Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Κυριακή 24/11

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 24/11

 

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 24/11

ΚΡΙΟΣ

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα στα επαγγελματικά σας  γιατί κάποιες επιθετικές αντιδράσεις σας  απέναντι σε συναδέλφους ή συνεργάτες, θα δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα έντασης στην δουλειά σας, καθώς σας ενοχλεί πολύ η κριτική. Μόνο με ψυχραιμία θα μπορέσετε να κερδίσετε των άλλων στην καριέρα σας. Συναισθηματικά, υπάρχει  η τάση για υπερβολική προκλητικότητα κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές συγκρούσεις με το ταίρι σας, οι οποίες ικανοποιούν μόνο την δική σας δίψα για υπερδιέγερση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η χαρισματικότητά σας θα έχουν την ευκαιρία να αποδώσουν καρπούς αυτήν την εποχή. Μία ανανεωμένη πίστη στην ικανότητά σας να σχεδιάζετε το μέλλον σας θα σας οδηγήσει σε μία επέκταση των οριζόντων σας και μία αισιόδοξη αντιμετώπιση σας προδιαθέτει να βιώσετε ένα ποσοστό τύχης, ειδικά σε ότι αφορά την σχέση σας. Όλα για λίγο φαίνονται δυνατά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αναπτύξετε την αυτοπειθαρχία να οργανώσετε την ημέρα σας έτσι ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις πνευματικές προκλήσεις θα μπορέσετε να  περιμένετε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Υπάρχει μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά αυτή την εποχή αλλά και πολλοί εκνευρισμοί. Ασχοληθείτε με ένα πρόβλημα κάθε φορά, έχετε υπομονή και βρείτε απαντήσεις στις προκλήσεις με μακροπρόθεσμες στρατηγικές.  Αυτή η ανυπομονησία μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας , γεγονός που θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και συνεργάσιμοι με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα προκύψουν μεγάλες εντάσεις στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι άνθρωποι θα επέμβουν και θα σας αναγκάσουν να προσαρμοσθείτε σε νέα δεδομένα. Δεν θα νιώσετε και τόσο ασφαλείς τώρα, η περίοδος αυτή απαιτεί προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας συνήθεις και τον  χώρο της εργασίας.  Επίσης μπορεί να είστε κάπως παρορμητικοί στα προσωπικά σας αρκεί να ξεφύγετε από περιβάλλοντα και άτομα που δεν σημαίνουν πλέον πολλά  για εσάς. Πάντως δεν είναι καλή περίοδος για να βολευτείτε.

