A Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ΆγαλμαΑγάπηΑγγελίαΑγγελιοφόροςΆγγελος
Αν στο όνειρό σου δεις άγαλμα διάσημου ατόμου περίμενε χαρούμενες ειδήσεις, αν εσύ δεις πως έγινες άγαλμα χρειάζεται να δώσεις προσοχή στις δουλειές σου και να αναπτύξεις περισσότερη δραστηριότητα. Αν πάλι δεις άγαλμα με άλογο θα έχεις επιτυχία σε ότι σχεδιάζεις .
Αν δεις αγαπημένο πρόσωπο στον ύπνο σου να περιμένεις στιγμές χαράς και ευτυχίας.Τα αγαπημένα πρόσωπα στο όνειρο πολλές φορές υποδηλώνουν καλές ειδήσεις και οικονομική ευημερία. Αν δεις ότι είναι ντυμένα στα άσπρα ή χαρούμενα, θα σου δώσουν μια μεγάλη χαρά και θα σε στηρίξουν σε όποιο θέμα σε απασχολεί. Αν είναι στενοχωρημένα, θα μοιραστείς μαζί τους κάποια θλίψη ή θα αντιμετωπίσετε μαζί μια δυσκολία.
Αν ονειρευτείς ότι βάζεις κάποια αγγελία πρόσεχε που λες τα μυστικά σου, γιατί μπορεί να δεχτείς προδοσία. Αν διαβάζεις αγγελία θα βρεις εμπόδια σε θέματα που σε απασχολούν, αν πάλι η αγγελία αφορά άλλο άτομο θα μάθεις από την πλευρά του στενάχωρα νέα.
Αν δεις στον ύπνο σου ότι επισκέπτεται το σπίτι σου αγγελιοφόρος, ταχυδρόμος ή ακόμη και κούριερ σημαίνει αναπάντεχες χαρούμενες ειδήσεις ή κάποια επίσκεψη που δεν την περιμένεις και θα σου δώσει χαρά.
Αν στο όνειρό σου δεις, άγγελο να πετά πάνω από το σπίτι σου ή να μπαίνει στο χώρο σου, μεγάλη χαρά θα ακούσεις. Αν άγγελος σε παίρνει στα φτερά του θα σου έρθουν κέρδη που δεν τα περιμένεις. Αν δεις κάποιον γνωστό σου να έχει τη μορφή αγγέλου, σημαίνει πως μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς πάνω του για παρηγοριά.
ΑγγούριΑγελάδαΑγέληΑγιασμόςΆγιος
Αν ονειρευτείς πως τρως αγγούρι θα έχεις στενοχώριες .Αν προσφέρεις αγγούρι σε κάποιον να φάει, θα υπάρξουν φιλονικίες ανάμεσά σας.
Αν ονειρευτείς ότι έχεις αγελάδα στο σπίτι σου σημαίνει ανταμοιβή στους κόπους σου. Αν αρμέγεις αγελάδα θα έχεις επιτυχία και λεφτά. Αν μπήκε μέσα στο σπίτι σου, θα έχεις έσοδα από κάποια δική σου δουλειά. Αν σφάζεις αγελάδα πρόσεχε τους χειρισμούς σου, ίσως χάσεις χρήματα από λάθος δικό σου. Αν σε κυνηγά μια αγελάδα, πρόσεχε μην πάθεις κάποιο μικρό ατύχημα.
Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, που όμως θα λύσετε εύκολα. Η αγέλη σημαίνει και μια πιθανή στενοχώρια, που όμως θα ξεπεραστεί εύκολα.
Αν ονειρευτείς πως γίνεται αγιασμός στο σπίτι σου θα απαλλαγείς από προβλήματα. Αν προσφέρεις ή ρίχνεις εσύ αγιασμό σε άλλον σημαίνει πως από δική σου υπαιτιότητα κάποιον έχεις αδικήσει. Αν κάποιος σου ρίχνει αγιασμό θα πάρεις χαρά.
Αν δεις στον ύπνο σου Άγιο να σου μιλά περίμενε επιτυχίες στα θέματα σου. Πολλές φορές στα όνειρα εμφανίζονται μορφές Αγίων δίνοντας μηνύματα και συμβουλές.
ΑγκάθιΑγκαλιάΑγκινάραΑγκίστριΆγκυρα
Τα αγκάθια στο όνειρο προμηνύουν μικροπροβλήματα υγείας ή προβλήματα σε ανθρώπους που αγαπάς. Αν κόβεις τα αγκάθια θα γλιτώσεις από τις ταλαιπωρίες σου πολύ σύντομα. Αν τσιμπηθείς από αγκάθι, θα περάσεις μια στενοχώρια.
Αν ονειρευτείς κάποιον γνωστό σου να σε αγκαλιάζει τότε σύντομα θα κάνεις κάποιο ταξίδι. Αν αγκαλιάζεις άγνωστο προσοχή στις παρέες σου, γιατί κάποιοι φίλοι ενδέχεται να μην είναι τόσο ειλικρινείς και μπορεί να δεχθείς προδοσία. Αν δέχεσαι αγκαλιά από τους γονείς σου, σημαίνει ότι σε στηρίζουν και θα έχεις επιτυχία σε ότι και αν κάνεις. Αν σε αγκαλιάζει άνθρωπος που δεν ζει πια, περίμενε στενάχωρες ειδήσεις.
Αν ονειρευτείς αγκινάρα, θα δεχτείς κάποια στεναχώρια. Αν τρως αγκινάρα σε περιμένουν λύπες και βάσανα. Αν προσφέρεις σε κάποιον αγκινάρα θα δώσεις πίκρα.
Αν στον ύπνο σου δεις αγκίστρι πρόσεξε γιατί μπορεί να σε ξεγελάσουν.
Η άγκυρα υποδηλώνει ασφάλεια και σιγουριά. Αν ονειρευτείς άγκυρα όλες σου οι στεναχώριες σου θα ξεπεραστούν ενώ αν την ρίχνεις στη θάλασσα, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου.
ΆγνωστοςΑγωνίαΑδελφός-ΑδελφήΑέραςΑεροπλάνο
Το να δεις κάποιον άγνωστο στον ύπνο σου, φανερώνει ότι κάτι πολύ καλό θα σου τύχει, δώσε σημασία και στα άλλα στοιχεία του ονείρου σου.
Αν στον ύπνο σου δεις πως έχεις αγωνία εκτός από το άγχος που μπορεί να έχεις και το μεταφέρεις και στον ύπνο σου, σημαίνει πως προβλήματα και στενοχώριες σε περιμένουν στα επαγγελματικά.
Αν ονειρευτείς τα αδέλφια σου σε περιμένει μία μεγάλη χαρά. Αν μαλώνεις με τα αδέλφια σου θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά προβλήματα που θα σε πικράνουν. Αν πάλι στην πραγματικότητα δεν έχεις αδέλφια και στο όνειρο δεις πως έχεις, από κάποιον θα πάρεις βοήθεια που δεν την περιμένεις.
Αν στον ύπνο σου δεις πως σε φυσά καθαρός αέρας σε περιμένει ανακούφιση και χαρά. Aν όμως ο αέρας που αναπνέεις σου είναι δυσάρεστος περίμενε στενοχώριες.
Το να ονειρευτεί κανείς αεροπλάνο έχει πολλές έννοιες. Αν δεις ότι ταξιδεύεις με αεροπλάνο, σημαίνει πως ότι έχεις σχεδιάσει μέχρι τώρα θα πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν δεις ότι το αεροπλάνο πέφτει, τότε περίμενε κακά νέα και στεναχώριες. Αν όμως δεις αεροπλάνο να πετάει, σημαίνει πως η καριέρα που ονειρεύεσαι να κάνεις θα έχει μεγάλη άνοδο. Και επίσης αν ονειρευτείς ότι είσαι πιλότος, σημαίνει πως σύντομα σκέφτεσαι να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου.
ΑετόςΑηδόνιΑίθουσαΑίμαΑκαθαρσίες
Αν ονειρευτείς αετό να πετά πάνω από το σπίτι σου περίμενε μεγάλη οικογενειακή χαρά, αν είσαι πάνω σε αετό και σε πάει ψηλά σημαίνει μεγάλη επιτυχία. Αν πολεμάς με αετό πρόσεχε σε ότι κάνεις.
Αν στον ύπνο σου δεις αηδόνι, είναι καλό το όνειρο και αν φτιάχνει τη φωλιά του στο σπίτι σου θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Αν πετά πάνω από το σπίτι σου και κουτσουλίσει θα έχεις καλή τύχη.
Αν ονειρευτείς πως είσαι μέσα σε αίθουσα σκοτεινή θα πάρεις απογοήτευση και θα υπάρξει αποτυχία στις προσωπικές σου υποθέσεις. Αν μπαίνεις σε αίθουσα θα κάνεις μια καλή γνωριμία ενώ αν βγαίνεις σημαίνει πως θα χάσεις την υποστήριξη ενός φίλου.
Αν από κάποιο σημείο του σώματος σου τρέχει αίμα το όνειρο είναι καλό, κάτι που σε απασχολεί θα έχει γρήγορα χαρούμενο τέλος. Αν τρέχει από τη μύτη σου αίμα θα έχεις κέρδη που δεν τα περιμένεις. Αν απλά δεις μόνο αίμα, σημαίνει ευτυχία και χρήματα. Aν όμως κάποιος σε χτύπησε και αιμορραγούσες, σημαίνει πως θα πάρεις μια στενοχώρια.
Αν είσαι μέσα σε ακαθαρσίες η έχεις λερωθεί περίμενε πολλά οικονομικά κέρδη. Αν πατάς ακαθαρσίες πρόσεχε τις κινήσεις σου γιατί θα προκύψουν λάθη και ζημιές που θα σε αναστατώσουν.
ΑκαταστασίαΑκρογιαλιάΑλάτιΑλεπούΑλεύρι
Αν ονειρευτείς να είναι το σπίτι σου σε ακαταστασία και έχεις προβλήματα με τα οικονομικά σου τότε θα λάβεις χρήματα. Αν όμως έχεις μία άνετη οικονομικά ζωή και δεις ακατάστατα τα πράγματα σου θα έχεις απώλειες οικονομικές.
Αν ονειρευτείς πως κάθεσαι σε ήρεμη ακρογιαλιά και βλέπεις να έρχεται πλοίο θα γίνουν οι επιθυμίες σου πραγματικότητα, αν όμως υπάρχουν άγρια κύματα σε περιμένουν βάσανα.
Αν δεις αλάτι λευκό σημαίνει μεγάλη επιτυχία. Αν το δεις χυμένο πάνω σε τραπέζι θα έχεις καυγάδες στο σπίτι σου.
Αν ονειρευτείς πως πιάνεις αλεπού θα απαλλαγείς από προβλήματα. Αν αλεπού μπει στο σπίτι σου πρόσεχε γιατί κάποιος θα θελήσει να σε ξεγελάσει. Αν πάλι απλά ονειρευτείς μία αλεπού, τότε ένα άτομο που νομίζεις πως είναι φιλικό μαζί σου θα σε συκοφαντήσει χωρίς όμως επιτυχία.
Αν δεις στον ύπνο σου αλεύρι χαρά και χρήματα θα πάρεις ενώ αν δεις αλεύρι να είναι χυμένο θα χάσεις κάποια καλή ευκαιρία.
ΆλογοΆμμοςΑμπέλιΑμυγδαλιάΆμφια
Αν δεις ότι ιππεύεις άλογο, τότε θα ζήσεις την επιτυχία στην προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή, ενώ αν το άλογο που θα δεις είναι βρώμικο, τότε να προσέξεις διότι η εμπιστοσύνη που έχεις στους άλλους θα προδοθεί. Αν το άλογο είναι μαύρο, τότε η τύχη είναι με το μέρος σου. Επίσης αν ονειρευτείς ότι ιππεύεις άλογο και περάσεις το ποτάμι, σημαίνει πως θα έχεις καλοτυχία και αν δεις ότι ασχολείσαι με πολλά άλογα, σημαίνει πως σε περιμένουν πολλά κέρδη.
Αν κάθεσαι η περπατάς πάνω σε άμμο θα έχεις περαστικά προβλήματα και δυσκολίες. Αν βάζεις άμμο σε κάποιο δοχείο θα έχεις κάποιο μικρό χρηματικό όφελος.
Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα αμπέλι γεμάτο από σταφύλια τότε θα έχεις πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Αν καλλιεργείς αμπέλι θα πάρεις υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο ,αν πάλι τρως σταφύλια θα απαλλαγείς από στενοχώριες που έχεις.
Αν είσαι ελεύθερος και δεις αμυγδαλιά θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου ,αν είσαι παντρεμένος ηρεμία και ευτυχία θα έχεις στο σπίτι σου. Αν δεις ξερή αμυγδαλιά θα περάσεις στενοχώριες και καθυστερήσεις.
Αν δεις στον ύπνο σου δεις άμφια (ή τα φοράς) περίμενε χαρές, αν όμως δεις κάποιον άλλο να τα φορά θα μάθεις για λόγια άσχημα που γίνονται εις βάρος σου.
ΑναρρίχησηΑντίδωροΆντραςΑξιωματικόςΑπάτη
Αν ονειρευτείς πως σκαρφαλώνεις σε τοίχο θα έχεις εμπόδια που με κόπο θα τα ξεπεράσεις, αν πάλι σκαρφαλώνεις σε δέντρο σημαίνει επιτυχία στις δουλειές σου.
Αν σου δίνει παπάς αντίδωρο θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν το τρως θα ξεπεράσεις ένα πρόβλημα που σε απασχολεί και θα επιτύχεις στους σκοπούς σου.
Αν ονειρευτείς άντρα ψηλό θα έχεις προστασία από ένα κοντινό σου πρόσωπο. Αν ο άντρας είναι αδύνατος θα περάσεις κάποιες στεναχώριες ,ενώ αν είναι χοντρός θα πάρεις χαρά .
Αν χαιρετάς αξιωματικό θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις, αν απλά τον δεις θα έχεις προστασία από κάποιον δικό σου άνθρωπο. Αν όμως ονειρευτείς ότι είσαι εσύ αξιωματικός δώσε παραπάνω προσοχή στη δουλειά σου, γιατί θα υπάρξουν κάποια προβλήματα. Αν γυναίκα δει αξιωματικό σημαίνει νέα αισθηματική γνωριμία.
Αν δεις πως σε απατούν θα έχεις καλή τύχη, αν εσύ εξαπατάς άλλον θα έχεις επιτυχία σε ότι κάνεις. Αν όμως είσαι γυναίκα και σε απατά ο σύντροφος σου περίμενε καυγάδες και προβλήματα στη σχέση σας
ΑποσκευέςΑράχνηΑριθμοίΑρκούδαΑρνί
Αν ονειρευτείς πως κουβαλάς αποσκευές θα έχεις βάρος και στενοχώριες, αν κάποιος σε βοηθά να τις μεταφέρεις θα πάρεις βοήθεια από δικό σου άνθρωπο. Αν δεις πως πετάς ή χάνεις τις αποσκευές σου θα απαλλαγείς από βάσανα και λύπες.
Αν καθαρίζεις το σπίτι σου από αράχνες κάτι καλό θα σου τύχει. Αν όμως ονειρευτείς αράχνες ή τον ιστό τους, θα υπάρξουν κάποιες στεναχώριες στη ζωή σου.
Αν ονειρευτείς πως γράφεις αριθμούς περίμενε κέρδη. Οι ζυγοί αριθμοί δηλώνουν χαρά ενώ οι μονοί στενοχώρια.
Αν δεις στον ύπνο σου αρκούδα, πρόσεξε γιατί υπάρχουν εχθροί γύρω σου που δεν τους έχεις ανακαλύψει ακόμα. Αν σκοτώνεις αρκούδα θα εξουδετερώσεις τους εχθρούς σου.
Αν ονειρευτείς αρνί ή κοπάδι από αρνιά να βόσκουν, θα έχεις πρόοδο και ευτυχία. Αν σφάζεις αρνί και έχει άσπρο χρώμα θα πάρεις χαρούμενη είδηση ,αν όμως είναι μαύρο η είδηση θα είναι στενάχωρη.
Αρρώστια-ΆρρωστοςΑσανσέρΑσβέστηςΑσήμιΑστέρια
Αν στον ύπνο σου δεις πως είσαι άρρωστος περίμενε δυσκολίες στα οικονομικά σου, αν βοηθάς κάποιον που είναι άρρωστος κάτι καλό θα σου τύχει.
Αν ανεβαίνεις με ασανσέρ περίμενε επιτυχία ενώ αν κατεβαίνεις θα έχεις δυσκολίες στη ζωή σου
Αν ονειρευτείς ασβέστη θα έχεις οικονομικά προβλήματα, ενώ αν δεις πως σβήνεις ασβέστη πρόσεχε τους χειρισμούς στη δουλειά σου γιατί θα έχεις αποτυχία.
Αν στον ύπνο σου βρεις κάτι ασημένιο θα έχεις οικονομικό όφελος, αν πουλάς ασημένιο αντικείμενο θα έχεις ανακούφιση από προβλήματα . Εάν όμως ονειρευτείς ότι πάνω σου φοράς κάτι ασημένιο σε περιμένουν οικονομικά προβλήματα.
Αν δεις πολλά λαμπερά αστέρια μεγάλη χαρά θα πάρεις, αν όμως είναι θαμπά και κρυμμένα πίσω από σύννεφα περίμενε απογοήτευση και λύπη σε σένα ή στην οικογένεια σου.
ΑστυνομικόςΑυγάΑυτοκίνητοΆχυραΆβυσσος
Αν ονειρευτείς αστυνομικό πρόσεχε τις παρέες σου και μην δειχνεις την εμπιστοσύνη σου εύκολα.
Το να ονειρευτεί κάποιος αυγά στον ύπνο του σημαίνει πως αγάπη και ευτυχία θα κυριαρχούν στην ζωή του. Αν δεις μία κότα που να γεννάει αυγό, σημαίνει πως η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα πάρει τα πάνω της και θα είστε καλύτερα από ποτέ, ενώ αν δείτε αυγό κάποιου ερπετού προσοχή γιατί αυτό δεν είναι για καλό, διότι θα προκύψουν πολλές στεναχώριες. Επίσης αν δεις στο όνειρό σου ότι τρως αυγά, αυτό σημαίνει πως η υγεία σου θα είναι στα καλύτερά της. Άσπρα και κόκκινα αυγά καθώς και σπασμένα είναι ότι καλύτερο σε σχέση για τα οικονομικά θέματα που μπορεί να έχεις, διότι θα σου εμφανιστούν ευκαιρίες για καλύτερη θέση στην δουλειά σου.
Αν δει κάποιος αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα υπάρξουν αλλαγές στα σχέδιά του. Αν βρίσκεσαι μέσα στο αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα αλλάξουν κάποιες καταστάσεις που αλλιώς είχες προγραμματίσει να κάνεις. Αν δεις πως έτρεχες να προλάβεις το αυτοκίνητο αλλά τελικά δεν τα κατάφερες, σημαίνει πως θα υπάρξουν ανατροπές σε θέματα που αλλιώς είχες σχεδιάσει, ενώ αν δεις ότι κατέβαινες από το αυτοκίνητο θα εκπληρωθούν οι ευχές σου. Αν ονειρευτείς πως έτρεχες με μεγάλη ταχύτητα, σημαίνει πως σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αλλαγές στην ζωή σου για το δικό σου καλό. Επίσης αν δεις πως απέφευγες το τρακάρισμα, σημαίνει πως θα αποφύγεις κάποιον αντίπαλό σου.
Αν δεις σωρό από άχυρα, θα έχεις στο σπίτι σου οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη.
Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι σε άβυσσο, σημαίνει ότι θα υπάρξουν στην καθημερινότητά σου κάποιοι καβγάδες με αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα σε πικράνουν. Ενδέχεται να νιώσεις ότι προσβάλλεσαι από τα λόγια και τις πράξεις ανθρώπων που μέχρι τώρα είχες σε μεγάλη εκτίμηση. Αν δεις ότι χαζεύεις από μακριά μία άβυσσο και δεν μπορείς να φτάσεις κοντά της, δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα έχεις απώλειες.
ΑποτυχίαΑτύχημαΑσφυξίαΑιμομιξία
Αν ονειρευτείς πως έχεις αποτυχία στη δουλειά σου, στα αισθηματικά σου ή γενικότερα σε όποιο ζήτημα σε απασχολεί, τότε θα δεις ότι θα υπάρξει μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη σε ένα ζήτημα που πλέον το είχες «ξεγραμμένο»! Το όνειρό σου υποδηλώνει ότι έχεις κουραστεί πλέον αρκετά ή ότι πέρασες ένα διάστημα κακοτυχίας που σε αποθάρρυνε! Ξαφνικά όμως όλα αλλάζουν και βρίσκεις και πάλι τον καλό παλιό εαυτό σου!
Αν δεις στον ύπνο σου πως παθαίνεις ένα ατύχημα, τότε θα υπάρξει εντελώς ξαφνικά ένο εμπόδιο σε μία προσωπική σου υπόθεση που θα είναι τελειωτικό για ένα ζήτημα που περίμενες να εξελιχθεί. Θα δοθεί ένα οριστικό τέλος σε ένα ζήτημα που μέχρι τώρα ήλπιζες σε αυτό!
Αν δεις στον ύπνο σου ότι είτε εσύ είτε κάποιο δικό σου άτομο παθαίνει ασφυξία σημαίνει ότι πολύ σύντομα εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν κίνδυνο.
Αν δεις πως κάνεις έρωτα με συγγενικά σου πρόσωπα θα έχεις μεγάλες δυσκολίες στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου.
ΒάζοΒαδίζω-ΒάδισμαΒάλτοςΒαρέλιΒάρκα
Αν ονειρευτείς βάζο άδειο αυτό που περιμένεις δεν θα γίνει. Αν το δεις γεμάτο με λουλούδια θα έχεις επιτυχία στην δουλειά σου. Αν αγοράζεις κάποιο βάζο θα δεχτείς πρόταση για δουλειά .Γυναίκα ανύπαντρη αν αγοράζει ή πουλά βάζο σημαίνει πως θα δεχτεί ερωτική πρόταση ή πρόταση γάμου.
Αν ονειρευτείς πως βαδίζεις σε δρόμο ομαλό και φαρδύ, θα έχεις επιτυχία σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Αν ο δρόμος είναι με πέτρες και εμπόδια περίμενε δυσκολίες, αποτυχία και αναβολές στις υποθέσεις σου.
Αν στο όνειρο σου δεις πως περπατάς σε βάλτο, θα έχεις προβλήματα με τη δουλειά σου. Ο βάλτος υποδηλώνει ότι θα περάσεις μία δύσκολη και στενάχωρη περίοδο.
Αν ονειρευτείς βαρέλι να είναι γεμάτο κρασί , σε περιμένει χαρά και επιτυχία στη δουλειά σου. Αν όμως δεις ένα άδειο βαρέλι, σημαίνει πως θα πάρεις κάποια απογοήτευση.
Αν δεις πως είσαι μέσα σε βάρκα και η θάλασσα είναι ήρεμη, θα έχεις ανακούφιση από υποθέσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Αν δεις όμως δεις να τραβάς κουπί , θα κουραστείς και θα απογοητευτείς από την εξέλιξη κάποιων προσωπικών σου ζητημάτων.
Βασανισμός-ΒασανίζωΒασιλικόςΒασιλόπιταΒάτραχοςΒάφτιση-Βαφτίζω
Αν στον ύπνο σου δεις πως σε βασανίζουν, θα υπάρξει μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή σου. Αν εσύ βασανίζεις κάποιο άτομο, κάπου θα δώσεις την βοήθεια σου.
Αν ονειρευτείς βασιλικό, σημαίνει τύχη και εύνοια. Αν σου προσφέρουν βασιλικό, τότε θα σου γίνει μία πολύ καλή αισθηματική γνωριμία.
Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μία βασιλόπιτα, σημαίνει πως θα έχεις τύχη και χαρά. Αν όμως είσαι άντρας και δεις στον ύπνο σου ότι σου προσφέρουν βασιλόπιτα (και δεν είναι Πρωτοχρονιά), σημαίνει πως θα σου δώσουν κάποια στεναχώρια.
Αν στον ύπνο σου δεις βάτραχο ή βατράχια, τότε θα αποκαλυφθούν κάποια ψέματα που έχεις πει στο παρελθόν και θα έχεις προβλήματα. Θα κλονιστούν κάποιες φιλίες σου.
Αν ονειρευτείς πως βαφτίζεις , θα έχεις χαρά και ευτυχία στο σπίτι σου. Αν παρευρίσκεσαι σε βάφτιση θα κάνεις κάποιες καλές γνωριμίες και θα έχεις επιτυχία.
ΒάψιμοΒελόνα-ΒελόνεςΒενζίνηΒεντούζεςΒέρα
Αν δεις στον ύπνο σου πως βάφεις, σημαίνει πως θα περάσεις κάποιες στεναχώριες. Αν βάφεις το πρόσωπο σου, πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί θα βγουν στην επιφάνεια κάποια ψέματα που έχεις πει.
Αν δεις βελόνες στον ύπνο σου, θα έχεις αναστατώσεις και φιλονικίες με δικά σου άτομα. Αν σου ζητήσουν βελόνα και την προσφέρεις, τότε θα κάνεις καλό σε κάποιον. Αν τρυπάς κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο με βελόνα, σημαίνει ότι θα του δώσεις στενοχώρια.
Αν δεις πως μυρίζεις βενζίνη, θα υπάρξουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα που θα σε στεναχωρήσουν. Αν όμως καθαρίζεις τα ρούχα σου με βενζίνη, σημαίνει ότι μετά από πολύ κόπο θα έχεις επιτυχία στην καριέρα σου.
Αν ονειρευτείς πως σου ρίχνουν βεντούζες, κάποιο άτομο θα σου κάνει καλό από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν εσύ ρίχνεις βεντούζες σε κάποιον, θα απαλλαγείς από τις στενοχώριες σου.
Αν στον ύπνο σου δεις πως φοράς βέρα, θα πάρεις χαρά από μια συνάντηση. Αν είσαι παντρεμένος και δεις πως έχασες τη βέρα σου, θα υπάρξουν κάποια προβληματάκια στο γάμο σου.
ΒήμαΒιάζω-ΒιασμόςΒιβλίοΒιολέτεςΒόδι
Αν ανεβαίνεις πάνω σε βήμα για να μιλήσεις, περίμενε επιτυχίες στα θέματα σου
Αν είσαι γυναίκα και δεις πως σε βιάζουν, θα έχεις δυσκολίες και προβλήματα. Αν είσαι άνδρας και δεις πως σε βιάζουν, σημαίνει ότι θα καταφέρεις να γλιτώσεις από κακοτοπιές.
Αν ονειρευτείς πως κρατάς η διαβάζεις βιβλίο, θα έχεις χαρά και επιτυχία σε ότι σε απασχολεί . Αν σκίζεις όμως βιβλίο, θα αφήσεις κάποια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Αν δεις πως πουλάς βιβλία, θα σου παρουσιαστούν κάποια οικονομικά προβλήματα.
Αν δεις στον ύπνο σου βιολέτες (είτε σου τις προσφέρουν, είτε εσύ τις χαρίζεις), θα έχεις επιτυχία στις υποθέσεις σου.
Αν ονειρευτείς πολλά χοντρά βόδια, θα έχεις οικονομική άνοδο ενώ αν είναι αδύνατα πρόσεχε τα οικονομικά σου. Αν σφάζεις βόδι θα ξεπεράσεις δυσκολίες που έχεις.
