Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Παρασκευή 29/11

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 29/11

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Παρασκευή 29/11

 

ΚΡΙΟΣ

Προσπάθεια, μακροπρόθεσμη στρατηγική και σκληρή δουλειά είναι η λύση για τα προβλήματα που προκύπτουν αυτόν τον καιρό.  Παρόλα αυτά μία δράση γεμάτη δύναμη θα οδηγήσει στο χτίσιμο γερών οικοδομημάτων. Πρώτα απ’ όλα όμως πρέπει να ξεπεράσετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Με την επιμονή σας θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ευνοείστε όσοι ασχολείστε με σωματική εργασία όπως χτίσιμο και κατασκευές. Συναισθηματικά αυτή είναι μία περίοδος δοκιμασιών και εμποδίων τα οποία πρέπει να υπερπηδηθούν. Παρόλα αυτά με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα θα μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα όπως τα θέλετε τελικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεθείτε σε μία αντιφατική φάση τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Κάποια  γεγονότα θα σας φέρουν καθυστερήσεις και στους δύο τομείς, προσπαθήστε  να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.  Καλό είναι να αφήσετε πόρτες ανοιχτές σε νέες  συνεργασίες και συμφωνίες και φροντίσετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην παρασυρθείτε από εντυπώσεις οι οποίες μπορεί να σας παραπλανήσουν. Συναισθηματικά , αφιερώστε χρόνο στον/στην σύντροφό σας και εμπλουτίστε την σχέση σας με παλιές ξεχασμένες συνήθειες και συζητήστε! Οι ελεύθεροι θα αισθανθείτε την ανάγκη για ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής, φροντίστε όμως να την επιδιώξετε σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να περιμένετε προβλήματα με τις επικοινωνίες και καθυστερήσεις όσον  αφορά σχέδια ή διευθετήσεις για ταξίδια . Δώστε περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια τώρα. Το να λέτε λίγες κουβέντες και σύντομα μηνύματα είναι πολύ σημαντικό αυτήν την περίοδο.  Διαβάστε τα ψηλά γράμματα εάν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια.  Η αρμονία στην σχέση σας θα έρθει όταν πάψετε να διαφωνείτε με τις ώρες, όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την σιωπή σας όπλο και όταν εκφραστείτε απέναντι στο ταίρι σας με εντιμότητα και εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Ο χρόνος δεν περνά εύκολα για εσάς τώρα γιατί πρέπει να φροντίσετε τις καθημερινές λεπτομέρειες και να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν σε πρακτικό επίπεδο. Σε εσωτερικό επίπεδο θα αντιμετωπίσετε την ανάγκη να αλλάξετε ή να ελέγξετε τα αισθήματα και τις συνήθειές σας. Δεν αξίζει να αφήσετε τα νεύρα, την ζήλια ή το πείσμα σας να παρέμβουν στην σχέσης.  Αυτή η περίοδος απαιτεί την συναισθηματική εξέλιξη της προσωπικότητάς σας , για αυτό καλό είναι να σταματήσετε να δικαιολογείστε και δουλέψτε πάνω στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Έρχονται πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να εργασθείτε σκληρότερα και να επωμισθείτε περισσότερες ευθύνες. Οι προϊστάμενοι σας έχουν απαιτήσεις από εσάς, φαινομενικά χωρίς να σας το αναγνωρίζουν. Αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες τώρα, είναι πιθανόν να σας κυνηγούν κατά πόδας, οι ανησυχίες και τα προβλήματα.  Οι κοινωνικές επαφές θα έχουν τόση προτεραιότητα τώρα που μπορεί να επηρεάσουν την αρμονία της σχέση σας. Ο/Η σύντροφος σας μπορεί να νιώσει ότι αποφεύγετε την συναισθηματική προσέγγιση αλλά θα ήταν καλό να σας ενθαρρύνει στις κοινωνικές επαφές, γιατί έτσι εσείς νιώθετε ότι ολοκληρώνεστε περισσότερο σαν άνθρωπος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή για εσάς είναι μία κάπως εποικοδομητική περίοδος στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να περιμένετε κάποια οφέλη, ειδικά αν εκμεταλλευτείτε τα πνευματικά σας χαρίσματα και την κοινωνική σας επιρροή. Θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση τώρα να οργανωθείτε και να διευθετήσετε λογικά τον χρόνο σας. Υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στην βελτίωση και σταθεροποίηση των ταλέντων σας. Συναισθηματικά υπάρχουν πάρα πολλές ανησυχίες και πολλά πρακτικά θέματα που πρέπει να λυθούν και δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση, από το να δουλέψετε πάνω σε κάθε θέμα που αφορά την σχέση σας. Τα προβλήματα κυρίως είναι στον τομέα της επικοινωνίας.

