Πλανητικοί τύποι και σχέσεις

Πλανητικοί τύποι και σχέσεις

Διαπλανητικές επαφές τρίτου τύπου…

Ήλιος

Η επαφή σου με έναν Ηλιακό τύπο (Λέων ή ωροσκόπος στον Λέοντα), θα είναι η ίδια η χαρά της ζωής. Θα σε κοιτάξει κατευθείαν στα μάτια και θα σου δηλώσει ακριβώς αυτό που θέλει, από σένα. Δεν θα δεχθεί το «όχι», ως απάντηση κι αν επιμείνεις να του αρνείσαι θα απογοητευτεί τόσο που μπορεί να νευριάσει μαζί σου. Θα σε στηρίξει αν συναινέσεις, θα σε καταλάβει σε όλα, θα απαιτήσει όμως το ίδιο κι από σένα. Να μην σου κάνει εντύπωση, αν πολύ γρήγορα θελήσει να σε παντρευτεί.

Σελήνη

Ο Σεληνιακός τύπος (Καρκίνος ή ωροσκόπος στον Καρκίνο) άνδρα, είναι μυστήριο, μεγαλύτερο κι απ’ αυτά της Αγκάθα Κρίστι. Είναι ο υπέροχος βασιλιάς της νύχτας, που υπόσχεται να σε πάρει στο ασημένιο άρμα του για να σε ταξιδέψει στο βασίλειό του. Θα σου υποσχεθεί ότι αυτό το συγκεκριμένο βασίλειο, κάποια μέρα θα γίνει και δικό σου, αν το θελήσεις. Θα σου δηλώσει αγάπη με το βαθύ και αισθησιακό του βλέμμα, που εκπέμπει μυστήριο. Δεν θα σου πάρει πολύ για να καταλάβεις ότι αυτό το μυστήριο, είναι απλά αυτό που φοβάται να μην καταλάβεις, ότι «του θυμίζεις τη μαμά του».

Ερμής

Ο Ερμητικός τύπος (Δίδυμοι, Παρθένος ή ωροσκόπος στα ζώδια αυτά), είναι ο σοφολογιότατος, με το μπλαζέ ύφος και με τις δηλώσεις που «τα σπάνε». Οι ατάκες του θα μείνουν στην ιστορία, ενώ δεν θα σταματήσεις να γελάς με τα ανέκδοτά του, πάντα σόκιν. Δεν θα διστάσει να σε σοκάρει για να σε κερδίσει. Ξέρει εκ των προτέρων τι θέλεις και θα στο δώσει απλόχερα. Ξέρει τα πάντα. Έχει γνώμη για όλα. Συζητάει επί παντός επιστητού με τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα ενός ειδήμονα. Πολύ γρήγορα όμως, θα ανακαλύψεις, ότι αυτός ο τύπος, δεν μπορεί, ούτε μία στιγμή, σιωπηλός.

Αφροδίτη

Ο Αφροδισιακός τύπος (Ταύρος, Ζυγός ή ωροσκόπος στα ζώδια αυτά), είναι εκείνος που θυμίζει bon viveur από το παρελθόν. Είναι ο τύπος της Belle époque που αρέσκεται σε κάθε είδους απολαύσεις. Λατρεύει να σε κοιτάζει με το υγρό του βλέμμα, την ώρα που ρουφάς τη δαγκάνα του αστακού, εκεί που σε πήγε για φαγητό. Ταξιδεύει το βλέμμα του στο μπούστο σου, σαν να σου λέει, «τώρα σε γδύνω». Θα σου προσφέρει χίλιες και μία νύχτες, γεμάτες απολαύσεις, κάθε είδους, αισθησιασμό και ηδονή. Αν όμως επιδιώκεις κάτι πιο σοβαρό, να έχεις υπόψη σου, ότι μαζί με σένα το επιδιώκουν κι άλλες δέκα…

Άρης

Ο Άρειος άνδρας (Κριός ή ωροσκόπος στον Κριό), έρχεται σαν σίφουνας στη ζωή σου για να σαρώσει ό,τι έχεις και δεν έχεις. Σε θέλει απεγνωσμένα, και παλεύει λυσσαλέα για να σε κατακτήσει. Αν έχει δε, και ανταγωνισμό, η καλύτερή του. Μαζί του, δεν θα νιώσεις ποτέ ανασφαλής. Είσαι το τρόπαιό του και θα σε προσέξει. Θα σε περιποιηθεί, θα σε αγαπήσει και θα σε προστατέψει από κάθε κίνδυνο, κι από άλλους άντρες, εννοείται. Θα είσαι σίγουρη κοντά του. Το θέμα είναι όταν εκείνος θα είναι έτοιμος να δεσμευτεί και εσύ δεν θα είσαι… Τότε καλή μου φίλη, η Παναγιά μαζί σου.