ΒοσκόςΒουνόΒούρτσαΒούτυροΒραχιόλι
Αν ονειρευτείς πως είσαι βοσκός ή δεις άλλον βοσκό να βόσκει τα πρόβατα του, θα δεχτείς ευχάριστες οικογενειακές ειδήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στα αγαπημένα, συγγενικά σου πρόσωπα.
Αν δεις στο όνειρο σου βουνό με δέντρα, θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις, αν ανεβαίνεις πάνω σε βουνό θα έχεις επιτυχίες. Αν το βουνό είναι ξερό χωρίς δέντρα και με βράχους, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες.
Αν στο όνειρο σου κρατάς βούρτσα, θα έχεις οικονομικές δυσκολίες, ενώ αν βουρτσίζεις τα μαλλιά σου θα απαλλαγείς από βάσανα που έχεις.
Αν ονειρευτείς πως βάζεις βούτυρο στο φαγητό σου, θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις . Αν όμως στο όνειρό σου δεις πως τρως σκέτο βούτυρο, τότε θα έχεις φιλονικίες στο σπίτι σου.
Αν στον ύπνο σου δεις πως σου χαρίζουν βραχιόλι, κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί. Αν όμως φοράς στο χέρι σου βραχιόλι και μάλιστα χρυσό σημαίνει πως θα πάρεις στενοχώρια .
ΒράχοςΒρέφοςΒροχήΒρύσηΒύσσινο
Αν δεις πως είσαι πάνω σε βράχο θα έχεις επιτυχίες .Αν βλέπεις από μακριά βράχο θα υπάρξουν δυσκολίες στις προσωπικές σου επιδιώξεις.
Το νεογέννητο μωρό στο όνειρο σημαίνει ότι θα πάρεις χαρά από κοντινό σου πρόσωπο. Ενα χαρούμενο μωρό σημαίνει επιτυχία και στα επαγγελματικά σου. Αν λερώνεται θα πάρεις χρήματα. Αν το μωρό κλαίει και γκρινιάζει, προμηνύεται αρρώστια που θα ξεπεράσεις γρήγορα.
Αν δει κάποιος στο όνειρο βροχή, είναι συνήθως κακό προμήνυμα. Αν δεις πως βρέχει και υπάρχουν μαύρα σύννεφα, τότε σε περιμένουν προβλήματα. Αν δεις πως βρέχεσαι από την βροχή που πέφτει, τότε θα στεναχωρηθείς πολύ, αν όμως δεις πως ξέφυγες από την βροχή και δεν βράχηκες, σημαίνει πως θα απαλλαγείς από τις στεναχώριες και τα προβλήματα που σε περικυκλώνουν το τελευταίο διάστημα. Επίσης, αν ονειρευτείς πως είσαι μέσα στο σπίτι και κοιτάς έξω την βροχή που πέφτει, τότε ευχάριστα γεγονότα θα σου συμβούν, ενώ αν έχει καταιγίδα, σημαίνει κακοτυχία.
Αν πίνεις νερό από τη βρύση, τότε πολύ σύντομα θα έχεις κάποιες ειδήσεις. Αν στον ύπνο σου δεις ότι τρέχει πολύ νερό από βρύση, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά αλλά και στα αισθηματικά σου. Αν στάζει λίγο νερό από τη βρύση θα υπάρξουν κάποια εμπόδια στη ζωή σου.
Όπως και να δεις στον ύπνο σου το βύσσινο είναι καλό. Χαρούμενες ειδήσεις και ευκαιρίες θα έχεις στη δουλειά σου.
Βρικόλακας
Θα διανύσεις περίοδο άγχους και στεναχώριας που θα έχει προκληθεί από την συμπεριφορά αγαπημένων σου προσώπων. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε τους καβγάδες.
ΓάιδαροςΓάλαΓάμοςΓαμπρόςΓάντια
Αν στον ύπνο σου δεις γάιδαρο να σε δαγκώνει ή να σε κλωτσά, θα ακούσεις άσχημα λόγια από τους δικούς σου ανθρώπους. Αν ακούς γάιδαρο να γκαρίζει θα ακούσεις μία δυσάρεστη είδηση. Αν απλά τον βλέπεις από μακριά, θα πάρεις χαρά από τη δουλειά σου.
Αν ονειρευτείς πως πίνεις γάλα, θα πάρεις στενοχώρια. Αν κρατάς γάλα και το χύνεις, θα ανταλλάξεις πικρά λόγια με φίλο ή συγγενή σου.
Ο γάμος είναι κακός οιωνός. Αν δεις ότι κάνεις γάμο κρυφά, σημαίνει πως αποτυχίες και προβλήματα θα σου προκύψουν. Αν δεις πως δεν συμφωνούν οι γονείς σου για τον γάμο σου, σημαίνει πως θα υπάρξουν παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια. Αν δεις ότι στο γάμο σου φοράνε μαύρα ρούχα, τότε σε περιμένει κάποια στενοχώρια. Αν όμως δεις ότι ο σύντροφό σου παντρεύεται άλλη, σημαίνει πως δεν πρέπει να ανησυχείς διότι σου είναι πιστός.
Αν δεις γαμπρό στον ύπνο σου, θα έχεις καβγάδες με άτομα της οικογένειάς σου. Αν δεις τον εαυτό σου γαμπρό ενώ είσαι ήδη παντρεμένος, θα περάσεις μία δύσκολη και στενάχωρη περίοδο.
Αν ονειρευτείς παλιά και τρύπια γάντια, θα έχεις στενοχώριες. Αν τα γάντια είναι καινούρια από κάποιον θα πάρεις χαρά.
ΓαρίδαΓαρύφαλλοΓάταΓέλιαΓένια
Αν δεις στον ύπνο σου γαρίδες θα υπάρξουν κακοτυχίες και αναποδιές που θα σε κουράσουν.
Αν στο όνειρο σου δεις να σου προσφέρουν κόκκινο γαρύφαλλο, γρήγορα θα πάρεις χαρούμενη είδηση . Αν το γαρύφαλλο είναι μαραμένο θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στα αισθηματικά σου που θα σε στεναχωρήσουν.
Αν δεις στο όνειρο γάτα, σημαίνει κακοτυχία και δηλώνει κακό προμήνυμα. Αν δεις πως σου επιτέθηκε γάτα, σημαίνει ότι έχεις εχθρούς, ενώ αν απομάκρυνες την γάτα, τότε σημαίνει πως τα οικονομικά σου θα αυξηθούν. Αν ονειρευτείς γάτα να σε γρατζουνάει ένας αντίπαλός σου θα σε μειώσει ηθικά. Αν ονειρευτείς γάτα να νιαουρίζει, τότε κάποιος που θεωρείς φίλο σου προσπαθεί να σε βλάψει. Επίσης η άσπρη γάτα, σημαίνει στεναχώριες, έξοδα και προβλήματα.
Αν δεις στον ύπνο σου πως γελάς να περιμένεις είδηση που θα σε στενοχωρήσει.
Αν τα γένια που ονειρεύτηκες ήταν μακριά και αχτένιστα σημαίνει πως από κάποιο άτομο θα δεχτείς προσβολή. Αν είδες πως ξύρισες τα γένια σου θα πάρεις ανακούφιση από προβλήματα.
Γέννα-ΓεννώΓεννητικά όργαναΓεράκιΓέρος-ΓριάΓέφυρα
Αν ονειρεύτηκες γέννα, σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα ξαλαφρώσεις και θα φύγει ένα βάρος από πάνω σου. Θα νιώσεις ανακούφιση γιατί κάποιο σοβαρό πρόβλημά σου θα ξεπεραστεί.
Τα γεννητικά όργανα στο όνειρο εκτός από τις ερωτικές επιθυμίες που υποδηλώνουν, είναι ένα προμήνυμα για απρόσμενα προβλήματα και στεναχώριες που θα εμφανιστούν,
Το γεράκι αντιπροσωπεύει τους εχθρούς, επομένως αν ονειρεύτηκες ένα ή πολλά γεράκια σημαίνει ότι υπάρχουν εχθροί στη ζωή σου. Αν πιάνεις γεράκι ή το σκοτώνεις, θα ξαλαφρώσεις από προβλήματα, ενώ αν σου επιτίθεται γεράκι, θα κάνεις έναν καβγά με ένα άτομο που δεν έχει θετικές προθέσεις για εσένα.
Αν είσαι νέος και ονειρευτείς πως είσαι γερασμένος, θα έχεις αναποδιές και λύπες σε θέματα που σε απασχολούν.
Αν ονειρευτείς πως περπατάς πάνω σε γέφυρα θα έχεις κάποια επιτυχία. Αν κτίζεις γέφυρα, σημαίνει ότι μετά από προσπάθειές σου, θα δικαιωθείς. Αν δεις γέφυρα να γκρεμίζεται, πρόσεχε στη δουλειά σου γιατί από λάθος χειρισμούς θα έχεις ζημιά.
ΓιατρόςΓλάστραΓλέντιΓλιστρώΓλυκό
Αν δεις γιατρό να έρχεται σπίτι σου, χωρίς να είσαι άρρωστος θα έχεις στενοχώριες. Αν όμως δεις πως εσύ είσαι γιατρός θα πάρεις ανέλπιστη χαρά γιατί θα έρθουν κάποια χρήματα στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.
Αν το όνειρό σου δεις πως ποτίζεις μία γλάστρα με λουλούδια, θα έχεις επιτυχία και κέρδη στη δουλειά σου. Αν η γλάστρα είναι άδεια ή έχει ξερά λουλούδια, θα αποτύχεις σε κάποιο σχέδιό σου.
Αν στον ύπνο σου δεις πως παρευρίσκεσαι σε κάποιο γλέντι, θα μάθεις κάποια λόγια που σε έχουν διαβάλει.
Αν δεις στον ύπνο σου πως γλιστράς και πέφτεις κάτω, θα στεναχωρηθείς από κάποια απρόσμενη είδηση που θα προκύψει.
Αν τρως γλυκό θα πάρεις στενοχώριες στα ερωτικά σου. Αν φτιάχνεις ή ψήνεις γλυκά θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στα επαγγελματικά σου. Αν προσφέρεις γλυκό, θα κάνεις μία πολύ καλή πράξη σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Αν δεις πως απλώς σου προσφέρουν ή βλέπεις γλυκά χωρίς να τα αγγίζεις, σημαίνει πως έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν και σε εκτιμούν. Η σοκολάτα στο όνειρο προμηνύει ασθένεια.
ΓούναΓουρούνιΓουρούνιΓράμμαΓρατζουιέςΓυμνός-Γυμνό
Αν στο όνειρο σου φοράς γούνα, θα έχεις αναποδιές, βάσανα και οικονομικά προβλήματα. Αν δεις πως βγάζεις τη γούνα και την πετάς θα απαλλαγείς από κάποια προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό.
Αν στο όνειρο σου δεις να είναι μέσα στο σπίτι σου γουρούνι, θα προδοθείς από φίλο που δεν θέλει το καλό σου. Αν τρως χοιρινό κρέας σημαίνει πως θα πάρεις χαρά η χρήματα.
Αν στον ύπνο σου δεις κάποιο γράμμα, να ξέρεις ότι σε περιμένουν μεγάλες χαρές. Αν γράφεις γράμμα θα έχεις νέα από άτομο που έχεις καιρό να το ακούσεις. Αν διαβάζεις ένα γράμμα, θα έχεις μία πολύ ευχάριστη είδηση.
Αν δεις στο όνειρο σου να είσαι γρατζουνισμένος, οι στενοχώριες σου θα περάσουν γρήγορα.
Αν είσαι γυναίκα και δεις στον ύπνο σου πως είσαι γυμνή ή δεις όμορφη γυναίκα γυμνή , τότε θα εκπληρωθούν κάποιες επιθυμίες σου και θα πάρεις χαρά. Αν όμως δεις στον ύπνο σου μία γυμνή, άσχημη γυναίκα, θα έχεις προβλήματα και λύπες. Αν είσαι άνδρας και ονειρευτείς πως είσαι γυμνός, ή κάποιος άλλος άνδρας είναι γυμνός, θα υπάρξουν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά.
ΓυναίκαΓύφτος-ΓύφτισσαΓκρεμόςΓονείςΓραφείο
Αν δεις πολλές γυναίκες στον ύπνο σου πρόσεχε μην μπλεχτείς σε λόγια και κουτσομπολιά. Αν η γυναίκα είναι μελαχρινή το όνειρο δηλώνει στενοχώρια ενώ αν είναι ξανθιά θα πάρεις χαρά.
Αν ονειρευτείς γύφτους τότε θα πρέπει να προσέξεις αρκετά στα οικονομικά σου γιατί θα εξαπατηθείς και είναι πολύ πιθανό να χάσεις κάποια λεφτά.
Αν δεις πως βρίσκεσαι σε έναν γκρεμό, τότε πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή μέσα τις επόμενες ημέρες, γιατί θα υπάρξει κάποιο εμπόδιο στις προσωπικές σου υποθέσεις που θα απειλήσει την σταθερότητα και την ευτυχία σου. Αν δεις πως πηδάς στο γκρεμό, χωρίς να πάθεις τίποτα, σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη ζωή σου και θα γευτείς την επιτυχία. Αν βρίσκεσαι στο κάτω μέρος ενός γκρεμού, τότε έχεις ανάγκη από βοήθεια και υποστήριξη για να καταφέρεις να ξεφύγεις από τα προβλήματα.
Αν ονειρευτείς τους γονείς σου να είναι ήρεμοι και χαμογελαστοί τότε σημαίνει ότι τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα έχεις πολύ ευχάριστες επικοινωνίες που θα σε τονώσουν και θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Αν είναι οι γονείς σου δεν είναι πλέον εν ζωή, τότε θα εμφανιστούν στον ύπνο σου ως προειδοποιητικό σημάδι, για να σε προφυλάξουν από μία δυσκολία που θα εμφανιστεί πολύ σύντομα στη ζωή σου
Αν στον ύπνο σου δεις πως κάθεσαι στο γραφείο σου σημαίνει πως κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν το γραφείο σου είναι καθαρό και περιποιημένο τότε είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις σε όλες τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Ενώ αν είναι βρώμικο και φθαρμένο τότε θα έχεις κάποια προβλήματα με αγαπημένα σου πρόσωπα.
Γυμναστήριο
Αν δεις στον ύπνο σου πως είσαι στο γυμναστήριο και γυμνάζεσαι, σημαίνει πως πολύ σύντομα θα ανακαλύψεις τις πραγματικές διαθέσεις κάποιων ανθρώπων που συμπεριφέρονται πισώπλατα απέναντί σου. Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι στο γυμναστήριο και βλέπεις άλλους να γυμνάζονται τότε θα δεχτείς εντελώς ξαφνικά υποστήριξη που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου.
ΔακτυλήθραΔαμάσκηναΔάνειοΔάσκαλοςΔάσος
Αν ονειρευτείς πως φοράς δακτυλήθρα, θα έχεις ευθύνες πολλές και στενοχώρια. Αν σου δίνουν δακτυλήθρα θα ακούσεις μία δυσάρεστη είδηση.
Αν στο όνειρο σου δεις πως τρως δαμάσκηνα, να περιμένεις επιτυχία. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς δαμάσκηνα, θα έχεις ερωτική επιτυχία ή θα κάνεις κάποια καλή γνωριμία.
Αν ονειρευτείς ότι ζητάς να πάρεις δάνειο, δώσε προσοχή στη δουλειά σου για θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα προβλήματα. Αν όμως δεις πως σου ζητούν δανεικά θα απογοητευτείς από δικό σου άνθρωπο.
Αν δεις στον ύπνο σου δάσκαλο θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις αρκετές ευθύνες. Αν δεις πώς κάποιος δάσκαλος σε διδάσκει, τότε θα έχεις πολύ ευχάριστες αλλά και τυχερές εξελίξεις σε προσωπικά σου ζητήματα.
Αν ονειρευτείς πως είσαι μέσα σε δάσος γεμάτο δέντρα, θα έχεις ηρεμία στη ζωή σου και θα πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου. Αν δεις πως χάθηκες στο δάσος και περιπλανιέσαι, θα κουραστείς από προσπάθειες που θα κάνεις για να πετύχεις αυτά που θέλεις.
ΔάφνηΔαχτυλίδιΔάχτυλοΔελφίνιΔέμα
Αν δεις πως στολίζεις το σπίτι σου με δάφνες, θα έχεις χαρά και επιτυχία στο σπίτι σου. Αν κρατάς επάνω σου κλαδί με δάφνες, μια επιτυχία θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις. Αν μασάς φύλλα δάφνης, θα έχεις πίκρες και στεναχώριες.
Το δαχτυλίδι δεν είναι πάντα κακό προμήνυμα. Αν δεις πως σου κάνουν δώρο ένα δαχτυλίδι, σημαίνει πως θα σε στεναχωρήσουν, ενώ αν δεις ότι χάριζες ένα δαχτυλίδι, σημαίνει πως με την συμπεριφορά σου θα ενοχληθούν και θα στεναχωρηθούν οι άλλοι από σένα. Επίσης αν δεις ότι φόραγες δαχτυλίδι, θα περάσεις πολλά προβλήματα. Αντίθετα, αν δεις πως έβγαζες το δαχτυλίδι, σημαίνει πως θα απαλλαγείς από τα βάσανα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό και αν ονειρευτείς ένα ωραίο και πολύτιμο δαχτυλίδι το οποίο το θαυμάζεις, σημαίνει πως θα πάρεις δόξα και χαρές.
Αν δεις στον ύπνο σου ότι πονά το δάχτυλό σου, θα πάρεις λύπη από δικό σου άνθρωπο. Αν δεις πως τραυματίζεται το δάχτυλο σου, θα έχεις τσακωμούς για θέματα οικονομικά.
Αν δεις στο όνειρό σου δελφίνι να παίζει στη θάλασσα, θα έχεις χαρά και επιτυχίες ! Αν βρίσκεται το δελφίνι στην ξηρά, τότε σε περιμένουν κάποιες λαχτάρες.
Αν στον ύπνο σου δεις δέμα, σημαίνει πως θα έχεις κάποια συνάντηση. Αν εσύ στέλνεις δέμα σε άλλον, θα γίνουν κάποιες ζημιές στο χώρο σου, ή θα χάσεις κάποιο πολύτιμο για εσένα αντικείμενο.
ΔέντροΔεξαμενήΔέρμαΔεσμός ερωτικόςΔεσπότης
Αν ονειρευτείς πως σκαρφαλώνεις πάνω σε δέντρο, θα έχεις επιτυχία. Αν το δέντρο έχει καρπούς επάνω του, κάτι καλό θα συμβεί σε σένα η στην οικογένεια σου. Αν δεις πως πέφτεις από δέντρο, θα έχεις προβλήματα με τη δουλειά σου. Αν φυτεύεις δέντρο, θα ξεπεράσεις δυσκολίες που τυχόν έχεις.
Αν δεις δεξαμενή γεμάτη με νερό, είναι πολύ καλό το όνειρο, αν όμως δεις πως είναι άδεια, θα έχεις καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σου.
Αν ονειρεύτηκες κόκκινο δέρμα, πολύ γρήγορα θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις. Αν το δέρμα είναι λευκό τότε σημαίνει ότι αυτός που αγαπάς θα σου ανταποδώσει την αγάπη σου. Αν το δέρμα που ονειρεύτηκες ήταν κίτρινο η μαύρο τότε θα πάρεις απογοήτευση και στεναχώρια.
Αν ονειρευτείς πως έχεις δεσμό με άτομο πολύ μεγαλύτερο από σένα, τότε θα δεχτείς ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη. Αν έχεις δεσμό με χήρα / χήρο, τότε σύντομα θα έχεις κάποια είδηση. Αν το άτομο που βλέπεις πως έχεις δεσμό είναι παντρεμένο θα έχεις προβλήματα και ευθύνες πολλές.
Αν ονειρευτείς δεσπότη να ευλογεί μέσα σε εκκλησία τον κόσμο, θα έχεις χαρά και ηρεμία στο σπίτι σου. Αν φιλάς το χέρι δεσπότη, κάποιος άνθρωπος θα σε βοηθήσει.
ΔήμαρχοςΔημοπρασίαΔιαβατήριοΔιάβολοςΔιαζύγιο
Αν στον ύπνο σου δεις πως έγινες δήμαρχος , τότε θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι σε χώρο που γίνεται δημοπρασία, θα έχεις προβλήματα και καβγάδες με συγγενείς ή φίλους. Αν δεις πως τα προσωπικά σου αντικείμενα βγαίνουν σε δημοπρασία, θα έχεις αναποδιές και στενάχωρα γεγονότα.
Αν ονειρεύτηκες διαβατήριο, σημαίνει ότι θα έχεις κάποια μικρή αδιαθεσία. Αν δεις πως ο σύντροφος σου , σου δίνει διαβατήριο θα υπάρξουν προβλήματα στο δεσμό σας.
Αν στον ύπνο σου δεις διάβολο, τότε θα υπάρξουν κάποια δυσάρεστα γεγονότα που θα σε καταβάλλουν. Αν ο διάβολος που ονειρευτείς σου μιλήσει και σου πει λόγια που εσύ θα πιστέψεις , να προσέχεις γιατί θα προδοθείς από άτομο που έχεις εμπιστοσύνη.
Αν ελεύθερος δει στον ύπνο του πως χωρίζει θα κάνει καλό γάμο. Για τους παντρεμένους το όνειρο σημαίνει προβλήματα και καθυστερήσεις.
ΔιαθήκηΔιαμάντι-ΔιαμάντιαΔιαμέρισμαΔίδυμαΔικαστήριο
Αν ονειρευτείς πως κρατάς στα χέρια σου διαθήκη που σου αφήνει κληρονομιά, θα σου έρθουν χρήματα που δεν τα περιμένεις.
Όπως και να τα δεις τα διαμάντια στον ύπνο σου, θα έχεις στενοχώριες. Αν όμως δεις πως σου κλέβουν διαμάντια, τότε θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις .
Το διαμέρισμα δηλώνει τον εσωτερικό μας εαυτό. Αν δεις διαμέρισμα φωτεινό και άνετο θα έχεις αισιοδοξία και να περιμένεις επιτυχίες και χαρές. Αν το διαμέρισμα είναι μικρό και σκοτεινό θα περάσεις μία περίοδο που οι στεναχώριες θα σε κάνουν να σκέφτεσαι απαισιόδοξα.
Τα δίδυμα παιδιά δηλώνουν στενοχώριες. Οσο πιο πολλά παιδιά δεις στον ύπνο σου τόσο πιο μεγάλες στενοχώριες θα πάρεις.
Αν ονειρευτείς πως σε πάνε στο δικαστήριο θα έχεις μεγάλες στενοχώριες. Αν δεις πως σε δικαστήριο σε αθωώνουν θα πάρεις ανακούφιση από προβλήματα .Αν δεις πως εσύ είσαι δικαστής θα περάσεις μία κακότυχη περίοδο.
ΔικηγόροςΔίχτυ-ΔίχτυαΔίψα-ΔιψώΔόντιαΔρεπάνι
Αν δεις δικηγόρο στο όνειρο σου, θα έχεις διαφωνίες με συγγενικά σου πρόσωπα. Αν σε υπερασπίζεται δικηγόρος πρόσεχε τη δουλειά σου γιατί θα υπάρξουν προβλήματα για τα οποία θα φέρεις εσύ την πλήρη ευθύνη.
Αν ονειρευτείς πως ρίχνεις δίχτυα στη θάλασσα για να ψαρέψεις και γεμίζει το δίχτυ σου με ψάρια, θα έχεις πολλά κέρδη από τη δουλειά σου. Αν δεις πως περπατώντας μπερδεύεσαι σε δίχτυ, θα πληγωθείς από κάποιο άτομο που εσύ το θεωρείς «φίλο». Αν απλά βλέπεις δίχτυ, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα απογοητευτείς.
Αν στο όνειρο σου δεις πως διψάς και δεν έχεις νερό θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στα επαγγελματικά σου. Αν δεις πως πίνεις νερό και ξεδιψάς, τότε θα έχεις χαρά και ικανοποίηση . Αν είσαι ανύπαντρος-ανύπαντρη και κάποιος σου δίνει νερό γρήγορα θα παντρευτείς.
Αν δεις πως τα δόντια σου είναι γερά και άσπρα, πολύ σύντομα θα έχεις μία πολύ μεγάλη επιτυχία! Αν δεις να σου πέφτει δόντι και πονάς, θα πάρεις μία στενοχώρια. Αν δεις τα δόντια να είναι χαλασμένα και να σου τα βγάζουν, θα απαλλαγείς από στενοχώριες που έχεις.Αν δεις ότι κουνιούνται τα δόντια σου, σημαίνει αποτυχία. Αν δεις γιατρό να σου βγάζει δόντι, σημαίνει πως σοβαρά θέματα υγείας θα σε απασχολήσουν. Αν δεις ότι καθαρίζεις τα δόντια σου, σημαίνει πως προσπαθείς να κρατήσεις την περιουσία σου. Ενώ αν δεις ωραία δόντια και τα θαυμάζεις, σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα και ευτυχία στην προσωπική σου ζωή.
Αν ονειρευτείς πως θερίζεις με δρεπάνι, θα σου δοθούν καλές ευκαιρίες και επιτυχία στη δουλειά σου.
ΔρόμοςΔύση ΗλίουΔωμάτιοΔώροΔιαδήλωση
Αν ονειρευτείς πως έχασες το δρόμο, σημαίνει πως τα σχέδιά σου κινδυνεύουν να αποτύχουν, αλλά στο τέλος θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος. Αν δεις έναν δρόμο γεμάτο φώτα, σημαίνει ότι νιώσεις πολλές απολαύσεις, ενώ αν δεις έναν άγνωστο δρόμο με εμπόδια, σημαίνει στεναχώριες. Ενώ αν ονειρευτείς δρόμο ωραίο που να σου προκαλεί εντύπωση γεμάτο δέντρα, σημαίνει πως θα πάρεις μεγάλη χαρά και αγάπη.
Αν στο όνειρο σου βλέπεις τη δύση του Ηλίου , τότε σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται τα προβλήματά σου. Αν βλέπεις τον ήλιο να δύει και να είναι σκεπασμένος από σύννεφα τότε θα ολοκληρώσεις αυτό που επιθυμείς, αλλά με κάποια καθυστέρηση.
Αν το δωμάτιο είναι καθαρό και τακτοποιημένο θα έχεις πρόοδο και επιτυχία. Αν όμως το δωμάτιο είναι βρώμικο και ακατάστατο, θα έχεις στενοχώριες.
Αν είσαι ελεύθερος-η και σου δίνουν δώρο, θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Αν δίνεις εσύ σε κάποιον δώρο, πρόσεχε γιατί θα έχεις ζημιά είτε υλική είτε ηθική.
Αν παίρνεις μέρος σε διαδήλωση, τότε να προσέχεις το εξής για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν: Τα λόγια και οι πράξεις σου θα πικράνουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα!
ΔιακοπέςΔάγκωμαΔάκρυα
Αν ονειρευτείς πως έχεις πάρει άδεια και βρίσκεσαι σε περίοδο διακοπών, τότε σε περιμένουν εντελώς ξαφνικά, πολύ όμορφα και ευχάριστα γεγονότα! Ξεκινά μία όμορφη περίοδος στη ζωή σου που επιτέλους θα νιώσεις ότι η τύχη είναι πλέον με το μέρος σου!