ΖΥΓΟΣ

Αν θελήσετε να ανοίξετε πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές για εσάς καλό είναι να μάθετε τα μυστικά της διπλωματίας και να ξεπεράσετε την αδεξιότητα και την συστολή όταν συναλλάσσεστε με άλλους. Η αίσθηση του γούστου και του ύφους μπορεί να γίνουν τα κλειδιά για την πολυπόθητη βελτίωση της κοινωνικής σας κατάστασης. Καμιά σχέση χωρίς νόημα δεν θα μπορέσει να επιβιώσει αυτήν την περίοδο, απλά γιατί εσείς θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε σε ανούσιες ερωτικές σχέσεις. Όσοι από εσάς είστε σε μακροχρόνιο δεσμό θα περάσετε δοκιμασίες, γιατί εσάς πλέον σας έχουν κουράσει οι διαμαρτυρίες αγάπη από τον/την σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μία πολύ καλή περίοδο για να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα αφορούν αλλαγές και ανανέωση στον εργασιακό σας χώρο. Παρόλα αυτά η υπομονή σας είναι σε χαμηλά επίπεδα και διάθεση σε ψηλά, αυτό είναι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, το οποίο μπορεί να σας κάνει περισσότερο προκλητικούς από ότι συνήθως γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε. Ίσως μερικούς από εσάς αυτή την εποχή να σας έχουν τραβήξει μηχανικά και τεχνικά ζητήματα και είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναπτύξετε τα ταλέντα σας σε αυτούς τους τομείς. Συναισθηματικά θα υπάρξουν πολλές διαφωνίες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κι αυτό γιατί εσείς σπάνια θεωρείτε ότι κάνετε λάθος και δεν ακούτε και την άλλη πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθηση σας τώρα μπορεί να είναι πεσμένη και ίσως να νιώσετε ότι δεν θα μπορέσετε να φτάσετε τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για εσάς. Ο χρόνος όμως θα δείξει  ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να πετύχετε τους στόχους  σας. Ο σχεδιασμός, η στρατηγική και το να είστε αυστηροί με τα χρονοδιαγράμματα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σας. Συναισθηματικά, για να αποκτήσετε αρμονία στην σχέση σας θα πρέπει πρώτα εσείς να ηρεμήσετε αντί να επιβάλλετε τον εαυτό σας στον/στην σύντροφό σας , γιατί αλλιώς η σχέση θα γίνει εξαντλητική και για τους δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που τώρα θα σας παρουσιαστούν! Αυτή γενικά είναι μία συναρπαστική περίοδος και ίσως ενοχλητική όμως, εξαιτίας κάποιων ριζοσπαστικών και ξαφνικών αλλαγών στο περιβάλλον σας. Δεν θα νιώσετε και τόσο ασφαλείς σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας συνήθειες και τον εργασιακό σας χώρο. Συναισθηματικά μπορεί να επηρεασθείτε από ένα έντονο μελλοντικό σχέδιο το οποίο έχει σχέση με την  οικογενειακή, ευτυχία, το σπίτι, τα παιδιά. Παρόλα αυτά υπάρχει μια τάση για υπερβολές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά και του προσωπικού σας κύρους, αλλά μπορεί επίσης να νιώσετε τον κίνδυνο κάποιας απώλειας ή κάποιου νομικού θέματος. Τώρα όμως θα μπορέσετε να αποκτήσετε δύναμη ή θέληση λόγω θεμάτων επιβίωσης, και να ξεθάψετε μυστικά και ανακαλύψετε αιτίες. Η ψυχολογία επίσης μπορεί να βοηθήσει την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Αυτή επίσης είναι μία έντονη και αποδοτική περίοδος σε συναισθηματικό επίπεδο και να έχετε έντονες εμπειρίες με το άτομο που αγαπάτε ειδικά σε ερωτικό επίπεδο!

ΙΧΘΥΣ

Αυτή είναι περίοδος έντασης και δραματικών αλλαγών οι οποίες θα γίνουν περισσότερο αισθητές στην οικογενειακή σας ζωή ή στην καριέρα σας. Καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδος για να κάνετε κάποιες αλλαγές που είναι απολύτως απαραίτητες. Θα  νιώσετε μία τρομερή διέγερση της φαντασίας σας αυτή την εποχή κι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό αν θέσετε την φαντασία σας στην υπηρεσία κάποιας δημιουργικής δουλειάς. Προσέξτε όμως, είναι  καλό να έχετε έμπνευση αλλά σιγουρευτείτε πρώτα ότι δεν παρασύρεστε στον κόσμο του ονείρου! Ακούστε την φωνή της λογικής και δουλέψτε σταδιακά για την εκπλήρωση των πραγματικών σας στόχων, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά σας.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567