Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Πέμπτη 28/11

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 28/11

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 28/11

 

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μία τάση για αναμετρήσεις τώρα κι ενισχύεται από την επιθυμία σας να επιβάλετε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας στους άλλους. Μπορεί να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκά σας, παρόλο που ευνοείστε στο να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το τι είναι σωστά και το τι λάθος, αξίζει να αποκτήσετε οξυδέρκεια πρώτα και να καλλιεργήσετε περισσότερη ανεκτικότητα. Συναισθηματικά θα έχετε την τάση σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την σχέση σας και θα είστε κάπως προκλητικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η στιγμή των συναρπαστικών δυνατοτήτων και της μεγάλης εφευρετικότητας. Η τάση σας για ελευθερία και αποδέσμευση μπορεί να προηγηθεί των προσωπικών σας φιλοδοξιών. Αυτή επίσης είναι καλή εποχή για συναντήσει με ανθρώπους  οι οποίοι μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Έτσι πειραματιστείτε, πάρτε μερικά ρίσκα και λασκάρετε τα δεσμά σας και σε ερωτικό επίπεδο, πρέπει να επιτρέψετε στο άγνωστο και το απρόσμενο να συμβούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή για εσάς είναι μία κάπως πιο εποικοδομητική περίοδος στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να περιμένετε κάποια οφέλη, ειδικά αν εκμεταλλευτείτε τα πνευματικά σας χαρίσματα και την κοινωνική σας επιρροή. Τώρα να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πρόκληση να οργανωθείτε και να διευθετήσετε λογικά τον χρόνο σας. Στα αισθηματικά σας, χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας. Βάλτε σε ένα δρόμο την καθημερινή σας ζωή και πραγματοποιήστε τα δημιουργικά σας ταλέντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που τώρα θα σας παρουσιαστούν . Αυτή είναι μία συναρπαστική αλλά και ενοχλητική περίοδος εξαιτίας κάποιων ριζοσπαστικών και ξαφνικών αλλαγών στο περιβάλλον σας.  Μην περιμένετε να νιώθετε ασφαλείς τώρα, η εποχή απαιτεί προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνήθεις και τον χώρο της εργασίας σας. Αν έχετε κάποιο δεσμό η ανάγκη σας να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι πολύ έντονη τώρα. Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν παραμελείτε τις συναισθηματικέ και τις ερωτικές σας ανάγκες!

