Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Πέμπτη 21/11

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 21/11

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 21/11

ΚΡΙΟΣ

Με το εξάγωνο Άρη – Δία, ένα συνδυασμός προσπαθειών και τύχης θα μπορούσε να σας δώσει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε  πλήρως τις ευκαιρίες και τις επαφές που θα σας παρουσιαστούν. Προσέξτε όμως έχει σημασία να ελέγξετε τον ενθουσιασμό σας ο οποίος αναβλύζει από όλο σας το είναι . Τώρα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια και να μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας. Η τάση σας για ελευθερία απειλεί την σχέση σας. Για να πάψετε να σαμποτάρετε μία αξιόλογη σχέση θα πρέπει να βρείτε κάποιες νέες προκλήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή – Άρη, μπορεί να σας κάνει κάπως προκλητικούς ή να αλλάζετε θέμα συζήτησης κι αυτό μπορεί να βοηθήσει μόνο στην απομόνωσή σας. Καλό είναι όταν επικοινωνείτε να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας. Συναισθηματικά προσέξτε την τάση σας να κάνετε προκλητικές δηλώσεις! Αυτό μπορεί να είναι πολύ εξοργιστικό για τον/την σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε την τάση να αφήνετε το πνεύμα σας να παραδίδεται σε πολλές ανησυχίες για την οικονομική σας ασφάλεια. Παρόλα αυτά θα μπορέσετε να χειρισθείτε θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια, εφορία, τράπεζες ή και συντάξεις. Παρόμοια ανησυχία θα έχετε και στα συναισθηματικά σας κι αυτό γιατί μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι ο/η σύντροφός σας, σας κρύβει κάτι, με αποτέλεσμα να έχετε την τάση να τον/την ανακρίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να υπάρξει κάποια οικονομική αναστάτωση αυτήν την περίοδο. Στις ερωτικές σας σχέσεις θα πάψετε να είστε τόσο κτητικοί. Τότε μπορεί να ανακαλύψετε τα ψυχολογικά σας ταλέντα και να θελήσετε να μάθετε περισσότερα για την κρυφή πλευρά της ζωής μέσα από κάποιες συναντήσεις με «ιδιαίτερους» ανθρώπους ή ομάδες. Ίσως ακόμη να θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερες ερωτικές εμπειρίες και να μάθετε τον/την σύντροφό σας καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα, συνδέονται με περισσότερη ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησίας. Μπορεί να αφήσετε μία δουλειά που περιορίζει τις κινήσεις σας και να βρείτε μία απασχόληση με καλλίτερο ωράριο, Αυτή είναι μία καλή περίοδος για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Συναισθηματικά, ο χρόνος δεν περνά εύκολα τώρα, γιατί πρέπει να φροντίζετε πρώτα τις καθημερινές λεπτομέρειες στην σχέση σας και να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν σε πρακτικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική ασφάλεια και τα θέματα οικονομικής ασφάλειας σας πιέζουν αυτή την περίοδο και θα νιώσετε μία έντονη ώθηση να προσπαθήσετε άμεσα να ξεπεράσετε τα προβλήματα αυτά. Η ατμόσφαιρα στο εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι κάπως βαριά  εξαιτίας ενός μεγαλύτερο ατόμου σε ηλικία, πιθανότατα μία μεγαλύτερης γυναίκας. Με ωριμότητα θα μπορέσετε να χειριστείτε καλύτερα αυτές τις καταστάσεις. Αυτή την εποχή είναι απαραίτητη η  συναισθηματικής σας εξέλιξη της δικής σας προσωπικότητας, για αυτό σταματήστε να δικαιολογείστε και δουλέψτε πάνω στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα άτομα με επιρροή θα σας καθοδηγήσουν στην επιτυχία και τώρα τα οικονομικά σας αποθέματα θα μπορέσουν άνοδο. Για όσους από εσάς ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά θα έχετε μία καλή ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο. Συναισθηματικά η δύναμη της ερωτικής και της σεξουαλικής έλξης θα είναι τρομερά δυνατή σε σχέση με την ηθική πειθαρχία που θα είναι πολύ αδύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Δία – Άρη, είναι ένας συνδυασμός προσπαθειών και τύχης που θα μπορούσε να σας δώσει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν . Τώρα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και να μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας. Συναισθηματικά, η τάση σας για ελευθερία είναι μία απειλή για την πορεία της σχέσης σας. Πάψτε να σαμποτάρετε μία αξιόλογη σχέση και προσπαθήστε να βρείτε κάποιες νέες προκλήσεις , ή να δουλέψετε πάνω σε συναρπαστικά σχέδια για την αναβάθμιση της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια σοβαρά προβλήματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια τώρα, ειδικά σε ότι έχεις σχέση με το άτομο σας και τον στενό σας κύκλο. Απότομες αλλαγές αξιών τώρα σας ωθούν να κάνετε αλλαγές και προσαρμογές στην καριέρα σας. Αυτή η  ανάγκη να περιβάλλεστε από καινούργιους ανθρώπους μπορεί να είναι πρόβλημα αν απασχολείστε σε  ένα πολύ τυπικό και αποπνικτικό εργασιακό χώρο και μπορεί να σκεφτείτε και την αλλαγή εργασίας. Κάποιες ριζοσπαστικές αλλαγές θα προκύψουν στις προσωπικές σας σχέσεις αυτή την περίοδο, αν είστε ελεύθεροι σίγουρα θα κάνετε έναν ασυνήθιστο δεσμό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα δείτε πολλές από τις προσπάθειες σας να ματαιώνονται αυτή την εποχή. Η στρατηγική σας για επιτυχία η οποία μπορεί να ήταν καλή στο παρελθόν, έχει τώρα ξεπερασθεί, Μπορεί να το ξέρετε ακόμη αλλά έρχεται η στιγμή που θα θέσετε νέους στόχους στον εαυτό σας και ένας καινούργιος επαγγελματικός κύκλος αρχίζει! Είναι μία δύσκολη φάση για εσάς συναισθηματικά γιατί δεν υπάρχουν πολλές σταθερές δομές από όπου να μπορέσετε να στηριχτείτε. Επιτρέψτε στα πράγματα να καταρρεύσουν και αναζητήστε νέα έμπνευση για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι μία πολύ γεμάτη περίοδος και υπάρχει πιθανότητα για αύξηση των οικογενειακών και επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Οι απόψεις θα εκτιμηθούν στην δουλειά, εφόσον κι εσείς είστε δεκτικοί στις ιδέες των άλλων . Εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για προώθηση τώρα. Σχεδιάστε το μέλλον σας. Απασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση και δώστε γενναιόδωρα τον χρόνο σας και την προσοχή σας  σε αυτούς που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΣ

Είναι δύσκολο για εσάς τώρα να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια τώρα, τα πράγματα μοιάζουν να ρέουν ανεξέλεγκτα και οι στόχοι γλιστράνε από τα χέρια σας . Αντί να καταστρώνετε στρατηγικές και βάζετε στόχους, θα ήταν καλό να κάνετε κάτι εποικοδομητικό με τα δημιουργικά σας ταλέντα. Ο/Η σύντροφός σας κουράζεται να σας ακούει να κατηγορείτε τους συναδέλφους ή τους προϊσταμένους σας για τις αποτυχίες των στόχων σας. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε για να έχετε αποτελέσματα είναι να πάψετε να γκρινιάζετε και να κατηγορείτε τους πάντες.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567