Αν δεις στον ύπνο σου ότι σε έχουν δαγκώσει και σου έχουν αφήσει μία πληγή, τότε σε περιμένει μία έντονη στεναχώρια. Αν όμως ονειρευτείς ότι εσύ δαγκώνεις κάποιο άτομο, τότε σημαίνει ότι έχεις πιστούς και αληθινούς φίλους.
Αν και στην πραγματικότητα τα δάκρυα σημαίνουν στενοχώρια, στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Αν δεις στο όνειρο πως έκλαιγες από στεναχώρια ή πόνο, σημαίνει πως θα πάρεις χαρά και ευτυχισμένες μέρες σε περιμένουν, ενώ αντίθετα αν ονειρευτείς πως έκλαιγες από κάποιο ευχάριστο γεγονός, σημαίνει πως κάτι θα σε στεναχωρήσει.Αν δεις εικόνα σε εκκλησία να δακρύζει, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και πιθανόν να πάρεις από κάπου χρήματα που δεν τα περίμενες.Αν δεις φιλικό ή κοντινό σου πρόσωπο να δακρύζει, τότε θα περάσει μια στενοχώρια και θα χρειαστεί τη βοήθεια σου.
ΕγγύησηΕγκυμοσύνηΕικόναΕκδρομήΕκκλησία
Αν δεις πως δίνεις κάπου την εγγύησή σου, σημαίνει πως θα δώσεις τη βοήθεια σου. Αν εγγυάται άλλος για σένα, τότε θα έχεις υποστήριξη και θα πάρεις βοήθεια από κάποιο σημαντικό πρόσωπο.
Αν δεις στο όνειρο πως είσαι έγκυος, σημαίνει πως θέλεις να απελευθερωθείς από τις στεναχώριες που κουβαλάς μέσα σου ή ότι θα αντιμετωπίσεις κάποια στενοχώρια που θα την ξεπεράσεις εύκολα.Αν δεις μια έγκυο γυναίκα να έρχεται προς το μέρος σου, προβλέπεται στενοχώρια που όμως θα ξεπεράσεις σύντομα.Αν δεις συγγενικό ή γνωστό σου σου πρόσωπο να είναι έγκυος θα έλθουν χαρές στο σπίτι σου.Αν ονειρευτείς ότι γεννάς, σημαίνει πως νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη φροντίδα. Αν δεις όμως κάποια άλλη γυναίκα να γεννά, τότε έχει ανάγκη τη δική σου φροντίδα.Αν δεν έχεις σχέση και δεις ότι είσαι έγκυος, σημαίνει πως θα ξεφύγεις από τις κακές σκέψεις που νιώθεις για την προσωπική σου ζωή και θα νιώσεις έτοιμη να υποδεχτείς έναν νέο έρωτα.Αν μια γυναίκα που ήδη είναι έγκυος στην πραγματικότητα, ονειρευτεί την εγκυμοσύνη της, σημαίνει ότι θα έχει καλή γέννα και θα ανακτήσει σύντομα τις δυνάμεις της.
Αν ονειρευτείς την εικόνα της Παναγίας, η κάποιου Αγίου, το όνειρο είναι καλό. Όλα θα εξελιχθούν στη ζωή σου ακριβώς έτσι όπως προσμένεις και θα έχεις προστασία. Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και δεις εικόνα Αγίου, τότε θα κάνεις καλό γάμο. Αν είσαι ήδη σε γάμο, τότε θα έχεις ευτυχία και ηρεμία στο σπίτι σου.
Αν στον ύπνο σου δεις πως πηγαίνεις εκδρομή με παρέα, θα πάρεις μια αναπάντεχη χαρά. Αν δεις πως πηγαίνεις εκδρομή σε βουνό, και έχεις μαζί σου και φαγητό , θα πάρεις κάποια στεναχώρια.
Αν δεις πως χτίζεις εκκλησία, σημαίνει πως θα έχεις μεγάλη τύχη αυτήν την περίοδο. Αν δεις πως μπαίνεις στην εκκλησία για να ανάψεις κερί ή και για να λειτουργηθείς, σημαίνει πως θα κάνεις πολλά ευχάριστα πράγματα τον τελευταίο καιρό και ίσως αποκτήσεις και κάποια κληρονομιά. Αν ονειρευτείς πως κλέβεις κάτι από την εκκλησία ή ότι κοιμάσαι μέσα σ’ αυτήν, σημαίνει θα τιμωρηθείς για κάτι που έκανες. Αν δεις πως μπαίνεις νύφη ή και γαμπρός αν είσαι άντρας, σημαίνει χωρισμός από κάτι που αγαπάς ή πως πρόκειται να χωρίσεις αν είσαι σε μία σχέση το διάστημα αυτό.
ΕκταφήΈκτρωσηΕλαιώνας-ΈλιεςΈλατοΕλάφι
Αν δεις στο όνειρο σου εκταφή , θα πάρεις μία πολύ δυσάρεστη είδηση.
Αν ονειρευτείς πως κάνεις έκτρωση, θα ξαλαφρώσεις από προβλήματα που έχεις.
Αν δεις πως βρίσκεσαι μέσα σε χωράφι που έχει ελιές γεμάτες με καρπούς, θα έχεις πρόοδο στη δουλειά σου αλλά και οικονομική άνοδο. Αν οι ελιές είναι ξερές και χωρίς καρπούς θα έχεις οικονομικά προβλήματα.
Το έλατο στον ύπνο σου σημαίνει πως θα έχεις επιτυχία και καλή υγεία.
Αν ονειρευτείς πως πιάνεις ελάφι θα υπάρξουν ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερη και δεις ελάφι θα κάνεις καλό αλλά και σταθερό γάμο.
ΕλέφανταςΕμετόςΈνεσηΕνέχυροΈντερα
Ο ελέφαντας στο όνειρό σου σημαίνει πως θα έχεις κέρδη. Αν δεις πως ένας ελέφαντας σε πιάνει με την προβοσκίδα του, θα έχεις την υποστήριξη από άτομο ισχυρό.
Αν δεις στο όνειρό σου πως κάνεις εμετό ,η ζωή σου θα βελτιωθεί και θα ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις.
Αν ονειρευτείς πως κάνεις ή σου κάνουν ένεση, θα μάθεις για κάποια «πισώπλατα» λόγια που έχουν ειπωθεί για το άτομο σου και θα πικραθείς.
Αν δίνεις κάτι για ενέχυρο , πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις δυσκολίες. Αν παίρνεις πίσω κάτι που το είχες δώσει ενέχυρο, θα πάρεις ανακούφιση γιατί θα καταφέρεις να απαλλαγείς από χρέη.
Αν στο όνειρο σου δεις έντερα, θα ανταλλάξεις κουβέντες με κάποιον και θα πάρεις στενοχώρια. Αν καθαρίζεις έντερα αρνίσια, σημαίνει πως θα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου.
ΕξαφάνισηΈξοδοςΕξομολόγησηΕξορίαΕπανάσταση
Αν στο όνειρο σου δεις πως έχεις εξαφανιστεί, σημαίνει πως με σωστούς χειρισμούς θα πετύχεις αυτό που θέλεις.
Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι κάπου κλεισμένος και βρίσκεις την έξοδο, θα πάρεις χαρά και θα βρεις τη λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.
Αν στο όνειρο σου δεις πως εξομολογείσαι θα ξεπεραστούν κάποια προβλήματά σου και θα νιώσεις ανακούφιση.
Αν δεις πως σε πάνε στην εξορία, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου και τα λόγια σου γιατί από επιπολαιότητα θα εκτεθείς.
Αν παίρνεις μέρος σε επανάσταση , σημαίνει ότι στη ζωή σου θα πάρεις κάποια ρίσκα που θα σε φέρουν πολύ κοντά στην επιτυχία. Αν σου επιτίθενται επαναστάτες, θα έχεις φιλονικίες στο χώρο του σπιτιού σου.
ΈπιπλαΕργόχειροΕρείπιαΈρημοςΕρπετά
Αν στο σπίτι σου δεις να έχεις καινούρια έπιπλα, θα πάρεις χαρά και θα έχεις επιτυχία σε ότι κάνεις. Αν πουλάς τα έπιπλα του σπιτιού σου, πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί από επιπολαιότητα θα κάνεις περιττά έξοδα.
Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς πως κεντάς εργόχειρο, θα έχεις χαρά και πρόοδο, ενώ αν είσαι άντρας και κεντάς θα πάρεις στενοχώρια.
Αν βρίσκεσαι ανάμεσα σε ερείπια, θα ξεπεράσεις τα προβλήματά σου μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια! Αν ονειρευτείς πως κάθεσαι σε ερείπια θα έχεις προβλήματα και καβγάδες στα αισθηματικά σου.
Αν ονειρευτείς πως είσαι σε έρημο, εκτός από το ότι το όνειρο φανερώνει ότι είσαι σε μία περίοδο που αισθάνεσαι μοναξιά, θα δυσαρεστηθείς από την εξέλιξη μίας προσωπικής σου υπόθεσης.
Τα ερπετά δηλώνουν πως θα πληγωθείς από δικό σου άτομο και θα πάρεις προδοσία.
ΈρωταςΕτοιμοθάνατοςΕυαγγέλιοΕφιάλτεςΕχθροί
Αν είσαι γυναίκα και δεις πως κάνεις έρωτα με άντρα, θα πάρεις χαρά, αν κάνεις έρωτα με γυναίκα περίμενε λύπες. Αν δεις πως κάνεις έρωτα με συγγενικά σου πρόσωπα θα έχεις μεγάλες δυσκολίες στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Αν δεις στο όνειρο ότι ερωτοτροπείς, σημαίνει προδοσία και κινδυνεύεις να πάθεις κάποιο κακό. Αν ονειρευτείς πως ο έρωτάς σου είναι αιώνιος, σημαίνει πως σε ζηλεύουν. Αν δεις πως ο σύντροφός σου σε απομακρύνει από κοντά του, σημαίνει πως θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Επίσης αν ένας άντρας δει πως κάνει έρωτα σημαίνει πως θα νιώσει μεγάλη χαρά, ενώ αν δεις πως κάνεις έρωτα με συγγενικά σου πρόσωπα, σημαίνει πως θα σου προκύψουν στεναχώριες στα προσωπικά και επαγγελματικά σου.
Αν ονειρευτείς πως πεθαίνεις είναι καλό το όνειρο. Υγεία και ευτυχία θα έχεις στη ζωή σου.
Όπως και να δεις το Ευαγγέλιο στον ύπνο σου, υποδηλώνει, τύχη, χαρά, προστασία και ικανοποίηση. Θα υπάρξουν ευχάριστες οικογενειακές εξελίξεις!
Αν βλέπεις εφιάλτες στον ύπνο σου εκτός από άγχος που ίσως να έχεις, σημαίνει πως θα πάρεις στενοχώρια.
Αν ονειρευτείς ανθρώπους να είναι εχθρικοί απέναντι σου, και να σε πιάνουν, πρόσεχε γιατί θα έχεις στενοχώριες. Αν κυνηγάς εσύ τους εχθρούς σου θα καταφέρεις να βγεις από δύσκολη θέση που θα βρεθείς.
Εργασία
Αν στον ύπνο σου δεις ότι είσαι εν ώρα εργασίας τότε σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχία στους στόχους σου. Αν δεις άλλους να εργάζονται, τότε θα σου δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες. Αν ψάχνεις για εργασία, τότε από εκεί που δεν το περιμένεις θα δεχτείς βοήθεια για ένα επαγγελματικό σου θέμα.
Ζαχαρωτά-ΖάχαρηΖητιάνοςΖυγαριά
Αν τρως γλυκό θα πάρεις στενοχώριες στα ερωτικά σου. Αν φτιάχνεις ή ψήνεις γλυκά θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στα επαγγελματικά σου. Αν προσφέρεις γλυκό, θα κάνεις μία πολύ καλή πράξη σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Αν δεις πως απλώς σου προσφέρουν ή βλέπεις γλυκά χωρίς να τα αγγίζεις, σημαίνει πως έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν και σε εκτιμούν. Η σοκολάτα στο όνειρο προμηνύει ασθένεια. H ζάχαρη σημαίνει μεγάλη στενοχώρια.
Αν δεις στον ύπνο σου ζητιάνο ή δεις τον εαυτό σου να ζητιανεύει, θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου.
Αν ονειρευτείς ζυγαριά, θα έχεις καβγάδες και προβλήματα στο σπίτι σου. Αν χρησιμοποιείς τη ζυγαριά για να ζυγίσεις προϊόντα, θα σε απασχολήσουν νομικά θέματα.
ΖυμαρικάΖυμώνωΖώα
Αν τρως ζυμαρικά, θα υπάρξουν στεναχώριες που θα σε πικράνουν. Αν δεις ζυμαρικά στο πιάτο και δεν τα αγγίξεις το όνειρο φανερώνει ότι θα πάρεις ένα ευχάριστο μήνυμα.
Αν στο όνειρο σου δεις να ζυμώνεις ψωμί θα πάρεις χαρά. Αν ζυμώνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από ψωμί, θα έχεις μπερδέματα και λύπες.
Αν στο όνειρο σου ταΐζεις ζώα, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου. Αν σε κυνηγούν άγρια ζώα θα έχεις προστασία, αν δεις πως σε δαγκώνουν θα έχεις βοήθεια από φιλικό σου πρόσωπο.
ΖώνηΖαχαροπλαστείο
Αν φοράς ζώνη σημαίνει ότι θα περάσεις μία πιεστική περίοδο γεμάτη προβλήματα. Αν δεις πως λύνεις τη ζώνη σου, θα πάρεις ανακούφιση γιατί τα προβλήματά σου θα λυθούν.
Αν δεις στο όνειρο ζαχαροπλαστείο, είναι καλό προμήνυμα. Αν δεις πως μπαίνεις σε ζαχαροπλαστείο, θα ακούσεις καλά νέα. Αν δεις πως έχεις δικό σου ζαχαροπλαστείο, θα αποκτήσεις κέρδη. Αν δεις πως τρως πολλά γλυκά, θα στεναχωρηθείς για κάτι αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα. Αν ονειρευτείς πως απλά κοίταζες τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο, σημαίνει επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Επίσης αν δεις πως εργάζεσαι σε ένα ζαχαροπλαστείο, σημαίνει πως θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα έχεις μεγάλη πρόοδο στην δουλειά σου.
ΗθοποιόςΗλεκτρολόγος
Όπως και να δεις το όνειρο είτε εσύ είσαι ηθοποιός, είτε άλλος , θα προκύψει κάποιος καβγάς με ένα άτομο που θα θελήσει να σε ξεγελάσει.
Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι ηλεκτρολόγος, να περιμένεις χαρά και επιτυχία στη ζωή σου.
ΗλιοθεραπείαΉλιος
Αν στον ύπνο σου δεις πως κάνεις ηλιοθεραπεία, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία και χαρά!
Αν δεις ήλιο λαμπερό χωρίς σύννεφα θα έχεις επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αν ο ήλιος κρύβεται πίσω από σύννεφα, θα έχεις στεναχώριες ,αν ο ήλιος βγαίνει από σύννεφα, θα ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Αν ονειρευτείς πως γράφεις ημερολόγιο, θα αναλάβεις πολλές ευθύνες που θα σε κουράσουν.
Αν ονειρευτείς ηφαίστειο, σημαίνει ότι θα ξεσπάσεις τα νεύρα, το θυμό και την πίκρα που κρύβεις μέσα σου και θα καβγαδίσεις με ένα άτομο που σε έχει αδικήσει.
Ήχος
Αν ονειρευτείς πως ακούς μουσικούς ήχους θα πάρεις χαρά .Αν ακούς καμπάνα να χτυπά θα πάρεις χαρά από είδηση, αν όμως η καμπάνα χτυπά πένθιμα θα ακούσεις κάποιο άσχημο γεγονος, που δεν θα αφορά όμως εσένα.
ΘαλασσινάΘάνατοςΘαύμαΘέατροΘεμέλια
Αν στον ύπνο σου δεις ότι τρως θαλασσινά, θα αντιμετωπίσεις στενοχώριες και θα έχεις φιλονικίες με δικά σου πρόσωπα.
Αν δεις ότι πεθαίνεις, σημαίνει πως θα σου προκύψουν ευχάριστα γεγονότα στην ζωή σου, ενώ αν δεις πως πεθαίνει ένας κοντινός σου άνθρωπος είτε αυτός είναι ένας συγγενής, φίλος ή γνωστός σου, σημαίνει πως θα έχεις μια συνάντηση μαζί του. Ο θάνατος σημαίνει πλούτη και πρόοδο στην ζωή σου καθώς και μακροζωία. Επίσης για έναν νέο άνθρωπο που θα ονειρευτεί θάνατο, σημαίνει πως νιώθει έτοιμος για μια νέα αλλαγή στην ζωή του που αυτό μπορεί να είναι μια νέα ερωτική σχέση.
Αν στον ύπνο σου δεις να γίνεται ένα θαύμα από Άγιο θα έχεις προστασία και η ζωή σου θα βελτιωθεί. Αν απλά δεις να γίνεται ένα θαύμα πρόσεχε τις συναναστροφές σου γιατί θα εξαπατηθείς.
Αν ονειρευτείς πως παρακολουθείς στο θέατρο μία ευχάριστη κωμωδία, θα έχεις στενοχώριες. Αν βλέπεις μία θεατρική τραγωδία θα πάρεις μία ανέλπιστη χαρά που θα σου δώσει ανακούφιση και ικανοποίηση.
Αν στον ύπνο σου δεις τα θεμέλια του σπιτιού που θέλεις να χτίσεις τότε μία επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα. Αν ονειρευτείς ότι βάζεις θεμέλια σε ένα ξένο οικόπεδο πρόσεξε γιατί θα υπάρξουν προβλήματα από λάθος επιλογές σου.
ΘεόςΘερισμός-ΘερίζωΘερμόμετροΘηλιάΘηριοδαμαστής
Ο Θεός σπάνια εμφανίζεται σε όνειρο, αν όμως τον δεις θα έχεις προστασία στη ζωή σου και όλα εξελίσσονται στους ρυθμούς που προσμένεις.
Αν ονειρευτείς σε εποχή θερισμού ότι θερίζεις θα έχεις χαρά και ευημερία. Αν θερίζεις εκτός εποχής θα πάρεις είδηση που θα σου δώσει στενοχώρια.
Αν στον ύπνο σου δεις θερμόμετρο σημαίνει πως οι φίλοι σου σε ζηλεύουν και δεν θέλουν το καλό σου.
Αν ονειρευτείς πως σου βάζουν θηλιά στο λαιμό, θα πικραθείς από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεις πως λύνεις τη θηλιά από το λαιμό θα καταφέρεις να ξεφύγεις από κάποια εμπόδια. Αν φτιάχνεις θηλιά για να πιάσεις κάποιο ζώο θα έχεις επιτυχία και πρόοδο στις δραστηριότητες σου.
Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι θηριοδαμαστής θα καταφέρεις να υπερνικήσεις όλα τα εμπόδια και θα κατακτήσεις την επιτυχία στη ζωή σου.
ΘησαυρόςΘητείαΘολόΘρήνος-θρηνώΘρόνος
Αν δεις πως βρίσκεις θησαυρό και είσαι ελεύθερος-η θα κάνεις καλό γάμο. Αν είσαι παντρεμένος θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου.
Αν είσαι νέος και δεις πως πάς να εκτελέσεις τη θητεία σου το όνειρο είναι τυχερό! Θα έχεις επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη. Αν είσαι μεγάλος σε ηλικία και δεις πως πας να εκτελέσεις και πάλι τη θητεία σου, πρόσεξε γιατί θα στενοχωρήσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους με την επιπολαιότητά σου.
Αν δεις στον ύπνο σου θολό νερό, τζάμι ή καθρέφτη τότε να περιμένεις στεναχώριες και ξαφνικές ανατροπές.
Αν στον ύπνο σου δεις πως θρηνείς θα απαλλαγείς από προβλήματα και στεναχώριες.
Αν ονειρευτείς πως κάθεσαι σε θρόνο θα έχεις πρόοδο, επιτυχία και οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σου. Αν κατεβαίνεις από θρόνο θα δεχτείς υποβιβασμό και απογοήτευση.
ΘύελλαΘυμάριΘυμιάτισμαΘάλασσα
Αν στον ύπνο σου δεις θύελλα, θα υπάρξουν αναταραχές και προβλήματα που θα σε αναστατώσουν. Αν βρεθείς σε μία θύελλα που σε παρασύρει, δείξε προσοχή γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν λάθη από πλευράς σου που θα σε παρασύρουν σε μεγάλα προβλήματα.
Αν ονειρευτείς πως μαζεύεις θυμάρι θα υπάρξει κάποιος άνθρωπος που θα σε βοηθήσει και θα σε στηρίξει. Αν μυρίζεις θυμάρι θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις.
Αν στο όνειρο σου δεις παπά να θυμιατίζει το σπίτι σου, θα έχεις μία ευχάριστη και τυχερή εξέλιξη στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν ο παπάς θυμιατίζει εσένα, πρόσεξε γιατί θα ειπωθούν άσχημα λόγια εναντίον σου.
Αν δεις γαλάζια και ήρεμη θάλασσα, σημαίνει πως θα έχεις έναν ήρεμο τρόπο ζωής και θα αποκτήσεις μια καλή οικογένεια, ενώ αν δεις μαύρη φουρτουνιασμένη θάλασσα, σημαίνει πως θα σου προκύψουν στεναχώριες και προβλήματα. Αν ονειρευτείς πολλά καράβια στην θάλασσα, περίμενε χαρούμενες μέρες δίχως στεναχώρια. Επίσης αν δεις πως έπεσες στην θάλασσα, σημαίνει πως πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός αυτές τις μέρες διότι θα σου συμβεί κάτι λυπητερό.
ΙερόΙεροκήρυκαςΙλαρά
Αν ονειρευτείς πως μπαίνεις σε ιερό εκκλησίας θα υπάρξει κάποιο ευχάριστο, αναπάντεχο γεγονός που θα σου δώσει ανέλπιστη χαρά.
Αν στον ύπνο σου δεις ιεροκήρυκα να σου διαβάζει το Ευαγγέλιο, θα υπάρξει κάποιος άνθρωπος που με τη συμβουλή του και την υποστήριξή του θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποιο προσωπικό σου πρόβλημα. Αν δεις πως εσύ είσαι ιεροκήρυκας πρόσεχε τα λόγια σου γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος.
Αν δεις στο όνειρο σου πως έχεις ιλαρά κάνε υπομονή γιατί έχεις να περάσεις δυσκολίες.
ΙππασίαΙππόδρομοςΙσθμός
Αν ονειρευτείς ότι είσαι είσαι πάνω σε άλογο και κάνεις ιππασία, οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα, αν όμως δεις να κατεβαίνεις από άλογο θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.
Αν στο όνειρο σου δεις πως παίζεις στον ιππόδρομο πρόσεχε τα οικονομικά σου, ίσως χάσεις κάποια χρήματα.
Αν δεις στο όνειρο σου να περνάς από ισθμό θα ανακουφιστείς από στενοχώριες που έχεις και όλα στη ζωή σου θα πάνε καλά.
ΊσκιοςΙσορροπίαΙώδιο
Αν στέκεσαι κάτω από τον ίσκιο ενός δέντρου θα έχεις την υποστήριξη κάποιου ανθρώπου και θα σημειώσεις πρόοδο στη δουλειά σου.
Αν στο όνειρο σου δεις να χάνεις την ισορροπία σου και να πέφτεις, πρόσεχε γιατί από λάθος κινήσεις σου θα χάσεις κάτι πολύτιμο.
Αν ονειρευτείς πως πίνεις ιώδιο θα πικραθείς από λόγια που θα κάνεις με δικό σου πρόσωπο. Αν κρατάς μπουκάλι με ιώδιο και το πετάς ή το χύνεις θα απαλλαγείς από στενοχώριες και προβλήματα.
Ιδρώτας
Αν ονειρευτείς πως έχεις ιδρώσει, σημαίνει πως θα ξεφύγεις από τα βάσανα και τις στεναχώριες που κουβαλάς μέσα σου. Επίσης αν δεις κάποιον ιδρωμένο, σημαίνει πως κάποιος προσπαθεί να σε κερδίσει.
ΚάβουραςΚάγκελο-κάγκελαΚάδροΚαζάνιΚαθαρίζω
Όπως και αν ονειρευτείς τον κάβουρα σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς σου και θα πιεστείς και θα στεναχωρηθείς.
Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι μπροστά σε κάγκελα θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στη δουλειά σου. Αν χτυπάς, λυγίζεις ή προσπερνάς κάγκελα, σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις τα εμπόδια της ζωής σου. Αν στο όνειρό σου δεις ότι τα παράθυρα του σπιτιού σου έχουν κάγκελα ,θα έχεις οικογενειακά προβλήματα.
Αν στον ύπνο σου δεις ένα όμορφο κάδρο, θα πάρεις χαρούμενη είδηση, αν το κάδρο έχει μία άσχημη προσωπογραφία, θα έχεις φιλονικίες με δικούς σου ανθρώπους.
Αν δεις στον ύπνο σου ένα άδειο καζάνι, οι προσπάθειές σου θα πάνε χαμένες. Αν το καζάνι που ονειρευτείς είναι γεμάτο, θα έχεις χαρά και επιτυχία.
Αν ονειρευτείς πως καθαρίζεις το σπίτι σου, θα γίνουν αλλαγές στη ζωή σου και πολλά πράγματα θα τα βάλεις σε μια τάξη. Αν καθαρίζεις χόρτα να περιμένεις οικονομικά προβλήματα.
ΚάθισμαΚαθρέφτηςΚαιρόςΚακοντυμένοςΚαλάθι
Αν δεις στον ύπνο σου ότι χαλαρώνεις σε όμορφο κάθισμα ή πολυθρόνα, κάτι καλό θα σου τύχει.
Αν ονειρευτείς σπασμένο καθρέφτη, θα υπάρξουν για ένα διάστημα κακοτυχίες στη ζωή σου. Αν δεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς καθρέφτες, οι φίλοι σου λειτουργούν ύπουλα απέναντι σου. Αν πάλι δεις καθρέφτη ακριβό πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί θα κάνεις απερίσκεπτα έξοδα.
Αν είναι καλοκαίρι και δεις στο όνειρο σου ότι ο καιρός είναι κρύος, βροχερός ή χιονισμένος, θα έχεις προβλήματα και καβγάδες στο σπίτι σου. Αν όμως είναι χειμώνας και δεις πως έχει καλό καιρό και ζέστη ,τότε θα έχεις χαρά και πρόοδο.
Αν δεις στο όνειρο σου να είσαι κακοντυμένος θα έχεις κάποια οικονομικά προβλήματα. Αν δεις κάποιον άλλον να είναι κακοντυμένος, θα αντιμετωπίσει επαγγελματικά ή οικονομικά προβλήματα.
Αν ονειρευτείς καλάθι να είναι γεμάτο με χρήματα, θα έχεις αναπάντεχα κέρδη. Αν το καλάθι έχει ψάρια, θα πάρεις ταραχή. Αν δεις πως πλέκεις καλάθι θα έχεις πρόοδο στη δουλειά σου.
