Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Κυριακή 8/12

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 8/12

 

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 8/12

ΚΡΙΟΣ

Σε οικονομική αστάθεια και με σκαμπανεβάσματα σας βρίσκει η μέρα. Αναστατωμένοι, με νεύρα και ένταση, δεν θα καταφέρετε να βρείτε άμεσες λύσεις. Δείξτε ψυχραιμία και προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε από τη στάση ζωής σας μέχρι τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας ως τώρα. Ανατρέπεται το σκηνικό όπως το γνωρίζατε και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινά ιδανικά και κοινές ιδεολογίες, θα σας φέρει όχι μόνο ευκαιρίες για δουλειά, αλλά και πολύ καλό, οικονομικό ανέβασμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους καταξιώνεστε. Αναγνωρίζεται η προσφορά σας στην εργασία σας, και οι συνεργασίες σας αρχίζουν να δείχνουν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Συνεχίστε έτσι, και σύντομα θα θεωρείστε ηγετικά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Είναι λίγο κουραστική η μονοτονία της καθημερινότητας αλλά γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν γίνεται αλλιώς. Δώστε προσοχή στις υποχρεώσεις σας και μην αναζητάτε τρόπους να αποφύγετε αυτά που πρέπει να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα κληρονομικό θέμα προκύπτει από το πουθενά σήμερα, για να σας αναστατώσει και να σας κάνει να μπείτε στη διαδικασία να περιμένετε πολλά. Ωστόσο, μην συμπεραίνετε πριν δείτε με τα μάτια σας περί τίνος πρόκειται

ΖΥΓΟΣ

Μια συνεργασία που είχε «κολλήσει» από σήμερα και μετά ξεμπλοκάρεται και αρχίζει να δείχνει την πραγματική της υπόσταση και αξία. Μεγάλες προοπτικές για κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να προσέχετε το σώμα σας, ως προς την καλή του φυσική κατάσταση και να αποφεύγετε καταστάσεις που αγχώνουν και κουράζουν σωματικά και ψυχικά. Είναι καλή περίοδος να κάνετε ένα γενικό τσεκ απ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πρόσωπο παρουσιάζεται, ξαφνικά, είτε από το παρελθόν, είτε εκ νέου και σας ενθουσιάζει. Θα πρέπει παρ’ όλα αυτά να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας γιατί μπορεί να αποδειχθεί «άνθρακας ο θησαυρός»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναπάντεχα προβλήματα παρουσιάζονται στην οικογένεια και σας αγχώνουν τόσο ώστε να κάνετε λάθη στον επαγγελματικό τομέα. Για να αποφύγετε να πάνε πίσω οι δουλειές σας, κρατήστε ψύχραιμη στάση και εμπιστευθείτε το χρόνο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζημιές στον τεχνικό εξοπλισμό, στα επικοινωνιακά μέσα, αλλά και παρεξηγήσεις και παρερμηνείες των λόγων των άλλων. Φροντίστε να κρατάτε ψύχραιμη στάση σε κάθε περίπτωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει, κυρίως επειδή έχετε κάνει λάθος χειρισμούς στο παρελθόν. Ευτυχώς η κατάσταση διορθώνεται, ίσως όχι εύκολα, αλλά διορθώνεται.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567