ΛΕΩΝ

Κάποιες καταστάσεις είτε στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά σας θα απαιτήσουν από εσάς να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις. Γενικά είναι μία περίοδος αλλαγών που ευνοεί όσους από εσάς είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε σχετικά με το μέλλον σας, αλλά αναστατώνει όσους από εσάς θα προτιμούσατε τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν. Επίσης στα αισθηματικά σας θα έχετε την  προδιάθεση για ερωτικές περιπέτειες και μπορεί εδώ να υπάρχει κάποιο ναρκισσιστικό στοιχείο γιατί έχετε την τάση να αναζητάτε την επιβεβαίωση της γοητείας σας μέσα από τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας προσέξτε την τάση σας να είστε καχύποπτοι, φοβούμενοι ότι  οι συνεργάτες σας, σας κρύβουν πολύτιμες πληροφορίες. Με αποτέλεσμα να εκφράζεστε με καταπιεστικό τρόπο και να μην τους αφήνετε να εκφράσουν την γνώμη τους. Για να έχετε επιτυχία στους επαγγελματικούς στόχους θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα επικοινωνίας τα οποία σχετίζονται με την δική σας ανησυχία.  Στα αισθηματικά σας, προσπαθήστε να ηρεμήσετε τον/την σύντροφό σας ξεκαθαρίζοντας τις παρεξηγήσεις και προσπαθήστε να εκφραστείτε τόσο ανοιχτά όσο το επιτρέπουν οι περιστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε προετοιμασμένοι αυτή την εποχή γιατί μπορεί να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στην επιφάνεια σε ότι έχει σχέση με το άτομό σας και το στενό σας περιβάλλον. Πιθανόν να είστε κάπως σαστισμένοι σε ότι έχει σχέση με τους στόχους σας τώρα. Στις συναλλαγές σας χρειάζεται να δείξετε προσοχή. Υπάρχει μία αύρα εξαπάτησης στους ανθρώπους που θα συναντήσετε αυτήν την εποχή, ειδικά στους άντρες. Συναισθηματικά, θα υπάρξει μία επανεμφάνιση ενέργειας και ένας πόθος για απελευθέρωση σε συνδυασμό με μία ανάγκη για κάτι διαφορετικό. Το συναίσθημα της πλήξης είναι κάτι σας συναγερμός που σας προειδοποιεί ότι πρέπει να φτιάξετε ένα καλύτερο σκηνικό στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το εξάγωνο Κρόνου – Ερμή, αν αναπτύξετε την αυτοπειθαρχία να οργανώσετε την μέρα σας έτσι ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις, θα μπορέσετε να περιμένετε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Υπάρχει γενικά μία μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά σας αυτόν τον καιρό αλλά και πολλοί εκνευρισμοί. Καλό είναι να ασχοληθείτε με ένα πρόβλημα κάθε φορά και με υπομονή θα βρείτε τις απαντήσεις στις προκλήσεις που θα δεχτείτε. Στα αισθηματικά σας υπάρχει περίπτωση να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά εάν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα σχετικά με τον/την σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μία συναρπαστική και ίσως μία ενοχλητική περίοδος εξαιτίας των ριζοσπαστικών και απρόσμενων αλλαγών στο περιβάλλον σας. Δεν θα νιώσετε πολύ ασφαλείς τώρα, η περίοδος αυτή απαιτεί από εσάς προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνήθεις και τον χώρο εργασίας. Μπορεί να υπάρξουν περισσότερα ταξίδια από ότι συνήθως και μπορεί να υπάρξει η ευκαιρία για επαφές με άτομα επιρροής.  Θα μάθετε πολλά πράγματα στο συναισθηματικό πεδίο της μάχης, καθώς παλιά συναισθήματα ξαναγεννιούνται και αυτό θα σας διδάξει να έχετε εμπιστοσύνη στα συναισθήματά σας και να τα εκφράζετε με πιο αυθόρμητο τρόπο. Το ίδιο να περιμένετε να συμβεί και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τρίγωνο Ουρανού – Αφροδίτης, βρίσκεστε σε μία καλή περίοδο για  την αφύπνιση των δημιουργικών και αισθηματικών σας παρορμήσεων. Οι σχέσεις που γίνονται αυτή την εποχή θα σας οδηγήσουν σε μία έντονη αφύπνιση των συναισθημάτων σας. Υπάρχει μία τάση για σύντομες και έντονες συναντήσεις και μετά επιστροφή στην οικιακή γαλήνη! Οι προβληματικοί δεσμοί αυτή την περίοδο απειλούνται με διάλυση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανησυχία σας και ο πόθος σας για αλλαγή δεν σας επιτρέπουν συμβιβασμούς ή την απασχόληση σε ένα βαρετό περιβάλλον τώρα! Αν έχετε ονειρευτεί να κάνετε κάτι από μόνοι σας, τώρα είναι ο καιρός για να το κάνετε. Υπάρχει πολύ λίγος φόβος για ρίσκα αυτήν την περίοδο και πολύ ενέργεια για να τα καταφέρετε. Αυτή είναι μία εξαιρετική περίοδος για να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν αλλαγές και ανανέωση. Η τάση σας για ελευθερία μπορεί να γίνει απειλή για την πορεία της σχέσης σας, εάν θέλετε να προστατέψετε την σχέση σας βρείτε κάποιες νέες προκλήσεις ή εκπλήξεις που θα συναρπάσουν τον/την σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ

Προσέξτε τα χρήματά σας! Σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών μπορεί να υπάρξει κάποια οικονομική αφαίμαξη λόγω κάποιας οικονομικής ανοησίας βασισμένη σε ψευδή ιδεαλισμό ή σε κάποιο θέμα το οποίο εσείς αρνείστε να αντιμετωπίσετε. Η αλήθεια είναι ότι προτιμάτε να ζείτε σε ευτυχή άγνοια γύρω από τα οικονομικά σας κι αυτό θα φέρει οικονομική ζημιά. Είναι μία δύσκολη φάση για εσάς συναισθηματικά γιατί δεν υπάρχουν πολλές σταθερές δομές απ’ όπου θα μπορέσετε να στηριχτείτε. Για αυτό επιτρέψτε στα πράγματα να καταρρεύσουν και αναζητήστε νέα έμπνευση για το μέλλον!

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567