Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Δευτέρα 25/11

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 25/11

 

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 25/11

ΚΡΙΟΣ

Τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε εμπόδια και να μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας. Αυτή δεν είναι περίοδος που θα σας απασχολήσουν οι διπλωματικότητες κι αυτό γιατί επιθυμείτε να βλέπετε τα πράγματα να γίνονται γρήγορα. Αυτή είναι μία καλή περίοδος για καινοτομίες και επέκταση στο εξωτερικό. Επίσης είναι και μία καλή εποχή για όσους από εσάς ασχολείστε με σωματική εργασία. Συναισθηματικά υπάρχει μία τάση για ανάληψη πρωτοβουλιών στα ερωτικά σας. Παρόλα αυτά οι γυναίκες κυρίως του ζωδίου θα έχετε την ανάγκη από πνευματική κυρίως διέγερση σε ότι αφορά τα ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας προβληματίσουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα είναι σχετικές με την οικονομική ή την κοινωνική σας ζωή, οι οποίες δεν είναι του χεριού σας να τις αποφύγετε. Είναι ώρα που ξαφνικά γεγονότα μπορεί  να αλλάξουν την πορεία της ζωής σας, ίσως γιατί παρεμβάλουν δυνάμεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες έξυπνες διευθετήσεις στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά σας.  Συναισθηματικά μπορεί να βρεθείτε σε μία κατάσταση που στην πραγματικότητα δεν θα θέλατε με τον/την σύντροφό σας, προτιμώντας να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, ειδικά σε ότι αφορά την ελευθερία να επιλέγετε τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επαφές σας, γιατί έχετε την τάση αυτή την εποχή να συναντάτε ανθρώπους στους οποίους δεν μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε. Να το έχετε αυτό στο μυαλό σας εάν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια ή να κάνετε δεσμεύσεις.  Πάντως είναι γενικά καλή περίοδος για κάνετε διάλειμμα από τις υλικές φιλοδοξίες σας και εξελίξετε τον εαυτό σας πνευματικά. Η φράση «είναι όλα στο μυαλό σου» είναι η φράση που χαρακτηρίζει τα αισθηματικά σας τώρα. Αυτό συμβαίνει γιατί θα νιώθετε ένα αίσθημα απογοήτευσης, ένα αίσθημα ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε με ακρίβεια ότι νιώθετε και ότι η εντύπωση ότι δεν σας προσέχει το ταίρι σας όταν του/της μιλάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα προσωπικής δημοτικότητας σε επαγγελματικό επίπεδο και θα πρέπει να σκεφτείτε πού πρέπει να δείχνετε αφοσίωση. Δεν μπορείτε πλέον να επενδύσετε την ασφάλεια σας σε συναδέλφους ή στον εργασιακό χώρο, εφόσον υπάρχει μία ατμόσφαιρα κρίσης και στις δύο περιπτώσεις. Μερικές δυσάρεστες αλλαγές μπορεί να είναι αναπόφευκτες και αυτό μπορεί να σημαίνει μετακόμιση σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.  Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσετε τα συναισθηματικά, γιατί κάποια απωθημένα ζητήματα  ή κάποιο άτομο από το παρελθόν θα βγουν πάλι στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι η στιγμή που θα ξεδιαλέξετε κάποια βασικά ζητήματα στα επαγγελματικά σας, καθώς δεν θέλετε να σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο σε μία δουλειά που δεν σας ενδιαφέρει. Αν είστε απογοητευμένοι με την δουλειά σας, τώρα είναι που θα νιώσετε ότι δεν υπάρχει μέλλον σε αυτήν. Παρόλα αυτά θα αισθανθείτε επίσης ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και ότι πρέπει να συνεχίσετε. Στα συναισθηματικά σας, θα έχετε μία έντονη και ασταθή αύρα και ίσως να είστε και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ο/Η σύντροφός θα νιώσει αβεβαιότητα και θα αισθάνεται ότι όλα μπορεί να συμβούν! Έτσι θα ήταν φρόνιμο να τον/την ηρεμήσετε σε ότι αφορά τις προθέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος που θα έχετε πάρα πολλές ανησυχίες. Υπάρχουν πολλά πρακτικά θέματα που πρέπει να λυθούν τώρα και δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση από το να δουλέψετε πάνω σε κάθε θέμα και να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα κάθε φορά. Έχει σημασία να οργανώσετε τον χρόνο σας με ένα αποδοτικότερο τρόπο.  Θα προκύψουν κάποια προβλήματα ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας. Αυτή γενικά είναι μία περίοδο που μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα και να βρείτε πρακτικές λύσεις. Συναισθηματικά καλό είναι να αποφύγετε να εκφράζετε την δυσαρέσκεια σας κι ένα αίσθημα μοναξιάς ή απομόνωσης, γιατί αυτό θα έχει σας αποτέλεσμα να δημιουργήσετε  μόνο σύγχυση στο ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Πιθανόν να δείτε ότι τα οικογενειακά ενδιαφέροντα και η ανάπτυξη όσον αφορά το σπίτι, έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αυτό τον καιρό. Παρόλα αυτά θα έχετε ένα ποσοστό επιτυχίας στην καριέρα σας και ίσως και την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να επεκτείνετε την σφαίρα της επιρροής σας. Κάποια σε βάθος ψυχολογική αντίληψη των συναισθηματικών αναγκών σας μπορεί να σας κάνει να καταλάβετε τι σημαίνει το σπίτι για εσάς. Θα θελήσετε τώρα να εστιάσετε την προσοχή σας στην επέκταση του χώρου που εσείς και οι δικοί σας έχετε στην διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν η επαγγελματική και η οικονομικά ασφάλεια είναι για εσάς τώρα ένα θολό τοπίο, θα σας θελήσετε να διευρύνετε την βάση σας σε αυτό που εσείς θεωρείτε ασφάλεια τώρα! Αυτό μπορεί να είναι τα ακίνητα, μπορεί να θελήσετε να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι ή επιχείρηση και στα αλήθεια σίγουρα αξίζει να επενδύσετε σε γη και ακίνητα αυτήν την εποχή. Συναισθηματικά, αν ελπίζετε στην εκπλήρωση κάποιων συναισθηματικών σας ονείρων, σας δίνονται τόσες ευκαιρίες που δεν θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια να διαλέξετε! Όσοι από εσάς είστε σε σχέση θα επηρεαστείτε έντονα από ένα μελλοντικό όραμα το οποίο θα έχει σχέση με την οικογενειακή ευτυχία, το σπίτι τα παιδιά! Προσέξτε όμως γιατί υπάρχει μία τάση για υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗ

Μην σπαταλάτε χρόνο στα ασήμαντα τώρα! Η επιτυχία σας έχει να κάνει περισσότερο με τη ποιότητα ζωής και την επίδραση που ασκεί η προσωπικότητά σας. Σιγουρευτείτε ότι τα σχέδια σας δεν ξεφεύγουν από τα όρια της πραγματικότητας. Αν έχετε νομικά προβλήματα, θα τα αντιμετωπίσετε τώρα, έτσι διασφαλίστε το ότι είστε ηθικά απρόσβλητοι και μη υπερεκτιμάτε τον εαυτό και τις δυνάμεις σας. Επίσης σε συναισθηματικό επίπεδο, μπορεί να νιώσετε ότι βαριέστε ή ότι κάτι σας κρατά δεμένους κι αυτό οφείλεται στην ανάγκη που ξύπνησε μέσα σας για αλλαγή. Η αλλαγή αυτή θα έρθει ξαφνικά και απρόβλεπτα κι όταν προκύψει εσείς δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να περιμένετε να αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες καθώς εσείς θα προσπαθείτε να εγκαθιδρύσετε νέους εργασιακούς κανονισμού για την ιδιωτική και την επαγγελματική σας ζωή. Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι ένα κτήριο είναι τόσο γερό όσο γερά είναι τα θεμέλια τους κι εκεί πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειες σας! Κάποιες συναισθηματικές δεσμεύσεις από το παρελθόν πρέπει να επανεξετασθούν και να τεθούν κάποια όρια. Η οικογενειακή πίεση μπορεί να σας αναγκάσει να μετριάσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και στις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια συναισθηματικά θέματα και μπλοκαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες μπορεί να τελειώσου απότομα και απρόβλεπτα γιατί τα κριτήρια σας για την συνεργασία σας με τους άλλους επικεντρώνονται γύρω από τους νεωτερισμούς και ενδιαφέρουσες καταστάσεις παρά στην σταθερότητα. Καθώς θα έχετε την τάση να σπάτε τους συμβατικούς κανόνες των σχέσεων, η σταθερότητα του δεσμού ας δεν προστατεύεται από τα συνηθισμένα.

ΙΧΘΥΣ

Θα νιώσετε μία τρομερή διέγερση της φαντασίας σας αυτή την εποχή κι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό αν θέσετε την φαντασία σας στην υπηρεσία μιας δημιουργικής δουλειάς, ειδικά σε σχέση με την μουσική, τις εικόνες και τις τέχνες. Υπάρχει επίσης μία έντονη τάση ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας  για παγίδευση μέσα σε έναν ιστό ψυχικών ψευδαισθήσεων, παρόλο που στα σίγουρα θα αποκομίσετε ωφέλιμες εμπειρίες. Θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον ένα άτομο το οποίο θα έχει μεγάλη σημασία για εσάς τώρα, είτε για  καλό, είτε για κακό.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567