ΚαλάμιαΚαλλιέργειαΚαλόγεροςΚάλτσεςΚαλύβα
Αν δεις στο όνειρο σου καλάμια, θα έχεις αναποδιές και δυσκολίες που θα τις ξεπεράσεις.
Αν στο όνειρο σου δεις πως καλλιεργείς χωράφι θα περάσεις μία περίοδο κούρασης και εξάντλησης.
Αν δεις στον ύπνο σου έναν καλόγερο τότε κάποιος άνθρωπος που τον θεωρείς φίλο σου δεν θέλει το καλό σου. Αν δεις τον εαυτό σου καλόγερο πρόσεχε τη συμπεριφορά σου γιατί ίσως εκτεθείς.
Οι κάλτσες στο όνειρο δηλώνουν στενοχώρια αν μάλιστα είναι τρύπιες και παλιές και τις φοράς, θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου ενώ αν τις βγάζεις θα σου φύγει βάρος και θα πάρεις χαρά.
Όπως και να δεις την καλύβα στο όνειρο σου σημαίνει πως θα αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα.
ΚαμαριέραΚαμπάναΚαμπαναριόΚανάταΚανόνι
Αν στο όνειρο σου δεις πως εργάζεσαι ως καμαριέρα, σημαίνει πως θα υπάρξουν ατυχίες και οι προσπάθειες που κάνεις θα πάνε χαμένες. Αν δεις πως εσύ δίνεις εντολές ή καβγαδίζεις με καμαριέρα θα περάσεις μια στενοχώρια. Αν δεις πως κάνεις έρωτα με καμαριέρα θα σε βρουν μεγάλοι μπελάδες. Αν όμως έχεις ευχάριστη κουβέντα με καθαρίστρια, θα πάρεις χαρά.
Αν ονειρευτείς καμπάνα να χτυπά χαρμόσυνα θα πάρεις χαρά από κάποια είδηση. Αν η καμπάνα χτυπά πένθιμα θα ακούσεις κάποια δυσάρεστα νέα. Αν πάλι χτυπά και γίνεται λειτουργία κάτι καλό θα γίνει στη ζωή σου.
Αν δεις ότι είσαι πάνω σε καμπαναριό, σημαίνει πως έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε εκτιμούν και σε υποστηρίζουν.
Αν κρατάς κανάτα και έχει νερό ή την γεμίζεις με νερό θα έχεις κέρδη και επιτυχία στη δουλειά σου. Αν είσαι γυναίκα ελεύθερη και δεις πως γεμίζεις την κανάτα με νερό θα σου γίνει μία πολύ καλή αισθηματική γνωριμία.
Αν στο όνειρο σου ακούς κρότους από κανόνια, θα πάρεις βοήθεια από φιλικό σου πρόσωπο, αν δεις πως βομβαρδίζεις εσύ με κανόνια θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά. Αν ονειρευτείς όμως ότι κανόνια σε βομβαρδίσουν θα περάσεις κάποια προβλήματα.
ΚαντήλιΚαπέλοΚαπνίζωΚαπνόςΚάρβουνα
Αν το καντήλι στο όνειρο σου είναι αναμμένο η ζωή σου θα πάει προς το καλύτερο, αν όμως το καντήλι είναι σβησμένο θα υπάρξουν προβλήματα και καβγάδες στο σπίτι σου.
Αν δεις στον ύπνο σου ότι φοράς καινούριο και όμορφο καπέλο θα πάρεις χαρά. Αν το καπέλο είναι παλιό και βρώμικο θα έχεις ατυχίες και στενοχώριες.
Αν στο όνειρο σου δεις πως καπνίζεις κάποια είδηση από φιλικό σου πρόσωπο θα σου δώσει στεναχώρια.
Αν δεις καπνό να βγαίνει από το σπίτι σου , πρόσεξε γιατί θα προδωθεί η εμπιστοσύνη σου. Αν βρίσκεσαι μέσα σε καπνό και δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις θα έχεις στενοχώριες.
Αν ονειρευτείς αναμμένα κάρβουνα θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου. Αν τα δεις να είναι σβηστά θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά ή στα αισθηματικά σου.
ΚαραγκιόζηςΚαραμέλεςΚαρέκλαΚαρόταΚαρπούζι
Αν δεις στον ύπνο σου τον Καραγκιόζη, θα έχεις προβλήματα στις ερωτικές σου υποθέσεις και καβγάδες με τον ερωτικό σου σύντροφο.
Είτε τρως στο όνειρο σου καραμέλες είτε τις κρατάς θα έχεις στενοχώριες
Αν δεις πως κάθεσαι σε καρέκλα θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου και βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου. Αν η καρέκλα είναι σπασμένη και παλιά θα σου τύχουν αναποδιές σε κάτι που θέλεις να κάνεις.
Αν ονειρευτείς πως τρως καρότα, θα έχεις υγεία και επιτυχία στη ζωή σου. Αν απλά δεις στον ύπνο σου τα καρότα θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου μετά από προσπάθειες που θα κάνεις.
Αν δεις στον ύπνο σου καρπούζι, θα έχεις για ένα διάστημα λύπες και προβλήματα. Αν τρως γλυκό και ζουμερό καρπούζι, η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο! Αν είσαι ελεύθερος-η και δεις καρπούζια θα έχεις ερωτική επιτυχία.
ΚαρυδιάΚαρύδιαΚαρφιάΚαρφίτσεςΚαρχαρίας
Αν δεις στον ύπνο σου μία καρυδιά γεμάτη καρπούς, θα βρεθείς κάτω από την ασπίδα προστασίας ενός ανθρώπου. Αν η καρυδιά δεν έχει καρπούς θα πάρεις είδηση που θα σου δώσει στενοχώρια.
Αν δεις στον ύπνο σου μία καρυδιά γεμάτη καρπούς, θα βρεθείς κάτω από την ασπίδα προστασίας ενός ανθρώπου. Αν η καρυδιά δεν έχει καρπούς θα πάρεις είδηση που θα σου δώσει στενοχώρια.
Αν ονειρευτείς πως κάθεσαι πάνω σε καρφιά πρόσεχε γιατί θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου, αν όμως δεις πως καρφώνεις θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις.
Αν στο όνειρο σου δεις καρφίτσες να περιμένεις καβγάδες με συγγενικά η φιλικά σου πρόσωπα.
Αν στον ύπνο σου δεις καρχαρία να προσέχεις γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να σε βλάψει.
ΚάσταναΚάστροΚατακλυσμόςΚατακλυσμόςΚαταφύγιο
Αν δεις πως τρως βρασμένα κάστανα, θα κάνεις λόγια στενάχωρα με φιλικό σου πρόσωπο, αν τρως ψητά κάστανα να προσέχεις γιατί ίσως βρεθείς μπλεγμένος σε δυσάρεστη υπόθεση.
Το κάστρο δηλώνει την εσωτερική, ψυχολογική μας κατάσταση. Αν δεις πως βρίσκεσαι στα υπόγεια ενός κάστρου και προσπαθείς να βγεις και χάνεσαι σημαίνει πως περνάς περίοδο άγχους και έχεις ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Αν δεις πως βρίσκεσαι στην κορυφή ενός κάστρου σημαίνει πως έχεις καθαρή σκέψη και τα όνειρα και οι ελπίδες σου θα γίνουν πραγματικότητα.
Αν δεις πως παρασύρεσαι από κατακλυσμό ή πλημμυρίζει το σπίτι σου, δώσε προσοχή στα οικονομικά σου γιατί θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.
Αν ονειρευτείς πως δουλεύεις ή έχεις κατάστημα κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί.
Αν στο όνειρο σου δεις πως τρέχεις για να μπεις σε ένα καταφύγιο για να προφυλαχτείς από χιόνι ή βροχή θα πάρεις στενοχώρια, αν δεις πως άνθρωποι σε κυνηγούν και τρέχεις να κρυφτείς σημαίνει πως κάποιος σε ζηλεύει και θέλει το κακό σου όμως δεν θα καταφέρει τίποτα.
ΚατήφοροςΚατσαρόλαΚατσίκεςΚαβγάςΚαφενείο
Αν δεις πως περπατάς σε κατήφορο, το όνειρο δεν είναι καλό ,θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.
Αν στον ύπνο σου δεις άδεια κατσαρόλα, θα έχεις οικονομικά προβλήματα ενώ αν είναι γεμάτη φαγητό κάτι χαρούμενο θα σου τύχει.
Αν στο όνειρό σου αρμέγεις κατσίκες είναι καλό το όνειρο, αν απλά μόνο τις βλέπεις θα πάρεις στενοχώρια.
Αν ονειρευτείς ότι καβγαδίζεις με ένα πρόσωπο, τότε θα υπάρξει κάποια συμφιλίωση στη ζωή σου.
Αν δεις πως είσαι μέσα σε καφενείο θα μπλεχτείς σε λόγια και καβγάδες.
ΚαφέςΚεραμίδιαΚεράσιαΚεριάΚέρματα
Όπως και να δεις τον καφέ στο όνειρο σου είτε τον φτιάχνεις εσύ είτε σου προσφέρουν καφέ θα έχεις στενοχώριες που θα είναι περαστικές.
Αν δεις κεραμίδια έτοιμα για τοποθέτηση, θα σου γίνει πρόταση γάμου, αν όμως δεις το σπίτι σου να έχει σπασμένα κεραμίδια θα πάρεις στενοχώρια.
Αν τρως κεράσια και δεν είναι στην εποχή τους θα πάρεις απογοήτευση από δικούς σου ανθρώπους, αν πάλι τα τρως και είναι άγουρα και ξινά κάτι που επιθυμείς δεν θα γίνει.
Αν δεις αναμμένα κεριά να είναι στο σπίτι σου κάτι καλό θα σου συμβεί, αν όμως τα δεις να είναι σβησμένα ή να τρεμοπαίζει η φλόγα τους θα πάρεις στενοχώρια.
Τα κέρματα στο όνειρο αν τα δεις σημαίνει πως θα ανταλλάξεις λόγια ή θα ακούσεις κάποια κουτσομπολιά.
ΚηδείαΚήποςΚηπουρόςΚιβώτιοΚιθάρα
Αν περνά κηδεία έξω από το σπίτι σου θα πάρεις είδηση και θα στεναχωρηθείς ,αν δεις κηδεία συγγενή η φίλου θα πάρεις χαρούμενη είδηση και θα έχεις καλή υγεία.
Αν δεις στο όνειρο σου πως είσαι μέσα σε ανθισμένο κήπο, θα έχεις κάποια επιτυχία. Αν δεις πως καλλιεργείς εσύ τον κήπο, θα κερδίσεις χρήματα, αν όμως ο κήπος είναι ακαλλιέργητος πρόσεχε στη δουλειά σου γιατί θα έχεις ατυχίες.
Αν δεις πως είσαι κηπουρός θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν δεις κηπουρό να δουλεύει σε κήπο περίμενε κέρδη.
Αν στο όνειρο σου δεις πως σου στέλνουν ή αγοράζεις κιβώτιο και είναι γεμάτο με τρόφιμα θα πάρεις χαρά από είδηση. Αν όμως δεις πως είσαι κλεισμένος σε κιβώτιο θα δοκιμαστείς από μεγάλη στενοχώρια.
Όπως και να δεις την κιθάρα στο όνειρο σου, είτε ακούς ήχους κιθάρας είτε παίζεις εσύ θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου.
ΚισσόςΚίτροΚλαδί-κλαδιάΚλάμαΚλειδί-κλειδιά
Αν δεις κισσό να είναι στους τοίχους του σπιτιού σου θα έχεις την προστασία και την υποστήριξη κάποιου ανθρώπου, αν δεις κισσό να είναι μαραμένος θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.
Αν δεις η τρως κίτρο θα έχεις στενοχώριες και προβλήματα με τον σύντροφο ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Αν ονειρευτείς κλαδιά να εμποδίζουν το δρόμο σου θα έχεις εμπόδια, αν τα ξεπερνάς θα καταφέρεις με αρκετές προσπάθειες να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έχεις.
Αν δεις πως έκλαιγες από στεναχώρια, σημαίνει πως θα πάρεις χαρά και ευτυχισμένες μέρες σε περιμένουν, ενώ αντίθετα αν ονειρευτείς πως έκλαιγες από κάποιο ευχάριστο γεγονός, σημαίνει πως κάτι θα σε στεναχωρήσει.
Είναι σημαντικό να δεις κλειδιά στον ύπνο σου. Τα κλειδιά δηλώνουν την ευτυχία μας. Αν κρατάς κλειδιά θα έχεις επιτυχία στη ζωή σου, αν περπατάς και βρεις στο δρόμο σου κλειδιά θα έχεις πολύ καλή τύχη, αν όμως δεις πως τα χάνεις θα χάσεις ευκαιρίες στη ζωή σου και θα απογοητευτείς.
ΚληματαριάΚλήσηΚλουβίΚλωστέςΚοινωνία (θεία)
Αν δεις πως περιποιείσαι κληματαριά και είναι γεμάτη με σταφύλια θα έχεις πρόοδο στη ζωή σου, αν είναι ξερή θα έχεις αποτυχίες.
Αν δεις στον ύπνο σου πως σου δίνουν κλήση θα πάρεις χαρούμενη είδηση.
Αν στο όνειρο σου δεις κλουβί που έχει μέσα πουλιά και τα ταΐζεις, θα πάρεις χαρά. Αν το κλουβί είναι άδειο , να προσέχεις τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις δυσκολίες.
Αν στο όνειρό σου δεις κλωστές σημαίνει πως θα μπλέξεις σε δυσάρεστες καταστάσεις, αν ξεμπερδεύεις κλωστές θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις.
Αν δεις στον ύπνο σου πως κοινωνείς θα έρθουν πολύ ευτυχισμένες μέρες στη ζωή σου.
ΚόκοραςΚόλλυβαΚολοκύθιαΚολυμπήθραΚολύμπι-κολυμπώ
Αν δεις πως σφάζεις κόκορα θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν τον ακούς να λαλεί, κάποια είδηση θα σου δώσει χαρά, αν όμως δεις τον κόκορα να σε κυνηγά θα καβγαδίσεις με φιλικό σου πρόσωπο.
Αν ονειρευτείς πως τρως ή φτιάχνεις κόλλυβα για γνωστό ή δικό σου άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή, θα έχεις κάποια επιτυχία. Αν τρως κόλλυβα φίλου σου θα ανταλλάξεις πικρά λόγια με φιλικό σου άτομο. Αν δεις ότι τρως κόλλυβα που σου προσφέρει κάποιος άγνωστος, θα έχεις προβλήματα και ατυχίες στη ζωή σου.
Αν απλά ονειρευτείς κολοκύθια, θα αποτύχεις στις προσπάθειές σου! Αν τα τρως ή τα μαγειρεύεις, θα αντιμετωπίσεις αρκετά οικονομικά προβλήματα.
Αν στο όνειρο σου δεις κολυμπήθρα, θα ανακουφιστείς από προβλήματα που έχεις και θα πάνε όλα καλά στη ζωή σου.
Αν δεις πως κολυμπάς σε ήρεμη θάλασσα το όνειρο είναι πολύ καλό. Θα έχεις ηρεμία στη ζωή σου και θα καταφέρεις να λύσεις θέματα που σε πιέζουν. Αν όμως κολυμπάς σε βρώμικα νερά, θα έχεις εμπόδια και στενοχώριες.
ΚομμωτήριοΚόμποςΚοπριάΚόρακαςΚορυφή
Αν δεις ότι είσαι σε κομμωτήριο και σου φτιάχνουν τα μαλλιά θα απαλλαγείς από στενοχώριες που έχεις.
Αν στο όνειρο σου δεις ότι λύνεις κόμπο, όλα θα πάνε καλά στη ζωή σου και θα ξεμπερδέψεις από προβλήματα που σε απασχολούν. Αν δένεις κόμπο, πρόσεχε γιατί με την συμπεριφορά σου θα στενοχωρήσεις τους γύρω σου αλλά και τον εαυτό σου.
Αν δεις στον ύπνο σου κοπριά ζώων, θα έχεις πίκρες. Aν κάθεσαι πάνω σε κοπριά και έχεις οικονομικά προβλήματα θα σου έρθουν χρήματα που δεν τα περιμένεις. Aν δεις πως μαζεύεις κοπριές, θα αποτύχεις σε μία προσπάθεια που θα κάνεις.
Αν στον ύπνο σου ότι ακούς κοράκι να κράζει θα πάρεις δυσάρεστη είδηση, αν δεις πολλά κοράκια , θα κάνεις καβγάδες με στενά σου πρόσωπα.
Αν ονειρευτείς πως είσαι στην κορυφή βουνού ,σπιτιού ή εκκλησίας θα έχεις πολύ καλή τύχη στη ζωή σου. Αν προσπαθείς να ανέβεις στην κορυφή σημαίνει πως θα χρειαστούν αρκετές προσπάθειες που πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις αυτά που θέλεις.
ΚόσμοςΚοσμήματαΚοτσύφιΚουκιάΚουκουβάγια
ΑΑν δεις κόσμο πολύ να μπαίνει στο σπίτι σου, θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια, αν δεις μαζεμένο κόσμο σε κάποιο μέρος θα έχεις πολλές έννοιες στη δουλειά σου όμως θα τα καταφέρεις και θα έχεις την εκτίμηση των γύρω σου.
Αν στο όνειρο σου δεις πως βρίσκεις κοσμήματα θα έχεις στενοχώριες που θα φύγουν γρήγορα, αν αγοράζεις κοσμήματα θα κάνεις οικονομικές σπατάλες, αν πουλάς τα κοσμήματα θα απαλλαγείς από στενοχώριες που έχεις.
Αν δεις κοτσύφι να κελαηδά πρόσεχε που μιλάς για τα προσωπικά σου γιατί θα διαρρεύσουν.
Τα κουκιά όπως και να τα δεις στο όνειρο σου φανερώνουν ότι θα δεχτείς ένα κακό μήνυμα. Θα έχεις καβγάδες ,κακοτυχίες και νομικά προβλήματα .
Αν δεις την κουκουβάγια να είναι μέσα στο σπίτι σου ή στη στέγη του σπιτιού σου και να κράζει, θα μάθεις ότι κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.
ΚουμπάροςΚουτάλιαΚουτιάΚουφέταΚρασί
Αν ονειρευτείς πως γίνεσαι κουμπάρος θα έχεις οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σου. Αν δεις άλλον να γίνεται κουμπάρος θα δεχτείς βοήθεια και υποστήριξη.
Αν στον ύπνο σου δεις κουτάλια χρυσά θα έχεις κέρδη που δεν τα περιμένεις ,αν τα κουτάλια είναι ξύλινα θα έχεις στενοχώριες στα οικονομικά σου.
Αν δεις κουτιά γεμάτα από πράγματα , θα μάθεις πολύ ενδιαφέροντα νέα ,αν είναι κλειστά και δεν γνωρίζεις τι έχουν μέσα πρόσεχε αυτούς που κάνεις παρέα γιατί δεν είναι ειλικρινείς απέναντι σου.
Αν απλά βλέπεις κουφέτα στον ύπνο σου θα πάρεις χαρά, αν όμως τα τρως θα πάρεις στενοχώρια, αν σου δίνουν κουφέτα θα έχεις επιτυχία ,αν εσύ δίνεις κουφέτα σε άλλον σημαίνει πως με την βοήθεια σου θα δώσεις χαρά σε κάποιον.
Αν το κρασί που θα δεις στο όνειρο σου είναι άσπρο θα πάρεις χαρά, αν είναι κόκκινο θα έχεις επιτυχίες. Αν το κρασί είναι γλυκό θα υπάρξουν άνθρωποι γύρω σου που θα σε αγαπούν και θα σε στηρίζουν. Αν όμως είναι δυνατό ή ξινισμένο θα έχεις εμπόδια, αποτυχίες και καβγάδες στο σπίτι σου.
ΚρέαςΚρεβάτιΚρεμμύδιαΚριθάριΚρίνος
Αν δεις στον ύπνο σου ψητό ή άψητο κρέας θα πάρεις στενοχώρια. Αν μαγειρεύεις κρέας, η δουλειά σου θα πάει καλά και θα έχεις επιτυχία.
Αν δεις στο όνειρο όμορφο στρωμένο κρεβάτι , οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν είναι άστρωτο θα έχεις προβλήματα από κακούς χειρισμούς δικούς σου.
Αν φυτεύεις κρεμμύδια θα πάρεις είδηση και θα στεναχωρηθείς, αν πάλι τα καθαρίζεις και κλαίνε τα μάτια σου θα πικραθείς από κάποιο λάθος σου.
Αν δεις στο όνειρο σου κριθάρι θα πάρεις χαρά από είδηση, αν το αλέθεις θα έχεις επιτυχία σε ότι ποθείς.
Αν ο κρίνος είναι άσπρος έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν, αν είναι μαραμένος θα λυπηθείς από προσβολή που θα σου γίνει.
ΚρότοςΚυδώνιαΚυνήγι-κυνηγόςΚυψέληΚαναπές
Αν στο όνειρο σου ακούς κρότο από όπλο, θα πάρεις είδηση και θα στενοχωρηθείς, αν ακούς κρότους από πολλά όπλα θα έχεις καβγάδες στο σπίτι σου.
Αν δεις κυδωνιά με καρπούς θα σου συμβεί κάτι καλό που δεν το περιμένεις, αν κόβεις κυδώνια θα πάρεις στενάχωρη είδηση.
Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι κυνηγός και σκοτώνεις πολλά πουλιά θα έχεις άνοδο και κέρδη από τη δουλειά σου. Αν όμως δεις πως έχεις βγει για κυνήγι και δεν έχεις πιάσει τίποτα, θα έχεις αποτυχίες και στενοχώριες στα επαγγελματικά σου.
Αν η κυψέλη είναι γεμάτη μέλισσες θα έχεις κέρδη από τη δουλειά σου και ηρεμία στο σπιτικό σου, αν η κυψέλη είναι άδεια τότε δεν θα έχεις όφελος από τις προσπάθειες που κάνεις.
Αν δεις στον ύπνο σου έναν καναπές, σημαίνει ότι θα νιώσεις απογοήτευση από κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανό να έκανες λάθη και παρανοήσεις και τώρα να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τα λάθη των πράξεών σου. Αν δεις πως ξεκουράζεσαι στον καναπέ, τότε πολύ σύντομα θα περάσεις ένα διάστημα γεμάτο απαιτήσεις και υποχρεώσεις, που θα σε αγχώσει πολύ!
ΚραυγήΚλέφτηςΚαθαρίστριαΚατσαρίδαΚότα-Κοτόπουλο
Αν στο όνειρό σου ακούσεις κραυγές σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μία δύσκολη φάση της ζωής σου. Αν στο όνειρό σου εσύ είσαι που κραυγάζεις τότε να περιμένεις ότι θα υπάρξει αποκατάσταση σε μία σχέση ή και οικονομική σου υπόθεση!
Αν δεις στον ύπνο σου έναν κλέφτη (χωρίς να μπαίνει στο σπίτι σου), σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια λόγια που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου και θα στεναχωρηθείς. Αν ονειρευτείς ότι κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου για να σε κλέψει, τότε θα δεχθείς απρόσμενα κέρδη. Αν ονειρευτείς πως εσύ κλέβεις θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια.
Αν στο όνειρο σου δεις πως εργάζεσαι ως καθαρίστρια, σημαίνει πως θα υπάρξουν ατυχίες και οι προσπάθειες που κάνεις θα πάνε χαμένες. Αν δεις πως εσύ δίνεις εντολές ή καβγαδίζεις με καθαρίστρια θα περάσεις μια στενοχώρια. Αν δεις πως κάνεις έρωτα με καθαρίστρια θα σε βρουν μεγάλοι μπελάδες. Αν όμως έχεις ευχάριστη κουβέντα με καθαρίστρια, θα πάρεις χαρά.
Η κατσαρίδα στο όνειρο προειδοποιεί για προβλήματα. Οι κατσαρίδες συμβολίζουν διχόνειες και έχθρες. Να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας. Εάν όμως ονειρευτείτε πως σκοτώνετε κατσαρίδες, τότε όλα θα σας πάνε προς το καλύτερο.
Η κότα ή το κοτόπουλο στο όνειρο είναι καλός οιωνός. Κότες που βόσκουν και κακαρίζουν δηλώνουν ευτυχία και καλές σχέσεις στα αισθηματικά και στη φιλία. Ειδικά οι άσπρες κότες, σημαίνουν επιτυχία. Ωστόσο, η μαδημένη κότα σημαίνει στενοχώρια.Στα επαγγελματικά, η κότα στο όνειρο είναι σημάδι επιτυχίας. Μόνο η ψόφια ή η μαύρη κότα, θα πρέπει να σας κάνει λίγο πιο προσεκτικούς. Τα αβγά της κότας σημαίνουν επιτυχία στην εργασία και αφθονία οικονομική. Αν δείτε πως τρώτε μαγειρεμένο κοτόπουλο ή κότα, κάτι που έχετε ως στόχο ή επιθυμία θα στεφθεί με επιτυχία.Τα παραπάνω ισχύουν και αν δείτε μικρά κοτόπουλα (κλωσσόπουλα).
ΛαγόςΛάδιΛάμπαΛαμπάδαΛάσπη
Αν κυνηγάς να πιάσεις λαγό σημαίνει πως ασχολείσαι με πράγματα που δεν σε ωφελούν. Αν απλά δεις λαγό να τρέχει, θα υπάρξει εντελώς ξαφνική πρόοδος στη δουλειά σου.
Αν δεις στον ύπνο σου πως βάζεις λάδι στο φαγητό σου, θα έχεις όμορφες αγαπημένες οικογενειακές στιγμές. Αν χύνεις λάδι θα υπάρξουν επαγγελματικές αποτυχίες, ενώ αν το χύνεις και λερώνεις τα ρούχα σου θα δεχθείς μεγάλες στεναχώριες.
Αν δεις λάμπα να φωτίζει το σπίτι σου θα έχεις χαρά και ευτυχία, αν είσαι ελεύθερος-η σημαίνει πως θα παντρευτείς.
Αν ονειρευτείς λαμπάδα είναι πολύ καλό το όνειρο. Θα ανακουφιστείς από προβλήματα και καταστάσεις που σε πιέζουν. Θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις ή χρήματα που δεν τα περιμένεις.
Αν δεις στο όνειρο λάσπη, σημαίνει πως σε περιμένουν στεναχώριες και προβλήματα τις επόμενες ημέρες, που εύκολα όμως θα τις ξεπεράσεις. Αν δεις πως λερώθηκες από την λάσπη, σημαίνει πως θα ακούσεις προσβολές από τους άλλους.
ΛατερναΛειτουργίαΛείψανοΛεκάνηΛεμονάδα
Αν στον όνειρό σου ακούσεις μουσική από λατέρνα θα υπάρξουν στεναχώριες που δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Αν παίζουν λατέρνα έξω από το σπίτι σου θα έχει μία πολύ σημαντική επιτυχία.
Αν στον όνειρό σου ακούς λειτουργία σημαίνει ότι μετά από μία χαρούμενη είδηση θα έχεις επιτυχία.
Αν ασπάζεσαι λείψανο να περιμένεις στενοχώριες, αν δεις λείψανο Αγίου, θα πάρεις ανακούφιση από προβλήματα που θα ξεπεράσεις.
Αν ονειρευτείς άδεια, καθαρή λεκάνη κάτι καλό θα σου τύχει, αν είναι γεμάτη με νερό μετά από κούραση θα έχεις την επιτυχία που θέλεις.
