ταμπέλες στα καλά οργανωμένα κουτάκια του μυαλού σας, αλλά και να πάψετε να κατατάσσετε τα πάντα σε κατηγορίες.

 

Πηγή: Μαρία Δημητριάδη, Zwdianews.gr

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960