ΛΕΩΝ

Θα δώσετε έμφαση σε άλλες επαγγελματικές σχέσεις και μπορεί να θελήσετε να ξεκινήσετε κάποιες συναλλαγές που να περιλαμβάνουν περισσότερε επαφές ή ένα είδους συνεταιρισμού. Τα συμβόλαια  ευνοούνται αυτή την εποχή εφόσον κρατήσετε τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας, σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο. Μπορείτε να περιμένετε ευνοϊκά γεγονότα σε σχέση  με τον/την σύντροφό σας. Αν ψάχνετε για σύντροφο θα βιώσετε ένα καλό ποσοστό τύχης. Οι νέοι δεσμοί θα σας φέρουν νέες προκλήσεις και νέα ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φράση «είναι όλα στο μυαλό σας» αποκτά μία εντελώς νέα σημασία αυτή την εποχή. Παρόλα αυτά αυτή η  περίοδος χαρακτηρίζεται από ένα αίσθημα έντονης πνευματικής απογοήτευσης. Μπορεί επίσης να νιώθετε ότι δεν σας προσέχουν όταν μιλάτε. Μια αίσθηση ότι σας έχουν παρεξηγήσει  μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο έντονα το αίσθημα της μοναξιάς και της απομόνωσης μέσα στις σχέσεις σας, είτε αυτές έχουν να κάνουν με το επαγγελματικό περιβάλλον, είτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Καλό είναι να αποφύγετε να εκφράζετε την δυσαρέσκεια σας σχετικά με αυτό, καθώς απλώς θα έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει σύγχυση στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που τώρα θα σας παρουσιαστούν. Απότομες αλλαγές αξιών τώρα θα σας ωθήσουν να κάνετε αλλαγές και νέες προσαρμογές στην καριέρα σας. Αυτή είναι μία πιο κοινωνική περίοδος. Δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε σχετικά με την ανάγκη σας για μία ανανέωση μέσα στην σχέση σας και για περισσότερη απασχόληση με τα κοινωνικά ζητήματα, αλλά αν ο/η σύντροφός έχει σημασία για εσάς θα πρέπει να κάνετε κάτι για να του/της το δείξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο ίσως τώρα να είναι «βαριά», πιθανότατα εξαιτίας μίας μεγαλύτερης γυναίκας η οποία θα προσπαθήσει να επιβάλει την δύναμη της. Όσο πιο ώριμα είσαι τόσο καλύτερα θα χειριστείτε τις καταστάσεις.  Δεν αξίζει να αφήσετε τα νεύρα σας, την ζήλια σας, ή το πείσμα σας να παρεμβαίνουν μέσα σε μία καλή σχέση. Οι καιροί απαιτούν συναισθηματική εξέλιξη της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό σταματήστε να δικαιολογείστε και δουλέψτε πάνω στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα οικονομικά έρχονται στην επιφάνεια και πιθανόν να βρεθείτε με πολύ δουλειά και σκληρή και χωρίς ίσως να παίρνετε την αμοιβή που θα θέλατε. Τώρα θα έπρεπε να ξοδεύετε λίγο και να κάνετε οικονομίες ή να κάνετε ασφαλείς επενδύσεις. Το να εργασθείτε  τώρα για τις επαγγελματικές σας σχέσεις είναι αναγκαίο και μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε μία μακροχρόνια δέσμευση. Συναισθηματικά, όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε δοκιμασίες, τα παλιά κλισέ και οι διαμαρτυρίες αγάπης δεν είναι αρκετά πλέον, μπορεί ακόμη εάν έχετε απομακρυνθεί ή έχετε χωρίσει με τον/την σύντροφό σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία για επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι μία περίοδος που η επαγγελματική ασφάλεια κάποιων από εσάς υποσκάπτεται. Δουλειές μπορεί να χαθούν και ίσως να υπάρξουν και οικονομικές απώλειες.  Οι στόχοι που κυνηγάτε θα αποδειχθούν άπιαστοι και ίσως χωρίς νόημα, για αυτό θα έπρεπε να κάνετε ένα διάλειμμα για  να σκεφτείτε την κατεύθυνση στην οποία σας οδηγούν τα επαγγελματικά σας. Κάποιες οικονομικές και συναισθηματικές πιέσεις υποσκάπτουν την αυτοπεποίθησή σας αυτήν την εποχή. Στην πραγματικότητα περνάτε μία φάση της ζωής σας, όπου κάθε προσπάθεια για βελτίωση του εαυτού σας, τελικά θα σας ανταμείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν πολλές αδυναμίες στον τρόπο που εργάζεστε και χειρίζεστε τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια σε ότι αφορά τον προϋπολογισμός και τις περικοπές εξόδων. Είναι θέμα σφιξίματος της ζώνης και περιορισμού των βασικών απαιτήσεων. Από την στιγμή που θα νιώσετε ότι ο/η σύντροφός σας, σας περιορίζει, τώρα θα πρέπει να μάθετε ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν μόνο αν αποκτήσετε υπευθυνότητα και εργαστείτε σκληρά για την σχέση σας. Θα προκύψουν μεγάλα οφέλη όταν θα δεσμευτείτε, δεν μπορείτε να χάσετε τον καιρό σας σε ασήμαντες σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

 Αυτή την περίοδο πιθανόν να νιώσετε μοναξιά και εγκατάλειψη. Τα χρήματα μπορεί να είναι λίγα και η ασφάλεια ίσως ακόμη λιγότερη. Θα αναγκαστείτε να αναπτύξετε τα εσωτερικά σας αποθέματα γιατί οι εξωτερικές δομές της ζωής σας έχουν την τάση να καταρρέουν.  Παρόλα αυτά είναι μία καλή περίοδος για μακροπρόθεσμα σχέδια για δημιουργική εξέλιξη και ανάπτυξη. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε με αρνητικό τρόπο.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567