Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Κυριακή 1/12

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 1/12

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 1/12

 

ΚΡΙΟΣ

Καλές οι παρέες, καλές οι συναναστροφές, κάνουν καλό στην δημόσια εικόνα σας, αλλά να αποφύγετε να δώσετε δανεικά, κυρίως σε πρόσωπα που υποτίθεται είναι της εμπιστοσύνης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που επιζητείτε είναι να αναγνωρισθούν οι ικανότητές σας, και να δικαιωθούν οι κόποι σας. Το να βλέπετε άλλους, με λιγότερη αξία από εσάς, να ανεβαίνουν, σας στεναχωρεί και σας εκνευρίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας τρέχει σε διακοπές, διασκέδαση, καλοπέραση. Πολύ λίγο σας απασχολεί  η δουλειά, οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία όμως να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κυνηγάτε έναν εξιδανικευμένο έρωτα, που μόνο προβλήματα σας δημιουργεί. Ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας και το αισθηματικό σας μέλλον

ΛΕΩΝ

Τα προβληματικά σημεία των σχέσεων, ακόμα κι αυτά που δεν φαίνονται αλλά υποθέτονται, στο προσκήνιο σήμερα, προς ανάλυση και διευθέτηση. Μια συνεργασία, οδεύει προς τη λήξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ότι φροντίζετε τον οργανισμό σας, ανελλιπώς, δεν σημαίνει ότι το κάνετε και σωστά. Μην διστάζετε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό σε θέματα διατροφής και καλής φυσικής κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Η επαφή σας με τα παιδιά, θα σας ανανεώσει και να θα σας γεμίσει ενέργεια, που τόσο τη χρειάζεστε αυτή την περίοδο. Ένας νέος έρωτας ενόψει, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το ρίσκο που πρέπει να πάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικογένεια, το σπίτι, και τα ζητήματα που απασχολούν τους αγαπημένους σας ανθρώπους, σήμερα στο προσκήνιο. Περάστε όμορφες στιγμές με τα συγγενικά σας πρόσωπα και ίσως κάνετε και τα εορταστικά σας σχέδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανοργανωσιά, στο λόγο, κάνει τις επικοινωνίες δύσκολες ως προς την κατανόηση που θέλετε να βρείτε. Μην ρίχνετε τις ευθύνες σ’ αυτούς που δεν κατανοούν. Χρεώστε τον εαυτό σας που δεν τους δίνετε να καταλάβουν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα οικονομικό ρίσκο που πρέπει να πάρετε σας τρομάζει λίγο. Ίσως θα πρέπει να ξανασκεφθείτε την κατάσταση και να μην αφήνετε να σας επηρεάζουν οι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ρομαντική διάθεση θα πλησιάσετε το ταίρι σας, ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα κάνετε μαζί τα σχέδιά σας για τις γιορτές. Και όχι, δεν είναι νωρίς ακόμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ότι εσείς παίρνετε τα πράγματα όπως θέλετε, δεν σημαίνει ότι έτσι είναι. Αποφασίστε να προσγειωθείτε λίγο περισσότερο και αφήστε τα ροζ συννεφάκια εκεί που βρίσκονται.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567