Αν στο όνειρο σου πίνεις λεμονάδα θα λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν.
ΛεμονιάΛεύκαΛεφτάΛεωφόροςΛιβάδι
Αν ονειρευτείς λεμονιά σημαίνει ότι θα παντρευτείς. Αν είσαι ήδη σε γάμο τότε σύντομα θα έχεις απογόνους.
Επαγγελματική επιτυχία σημαίνει το όνειρο της λεύκας. Κάποιος άνθρωπος θα σε βοηθήσει για να πετύχεις έναν επαγγελματικό σκοπό.
Τα λεφτά σημαίνουν πως τα υλικά πράγματα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου. Αν δεις κουτιά γεμάτα με λεφτά, σημαίνει πως τα επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν θα πάψουν να υπάρχουν και θα δεχτείς μια ευχάριστη αλλαγή στον οικονομικό τομέα. Επίσης αν δεις πως έκανες συναλλαγές, σημαίνει πως θα χάσεις λεφτά.
Αν στο όνειρο σου δεις να περπατάς σε μεγάλη λεωφόρο, θα έχεις άνοδο στα οικονομικά σου που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ζωή σου και να κάνεις πολλές αλλαγές.
Αν δεις πως βρίσκεσαι σε καταπράσινο λιβάδι, θα έχεις επιτυχίες, αν το λιβάδι είναι ξερό θα σε βρουν κακοτυχίες και προβλήματα στα οικονομικά σου.
ΛιβάνιΛίμνηΛίπασμαΛιτανείαΛογαριασμός
Αν δεις στον ύπνο σου πως ένας παπάς σε λιβανίζει, σημαίνει ότι θα απαλλαγείς από προβλήματα. Αν καίγεται λιβάνι και το μυρίζεις , θα πάρεις μεγάλη στεναχώρια.
Αν στον ύπνο σου δεις θολή λίμνη, υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου που σου παριστάνει το φίλο ενώ στην πραγματικότητα είναι εχθρός.
Αν στο όνειρο σου δεις πως ρίχνεις σε χωράφι λίπασμα, θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά σου και αρκετά κέρδη.
Αν συμμετέχεις ή δεις να περνά έξω από το σπίτι σου λιτανεία θα έχεις ήρεμες, όμορφες και αγαπημένες οικογενειακές στιγμές.
Αν στο όνειρο σου δεις πως πληρώνεις λογαριασμό , θα σου ζητήσουν οικονομική βοήθεια. Αν δεις πως κάνεις λογαριασμούς να περιμένεις ευτυχία.
ΛουκάνικαΛουρίΛοστόςΛύκοςΛύρα
Αν ονειρευτείς πως τρως λουκάνικα θα έχεις επιτυχία και κέρδη ,αν απλά τα βλέπεις θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι.
Όπως και να δεις το λουρί είναι άσχημο το όνειρο. Αν έχεις λουρί στο λαιμό σου θα περάσεις προβλήματα και θα έχεις λύπες, ενώ αν το βγάζεις θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ότι σε απασχολεί.
Αν κρατάς λοστό στα χεριά σου σημαίνει πως με τις δικές σου δυνάμεις θα καταφέρεις να έχεις επιτυχία.
Ο λύκος συμβολίζει κάποιον εχθρό. Αν απλά βλέπεις λύκο από μακριά κάποιος θα θελήσει να σου κάνει κακό, αν κυνηγάς τον λύκο και αυτός φεύγει, θα εξουδετερώσεις κάποιους που θέλουν να σε βλάψουν.
Αν στον ύπνο σου παίζεις λύρα θα περάσεις μικρές στενοχώριες που γρήγορα θα ξεπεραστούν.
ΛυχνάριΛεωφορείοΛαβύρινθος
Αν δεις λυχνάρι να φωτίζει το σπίτι σου πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις προβλήματα.
Αν δεις στον ύπνο σου ένα λεωφορείο (είτε να είναι καθ’οδόν είτε παρκαρισμένο), τότε στα επαγγελματικά σου θα έχεις τις εξελίξεις που προσμένεις. Αν ονειρευτείς πως μπαίνεις σε ένα λεωφορείο για να ταξιδέψεις τότε η επιτυχία σε κάποιο σχέδιό σου είναι πολύ κοντά σου! Αν στο λεωφορείο επικρατεί πολυκοσμία, τότε να ξέρεις πως θα κουραστείς αρκετά προκειμένου να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου! Ενώ αν το ταξίδι σου με λεωφορείο είναι άνετο και ξεκούραστο, όλα θα κυλήσουν ομαλά, όπως επιθυμείς.
Αν δεις στον ύπνο σου ότι βρίσκεσαι μέσα σε έναν λαβύρινθο και προσπαθείς να βρεις το δρόμο της εξόδους, τότε σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα τα κάνεις όλα «σαλάτα»! Μπερδέματα, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις θα φέρουν τα άνω κάτω σε σένα και στις σχέσεις σου!
ΜαγκάλιΜαϊμούΜαϊντανόςΜακαρόνιαΜαλλιά
Αν το μαγκάλι είναι αναμμένο να περιμένεις κέρδη, αν το δεις πως έχει σβήσει δώσε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου.
Αν στο όνειρο σου δεις μαϊμούδες έχεις αρκετούς εχθρούς που πιστεύεις πως είναι φίλοι σου γι αυτό καλό είναι να προσέχεις.
Ο μαϊντανός στο όνειρο σημαίνει πίκρα ,φτώχεια και ταλαιπωρίες που θα έχεις.
Αν δεις μακαρόνια στον ύπνο σου οι ελπίδες σου θα γίνουν πραγματικότητα αλλά με αρκετό κόπο.
Αν δεις στο όνειρο όμορφα και περιποιημένα μαλλιά, σημαίνει πως η ευτυχία και ένας νέος έρωτας σου χτυπάνε την πόρτα, ενώ τα ξανθά μαλλιά, σημαίνουν κέρδη και ότι θα νιώσεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την δουλειά σου. Αν ονειρευτείς αραιά ή κοντά μαλλιά, σημαίνει ότι σε περιμένουν στεναχώριες που με τον καιρό θα τις ξεπεράσεις. Επίσης αν δεις γκρίζα ή λευκά μαλλιά, σημαίνει πως πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τη υγεία σου διότι σε προειδοποιεί για τυχόν αρρώστιες αλλά όχι τόσο σοβαρές ώστε να σε προβληματίσουν πολύ.
ΜαμήΜάναΜανάβηςΜανιτάριαΜανταρινιά-μανταρίνια
Αν δεις στο όνειρο σου δείς μαμή πρόσεχε που λες τα προσωπικά σου γιατί θα βγουν στην επιφάνεια.
Η μάνα στο όνειρο σημαίνει προστασία και μεγάλη υποστήριξη ηθική και υλική.
Αν δεις πως είσαι μανάβης χωρίς να είναι η δουλειά σου αυτή θα έχεις επιτυχίες στα ερωτικά σου.
Αν μαζεύεις ή απλά δεις μανιτάρια στο όνειρο σου θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.
Αν δεις ανθισμένες μανταρινιές με καρπούς επάνω τους είναι καλό το όνειρο και μάλιστα αν είσαι γυναίκα θα έχεις ερωτική επιτυχία, αν όμως τρως μανταρίνια θα πάρεις πίκρα.
ΜαντήλιΜάντισσαΜανουάλιαΜαξιλάριΜάραθος
Αν το μαντήλι είναι άσπρο και καθαρό ότι επιθυμείς θα σου πάει καλά, αν είναι λερωμένο να περιμένεις στενοχώριες.
Αν στο όνειρο σου δεις μάντισσα να προσέχεις τις παρέες σου γιατί κάπου θα σε ανακατέψουν και θα στενοχωρηθείς.
Αν ανάβεις κερί και το βάζεις στο μανουάλι θα πάρεις ανακούφιση από προβλήματα που έχεις .
Αν το μαξιλάρι είναι καθαρό και άσπρο θα έχεις επιτυχία και χαρά στη ζωή σου, αν είναι παλιό και λερωμένο θα έχεις στενοχώριες στα οικονομικά σου.
Αν στο όνειρο σου δεις πως μαζεύεις η κρατάς μάραθο στα χέρια σου, θα έχεις την βοήθεια από άτομο που δεν την περιμένεις.
ΜαργαρίτεςΜαργαριτάριαΜάρτυραςΜασέλαΜαστίγιο
Αν ονειρευτείς πως μαδάς μαργαρίτες θα έχεις ερωτικές επιτυχίες ,αν δεις πως κόβεις μαργαρίτες θα πάρεις στενοχώρια στα αισθηματικά σου.
Όπως και να δεις τα μαργαριτάρια στον ύπνο σου είναι καλό. Θα έχεις επιτυχία σε ότι σε απασχολεί.
Αν είσαι μάρτυρας σε δικαστήριο και υπερασπίζεται κάποιον θα μάθεις νέο πολύ καλό, αν είσαι μάρτυρας κατηγορίας θα πάρεις είδηση στενόχωρη.
Αν δεις πως φοράς μασέλα να προσέχεις γιατί κάτι θα χάσεις.
Αν στο όνειρο σου δεις να χτυπάς κάποιον με μαστίγιο θα τσακωθείς με φιλικό σου πρόσωπο, αν σε μαστιγώνουν πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις προβλήματα.
ΜάτιαΜαύραΜαχαίριΜεθύσι-μεθυσμένοςΜελάνι
Αν ονειρευτείς πως έχεις ωραία και λαμπερά μάτια θα έχεις επιτυχίες στα επαγγελματικά σου ,αν όμως τα δεις δακρυσμένα και κόκκινα θα έχεις στενοχώριες και στερήσεις.
Αν δεις να φοράς μαύρα ρούχα θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες, αν τα βγάζεις από πάνω σου θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις.
Το μαχαίρι όπως και να το δεις σημαίνει πως θα κάνεις καυγάδες.
Οι ερμηνείες συγκρούονται. Αν δεις στο όνειρο σου να είσαι μεθυσμένος σημαίνει πως έχεις αρκετά προβλήματα και φροντίδες, για άλλους όμως σημαίνει πως θα έχεις χαρές και κέρδη.
Αν στο όνειρο σου δεις μελάνι να χύνεται πρόσεχε γιατί από λάθη που θα κάνεις θα στεναχωρηθείς, αν απλά δεις μελάνι με άτομο που έχεις τσακωθεί θα συμφιλιωθείς.
ΜέλιΜέλισσα-μέλισσεςΜελιτζάναΜετακόμισηΜετάλλιο
Αν μαζεύεις μέλι θα ακούσεις χαρούμενα λόγια, αν το τρως θα έχεις επιτυχία σε κάτι που σε απασχολεί.
Αν δεις μέλισσες στο όνειρο σου θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν σε τσιμπά μέλισσα θα πάρεις στενοχώρια.
Αν απλά δεις μελιτζάνα στο όνειρο σου πρόσεχε γιατί θα έχεις κακοτυχίες, αν την τρως θα έχεις λύπες και βάσανα.
Αν δεις στο όνειρο σου πως μετακομίζεις θα επιτύχεις σε κάτι που έχεις κάνει πολλές προσπάθειες και περιμένεις να γίνει από καιρό.
Αν δεις πως σου βάζουν μετάλλιο στο λαιμό και είναι χρυσό η ασημένιο θα περάσεις ένα διάστημα με προβλήματα και λύπες.
ΜεταλλείοΜετάξιΜεταξοσκώληκαςΜήλο-μηλιάΜοιρολόγια
Αν ονειρευτείς μεταλλείο και υπάρχουν εργάτες που δουλεύουν μέσα να περιμένεις επιτυχία στη δουλειά σου.
Αν δεις πως αγοράζεις η μαζεύεις μετάξι θα έχεις επιτυχίες, αν πουλάς μετάξι θα πάρεις χαρά και ανταμοιβή για τις προσπάθειες σου.
Όπως και να δεις μεταξοσκώληκα στο όνειρο σου να περιμένεις χαρά,επιτυχία και αφθονία στη ζωή σου.
Αν στο όνειρο σου δεις μηλιά γεμάτη μήλα θα έχεις ευτυχία και χαρά, αν είναι χωρίς καρπούς όμως θα πάρεις στενοχώρια από είδηση. Αν δεις να κρατάς κόκκινα μήλα θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου, αν είναι άγουρα η πράσινα θα πάρεις απογοήτευση και στενοχώρια στα προσωπικά σου.
Αν μοιρολογάς εσύ ή ακούς άλλους θα πάρεις μια είδηση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.
ΜονοπάτιΜοσχάριΜουλάριΜούρα-μουριάΜούστος
Αν δεις στο όνειρο σου να περπατάς σε μονοπάτι σε περιμένουν δύσκολες μέρες με προβλήματα και φροντίδες πολλές.
Αν δεις μοσχάρι με αλέτρι να οργώνει χωράφι θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου.
Αν ονειρευτείς πως είσαι πάνω σε μουλάρι σημαίνει πως με την υπομονή που έχεις θα επιτύχεις αυτά που θέλεις.
Αν δεις τα μούρα πάνω στη μουριά θα πάρεις στενοχώρια για κάτι που δεν θα είναι πολύ σημαντικό, αν κόβεις μούρα και τα τρως θα έχεις πίκρες.
Αν στο όνειρο σου δεις μούστο θα έχεις γκρίνιες και προβλήματα στο σπίτι σου.
ΜουσταλευριάΜπακαλιάροςΜπάμιεςΜπαστούνιΜπύρα-μπυραρία
Αν δεις πως τρως μουσταλευριά σημαίνει πως θα πάρεις πίκρα και απογοήτευση από λόγια που θα κάνεις με δικά σου άτομα.
Αν είναι φρέσκος ο μπακαλιάρος θα πάρεις λαχτάρα και μεγάλη στενοχώρια, αν είναι παστός πρόσεχε για προβλήματα στα οικονομικά σου.
Αν τρως μπάμιες από φιλικό σου πρόσωπο θα στεναχωρηθείς, αν απλά τις βλέπεις σημαίνει πως θα έχεις κακοτυχία και στενότητα στα οικονομικά σου.
Αν δεις πως στηρίζεσαι σε μπαστούνι θα πάρεις βοήθεια από φιλικό σου πρόσωπο, αν χτυπάς κάποιον με μπαστούνι θα κάνεις καυγά ,αν σε χτυπούν θα ακούσεις λόγια που έχουν ειπωθεί για σένα και θα στενοχωρηθείς.
Αν στο όνειρο σου δεις πως πίνεις μπύρα θα έχεις επιτυχία σε κάτι που σε απασχολεί, αν είσαι με φίλους σε μπυραρία και πίνεις μπύρα θα πάρεις χαρούμενη είδηση.
ΜύγεςΜύλοςΜυρμήγκιαΜυωπίαΜοναστήρι
Αν ονειρευτείς μύγες θα έχεις προβλήματα και σκοτούρες πολλές, αν δεις πως τις διώχνεις ή τις σκοτώνεις θα απαλλαγείς από τις απαιτήσεις φίλων σου που σε κουράζουν.
Αν δεις μύλο να αλέθει περίμενε επιτυχία και προκοπή στη δουλειά σου, αν είναι σταματημένος θα έχεις προβλήματα σε επαγγελματικά ,ενώ αν δεις να είναι μύλος του καφέ θα ακούσεις για λόγια που γίνονται για σένα και θα στεναχωρηθείς.
Αν στο όνειρο σου δεις μυρμήγκια σημαίνει πως με κόπο και αρκετή δουλειά θα καταφέρεις να έχεις οικονομική άνοδο.
Αν ονειρευτείς πως έχεις μυωπία θα περάσεις δύσκολο διάστημα με στενοχώριες, αν δεις πως φοράς γυαλιά θα έχεις καλυτέρευση στη ζωή σου και όλα θα πάνε καλά.
Αν δεις πως επισκέπτεσαι μοναστήρι, θα πάρεις μια στενοχώρια. Αν δεις πως κλείνεσαι σε μοναστήρι να προσέξεις το άγχος σου, για να μην έχεις προβλήματα.
ΜονομαχίαΜωρό
Αν δεις στον ύπνο σου πως μονομαχείς, σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα θελήσεις να εντυπωσιάσεις κάποιο άτομο με τα λόγια σου αλλά τελικά δεν θα τα καταφέρεις. Αν κάποιο άλλο άτομο μονομαχεί μαζί σου, τότε θα θελήσει να σε παραπλανήσει με τα λόγια του!
Ένα μωρό στο όνειρο είναι συνήθως καλό προμήνυμα. Το μωρό συχνά συμβολίζει την ευτυχία και την καλοτυχία για σένα και την οικογένειά σου.
ΝαύτηςΝαφθαλίνηΝεκρόςΝεκροταφείοΝεκροφόρα
Αν δεις πως είσαι ναύτης στο όνειρο σου θα πάρεις είδηση με δυσάρεστα νέα.
Όπως και να δεις ναφθαλίνη στο όνειρο σου θα πάρεις στενοχώρια.
Αν δεις στο όνειρο νεκρό, δεν σημαίνει απόλυτα ότι είναι κακός οιωνός. Αν δεις νεκρούς τους γονείς σου ή κάποιους συγγενείς σου που στην πραγματικότητα ζουν, σημαίνει πως θα ξεφύγεις από τις αναποδιές που σε περικυκλώνουν το τελευταίο διάστημα και θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα για σένα και την οικογένειά σου. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για να πάρεις μια κληρονομιά ή κάποια έσοδα που δεν τα περιμένεις.Αν είσαι ανύπαντρος ή αδέμευτος και δεις νεκρό ένα νεαρό άτομο, σημαίνει πως θα γνωρίσεις μια νέα ερωτική συντροφιά. Αν δείτε πως ασπάζεσαι νεκρό, σημαίνει ότι θα έχεις καλή υγεία και σύντομα θα ξεφύγεις από τις στεναχώριες σου ή ακόμη και ότι θα πάρεις χαρούμενη είδηση.Αν δεις ότι συνομιλούσες με τον νεκρό, σημαίνει πως θα σου προκύψουν άσχημες καταστάσεις, αλλά θα τις ξεπεράσεις εύκολα.Αν δεις νεκρό άνθρωπο που είναι ζωντανός σε περιμένει στενοχώρια που θα ξεπεραστεί εύκολα.Επίσης αν είδες στο όνειρο νεκρό να ζωντανεύει μπροστά σου, θα πρέπει να προσέξεις την επιρροή που ασκούν κάποιοι πάνω σου διότι θα σε επηρεάσουν ψυχολογικά.
Αν στο όνειρο σου δεις πως βρίσκεσαι μέσα σε νεκροταφείο όλα στη ζωή σου θα πάνε καλά, θα έχεις καλή υγεία και χαρές. Αν δεις κάποιο γνωστό σου πρόσωπο να επισκέπτεται νεκροταφείο, το άτομα αυτό θα περάσει δυσκολίες.
Αν κάποιος έχει πεθάνει και δεις στο όνειρο σου να τον παίρνει η νεκροφόρα, σημαίνει πως θα έχεις χαρά ,καλή υγεία και ηρεμία στο σπίτι σου. Αν όμως δεις πως περνά νεκροφόρα έξω από το σπίτι σου, θα στεναχωρηθείς από είδηση που θα πάρεις.
ΝεράιδεςΝεραντζιά-νεράντζιαΝερόΝεροχύτηςΝησί
Αν ονειρευτείς νεράιδες πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί από επιπολαιότητα θα κάνεις λάθη που θα σε εκθέσουν.
Αν δεις νεραντζιά γεμάτη νεράντζια πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις προβλήματα, αν τρως νεράντζια θα κάνεις καυγάδες με φιλικά ή συγγενικά σου άτομα.
Αν το νερό είναι καθαρό θα έχεις πρόοδο και καλή ζωή αν μάλιστα το πίνεις θα πάρεις βοήθεια από άτομο. Αν το νερό όμως είναι θολό θα έχεις προβλήματα και καθυστερήσεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις..
Αν απλά δεις νεροχύτη στο όνειρο σου θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις, αν όμως δεις τον νεροχύτη να ξεχειλίζει από βρώμικα νερά θα κάνεις καυγάδες και θα περάσεις στενοχώριες από δικά σου πρόσωπα.
Αν δεις πως κάνεις διακοπές σε νησί θα πάρεις χαρά, αν όμως δεις πως είσαι αποκλεισμένος σε νησί θα περάσεις δυσκολίες για κάποιο χρονικό διάστημα.
ΝηστείαΝομίσματαΝονός-νονάΝτουλάπαΝύφη
Αν δεις στο όνειρο σου πως νηστεύεις και είναι περίοδος νηστείας θα έχεις ευτυχία και ηρεμία, αν όμως αναγκαστικά κάνεις νηστεία έχεις να περάσεις δυσκολίες.
Αν δεις στο όνειρο σου νομίσματα είτε χρυσά είτε ασημένια θα έχεις στενοχώρια και καυγάδες στο σπίτι σου.
Αν δεις πως βαφτίζεις παιδί είναι πολύ καλό το όνειρο. Υγεία ,χαρά και καλές μέρες σε περιμένουν.
Αν δεις πως ταχτοποιείς σε ντουλάπα τα ρούχα θα πάρεις χαρούμενη είδηση, αν δεις ντουλάπα να είναι άδεια και παλιά σε περιμένουν ατυχίες και στενοχώρια.
Αν δεις νύφη στο όνειρο, δεν είναι πάντα κακός οιωνός. Αν δεις νύφη στεναχωρημένη, σημαίνει πως κάποιο δυσάρεστο περιστατικό θα σας ανησυχήσει το επόμενο διάστημα. Για μια γυναίκα που θα δει ότι είναι νύφη, σημαίνει πως θα έχει κάποια βελτίωση στα οικονομικά της ή θα νιώσει ευτυχισμένη. Επίσης αν ονειρευτείς πως φιλούσες νύφη, σημαίνει πως θα συμφιλιωθείς με θυμωμένο φίλο σου.
ΝυφικόΝυφίτσαΝύχιαΝύχτα
Αν δεις πως φορούσες νυφικό, σημαίνει πως θα νιώσεις ευχάριστες απολαύσεις και θα διασκεδάσεις με κοντινούς σου φίλους. Επίσης, αν ονειρευτείς πως το νυφικό ήταν λερωμένο και ακατάστατο, σημαίνει πως θα στεναχωρηθείς με κοντινό σου άνθρωπο, αλλά θα τα ξαναβρείτε. Αν δεις ότι το νυφικό σου ήταν σκισμένο τότε περίμενε στεναχώριες.
Αν δεις νυφίτσα στο όνειρο σου θα απαλλαγείς από ατυχίες και γκρίνιες .
Αν τα νύχια είναι καθαρά και περιποιημένα θα έχεις οικονομικά κέρδη, αν είναι απεριποίητα και βρώμικα δώσε προσοχή στα οικονομικά σου ,ενώ αν κόβεις τα νύχια σου θα ξαλαφρώσεις από προβλήματα που έχεις.
Αν στο όνειρο σου δεις να είναι νύχτα και ο ουρανός να είναι γεμάτος αστέρια θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν υπάρχει πολύ σκοτάδι γύρω σου και δεν υπάρχουν αστέρια θα πάρεις είδηση και θα λυπηθείς.
ΟικόπεδοΟμίχληΟμπρέλαΌπλοΟργανοπαίχτης
Αν στον ύπνο σου δεις πως αγοράζεις οικόπεδο, σε περιμένουν επιτυχίες και χαρές, αν όμως πουλάς οικόπεδο θα έχεις κάποια οικονομικά προβλήματα.
Αν ονειρευτείς πως έχεις πέσει σε ομίχλη και δεν βλέπεις καθαρά θα περάσεις για ένα διάστημα στασιμότητα σε διάφορους τομείς της ζωής σου.
Αν δεις στον ύπνο σου πως κρατάς ομπρέλα θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά σου.
Αν κρατάς όπλο σημαίνει πως οι γύρω σου σε εμπιστεύονται και σε αγαπούν. Αν απλά βλέπεις όπλα με κάποιον θα κάνεις καβγά.
Αν ονειρευτείς ότι ένας οργανοπαίχτης παίζει για σένα μουσική, τότε πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και στεναχώριες στην προσωπική σου ζωή.
Όργωμα-οργώνωΟρειβάτηςΌρκοςΟρτύκιΌσπρια
Αν στο όνειρο σου δεις πως οργώνεις να περιμένεις προβλήματα και στενοχώριες.
Αν ονειρευτείς πως είσαι ορειβάτης και ανεβαίνεις σε βουνό θα πετύχεις κάποιον στόχο σου και θα νιώσεις ευτυχία και ικανοποίηση.
Αν στον ύπνο σου δεις πως δίνεις όρκο, πρόσεχε γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση και ίσως εκτεθείς.
Αν δεις στο όνειρο σου ορτύκι, θα έχεις διαφωνίες με δικά σου άτομα. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις.
Αν ονειρευτείς πως βράζεις όσπρια η ζωή σου θα πάει προς το καλύτερο, αν πουλάς όσπρια άσχημα λόγια γίνονται πίσω από την πλάτη σου.
ΟύζοΟυράνιο τόξοΟυρανόςΌχθηΟχιά
Όπως και να δεις το ούζο στον ύπνο σου θα έχεις οικογενειακά προβλήματα και ταραχές.
Αν στον ύπνο σου δεις ουράνιο τόξο, σύντομα θα πάρεις νέα χαρούμενα για ένα θέμα που σε απασχολεί.
Αν ονειρευτείς καθαρό ουρανό, χωρίς σύννεφα θα σου τύχει κάτι καλό, αν όμως δεις συννεφιασμένο, σκοτεινό ουρανό , θα πάρεις είδηση και θα στενοχωρηθείς.
Αν στο όνειρό σου δεις πως κάθεσαι σε όχθη θα έχεις χαρά και επιτυχία στη δουλειά σου.
Αν ονειρευτείς την οχιά να σε δαγκώνει κάποιος που πιστεύεις πως είναι φίλος σου θέλει να σε βλάψει, αν όμως δεις να την σκοτώνεις θα γλυτώσεις από προβλήματα που θέλει να σου δημιουργήσει κάποιος που πιστεύεις πως είναι φίλος σου.
Οδήγηση
Αν δεις στον ύπνο σου ότι οδηγείς, τότε σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναγκαστείς να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεών σου! Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ολοκληρωτικά ένα θέμα που μέχρι τώρα όλο το αμελούσες. Η οδήγηση μπορεί να σημαίνει και ένα ξαφνικό ταξίδι!
ΠάγοςΠαγώνιΠαιδί-παιδιάΠαλάτιΠαλίρροια
Αν στο όνειρο σου δεις πάγο, είτε τον αγοράζεις είτε τον πουλάς να περιμένεις μεγάλη οικονομική επιτυχία στη δουλειά σου.
Αν ονειρευτείς παγώνι και είσαι σε γάμο θα έχεις τσακωμούς στο σπίτι σου.
Αν στο όνειρό σου δεις χαρούμενες στιγμές με παιδιά θα σου τύχει κάτι πολύ καλό. Αν δεις παιδιά να τσακώνονται θα κάνεις με κάποιον καβγά.
Αν στον ύπνο σου δεις πως μπαίνεις σε παλάτι θα έχεις πολλά κέρδη αλλά ταυτόχρονα και αρκετούς εχθρούς. Αν απλά βλέπεις παλάτι από μακριά, δώσε προσοχή στη δουλειά σου γιατί θα υπάρξουν προβλήματα.
