Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Πέμπτη 17/10

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 17/10

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 17/10

ΚΡΙΟΣ

Αδιάλλακτοι και μονοκόμματοι, δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με κανέναν. Το περιβάλλον σας παραπονείται ότι δεν σας αναγνωρίζει. Μήπως πρέπει να ξαναβρείτε την ψυχραιμία σας;

ΤΑΥΡΟΣ

Μια γνωριμία με ένα πολύ εκκεντρικό πρόσωπο, μπορεί να σας δημιουργεί καρδιοχτύπι, αλλά να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να μην έχει διάρκεια αυτό το ειδύλλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

θα ξοδέψετε μεγάλο διάστημα της ημέρας, λέγοντας ψέματα, και προσπαθώντας να πιάσετε κορόιδα τους άλλους. Νομίζετε ότι έτσι θα γίνει η δουλειά σας γρηγορότερα; Θα απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα δείτε να σας υποσκελίζουν άνθρωποι, που ούτε τη μισή από τη δική σας αξία δεν έχουν κι όμως ανέρχονται στην επαγγελματική ιεραρχία, ευκολότερα. Ούτε τα νεύρα, ούτε η ένταση όμως, δεν βοηθούν

ΛΕΩΝ

Παρασυρμένοι από τις εμμονές και τις φοβίες σας, θα το βρείτε δύσκολο να διαχειριστείτε τα επαγγελματικά θέματά σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Για να αποφύγετε σοβαρές απώλειες, αφήστε τις αποφάσεις για αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στιγμές άκρατου αισθησιασμού, για όσους βρίσκονται σε σχέση αλλά και για τους ελεύθερους που θα συναντήσουν το πρόσωπο που θα τους συναρπάσει. Ρομαντισμός, αισθησιασμός, ερωτισμός, σας αναζωογονούν.

ΖΥΓΟΣ

Βλέπετε να ανεβαίνουν ιεραρχικά, άτομα που δεν έχουν τα δικά σας προσόντα. Νιώθετε αδικημένοι επαγγελματικά και απομονώνεστε. Παραιτείστε από τη διεκδίκηση της ανόδου και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απρόοπτα έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και σας αναγκάζουν να υιοθετήσετε μια προσέγγιση λιτότητας απέναντι στα έσοδά σας. Ευνοείστε σε ομαδικές δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας και οι λύσεις στα προβλήματά σας θα έρχονται εύκολα. Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και η ανάπτυξη είναι πλέον, θέμα ρουτίνας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όχι μόνο δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι σας, αλλά βλέπετε άλλους, υποδεέστερους από εσάς, να ανεβαίνουν ιεραρχικά, χωρίς να έχουν καμία αξία. Αυτό σας θλίβει και στα απογοητεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απογειώνεστε νοητικά σήμερα, και γίνεστε πιο πρακτικοί και πιο προσγειωμένοι. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με το εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών

ΙΧΘΥΕΣ

Το ένστικτό σας, θα σας οδηγήσει σωστά, τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα αισθηματικά σας, σήμερα. Διαπιστώνετε ότι η διαίσθησή σας λειτουργεί ολόσωστα και δεν χρειάζεται να εκλογικεύετε τα πράγματα

 

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567