Δίας

Ο Δίϊος (Τοξότης, ενίοτε και Ιχθύς ή ωροσκόπος στα ζώδια αυτά), τύπος, είναι… ένα μικρό παιδί που αναζητά, τη θαλπωρή και την αγάπη της μάνας, που έχει στερηθεί. Ή τουλάχιστον έτσι θα σ’ αφήσει να καταλάβεις για να σε δελεάσει. Θα σου βγάλει το παιδί μέσα σου. Θα τον αναγνωρίσεις, ή μάλλον, θα σ’ αναγνωρίσει γιατί η ζωή του θα είναι παρόμοια με τη δική σου, όταν ήσουν πέντε ετών, και θα ‘χετε κοινές εμπειρίες. Θα σου φανεί υπερβολικός ή ψεύτης και θα δοκιμάσεις να τον ψαρέψεις, αλλά θα αποτύχεις παταγωδώς. Ξέρει να ξεγλιστράει. Μη σκας. Θα είναι πολύ υποστηρικτικός μαζί σου και θα σου σταθεί σε κάθε αναποδιά… εσένα και σ’ άλλες πέντε έξι.

Κρόνος

Ο Κρόνιος τύπος (Αιγόκερως ή ωροσκόπος στον Αιγόκερω) άνδρα, είναι ο «παππούς». Ο έμπειρος άνδρας, που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. Ξέρει να σε συμβουλέψει. Ξέρει να σε καθοδηγήσει. Ξέρει και να σε ποδηγετήσει όμως. Σοβαρός και ειλικρινής, δεν έχει τίποτα να κρύψει αλλά και τίποτα να μάθει. Σε θέλει έξυπνη και με αντίληψη γιατί μόνο έτσι θα σε κατευθύνει εκεί που θέλει, αφήνοντάς σε να πιστεύεις ότι έχεις οδηγηθεί μόνη σου. Να ξέρεις όμως, ότι μαζί του, δεν θα πεινάσεις ποτέ… σε όλα τα επίπεδα.

Ουρανός

Ο Ουράνιος άνδρας (Υδροχόος ή ωροσκόπος στον Υδροχόο), μπορεί να σε ξενίσει. Ίσως γιατί θα τον περάσεις για εξωγήινο, που ζει ανάμεσά μας. Θα σου μιλήσει για παράξενα πράγματα. Θα σου κάνει επίδειξη των γνώσεών του πάνω στα άλυτα μυστήρια του σύμπαντος, για τα οποία έχει άποψη, πάντα. Θα έχει λύσεις, για τις δυσκολίες της ζωής και τα άλυτα προβλήματα της ανθρωπότητας. Θα είναι φανατικός vegan και θα σε αγαπήσει, όπως αγαπά και τον αγώνα για τη διάσωση της γκρίζας φάλαινας. Θα σου δοθεί ειλικρινά, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα καταλήξει σύντροφός σου. Να είσαι βέβαιη όμως, ότι δεν θα τον χάσεις ποτέ, από κολλητό σου.

Ποσειδώνας

Ο Ποσειδώνιος άντρας (Ιχθύς ή ωροσκόπος στους Ιχθύες), θα έρθει πάνω στο άσπρο του άτι, με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα, κόκκινα, για να σου κάνει καντάδα, κάτω απ’ το παραθύρι σου. Θα υποστεί στωικά το μπουγέλο απ’ το γείτονα που θέλει να κοιμηθεί βραδιάτικα και θα σου θυμίσει κάτι μεταξύ Αλέκου Αλεξανδράκη και Clark Gable. Η αλήθεια του μετεωρίζεται ανάμεσα στη Φινος φιλμς και στη Metro Goldwyn. Η ιστορία σας, ένα φωτογραφικό άλμπουμ που θα γίνει viral  στο facebook, και θα μεταλλάσσεται ανάλογα με τις ανάγκες της σχέσης. Είναι εκείνος ο τύπος, που μετά από καιρό, θα καταλάβεις, ότι ήταν απλά, ένα παραμύθι.

Πλούτωνας

Ο Πλουτώνιος τύπος (Σκορπιός ή ωροσκόπος στο Σκορπιό), είναι αυτός, που δεν σου εύχομαι καλή μου φίλη να έρθει ποτέ στη ζωή σου, αν δεν διαθέτεις συναισθηματική αυτάρκεια, αλλά και ωριμότητα. Θα ανασύρει απ’ το βυθό της ψυχής σου ό,τι θαμμένο ένστικτο έχεις. Οι ανασφάλειές σου θα γίνουν το μαστίγιο, με το οποίο θα ελέγχει τις αντιδράσεις και τις επαναστάσεις σου. Η σεξουαλική ικανοποίησή σου θα γίνει το ναρκωτικό με το οποίο θα σε κρατά. Είναι αυτός που θα αλωνίσει στην ψυχή σου και θα αλλάξει το πεπρωμένο σου. Η αλλαγή θα είναι σαρωτική και εσύ, μετά το πέρασμά του, δεν θα είσαι ξανά η ίδια.

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960