Αν ονειρευτείς παλίρροια πρόσεχε γιατί θα πάρεις ταραχή από οικογενειακά προβλήματα που θα δημιουργηθούν.
ΠαλτόΠαναγίαΠανηγύριΠαντόφλεςΠαντζάρια
Αν στο όνειρο σου δεις πως φοράς καινούριο παλτό, θα έχεις επιτυχία και πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Αν το παλτό είναι βρώμικο και παλιό θα έχεις στενοχώριες για οικονομικά προβλήματα.
Όπως και να δεις την Παναγία στον ύπνο σου σημαίνει πως θα έχεις προστασία και η ζωή σου θα καλυτερεύσει.
Αν δεις πως βρίσκεσαι σε πανηγύρι θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια εσύ ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο.
Αν είσαι ελεύθερος-η και δεις στον ύπνο σου καινούριες παντόφλες, σημαίνει ότι τα συναισθήματα που νιώθεις για ένα άτομο είναι αμοιβαία. Αν ονειρευτείς πως φοράς παλιές παντόφλες, θα πάρεις ερωτική απογοήτευση.
Αν ονειρευτείς πως τρως παντζάρια, θα μάθεις για άσχημα λόγια που γίνονται εις βάρος σου και θα στενοχωρηθείς.
ΠαξιμάδιαΠάπλωμαΠαπούτσιαΠαράθυραΠαραλία
Αν στον ύπνο σου δεις παξιμάδια, θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις. Αν είσαι ερωτευμένος-η και δεις παξιμάδια θα ζήσεις όμορφες ερωτικές στιγμές που θα σε φέρουν πολύ πιο κοντά με το άτομο που αγαπάς.
Αν δεις στον ύπνο σου πως είσαι σκεπασμένος με πάπλωμα να περιμένεις προβλήματα και έντονες στενοχώριες.
Αν ονειρευτείς παλιά ή βρώμικα παπούτσια, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τους γύρω σου. Αν δεις πως έβαφες τα παπούτσια σου μαύρα, σημαίνει πως θα υπάρξουν βελτιώσεις στα οικονομικά σου και σε θέματα δουλειάς. Για μια νεαρή κοπέλα που θα δει ότι τα παπούτσια που φοράει τα θαυμάζουν οι άλλοι, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσει περισσότερη προσοχή στον εαυτό της. Επίσης αν δεις ότι τα παπούτσια που φοράς είναι μεγάλα, σημαίνει ότι τυχόν καυγάδες και θέματα υγείας θα σε απασχολήσουν αλλά θα ξεπεραστούν γρήγορα, ενώ αν δει κάποιος ότι έχασε τα παπούτσια του, προειδοποιεί για στεναχώρια στην προσωπική του ζωή, όμως σύντομα θα νιώσει έτοιμος να υποδεχτεί έναν καινούριο έρωτα. Αν τα παπούτσια που ονειρευτείς είναι καινούρια και καθαρά, τότε θα υπάρξουν πολύ ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου.
Αν δεις τα παράθυρα του σπιτιού σου να είναι κλειστά θα πάρεις στενοχώριες, αν όμως δεις πως στέκεσαι μπροστά σε παράθυρο που είναι καινούριο και μπαίνει φως μέσα στο σπίτι σε περιμένει χαρά και επιτυχία.
Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι σε παραλία και η θάλασσα είναι ήρεμη σε περιμένουν χαρές, αν όμως είσαι σε παραλία και η θάλασσα έχει φουρτούνα να περιμένεις στενοχώριες.
ΠαράσημαΠάσχαΠασχαλιάΠατάτεςΠατητήρι
Αν δεις πως φοράς παράσημα θα πάρεις χαρά, αν το παράσημο έχει σχήμα σταυρού θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.
Αν δεις στο όνειρο σου πως είναι Πάσχα θα έχεις χαρά και επιτυχία στη δουλειά σου.
Αν κρατάς στα χέρια σου ανθισμένη πασχαλιά, θα δεχτείς βοήθεια και υποστήριξη. Αν απλά δεις ανθισμένη πασχαλιά θα πάρεις είδηση από άτομο που σου είναι πολύ αγαπητό.
Αν δεις στο όνειρό σου πως καθαρίζεις πατάτες , θα μάθεις νέα που θα σου δώσουν χαρά. Αν τηγανίζεις ή τρως πατάτες θα έχεις επιτυχία και άνοδο στα οικονομικά σου.
Αν ονειρευτείς πατητήρι να είναι γεμάτο σταφύλια θα έχεις ευτυχία στη ζωή σου, αν πατάς σταφύλια περίμενε άνοδο στα οικονομικά σου.
ΠεδιάδαΠελεκάνοςΠέταλοΠετάλωμα- πεταλώνωΠένθος
Αν δεις στο όνειρο σου πεδιάδα να είναι καλλιεργημένη και να έχει δέντρα, σύντομα θα έχεις επιτυχία στο ζήτημα που αυτό τον καιρό είναι στο μυαλό σου. Αν όμως η πεδιάδα είναι ξερή και χωρίς δέντρα, θα έχεις προβλήματα και καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου.
Όπως και να δεις στο όνειρο σου τον πελεκάνο να περιμένεις απογοητεύσεις και στενοχώριες
Αν στο όνειρο σου δεις πως ενώ περπατάς , βρίσκεις στο δρόμο ένα πέταλο θα έχεις μεγάλη τύχη και πρόοδο.
Αν δεις πως πεταλώνεις ζώο θα υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα στη δουλειά σου.
Αν δεις πως έχεις πένθος και φοράς μαύρα, θα μάθεις κάποια άσχημα σχόλια που έχουν ειπωθεί για σένα και την οικογένειά σου και θα πικραθείς.
ΠένναΠέρδικαΠεριστέριΠεταλούδαΠέτρα
Αν γράφεις με πέννα θα πάρεις μεγάλη χαρά από νέα που θα μάθεις.
Αν δεις στο όνειρό σου πως κυνηγάς πέρδικες αυτό που προσμένεις αυτό τον καιρό να εξελιχθεί, θα μπλοκαριστεί. Αν απλά δεις πέρδικες θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου, αν όμως κρατάς πέρδικα στα χέρια σου και τη χαϊδεύεις έχεις καλούς φίλους που θα είναι πάντα δίπλα σου να σου σταθούν.
Αν ονειρευτείς περιστέρι και είναι άσπρο θα πάρεις χαρούμενη είδηση. Αν το περιστέρι είναι μαύρο, θα κουραστείς από προσπάθειες που θα κάνεις για να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Αν δεις περιστέρια να πετούν, θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις και θα έχεις επιτυχία σε ότι σε απασχολεί.
Αν στο όνειρο σου δεις πεταλούδα θα περάσεις πολύ χαρούμενες στιγμές! Αν η πεταλούδα έρχεται πάνω σου, τότε θα υπάρχει ,αυτό τον καιρό, ένα άτομο με το οποίο είσαι σε απόσταση αλλά σε σκέφτεται έντονα.
Αν δεις πέτρες να πέφτουν στο σπίτι σου θα έχεις στενοχώριες, αν πέφτει πέτρα επάνω σου πρόσεχε θα πάρεις ταραχή . Αν απλά δεις στον ύπνο σου πέτρα θα υπάρξουν κάποια εμπόδια στη ζωή σου που θα σε αγχώσουν.
ΠετρέλαιοΠετσέταΠέφτω-πέσιμοΠηγάδιΠηγή
Το πετρέλαιο στον ύπνο σου σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις στα προσωπικά σου ζητήματα που θα σε στεναχωρήσουν.
Αν ονειρευτείς πως κρατάς στα χέρια σου καθαρή πετσέτα, θα έχεις χαρά και επιτυχία στη ζωή σου, αν είναι παλιά και λερωμένη πρόσεξε λιγάκι τις επόμενες μέρες γιατί από λάθη σου θα πάρεις στεναχώρια.
Αν δεις στον ύπνο σου πως πέφτεις και δεν μπορείς να σηκωθείς θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου και θα χάσεις την υποστήριξη κάποιου ατόμου. Αν δεις πως πέφτεις και σηκώνεσαι χωρίς βοήθεια τότε μετά από δυσκολίες θα καταφέρεις με τις δικές σου δυνάμεις να πετύχεις τους σκοπούς σου.
Αν ονειρευτείς πως βγάζεις νερό από πηγάδι θα έχεις κάποιο οικονομικό όφελος. Αν δεις πηγάδι να ξεχειλίζει θα έχεις καβγάδες στο σπίτι σου, ενώ αν το πηγάδι είναι ξερό θα πάρεις στενοχώρια.
Αν δεις στο όνειρό σου ότι τρέχει καθαρό νερό από πηγή θα έχεις επιτυχία ,χαρά και βελτίωση στις συνθήκες της ζωής σου. Αν η πηγή είναι ξερή θα έχεις ατυχίες ,εμπόδια και οικονομικά προβλήματα.
Πήδημα-πηδώΠιάτοΠίπαΠιπέριΠίτουρα
Αν δεις στον ύπνο σου πως πηδάς εμπόδια θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αν προσπαθείς να πηδήξεις κάποιο εμπόδιο και δεν μπορείς, θα έχεις δυσκολίες σε θέματα που σε αφορούν και για να τα λύσεις θα αναγκαστείς να δεχτείς βοήθεια και υποστήριξη από κοντινούς σου ανθρώπους.
Αν στο όνειρο σου δεις άδειο πιάτο πάνω σε τραπέζι θα έχεις στενοχώριες και οικονομικές δυσκολίες. Αν δεις πως πλένεις πιάτα θα δεχτείς στο σπίτι σου επισκέψεις.
Αν στο όνειρο σου καπνίζεις πίπα θα πάρεις κάποια στενάχωρη είδηση. Πρόσεξε γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές.
Αν αγοράζεις ή πουλάς πιπέρι, θα πάρεις στενάχωρη είδηση. Αν ρίχνεις πιπέρι στο φαγητό σου θα έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίζουν.
Αν στο όνειρο σου δεις πίτουρα θα έχεις κάποια οικονομικά προβλήματα που με σωστούς χειρισμούς θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις. Αν ταΐζεις ζώα με πίτουρα, θα κάνεις λόγια στενάχωρα με ένα φιλικό σου πρόσωπο.
ΠίταΠλατάνιΠλάτηΠληγήΠοδήλατο
Αν είσαι σε γάμο και δεις πίτα θα έχεις οικογενειακή ευτυχία στο σπίτι σου. Αν είσαι ελεύθερος-η και φτιάχνεις πίτα θα πάρεις χαρά στις ερωτικές σου υποθέσεις.
Αν ονειρευτείς κάποιο πλατάνι θα περάσεις περίοδο στενότητας στα οικονομικά σου. Αν κάθεσαι κάτω από τον ίσκιο πλάτανου θα υπάρξει κάποιο άτομο που θα σε στηρίξει στις προσπάθειές σου.
Αν δεις πως σου τρίβουν την πλάτη θα απαλλαγείς από στενοχώριες και θα πάρεις ανακούφιση από προβλήματα που θα σου φύγουν.
Αν στο όνειρο σου δεις πως στο κορμί σου έχεις πληγή, κάποιο άτομο θα σε προσβάλει.
Αν τρέχεις με ποδήλατο οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν πέφτεις από ποδήλατο πρόσεχε γιατί θα χάσεις χρήματα. Αν απλά βλέπεις ποδήλατο κάποια συνάντηση που περιμένεις να γίνει θα αναβληθεί.
ΠόλεμοςΠολυέλαιοςΠοντίκιαΠορτοκαλιά-πορτοκάλιΠόρτα
Αν στο όνειρο σου δεις πως γίνεται πόλεμος θα έχεις προβλήματα με δικούς σου ανθρώπους φίλους ή συγγενείς. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις τον παρορμητισμό και τα ρίσκα.
Αν δεις στον ύπνο σου πολυέλαιο μέσα σε εκκλησία, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν ανάβεις εσύ πολυέλαιο πολύ σύντομα θα ζήσεις μεγάλες χαρές και επιτυχίες.
Αν στο σπίτι σου δεις πως υπάρχουν ποντίκια πρόσεχε γιατί μπορεί να σε ξεγελάσουν στα οικονομικά σου.
Αν στο όνειρο σου δεις πορτοκαλιά γεμάτη καρπούς θα συναντηθείς με άτομο που έχεις καιρό να το δεις. Αν τρως πορτοκάλι θα πάρεις στενοχώρια από φιλικό σου πρόσωπο.
Αν δεις κλειστή πόρτα, θα περάσεις κάποια μικρή στεναχώρια, που σύντομα όμως θα ξεπεραστεί.Αν ονειρευτείς την πόρτα του σπιτιού σου ανοιχτή, σε περιμένει χαρά στην προσωπική σου ζωή.Αν δεις μεγάλη παλιά πόρτα, όπως για παράδειγμα ενός κάστρου ή παλιού αρχοντικού, θα έχεις καλά νέα.
ΠορτοφόλιΠοτίζωΠοτόΠουλιάΠριόνι
Αν στο όνειρο σου δεις πως βρήκες πορτοφόλι γεμάτο λεφτά θα έχεις οικονομική άνοδο, αν όμως είναι άδειο τότε θα χάσεις κάποια χρήματα. Αν απλά ονειρευτείς πορτοφόλι θα δεχτείς μία νέα, ευχάριστη οικονομική πρόταση.
Αν δεις πως ποτίζεις λουλούδια θα πάρεις χαρούμενη είδηση, αν ποτίζεις ζώα θα χρειαστεί να δώσεις την βοήθεια σου σε κάποιο άτομο.
Οποιοδήποτε ποτό και να δεις στον ύπνο σου σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχεις φιλονικίες με αγαπημένα σου πρόσωπα.
Αν ονειρευτείς πουλιά να κελαηδούν, να πετούν είτε να βρίσκονται σε κλουβί θα δεχτείς πολύ ευχάριστα νέα!
Αν δεις στο όνειρο σου πως κρατάς πριόνι και πριονίζεις σημαίνει πως θα κουραστείς από προσπάθειες που θα κάνεις όμως στο τέλος θα έχεις επιτυχία και κέρδη στη δουλειά σου.
ΠρόβαταΠροσευχήΠροσκυνητήςΠυροβόλοΠατέρας
Αν ονειρευτείς πρόβατα θα έχεις ηρεμία αγάπη και ευτυχία στο σπίτι σου. Μια ευχάριστη οικογενειακή συγκέντρωση θα σε κάνει να χαλαρώσεις από το στρες της καθημερινότητας.
Αν δεις στον ύπνο σου πως εσύ ή κάποιος άλλος προσεύχεται, θα έχεις ηρεμία και οικογενειακή γαλήνη.
Αν ονειρευτείς πως προσκυνάς σε μοναστήρι ή εκκλησία θα έχεις μεγάλη επιτυχία στη δουλειά σου και όλοι οι στόχοι σου θα επιτευχθούν.
Αν στο όνειρο σου δεις πυροβόλο θα μάθεις μία πολύ σημαντική είδηση. Αν ακούς τον κρότο πυροβόλου θα συμφιλιωθείς με άτομο που είχες τσακωθεί.
Αν στον ύπνο σου δεις τον πατέρα σου, σημαίνει ότι θα βρεθείς σε μία κρίσιμη φάση της ζωής σου που θα χρειαστείς βοήθεια, συμβουλή και καθοδήγηση από έναν άνθρωπο μεγαλύτερο και πιο έμπειρο από εσένα. Αν ονειρευτείς τον πατέρα σου – και δεν είναι πλέον εν ζωή- τότε δείξε προσοχή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου ενώ στα αισθηματικά σου υπάρχει η πιθανότητα να εξαπατηθείς.
ΠαράλυτοςΠολιτικόςΠρώηνΠιάνοΠαιδί
Αν ονειρευτείς πως είσαι παράλυτος (ή ονειρευτείς κάποιον παράλυτο), σημαίνει ότι θα έχεις κάποιες οικονομικές απώλειες. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση, γιατί θα κάνεις λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις.
Αν δεις στον ύπνο σου πως ασχολείσαι με την πολιτική τότε σύντομα θα δεχτείς επιβράβευση για κάποια προσπάθεια που έχεις κάνει. Αν ονειρευτείς έναν πολιτικό, σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα αναγκαστείς να δεχτείς βοήθεια από ένα κοντινό σου πρόσωπο.
Αν δεις στον ύπνο σου τον ή την πρώην σου, υποδηλώνει ότι έχεις ακόμη κάποια συναισθήματα για το άτομο και τη σχέση που είχες μαζί του. Αρκετές φορές το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια νέα για το άτομο αυτό ή ότι θα επικοινωνήσεις μαζί του.
Αν δεις στο όνειρο πιάνο ή ακούς ευχάριστη και όμορφη μουσική από πιάνο, σημαίνει ότι θα πάρεις μια χαρά. Αντίθετα αν είναι παράφωνη ή λυπητερή, σημαίνει ότι θα πάρεις δυσάρεστα νέα και απογοητεύσεις.Αν δεις στο ονειρο σπασμένο ή ξεκούρδιστο πιάνο, θα απογοητευτείς από μια αποτυχία δική σου ή κοντινούσου ατόμου.Αν ονειρευτείς πως παίζεις πολύ ωραία στο πιάνο, σε περιμένει τύχη στον έρωτα και την αγάπη.
Αν δεις στο όνειρο ότι κρατούσες ένα μικρό παιδί, σημαίνει πως θα στεναχωρηθείς ενώ αν δεις πολλά χαρούμενα παιδιά, σημαίνει πως θα πάρεις μεγάλη χαρά. Επίσης αν δεις παιδιά με ωραία ρούχα, σημαίνει πως θα ξεφορτωθείς οικογενειακά βάρη, που σε απασχολούν το τελευταίο καιρό και θα νιώσεις την ευτυχία. Αν ονειρευτείς πως φιλούσες παιδιά, σημαίνει πως θα σου συμβούν ευχάριστα γεγονότα, ενώ αν δεις πως χτυπούσες κάποιο παιδί, σημαίνει πως πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός γιατί θα σου συμβούν άσχημες καταστάσεις.
Πνιγμός
Αν δεις στο όνειρο πνιγμό, μπορεί να είναι καλό, αλλά και κακό σημάδι. Εξαρτάται από την έκβαση του πνιγμού. Αν δεις πως πνίγεσαι, να περιμένεις στενοχώρια και προβλήματα. Αν όμως τελικά σώζεσαι, σημαίνει πως περνάς μια περίοδο άγχους, αλλά τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αν δεις πως κάποιος σε βοήθησε να σωθεί, θα έχεις κοινωνική άνοδο και πιθανόν να πάρεις κάποια χρήματα.Αν εσύ σώζεις άλλους από πνιγμό, τότε θα βοηθήσεις κάποιον που σε χρειάζεται. Αν δεις να πνίγεται αγαπημένο σου πρόσωπο, να ξέρεις πως περνά μια στενοχώρια και ότι μπορεί να στενοχωρηθείς και εσύ εξ'αιτίας του. Επίσης, αν δεις πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε πνίγει, θα πάρεις μια στενοχώρια από αυτό.Αν δεις πως εσύ πνίγεις κάποιον, θα περάσεις ένα άγχος.
ΡαδιόφωνοΡακίΡαπανάκιΡάφτηςΡάφι
Αν δεις πως είσαι στο σπίτι σου και ακούς ραδιόφωνο, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρεις μία πολύ χαρούμενη είδηση.
Αν ονειρευτείς πως πίνεις ρακί σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις που θα σε κάνουν να χαρείς, να γελάσεις και να νιώσεις πολύ καλύτερα! Αν όμως δεις πως μέθυσες με ρακί, πολύ σύντομα θα κάνεις έναν καβγά.
Αν ονειρευτείς ραπανάκια, θα μάθεις εντελώς απρόσμενα για κάποια λόγια που έχουν ειπωθεί εις βάρος σου. Αν ονειρευτείς ότι τρως ραπανάκια, προσπάθησε τις ημέρες που έρχονται να μην ενθουσιάζεσαι γιατί κάποιες υποθέσεις που φαίνονται ευχάριστες και καλές μπορεί να πάρουν δυσάρεστες εξελίξεις.
Αν στο όνειρο σου δεις πως μιλάς με ράφτη να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι γιατί ότι λες θα διαρρεύσει. Αν δεις πως ράφτης σου κάνει πρόβα θα κάνεις καλές νέες γνωριμίες.
Αν δεις στον ύπνο σου ράφι γεμάτο πράγματα, θα υπάρξει χαρά και ευτυχία στο σπίτι σου! Αν το ράφι που ονειρευτείς είναι άδειο, θα υπάρχει ένταση στο σπίτι σου και φιλονικίες.
ΡεβίθιαΡετσίναΡίγανηΡόδαΡοδάκινα-ροδακινιά
Όπως και να δεις τα ρεβίθια στο όνειρο σου σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα γίνουν κάποιοι καβγάδες στην οικογένειά σου για οικονομικά ζητήματα.
Αν ονειρευτείς πως πίνεις ρετσίνα θα πάρεις χαρούμενη είδηση από φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεις βαρέλια γεμάτα ρετσίνα, πολύ σύντομα θα έχεις χαρά και αφθονία στο σπίτι σου.
Αν ονειρευτείς ότι τρως ή μυρίζεις ρίγανη σύντομα θα πάρεις μία εντελώς ξαφνική στεναχώρια.
Αν δεις στον ύπνο σου ρόδα να γυρίζει, οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν απλά δεις μία ρόδα, η οποία δεν μετακινείται θα έχεις στασιμότητα για ένα διάστημα στη δουλειά σου.
Αν δεις στον ύπνο σου ανθισμένη ροδακινιά, μία ευχάριστη εξέλιξη θα σου δώσει χαρά. Αν σου δίνουν ροδάκινα, με κάποιον θα καβγαδίσεις, αν δεις ώριμα ροδάκινα θα ξεπεράσεις προβλήματα και θα πάρεις ανακούφιση. Αν τα ροδάκινα είναι άγουρα, πρόσεξε τις επιλογές σου γιατί κρύβουν παγίδες.
Ρόδια-ροδιάΡυάκιΒενζίνηΡυτίδες
Αν ονειρευτείς ροδιά να είναι γεμάτη με ρόδια θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις και αν είσαι ελεύθερος-η θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου.
Αν δεις στο όνειρο σου ρυάκι με καθαρό νερό θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά σου. Αν το νερό στο ρυάκι είναι βρώμικο και λασπωμένο θα ταλαιπωρηθείς από επαγγελματικά προβλήματα.
Αν στο όνειρο σου δεις ρύζι θα σου έρθουν χρήματα που δεν τα περιμένεις. Αν αγοράζεις ρύζι ή το τρως θα έχεις χαρά ,ευτυχία και χαρούμενες ειδήσεις.
Αν δεις πως το πρόσωπο σου είναι γεμάτο από ρυτίδες θα περάσεις περίοδο στρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας θα σε κουράσουν. Αν δεις άλλον άνθρωπο με ρυτίδες, πρόσεχε γιατί έχεις κάποιον εχθρό.
ΣάκαΣακάκιΣακούλαΣαλάταΣάλι
Αν δεις πως κρατάς σάκα και είναι γεμάτη βιβλία, θα εκτεθείς μετά από που θα κάνεις, αν η σάκα είναι άδεια θα πάρεις στενοχώρια, ενώ αν δεις πως αγοράζεις καινούρια θα εισπράξεις κάποια χρήματα.
Όπως και να δεις σακάκι στο όνειρο σου δεν είναι καλό. Αν το σακάκι έχει μαύρο χρώμα θα έχεις οικονομικά προβλήματα, αν είναι καινούριο θα έχεις ατυχίες σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Αν το φοράς και σου είναι στενό να προσέχεις γιατί κάποιος δικός σου άνθρωπος θέλει το κακό σου.
Αν δεις πως κρατάς σακούλα , σημαίνει πως οι προσπάθειές σου δεν θα αποδώσουν. Παρόλο που θα κάνεις σωστές κινήσεις δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που προσμένεις. Θα περάσεις μία δύσκολη στα οικονομικά σου περίοδο.
Αν στο όνειρο σου δεις ότι τρως σαλάτα, σημαίνει πως θα ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα και τις στενοχώριες και θα έρθουν πολύ καλές μέρες για σένα.
Αν ονειρευτείς πως έχεις σάλι ριγμένο στους ώμους σου, θα έχεις οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα . Θα χρειαστεί να κουραστείς αρκετά προκειμένου να πετύχεις τις ισορροπίες.
ΣαλιγκάριΣαλόνιΣαμάριΣανίδαΣανός
Αν δεις σαλιγκάρι να σέρνεται θα περάσεις μια μικρή στενοχώρια, αν δεις πως το πατάς θα αποφύγεις κακόβουλες ενέργειες κάποιων που θέλουν να σε βλάψουν.
Αν στο όνειρο σου δεις σαλόνι, ωραίο και μεγάλο θα κάνεις κάποια γνωριμία που θα σε βοηθήσει σε προσωπικές σου υποθέσεις. Αν το σαλόνι είναι σκοτεινό θα έχεις επαγγελματικά προβλήματα.
Αν ονειρευτείς πως φοράς σαμάρι θα έχεις βάρος, αρκετές ευθύνες και προβλήματα στα επαγγελματικά σου. Με πολύ κούραση και κόπο θα καταφέρεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.
Αν στο όνειρο σου δεις μία ή και πολλές σανίδες, θα πάρεις στενοχώριες οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές. Θα χρειαστούν αρκετές προσπάθειες από την πλευρά σου για να τις ξεπεράσεις.
Αν μαζεύεις σανό, θα έχεις άνοδο στα οικονομικά σου, αν κόβεις σανό ή δεις άλλους να κόβουν, πρόσεχε γιατί θα χάσεις κάποια χρήματα.
ΣαρδέλεςΣβήνωΣεισμόςΣέλλαΣεντόνια
Αν στο όνειρο σου δεις ότι τρως παστές σαρδέλες θα μάθεις κάτι και θα ωφεληθείς, αν είναι φρέσκιες και τις τρως θα κάνεις καβγά στο χώρο του σπιτιού σου.
Αν ονειρευτείς ότι σβήνει το φως του σπιτιού σου θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες. Αν σβήνουν όλα τα φώτα γύρω σου και βρίσκεσαι στο σκοτάδι, θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια για αγαπημένο σου πρόσωπο.
Αν ονειρευτείς πως γίνεται σεισμός θα πάρεις ξαφνική στενοχώρια, αν δεις πως καταστράφηκε το σπίτι σου από σεισμό πρόσεχε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σε ζηλεύουν, και με την πρώτη ευκαιρία θα θελήσουν να σου κάνουν κακό.
Αν δεις πως κάθεσαι πάνω σε σέλλα αλόγου, θα έχεις μία απρόσμενη επιτυχία.
Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και δεις στο όνειρο σου σεντόνια, σημαίνει πως θα παντρευτείς, αν όμως είσαι παντρεμένη και δεις να πλένεις ή να απλώνεις σεντόνια γίνονται κουτσομπολιά εις βάρος σου.
ΣέρνομαιΣηκώνω-ΣηκώνομαιΣημαίαΣιτάριΣκάλα
Αν στο όνειρο σου δεις ότι σέρνεσαι στη γη ή ότι σέρνεται άλλος θα έχεις για ένα διάστημα κακοτυχίες και θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή.
Αν ονειρευτείς πως σηκώνεις βάρος θα έχεις προβλήματα και θα χρειαστείς υπομονή για να τα ξεπεράσεις. Αν σηκώνεις κάποιον άνθρωπο θα χρειαστεί να δώσεις κάπου την βοήθεια σου, αν κάποιος άλλος σηκώνει εσένα θα πάρεις βοήθεια από φιλικό σου πρόσωπο.
Αν απλά δεις σημαία θα κάνεις ταξίδι, αν στο σπίτι σου υπάρχει σημαία θα πάρεις χαρά ,αν δεις τη σημαία να κυματίζει σε δημόσιο κτίριο θα μάθεις νέα για κάτι που σε απασχολεί.
Αν απλά δεις σιτάρι θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις, αν τρως βρασμένο σιτάρι θα έχεις στενοχώριες, αν όμως τρως σταρένιο ψωμί χαρά σε περιμένει μεγάλη επιτυχία.
Αν στο όνειρο σου δεις πως ανεβαίνεις σκάλα θα έχεις επιτυχία στη ζωή σου, αν όμως την κατεβαίνεις θα περάσεις κάποιες άτυχες καταστάσεις που θα σε στεναχωρήσουν.
ΣκάφηΣκευοφυλάκιοΣκιάΣκλάβοςΣχοινί
Αν δεις στον ύπνο σου πως αγοράζεις σκάφη θα πάει καλά η δουλειά σου, αν σου δίνουν σκάφη θα πάρεις βοήθεια από κάποιον για θέματα που σε απασχολούν.
Αν δεις στο όνειρό σου γεμάτο σκευοφυλάκιο θα έχεις χρηματικά κέρδη, αν είναι άδειο θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου.
Αν κάθεσαι κάτω από τη σκιά δέντρου θα πάρεις χαρά στη δουλειά σου και ικανοποίηση για προσπάθειες που έχεις κάνει εδώ και καιρό.
Αν στο όνειρο σου δεις πως έχεις σκλάβους σημαίνει ότι μετά από μία δύσκολη οικονομικά περίοδο θα αρχίσεις να έχεις άνοδο, αν δεις πως εσύ είσαι σκλάβος κάποιο δυσάρεστο γεγονός θα σε στεναχωρήσει.
Αν ονειρευτείς πως κρατάς σχοινί και προσπαθείς κάπου να ανέβεις θα έχεις επιτυχία, αν με το σχοινί κατεβαίνεις, θα έχεις ατυχίες σε ότι θέλεις να επιτύχεις.
ΣκόνηΣκοπευτήριοΣκοπιάΣκόρδοΣκορπιός
Αν το σπίτι σου το δεις να είναι γεμάτο σκόνη, θα έχεις φιλονικίες και εντάσεις με την οικογένεια σου. Αν ονειρευτείς ότι μπαίνει στα μάτια σου σκόνη θα πάρεις μία στενάχωρη είδηση. Αν ένα σύννεφο σκόνης σηκώνεται μπροστά σου, θα έχεις προβλήματα με τη δουλειά σου.
Αν δεις πως είσαι σε σκοπευτήριο και πετυχαίνεις στόχους, θα έχεις επιτυχία σε μία νέα δουλειά που σκέφτεσαι να κάνεις, αν δεν πετυχαίνεις το στόχο σου θα υπάρξουν αναποδιές στη δουλειά σου από απροσεξία δική σου.
Αν στο όνειρο σου δεις πως κάνεις σκοπιά, σημαίνει πως θα κάνεις αρκετές προσπάθειες και θα κουραστείς για να έχεις επιτυχία στο θέμα που σε απασχολεί. Αν δεις στρατιώτες να κάνουν σκοπιά να προσέχεις γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια σε θέματα δουλειάς.
Αν δεις πως φτιάχνεις σκορδαλιά πολύ γρήγορα θα στεναχωρηθείς από ένα οικογενειακό πρόβλημα που δύσκολα θα ξεπεραστεί. Αν απλά δεις σκόρδα στο όνειρο σου θα πάρεις μία μικρή στενοχώρια όπου θα την ξεπεράσεις γρήγορα.
Αν στο όνειρο σου δεις σκορπιό, σημαίνει πως έχεις ύπουλους εχθρούς, αν σε δαγκώσει σκορπιός κάποιος θα σε βλάψει και θα στεναχωρηθείς πάρα πολύ.
ΣκοτάδιΣκουλαρίκιαΣκούπαΣκούφοςΣπαθί
Αν δεις πως είσαι μέσα σε σκοτάδι θα πάρεις μικρή στενοχώρια, αν περπατάς σε σκοτάδι εύκολα σημαίνει πως θα ξεπεράσεις δυσκολίες που θα σου τύχουν, αν είσαι σε σκοτάδι και περπατάς με δυσκολία θα σου τύχουν στενοχώριες και προβλήματα που θα αναγκαστείς να τα βγάλεις πέρα χωρίς τη βοήθεια κανενός.
Αν δεις πως φοράς χρυσά σκουλαρίκια, θα έχεις τσακωμούς στο σπίτι σου ή θα πάρεις στενάχωρη είδηση. Αν τα σκουλαρίκια είναι ασημένια ή διαμαντένια θα έχεις κάποια προβλήματα που θα σε στεναχωρήσουν, αν βγάζεις τα σκουλαρίκια από τα αυτιά σου τότε θα ξαλαφρώσεις από έννοιες που έχεις.
Αν στο όνειρο σου δεις πως σκουπίζεις, σημαίνει πως θα βάλεις σε τάξη και θα ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, αν απλά δεις σκούπα, θα έχεις στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.
Αν φοράς σκούφο θα πάρεις στενοχώρια και απογοήτευση για κάτι που ήσουν σίγουρος πως θα γίνει. Αν δεις ότι κάποιος σου φορά σκούφο, πρόσεχε γιατί θα σε ξεγελάσουν σε οικονομικά θέματα.
Αν ονειρευτείς σπαθί θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις από δικά σου πρόσωπα, αν κρατάς το σπαθί σημαίνει πως θα έχεις επιτυχία στη ζωή σου κέρδη και καλή υγεία.
ΣπυριάΣπηλιάΣπίτιΣπόροςΣπουργίτι
Αν δεις πως έχεις σπυριά στο κορμί σου θα έχεις ατυχίες που θα σου δώσουν στενοχώρια, αν τα σπυριά σε πονούν θα απογοητευτείς από άτομο που του έχεις εμπιστοσύνη.
Αν στο όνειρο σου δεις καθαρή και φωτεινή σπηλιά θα πάρεις χαρά και θα έχεις ευτυχία στη ζωή σου, αν είναι σκοτεινή θα πάρεις στενοχώρια, αν μέσα στη σπηλιά υπάρχουν φίδια , πρόσεχε γιατί έχεις εχθρούς.
Ένα σπίτι ωραίο και σε καλή κατάσταση, σημαίνει πως θα προκύψουν ευχάριστα γεγονότα σ’ εσένα και την οικογένειά σου. Αν δεις ένα μικρό ή και κλειστό σπίτι, σημαίνει ότι θα στεναχωρηθείς με την απομάκρυνση κάποιον φίλων σου. Αν ονειρευτείς κατεστραμμένο σπίτι, σημαίνει πως θα νιώσεις κάποια απώλεια. Επίσης αν δεις πως επιστρέφεις στο παλιό σου σπίτι, σημαίνει πως θα στεναχωρηθείς για θέματα υγείας, αλλά σύντομα θα μάθεις ευχάριστα νέα. Αν δεις πως χτίζεις δικό σου σπίτι, σημαίνει πως θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στην καθημερινή σου ρουτίνα, που θα σε κάνει πιο ευτυχισμένο.
Αν κρατάς στα χέρια σπόρους σιταριού και θες να σπείρεις, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν κρατάς σπόρους λαχανικών πρόσεχε γιατί μέσα στις επόμενες μέρες θα εκδηλώσεις επιπόλαιη και κακή συμπεριφορά που θα σε μπλέξει σε μπελάδες.
Αν στο όνειρο σου δεις σπουργίτια σημαίνει πως έχεις ανθρώπους που σε ζηλεύουν.
ΣταγονόμετροΣτάμναΣτάβλοςΣταυρόςΣταφίδα
Αν δεις πως αγοράζεις σταγονόμετρο θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου, αν είσαι ερωτευμένος-η και δεις σταγονόμετρο, η σχέση σου δεν θα κρατήσει πολύ γιατί τα αισθήματα δεν θα είναι δυνατά.
Αν η στάμνα που δεις στο όνειρό σου είναι γεμάτη νερό θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν όμως δεις άδεια στάμνα ή την σπας πρόσεχε γιατί θα έχεις ατυχίες και προβλήματα.
Αν στο όνειρο σου δεις ότι κτίζεις στάβλο θα έχεις χαρές και επιτυχία στη δουλειά σου, αν μπαίνεις σε στάβλο θα πάρεις αγάπη και εκτίμηση από ανθρώπους δικούς σου, αν ο στάβλος έχει άλογα θα έχεις επιτυχία σε ότι επιθυμείς.
Αν απλά δεις σταυρό θα περάσεις ένα διάστημα με δυσκολίες, αν φοράς χρυσό σταυρό θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια. Αν ονειρευτείς ότι προσεύχεσαι και ότι κάνεις το σταυρό σου θα πάρεις ανακούφιση γιατί θα λύσεις κάποια προβλήματα που έχεις.
Αν δεις στον ύπνο σου ώριμη ή άγουρη σταφίδα, έχεις να πάρεις πίκρες και απογοητεύσεις. Αν τρως σταφίδες θα πάρεις απογοήτευση στα αισθηματικά σου.
ΣταφύλιαΣτέγηΣτέρναΣτεφάνιΣτήλη
Αν στο όνειρο σου δεις ώριμα σταφύλια θα έχεις πρόοδο στη δουλειά σου, ευτυχία και ηρεμία στο σπίτι σου. Αν τρως χαλασμένα και ξινά σταφύλια θα καβγαδίσεις με ανώτερο σου στη δουλειά. Αν πατάς σταφύλια για να κάνεις μούστο θα κάνεις καβγάδες με άτομα όμως ο θυμός σου θα κρατήσει λίγο.
Αν η στέγη είναι καλοφτιαγμένη και γερή θα έχεις ηρεμία και ευτυχία στο σπίτι σου, αν όμως δεις τη στέγη του σπιτιού σου να είναι χαλασμένη θα πάρεις στενοχώρια. Αν επιδιορθώνεις τη στέγη του σπιτιού σου, θα βρεις λύση σε θέματα που σε απασχολούν.
Αν στο όνειρο σου δεις πως πέφτεις σε στέρνα κάποιος θα σε συκοφαντήσει, αν η στέρνα έχει καθαρό νερό , κάποιες συκοφαντίες εναντίον σου θα γίνουν αλλά δεν θα σε επηρεάσουν καθόλου.
Αν δεις να στεφανώνεις κάποιον , θα χρειαστεί να δώσεις την βοήθεια σου, αν σε στεφανώνουν θα έχεις την προστασία από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αν δεις στεφάνι από βιολέτες θα έχεις εμπόδια στη δουλειά σου, που θα τα ξεπεράσεις.
Αν στο όνειρο σου δεις κτίριο με πολλές στήλες θα γνωρίσεις σημαντικά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου, αν δεις αρχαίες στήλες θα έχεις επιτυχία στη ζωή σου, αν φτιάχνεις στήλες θα έχεις κέρδη από τη δουλειά σου.
ΣτοάΣτόμαΣτραγάλιαΣτρατιώτηςΣτρώμα
Αν δεις στον ύπνο σου στοά, θα πικραθείς από την συμπεριφορά δικών σου ανθρώπων.
Αν στο όνειρο σου δεις πως το στόμα σου είναι μεγάλο και άσχημο θα έχεις κέρδη από τη δουλειά σου, αν δεις το στόμα σου να είναι μικρό θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.
Αν ονειρευτείς πως τρως στραγάλια θα μάθεις κάποια νέα που θα σε στεναχωρήσουν, αν δεις άλλον να τα τρώει κάποιος θα προσπαθήσει να σε ξεγελάσει.
Αν απλά δεις στρατιώτη, κάποιος θα ζητήσει την βοήθεια σου, αν δεις να είσαι σε στρατώνα μαζί με άλλους στρατιώτες θα περάσεις προβλήματα και στενοχώριες.
Αν δεις καινούριο στρώμα θα πάρεις μία ανάσα στα οικονομικά σου και θα πάρεις χαρά, αν το στρώμα είναι παλιό και βρώμικο σε περιμένουν στενοχώριες.
Σύκα-ΣυκιάΣυμβολαιογράφος/td>ΣυναναστροφήΣύννεφαΣυνουσία
Αν στο όνειρο σου δεις σύκα και είναι στην εποχή τους θα πάρεις χαρά, αν είναι χειμώνας και δεις σύκα θα πάρεις στενοχώρια. Αν δεις συκιά χωρίς σύκα από είδηση θα πάρεις στενοχώρια, αν η συκιά είναι γεμάτη σύκα σημαίνει πως θα κοπιάσεις πολύ για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Αν τα σύκα είναι ξερά θα έχεις καβγάδες στο σπίτι σου, αν είναι χλωρά και τα τρως θα κάνεις προσπάθειες για μια δουλειά που δεν θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις.
Αν στο όνειρο σου δεις συμβολαιογράφο να έρχεται σπίτι σου κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί, αν δεις πως είσαι εσύ συμβολαιογράφος θα σου δοθεί η ευκαιρία για να έχεις ένα επιπλέον οικονομικό όφελος από τη δουλειά σου.
Αν βρίσκεσαι σε συναναστροφή μεταξύ συγγενών και φίλων θα μάθεις χαρούμενα νέα, αν υπάρχουν μαζί και άγνωστοι άνθρωποι κουτσομπολιά γίνονται πίσω από την πλάτη σου.
Αν στο όνειρο σου δεις άσπρα σύννεφα θα πάρεις χαρά και θα έχεις ηρεμία στη ζωή σου, αν είναι γκρίζα έχεις να περάσεις στενοχώριες.
Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι ερωτικά με τον ή την σύντροφο σου θα έχεις στενοχώριες και απογοητεύσεις. Αν η ερωτική πράξη γίνεται με άτομο που δεν γνωρίζεις, θα περάσεις μία περίοδο με ατυχίες.
ΣύνταγμαΣφάζωΣφήκεςΣφραγίδαΣφυρίζω
Αν δεις σύνταγμα στρατού να περνά από μπροστά σου θα πάρεις χαρούμενα νέα και κάποιος που έχει καλή επαγγελματική θέση θα σε βοηθήσει, αν δεις ότι είσαι στρατιωτικός και να ανήκεις στο σύνταγμα θα έχεις πρόοδο στη δουλειά σου.
Αν ονειρευτείς πως σε σφάζουν θα πάρεις στενοχώρια από φιλικό ή συγγενικό σου πρόσωπο, αν άλλοι σφάζονται μπροστά σου θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις.
Αν στο όνειρο σου δεις σφήκες να σε περιτριγυρίζουν θα πάρεις δυσάρεστες ειδήσεις, αν σε τσιμπάνε σφήκες θα πάρεις στενοχώρια από άτομα που έχουν αρνητικές προθέσεις απέναντι σου.
Αν δεις πως φτιάχνεις σφραγίδα θα ακούσεις καλά λόγια για την συμπεριφορά και την εργατικότητα σου, αν βάζεις εσύ σφραγίδα, κάποιο μυστικό που το γνωρίζεις θα διαρρεύσει.
Αν ονειρευτείς πως σφυρίζεις θα πάρεις χαρά και ικανοποίηση στα αισθηματικά σου, αν όμως δεις άλλους να σφυρίζουν θα πάρεις δυσάρεστες ειδήσεις.
ΣφυρίΣκίζωΣωσίβιοΣιντριβάνιΣυνάδελφος
Αν δεις πως σε χτυπάνε με σφυρί θα μάθεις σημαντικά νέα, αν εσύ χτυπάς με σφυρί κάποιον θα έχεις δυσκολίες και ατυχίες που η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική σου.
Αν στο όνειρο σου δεις πως σκίζεις τα ρούχα σου, θα έχεις καβγάδες και εντάσεις όμως θα καταφέρεις να απαλλαγείς από προβλήματα και δυσκολίες που έχεις στη ζωή σου. Αν σκίζεις επιστολές και χαρτιά, θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις.
Αν ονειρευτείς πως πέφτεις στη θάλασσα φορώντας σωσίβιο θα απαλλαγείς από δυσάρεστες καταστάσεις, αν κρατάς το σωσίβιο στα χέρια , σημαίνει ότι τρέφεις ελπίδες και όνειρα που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.
Όπως και να δεις στον ύπνο σου το σιντριβάνι, σημαίνει ότι από εκεί που δεν το περιμένεις θα εμφανιστεί στη ζωή σου ένας νέος, κεραυνοβόλος έρωτας που δεν θα μπορέσεις να του αντισταθείς. Προσοχή μονάχα αν ήδη υπάρχει κάποιος δεσμός ή γάμος στη ζωή σου, γιατί τότε σίγουρα θα τα μπλέξεις αρκετά!
Αν δεις στον ύπνο σου κάποιον συνάδελφο σου σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα θέσεις έναν νέο στόχο για τα επαγγελματικά σου και θα πιεστείς αρκετά για να τον κατακτήσεις. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ανταγωνισμό και να αγχωθείς για το μέλλον της καριέρας σου.
ΣεξΣκατάΣκύλος
Αν είσαι γυναίκα και δεις πως κάνεις έρωτα με άντρα, θα πάρεις χαρά, αν κάνεις έρωτα με γυναίκα περίμενε λύπες. Αν είσαι άντρας και δεις πως κάνεις έρωτα με γυναίκα θα πάρεις στενοχώρια. Αν δεις πως κάνεις έρωτα με συγγενικά σου πρόσωπα θα έχεις μεγάλες δυσκολίες στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου.Το σεξ προϋποθέτει ερωτική έλξη. Αν ονειρευτείς ότι κάνεις σεξ με κάποιον γνωστό σου, σημαίνει ότι ψάχνεις για περισσότερα ενδιαφέροντα γύρω από εκείνον, ενώ αν κάνεις σεξ με κάποιον άγνωστο, σημαίνει πως θέλεις να ταυτιστείς μαζί του. Επίσης το σεξ σημαίνει πως έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ότι αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση.
Αν δεις στο όνειρο σκατά περίμενε πολλά κέρδη και πλούτη. Αν ονειρευτείς πως βρήκες στο πιάτο σου σκατά, σημαίνει ευτυχία στον γάμο ή στον έρωτα. Αν δεις πως τρως σκατά, σημαίνει πως πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί θα πάθεις ζημιά. Αν δεις ότι τα ρούχα σου είναι λερωμένα με σκατά, σημαίνει πως θα προκύψουν στεναχώριες στο σπίτι σου.
Ο σκύλος στο όνειρο σημαίνει αγάπη και φιλία, ειδικά αν ο σκύλος είναι δικός σας ή άγνωστος που σας ακολουθεί υπάκουα ή είναι χαρούμενος. Αν είναι λευκός και φιλικός σημαίνει μεγάλη χαρά και ευτυχία στον έρωτα. Αν ακούσεις σκύλο να γαυγίζει, να ακούσεις τη συμβουλή ανθρώπων που θέλουν το καλό σου. Όμως αν ο σκύλος είναι άγριος προμηνύονται καυγάδες. Αν σας δαγκώσει, θα καυγαδίσετε με το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ειδικά αν είναι μαύρος θα έχετε μεγάλα προβλήματα. Αν δείτε καχεκτικό ή άρρωστο σκύλο, προμηνύεται αρρώστεια ή ταλαιπωρία. Αν ακούσετε σκύλο να ουρλιάζει προμηνύεται κίνδυνος και να προσέχετε από ατυχήματα. Αν σκοτώνετε σκύλο θα σας βρει καταστροφή και αν ο σκύλος είναι ψόφιος θα σας βρει ζημιά και στενοχώρια.
ΤάβλιΤάμαΤαξίδιΤαύροςΤάφος
Αν ονειρευτείς πως παίζεις τάβλι να προσέχεις γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να σε ξεγελάσει.
Αν στο όνειρο σου δεις πως έχεις κάνει τάμα και το πηγαίνεις στην εκκλησία, θα έχεις επιτυχία και χαρά σε όλες τις υποθέσεις σου.
Αν δείτε σε όνειρο ότι ταξιδεύεις χωρίς να γνωρίζεις τον προορισμό ή ξεκινάς για μεγάλο ταξίδι, να περιμένεις, σε περιμένει μια απογοήτευση ή ταλαιπωρία.Αν δείτε πως αποχαιρετάς κάποιο συγγενή, γνωστό ή φίλο σου που αναχωρεί, θα έχεις οικονομικές ζημιές.Αν δείτε πως υποδέχεσαι άνθρωπο που γυρίζει από μακρινό ταξίδι, σύντομα θα έχεις καλά νέα για κάτι που σε ενδιαφέρει.Αν κάνεις ταξίδι με πλοίο και η θάλασσα είναι ήρεμη, θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά σου, αν όμως ταξιδεύεις με φουρτούνα θα έχεις προβλήματα και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα μέσα μεταφοράς, όπως αυτοκίνητο, αεροπλάνο, μοτοσυκλέτα ή ακόμη και ποδήλατο, δηλαδή αν το ταξίδι είναι ήρεμο όλα θα πάνε καλά, αλλά αν δεις ότι ταλαιπωρείσαι θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στο άμεσο μέλλον.
Αν δεις πως έχεις καβαλικέψεις έναν ταύρο θα έχεις ευτυχία και κοινωνική άνοδο, αν απλά τον βλέπεις θα έχεις υγεία και επιτυχία σε οικονομικά θέματα.
Αν δεις πως πέφτεις μέσα σε τάφο θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια, αν σε έχουν βάλει μέσα σε τάφο και ανασταίνεσαι θα έχεις υγεία και ευτυχία.
ΤαχυδρόμοςΤαψίΤείχοςΤελετήΤελωνείο
Αν στο όνειρο σου δεις ταχυδρόμο θα πάρεις κάποια είδηση ,αν φορά άσπρα ρούχα η είδηση θα είναι χαρούμενη, αν είναι βρώμικος και αξύριστος θα πάρεις είδηση στενάχωρη.
Αν στο όνειρο σου δεις ταψί γεμάτο φαγητό θα έχεις επιτυχία στα οικονομικά σου. Αν το ταψί είναι άδειο να περιμένεις στενοχώριες, αν το ταψί έχει μέσα κρέας οι στενοχώριες που θα πάρεις θα είναι περαστικές, αν έχει ψάρια θα πάρεις λαχτάρα από γεγονός που θα μάθεις.
Αν δεις τείχος γκρεμισμένο , μία επιθυμία σου δεν θα γίνει πραγματικότητα. Αν απλά βρίσκεσαι μπροστά σε τείχος θα έχεις επιτυχίες στη ζωή σου.
Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι σε χαρούμενη τελετή θα πάρεις χαρά και θα έχεις επιτυχία, αν παρακολουθείς στενάχωρη τελετή ή κηδεία η μνημόσυνο θα έχεις καθυστερήσεις και προβλήματα στη δουλειά σου.
Αν δεις στο όνειρο σου πως είσαι μέσα σε τελωνείο να προσέχεις τα οικονομικά σου γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση και δεν θα ξέρεις πώς να την ξεπεράσεις.
ΤζάκιΤζάμιαΤζίτζικαςΤηγάνι-τηγανίζωΤηγανίτες
Αν το τζάκι είναι αναμμένο και έχει φωτιά με φλόγες θα έχεις χαρά στο σπίτι σου και χρήματα, αν δεις το τζάκι να είναι σβησμένο και να έχει στάχτες θα έχεις εμπόδια και στενοχώριες, ενώ αν δεις το τζάκι να είναι γκρεμισμένο θα έχεις ατυχίες σε οικονομικά.
Αν δεις πως βρίσκεσαι σε δωμάτιο και τα τζάμια είναι καθαρά σημαίνει πως έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε αγαπούν. Αν τα τζάμια του σπιτιού σου είναι θολά θα έχεις στενοχώριες, ενώ αν δεις τζάμια σπασμένα να προσέχεις γιατί θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου.
Αν ακούς τζιτζίκια να τραγουδούν σημαίνει πως έχεις εχθρούς που δεν θα μπορέσουν να σε πειράξουν, αν απλά δεις τζιτζίκια θα στενοχωρηθείς από τη συμπεριφορά δικού σου προσώπου.
Αν στο όνειρο σου δεις τηγάνι θα πάρεις πίκρα, αν το τηγάνι είναι άπλυτο σε περιμένουν βάσανα αρκετά όπου για αυτά θα έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης και εσύ εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου.
Αν δεις τηγανίτες στον ύπνο σου θα μάθεις για άσχημα λόγια που λέγονται για σένα, αν τρως τηγανίτες θα πικραθείς γιατί από άνθρωπο που δεν το περιμένεις για θα μάθεις ότι σε κακολογεί.
ΤιμόνιΤοκετόςΤοκογλύφοςΤουφέκι-τουφεκίζωΤραπέζι
Αν απλά δεις τιμόνι στο όνειρο σου θα σου τύχει κάτι πολύ καλό, αν σου εμπιστεύονται τιμόνι αυτοκινήτου ή πλοίου θα έχεις άνοδο στη δουλειά σου.
Αν στο όνειρο σου δεις πως γεννάς θα ανακουφιστείς από προβλήματα που έχεις. Αν παρακολουθείς τοκετό θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις, αν εσύ βοηθάς σε τοκετό θα δώσεις την βοήθεια σου σε φιλικό σου πρόσωπο.
Αν δεις πως παίρνεις δανεικά από τοκογλύφο πρόσεχε γιατί θα περάσεις αρκετά οικονομικά προβλήματα, αν δεις πως εσύ είσαι τοκογλύφος σημαίνει πως κινήσεις που θα κάνεις για να έχεις κέρδος δεν θα σου φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Αν ονειρευτείς πως κρατάς τουφέκι θα έχεις επιτυχίες, αν απλά το βλέπεις θα έρθεις σε ρήξη με συγγενικό σου πρόσωπο.
Αν δεις τραπέζι όμορφα στολισμένο κάτι χαρούμενο θα συμβεί στην οικογένεια σου, αν το τραπέζι είναι παλιό και άστρωτο έχεις να πάρεις στενοχώριες.
Τραύμα-τραυματίζωΤρικυμίαΤρίχεςΤροχίζωΤρυγόνια
Αν ονειρευτείς πως έχεις τραύμα να περιμένεις χαρά, αν δεις πως σε τραυματίζουν θα πάρεις προδοσία από άτομα που έχεις εμπιστοσύνη, και αν από το τραύμα τρέχει αίμα ότι είναι να γίνει θα γίνει γρήγορα.
Αν στο όνειρο σου δεις τρικυμία θα πάρεις στενοχώριες όπου ευτυχώς για σένα θα είναι περαστικές.
Αν δεις πως μακραίνουν τα μαλλιά σου να περιμένεις στενοχώριες.
Αν στο όνειρο σου δεις πως τροχίζεις , θα έχεις εκνευρισμούς, μπερδέματα και καβγάδες.
Αν δεις τρυγόνια και είσαι ελεύθερος-η, θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου, αν είσαι παντρεμένος-η αγάπη και ευτυχία θα έχεις στο σπίτι σου, αν τα δεις κλεισμένα σε κλουβί θα απογοητευτείς γιατί ότι ελπίδες έχεις για τα προσωπικά σου δεν θα εκπληρωθούν.
ΤρύγοςΤριζόνιΤρύπαΤσεκούριΤσοπάνος
Όπως και να δεις τρύγο στον ύπνο σου είναι πολύ καλό. Θα έχεις επιτυχίες υλικές και συναισθηματικές.
Αν στο όνειρο σου δεις τριζόνι θα έχεις χαρές και επιτυχίες.
Αν δεις πως ανοίγεις τρύπα ότι θα έχεις αποτυχία στα σχέδιά σου, αν περπατάς και δεις πως πέφτεις σε τρύπα θα πάρεις στενοχώρια που δεν θα κρατήσει πολύ.
Αν στο όνειρο σου δεις πως κρατάς τσεκούρι θα κάνεις άσχημο καβγά με έναν φίλο και θα κόψεις την επαφή μαζί του, αν άλλος κρατά τσεκούρι και είναι εναντίον σου σημαίνει πως έχεις εχθρούς που δεν θα καταφέρουν να σου κάνουν κακό.
Αν δεις τσοπάνο στο όνειρο σου θα έχεις χαρές και επιτυχίες , θα σου έρθουν χρήματα που δεν τα περιμένεις.
ΤύμπανοΤυπογραφείοΤυρίΤυφλός
Αν δεις τύμπανο στον ύπνο σου να προσέχεις γιατί γίνονται λόγια πίσω από την πλάτη σου.
Αν ονειρευτείς πως είσαι σε τυπογραφείο σημαίνει ότι με την εργατικότητα σου θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου.
Αν δεις στο όνειρο σου πως τρως τυρί θα έχεις απογοητεύσεις και προβλήματα στα επαγγελματικά σου
Αν στο όνειρο σου δεις ότι ένας τυφλός βρίσκει το φως του, θα πάρεις χαρά που δεν την περιμένεις. Αν δεις πως τυφλώθηκες θα πάρεις στενοχώρια για συγγενικό σου πρόσωπο. Αν απλά δεις τυφλό στον ύπνο σου κάποιος θα σου εμπιστευτεί ένα μυστικό.
Ύβρις(βρισιά)ΥδράργυροςΥιοθετώ-υιοθεσίαΥπηρέτηςΥπνοβάτης-Υπνοβατώ
Αν δεις στο όνειρο σου κάποιον να σε βρίζει , θα αποκτήσεις έναν νέο, καλό φίλο, αν εσύ βρίζεις τότε θα δώσεις την βοήθεια σου σε φιλικό σου πρόσωπο για να ξεπεράσει προβλήματα που έχει.
Αν ονειρευτείς υδράργυρο, θα πας καλά στη δουλειά σου αρκεί να είσαι σταθερός και να μην βιάζεσαι.
Αν δεις πως σε υιοθετούν θα πάρεις χαρά από άνθρωπο που θα σε στηρίξει στη δουλειά σου, αν εσύ υιοθετείς παιδί σημαίνει ότι από επιπόλαιες κινήσεις που θα κάνεις θα έχεις προβλήματα.
Αν είσαι πλούσιος και δεις στο όνειρο σου ότι είσαι υπηρέτης, πρόσεχε γιατί θα χάσεις χρήματα, αν όμως είσαι φτωχός και δεις πως είσαι υπηρέτης να περιμένεις επιτυχία και αύξηση των χρημάτων σου.
Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι υπνοβάτης πρόσεχε γιατί από χειρισμούς που θα κάνεις θα διώξεις κάποια καλή ευκαιρία από κοντά σου και δεν θα έχεις επιτυχία σε αυτό που θέλεις. Αν είσαι γυναίκα και δεις πως υπνοβατείς θα έχεις προβλήματα με τον σύντροφο σου.
ΥποβρύχιοΥπόγειοΥπόνομοςΥπόστεγοΥφαίνω
Αν είσαι μέσα σε υποβρύχιο και ταξιδεύεις να περιμένεις μεγάλες στενοχώριες, αν από μακριά βλέπεις το υποβρύχιο κάποιο δικό σου άτομο θα λειτουργήσει ύπουλα απέναντι σου προκειμένου να σε βλάψει.
Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε υπόγειο, θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες, αν βγαίνεις από το υπόγειο θα πάρεις χαρά και ανακούφιση.
Αν δεις πως βρίσκεσαι μέσα σε υπόνομο θα έχεις μεγάλες στενοχώριες, αν όμως βγαίνεις από τον υπόνομο ότι προβλήματα έχεις θα λυθούν.
Αν στο όνειρο σου δεις ότι είσαι κάτω από υπόστεγο θα έχεις πρόοδο και εξέλιξη στη δουλειά σου , αν μάλιστα δεις το υπόστεγο να είναι κόκκινο κάποια επιτυχία θα έχεις γρήγορα.
Αν στο όνειρο σου δεις κάποιον να υφαίνει θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν εσύ υφαίνεις θα έχεις προβλήματα και θα φιλονικήσεις με κάποια άτομα.
ΎφασμαΥπηρέτρια
Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι έμπορος υφασμάτων να περιμένεις κέρδη και επιτυχία στη δουλειά σου, αν απλά βλέπεις υφάσματα θα περάσεις κάποιες δυσκολίες που θα αργήσουν να ξεπεραστούν.
Αν στο όνειρο σου δεις πως εργάζεσαι ως υπηρέτρια, σημαίνει πως θα υπάρξουν ατυχίες και οι προσπάθειες που κάνεις θα πάνε χαμένες. Αν δεις πως εσύ δίνεις εντολές ή καβγαδίζεις με υπηρέτρια θα περάσεις μια στενοχώρια. Αν δεις πως κάνεις έρωτα με υπηρέτρια θα σε βρουν μεγάλοι μπελάδες. Αν όμως έχεις ευχάριστη κουβέντα με υπηρέτρια, θα πάρεις χαρά.
ΦόνοςΦαγητόΦαγούραΦάκελοςΦακές
Αν στο όνειρο σου δεις πως σε σκοτώνουν, θα σου συμβεί κάτι που θα σου προκαλέσει άγχος και στεναχώρια. Αν αποπειραθούν να σε σκοτώσουν, αλλά τελικά δεν το καταφέρουν, θα σου τύχει κάτι ευχάριστο στα επαγγελματικά σου. Αν δεις ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.
Αν ονειρευτείς πως τρως φαγητό θα έχεις στενοχώριες και βάσανα, αν ετοιμάζεις φαγητό για άλλους θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου και καβγάδες με συναδέλφους. Αν είσαι γυναίκα και δεις πως έκαψες το φαγητό που ετοιμάζεις θα έχεις διαφωνίες με τον άντρα σου.
Αν στο όνειρο σου δεις πως έχεις φαγούρα στα χέρια πολύ σύντομα θα πάρεις λεφτά, αν είσαι γυναίκα και δεις πως έχεις φαγούρα στο κορμί σου να περιμένεις μεγάλη χαρά.
Αν δεις φάκελο με γράμμα θα πάρεις χαρούμενη είδηση, αν ο φάκελος είναι άδειος θα πάρεις μια μικρή στενοχώρια.
Αν στον ύπνο σου δεις πως μαγειρεύεις φακές θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου, αν τρως φακές θα έχεις στενοχώριες, αν απλά τις βλέπεις κάποιο μυστικό σου θα βγει στην επιφάνεια.
ΦάλαιναΦαλακρόςΦανάριΦανέλαΦάρμακα
Αν ονειρευτείς φάλαινα να είναι στη θάλασσα θα βοηθηθείς από κάποιον, αν είναι στην ξηρά σε περιμένει μία εντελώς απρόσμενη έκπληξη!
Αν δεις πως έχεις λίγη φαλάκρα θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις, αν δεις πως είσαι εντελώς φαλακρός θα έχεις στενοχώριες και προβλήματα στα επαγγελματικά σου.
Αν το φανάρι είναι αναμμένο θα έχεις ευτυχία στη ζωή σου, αν κρατάς σβηστό φανάρι στα χέρια σου, θα έχεις ατυχίες στη δουλειά σου.
Η φανέλα δηλώνει το αγαπημένο μας πρόσωπο. Αν λοιπόν δεις πως φοράς φανέλα βρώμικη και την βγάζεις να περιμένεις χωρισμό, αν την βγάζεις την πλένεις και την φοράς ξανά , σημαίνει πως θα δώσεις ευκαιρία στη σχέση σου ξανά και θα έχεις επανασύνδεση.
Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι άρρωστος και παίρνεις φάρμακο θα πάρεις χαρά και θα έχεις ηρεμία στο σπίτι σου, αν αγοράζεις φάρμακο η δουλειά σου δεν θα πάει καλά, αν αγοράζεις φάρμακο και το δίνεις σε άλλον ότι ατυχίες που σου έχουν συμβεί θα ξεπεραστούν.
ΦαρμακοποιόςΦάροςΦεγγάριΦέρετροΦίδι
Αν φαρμακοποιός έρχεται σπίτι σου θα στεναχωρηθείς για δικό σου πρόσωπο, αν δεις πως εσύ είσαι φαρμακοποιός θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου.
Αν στο όνειρο σου δεις φάρο και το φως του είναι πράσινο θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά σου, αν έχει άλλο χρώμα σημαίνει πως θα προβληματιστείς για να βρεις λύση σε θέματα που σε απασχολούν.
Το φεγγάρι συνδέεται με τα ερωτικά θέματα. Αν λοιπόν δεις φεγγάρι με λίγα σύννεφα άσπρα θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο-η, αν το φεγγάρι είναι σκεπασμένο από πυκνά μαύρα σύννεφα θα καβγαδίσεις με τον σύντροφο σου, αν το φεγγάρι είναι σε γέμιση όλα θα πάνε καλά στη σχέση σου και θα περνάς όμορφες στιγμές, αν είναι σε χάση θα έχεις προβλήματα και καβγαδάκια.
Το φέρετρο στο όνειρο σημαίνει στενοχώρια και άγχος, που όμως θα το ξεπεράσεις εύκολα.Αν όμως στο όνειρο σου δεις να είσαι εσύ μέσα σε φέρετρο, θα έχεις μακροζωία και καλή υγεία.
Αν δεις στον ύπνο σου φίδι να σε δαγκώνει, κάποιος θα σου κάνει κακό, με ύπουλο τρόπο. Αν δεις φίδι με πολλά κεφάλια σημαίνει πως έχεις πολλούς εχθρούς. Αν περπατάς και μπροστά σου βρεθεί φίδι, κάποιος θα προσπαθήσει να σου βάλει εμπόδια στη ζωή σου. Οσο πιο πολλά φίδια δεις στο όνειρο, τόσο περισσότερα προβλήματα θα αντιμετωπίσεις. Αν πιάνεις το φίδι και το σκοτώνεις θα καταφέρεις να απαλλαγείς από τους εχθρούς σου και από στενοχώριες. Αν σε δαγκώσει δηλητηριώδες φίδι, να προσέξεις τσακωμούς με κοντινό σου πρόσωπο. Αν το φίδι τυλίγεται γύρω από το κορμί σου, σε περιμένουν επαγγελματικά προβλήματα και να προσέχεις άτομα που δρουν υποχθόνια, αλλά σου κάνουν το φίλο.
ΦιλίΦίλος-ΦίληΦιλόσοφοςΦίμωτροΦλέβες
Αν δεις ανθρώπους να φιλιούνται, σημαίνει πως θα υπάρξουν βελτιώσεις στη σχέση σου ή στην οικογένεια σου και αρμονία. Αν δεν έχεις σχέση, κάποιος σε σκέφτεται ερωτικά.Αν δεις πως φιλούσες ένα μέλος της οικογένειάς σου, σημαίνει πως θα νιώσεις ευχαρίστηση και θα εκτιμηθείς περισσότερο από τους γύρω σου.Αν δεις πως φιλούσες τον σύντροφό σου, σημαίνει πως θα υπάρξουν κάποιες μικρές εντάσεις στη σχέση σου, που θα ξεπεράσεις γρήγορα.Αν δεις πως φιλούσες κάποιον άγνωστο, σημαίνει πως πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τις κινήσεις σου.Για τους παντρεμένους που θα δουν ότι φιλιούνται, σημαίνει ήρεμη οικογενειακή ζωή χωρίς εντάσεις.Επίσης αν δεις πως φιλούσες τον εχθρό σου, σημαίνει ότι θα καλυτερέψεις την σχέση με κάποιον θυμωμένο φίλο σου.
Αν δεις τους φίλους σου στο όνειρο σου θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις, αν δεις ότι κάνεις καινούριους φίλους να προσέχεις τις επαφές σου και μην δίνεις αμέσως την εμπιστοσύνη σου.
Αν ονειρευτείς πως είσαι φιλόσοφος σημαίνει πως θα βρεθείς σε αδιέξοδο για θέματα που σε απασχολούν και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις.
Αν φιλικό σου πρόσωπο σου βάζει φίμωτρο σημαίνει πως θα πάρεις βοήθεια και προστασία από φίλο σου για να ξεφύγεις από δύσκολη κατάσταση, αν άγνωστος σου βάζει φίμωτρο κάποιος θα σου πει προσβλητικά λόγια.
Αν ονειρευτείς πως κόβεις τις φλέβες σου και τρέχει πολύ αίμα θα πάρεις ανακούφιση από προβλήματα που έχεις.
ΦλογέραΦόβοςΦοίνικαςΦοράδαΦλουρί
Αν στο όνειρο σου παίζεις φλογέρα, θα πάρεις στενοχώρια για συγγενικό σου πρόσωπο, αν άλλοι παίζουν φλογέρα και εσύ ακούς, θα ξαλαφρώσεις από προβλήματα που έχεις.
Αν στο όνειρο σου δεις πως φοβάσαι, να προσέχεις και μην εμπιστεύεσαι τους γύρω σου με ευκολία. Αν δεις πως είσαι σε σκοτεινό μέρος και φοβάσαι σημαίνει πως θα βρεθείς σε διλήμματα γι αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.
Αν ονειρευτείς φοίνικα μεγάλη επιτυχία θα έχεις στη δουλειά σου και οικονομική άνοδο.
Αν είσαι παντρεμένος-η και δεις φοράδα θα πάρεις κάποια κληρονομιά, αν είσαι ελεύθερος-η και δεις φοράδα θα σου κάνουν μια πολύ καλή γνωριμία για γάμο.
Αν δεις στο όνειρο σου πως κρατάς στα χέρια σου χρυσά φλουριά θα έχεις στενοχώριες στα οικονομικά σου και δεν θα ξέρεις πώς να τις λύσεις.
ΦόροςΦούρνοςΦρούριοΦυτά-ΦυτεύωΦυλακή
Αν δεις στον ύπνο σου ότι πληρώνεις φόρο στο δημόσιο θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου.
Αν ονειρευτείς φούρνο με πολλά ψωμιά θα έχεις κέρδη και χαρά! Αν ο φούρνος είναι αναμμένος ότι εμπόδια έχεις θα τα ξεπεράσεις, αν ο φούρνος είναι σβησμένος ατυχίες και στενοχώριες θα έχεις στη δουλειά σου .
Αν δεις πως είσαι μέσα σε φρούριο θα έχεις καλοτυχία και προστασία από κάποιο πρόσωπο, αν κτίζεις φρούριο θα έχεις επιτυχία και αναγνώριση για κόπους που έχεις κάνει και η ζωή σου θα πάει ακριβώς όπως ονειρεύεσαι.
Αν δεις στο όνειρο σου ότι φυτεύεις θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου και θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου.
Όπως και να δεις στο όνειρο σου τη φυλακή θα έχεις στενοχώριες και προβλήματα στη ζωή σου.
ΦωλιάΦωλιάΦωτιάΦωτογραφίαΦάντασμα
Αν ονειρευτείς φωλιά με πουλάκια , θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις, αν η φωλιά είναι άδεια θα πάρεις είδηση που θα σε στεναχωρέσει.
Αν στο όνειρο σου δεις το σπίτι σου να είναι πλημμυρισμένο από φως θα έχεις χαρά και ευτυχία.
Αν δεις πως καίγεται το σπίτι σου, σημαίνει πως πρέπει να προσέξεις τα αισθήματα σου, για να μην πληγωθείς από τυχόν απιστίες. Αν δεις πως έχεις αναμμένο το τζάκι στο σπίτι σου, σημαίνει οικογενειακή ηρεμία. Επίσης αν δεις πως ζεσταίνεσαι με την φωτιά, σημαίνει καλή υγεία, ενώ αν η φωτιά αναπτυχθεί σε πυρκαγιά και καταστρέφει περιουσίες, σημαίνει πως θα σου προκύψουν οικονομικές ανατροπές η οποίες δεν θα σε ευχαριστούν. Αν ονειρευτείς πως το μαγαζί σου καίγεται, σημαίνει πως θα αποκτήσεις πολλά κέρδη, ενώ αν δεις πως άναβες φωτιά, σημαίνει πως θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.
Αν δεις φωτογραφία ενός φίλου ή συγγενή, θα έχεις κάποια συνάντηση, αν είσαι κοπέλα και κρατάς στα χέρια σου φωτογραφία θα κάνεις γνωριμία που θα καταλήξει σε μία σταθερή σχέση.
Αν δεις στον ύπνο σου κάποιο φάντασμα τότε θα πρέπει να δείξεις προσοχή σε δύο ζητήματα: Στα οικονομικά σου και στις σχέσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία αγορά και να σε ξεγελάσουν -να δώσεις παραπάνω χρήματα από ότι θα έπρεπε- και στη συνέχεια να δυσκολευτείς αρκετά να τα αποπληρώσεις. Στα αισθηματικά σου ενδέχεται να διχαστείς και να μπερδευτείς πολύ συναισθηματικά.
ΧαλινάριΧαλίκιαΧαμομήλιΧάροςΧείλη
Αν ονειρευτείς πως σου έχουν βάλει χαλινάρι, θα περάσεις ένα δύσκολο διάστημα γεμάτο από άγχος και πίεση. Αν περνάς χαλινάρι σε ζώο, θα ξεπεράσεις τα προβλήματά σου.
Τα χαλίκια στο όνειρό σου υποδηλώνουν στεναχώρια. Είτε περπατάς σε χαλίκια, είτε απλά τα δεις σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη που δεν την περιμένεις.
Αν στο όνειρο σου δεις πως μαζεύεις χαμομήλι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν και θα νιώσεις ανακούφιση.
Όπως και να δεις το χάρο στο όνειρο σου δεν είναι καλό. Θα πάρεις στενοχώρια για αγαπημένο συγγενικό σου πρόσωπο.
Αν δεις τα χείλη σου όμορφα και καλοσχηματισμένα θα έχεις επιτυχία σε ερωτικά θέματα. Αν είναι άσχημα θα έχεις απογοητεύσεις και αποτυχίες στα αισθηματικά σου.
ΧειροπέδεςΧελιδόνιΧελώναΧήναΧήρος-Χήρα
Αν στο όνειρο σου φοράς χειροπέδες σε περιμένει επιτυχία, αν φοράς χειροπέδες σε άλλον θα αποφύγεις άνθρωπο που θέλει να σε βλάψει.
Μία πολύ ευχάριστη είδηση σε περιμένει αν είδες στον ύπνο σου χελιδόνι. Αν διανύεις περίοδο μοναξιάς πολύ γρήγορα θα συναντήσεις το άλλο σου μισό.
Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου θα έχεις εμπόδια και καθυστερήσεις. Η χελώνα στον ύπνο σου φανερώνει ότι θα αργήσουν να εξελιχθούν κάποια ζητήματα που προσμένεις.
Αν η χήνα που ονειρευτείς φωνάζει, θα πάρεις μία πολύ χαρούμενη είδηση. Αν δεις ότι σφάζεις χήνα, θα έχεις μία μικρή άνοδο στα οικονομικά σου.
Όπως και να δεις στον ύπνο σου τη χήρα ή το χήρο, σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που για λίγο καιρό θα σου μαυρίσουν την καρδιά.
ΧιόνιΧορός- ΧορεύωΧόρταΧρέηΧριστός
Αν ονειρευτείς χιόνι καθαρό και μαλακό θα έχεις ευτυχία ενώ αν είναι βρώμικο θα έχεις προβλήματα με τη σχέση σου. Αν δεις πως παίζεις χιονοπόλεμο θα έχεις νομικά προβλήματα. Αν είναι χειμώνας στο όνειρο σου και έχει χιονίσει θα ανταλλάξεις στενάχωρα λόγια με κάποιο άτομο ενώ αν είναι καλοκαίρι και δεις ότι χιονίζει θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου που θα είναι περαστικά.
Αν στο όνειρο σου δεις ότι χορεύεις μόνος ή παρέα με φίλους σου, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου και χαρά μέσα στο σπίτι σου. Αν δεις παιδιά να χορεύουν θα σου συμβεί ένα πολύ ευτυχές γεγονός. Αν δεις κάποιον να χορεύει, θα σου ανακοινώσει κάτι που θα σε ευχαριστήσει. Αν όμως δεις ηλικιωμένο άτομο να χορεύει, θα περάσει μια ταλαιπωρία.
Αν στο όνειρό σου τρως χόρτα, θα παρουσιαστούν κάποια οικονομικά προβλήματα που θα σε αγχώσουν, μην καταθέτεις τα όπλα όμως γιατί πολύ γρήγορα θα ξεπεραστούν.
Αν δεις στο όνειρο σου ότι έχεις χρέη τότε πολύ σύντομα θα έχεις κάποιο οικονομικό όφελος. Αν ονειρευτείς ότι σου χρωστούν λεφτά, πρόσεξε γιατί θα χάσεις κάποια χρήματα.
Αν στο όνειρο σου δεις το Χριστό, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθούν όλα τα προβλήματα που αυτή τη στιγμή σε πικραίνουν. Θα έχεις τύχη και προστασία.
ΧρυσόςΧρώματαΧτενίζωΧωροφύλακαςΧαμένος
Αν ονειρευτείς χρυσά κοσμήματα, θα περάσεις κάποιες στεναχώριες. Αν βρίσκεις χρυσάφι στο δρόμο , σημαίνει ότι θα έχεις κάποια αναπάντεχα κέρδη.
Το άσπρο χρώμα σημαίνει εσωτερική ηρεμία. Το μαύρο πίκρες και βάσανα. Το πράσινο ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.Το κόκκινο σημαίνει μία πολύ γρήγορη εξέλιξη αλλά και επιτυχία στα ερωτικά ζητήματα. Το κίτρινο φανερώνει ότι σε ζηλεύουν, ενώ το γαλάζιο υποδηλώνει χαρά και ηρεμία.
Αν δεις στο όνειρο σου πως χτενίζεσαι θα τακτοποίησεις θέματα που σε απασχολούν και θα έχεις μια μικρή επιτυχία στα οικονομικά σου.
Αν ονειρευτείς χωροφύλακα, θα έχεις προστασία στη ζωή σου. Αν σε συλλαμβάνει χωροφύλακας θα έχεις περαστικά προβλήματα , ενώ αν εσύ είσαι χωροφύλακας κάποιος θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει σε άσχημη κατάσταση.
Αν ονειρευτείς ότι χάνεσαι στο δρόμο, τότε μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθείς σε διλήμματα τα οποία θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με την βοήθεια και την υποστήριξη αγαπημένων σου ανθρώπων. Αν δεις ότι χάνεις ένα αγαπημένο σου αντικείμενο, τότε πολύ σύντομα θα έχεις κάποια απώλεια που θα σε στεναχωρήσει.
ΧωρισμόςΧρήματα
Αν δεις στο όνειρο σου χωρισμό με δικό σου πρόσωπο, θα σας ενώσει μεγαλύτερη αγάπη.
Τα χρήματα σημαίνουν πως τα υλικά πράγματα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου. Αν δεις κουτιά γεμάτα με χρήματα, σημαίνει πως τα επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν θα πάψουν να υπάρχουν και θα δεχτείς μια ευχάριστη αλλαγή στον οικονομικό τομέα. Επίσης αν δεις πως έκανες συναλλαγές, σημαίνει πως θα χάσεις χρήματα.
ΨαλίδιΨάλτηςΨαράς-Ψάρια
Αν απλά δεις ψαλίδι θα κάνεις δυσάρεστα λόγια, αν κρατάς το ψαλίδι και κόβεις, σημαίνει πως θα δώσεις τέλος σε κάποια σχέση που σε ταλαιπωρεί αρκετά.
Αν δεις πως είσαι ψάλτης ή δεις άλλον να είναι, σημαίνει πως θα ακούσεις ή θα κάνεις εσύ κάποια κουτσομπολιά.
Αν στο όνειρο σου δεις πως ψαρεύεις θα έχεις κάποια προβλήματα που θα σε αναστατώσουν. Αν πιάνεις μεγάλα ψάρια θα πάρεις χαρά, αν τα ψάρια είναι πολλά και μικρά τότε θα έχεις ταραχές και στενοχώριες.
ΨείραΨήνω-ΨητόΨηφοδέλτιο
Αν δεις πως έχεις ψείρες στο κεφάλι σου, θα έχεις επιτυχία στα οικονομικά σου, αν σκοτώνεις τις ψείρες θα απαλλαγείς από στενοχώριες που έχεις.
Αν στο όνειρο σου δεις πως τρως ψητό θα έχεις οικονομικά κέρδη, αν εσύ ψήνεις, πρόσεχε γιατί ασχολείσαι με υποθέσεις που στην πορεία θα σε εκθέσουν, αν είσαι γυναίκα και δεις πως τρως ψητό θα έχεις ηρεμία μέσα στο σπίτι σου.
Αν κρατάς στα χέρια ψηφοδέλτιο και ψηφίζεις θα έχεις απρόσμενα κέρδη και επιτυχία στη δουλειά σου.
ΨοφίμιΨύλλος-ΨύλλοιΨωμί
Αν ονειρευτείς ψοφίμι άγριου ζώου, θα απαλλαγείς από κάποιες στενοχώριες, αν το ψοφίμι είναι από ήρεμο ζώο πρόσεχε γιατί θα χάσεις κάποια χρήματα.
Αν δεις πως σε τσιμπάνε ψύλλοι θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου, αν δεις πως σκοτώνεις ψύλλους θα απομακρυνθείς από άτομα που δεν είναι θετικά απέναντι σου.
Αν ζυμώνεις ή τρως ψωμί θα έχεις ευτυχία και επιτυχία στη δουλειά σου και με υπομονή θα εκπληρωθούν όλες οι επιθυμίες σου.
Ψώρα
Αν στο όνειρο σου δεις πως εσύ ή κάποιος άλλος πάσχετε από ψώρα, θα περάσεις προβλήματα και στενοχώριες στα οικονομικά σου , αν δεις πως έχεις ψώρα και γίνεσαι καλά θα καταφέρεις να γλιτώσεις από οικονομικές δυσκολίες.
ΏμοςΩραίος
Αν δεις πως οι ώμοι σου είναι δυνατοί και γυμνασμένοι σημαίνει πως θα πάρεις στήριξη από άτομα και η δουλειά σου θα πάει καλά, αν όμως δεις τους ώμους σου να είναι αδύνατοι και αγύμναστοι πρόσεχε γιατί θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου που θα δυσκολευτείς να τα λύσεις.
Αν στο όνειρο σου δεις να είσαι όμορφος θα έχεις υγεία και ευτυχία, αν είσαι άσχημος θα περάσεις στενοχώριες.