Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Πέμπτη 5/12

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 5/12

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 5/12

ΚΡΙΟΣ

Κάνετε μια γενική ενδοσκόπηση, προσπαθώντας να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του εαυτού σας και τα καταφέρνετε περίφημα. Η ψυχολογία σας σιγά-σιγά ανεβαίνει και ξαναβρίσκετε το χαμόγελό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν γίνεται να αποφύγετε να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα μεταξύ των φίλων και των γνωστών σας. Θα κρατήσετε στη ζωή σας, αυτούς που μπορείτε να έχετε καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματική καταξίωση και άνοδος. Μια προαγωγή για τους καριερίστες ενώ οι άνεργοι σήμερα θα επεξεργαστούν μια πολύ καλή ευκαιρία για δουλειά. Οι ικανότητές σας βρίσκουν ανταπόκριση. Αναγνωρισιμότητα και καλή φήμη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας, έχει γίνει κάτι περισσότερο από ασφυκτική. Αναζητάτε τρόπους να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε και το πιθανότερο είναι να βρείτε. Ίσως μια εκδρομή να σας έκανε καλό

ΛΕΩΝ

Παρουσιάζεστε πολύ ερωτικοί και με έναν αισθησιασμό που ξεπερνά τα όρια του φυσιολογικού. Όσοι είστε μόνοι, θα αναζητήσετε ένα ταίρι και έχετε μεγάλες πιθανότητες να το βρείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες κάτω από την αναλυτική σας ματιά, προς λύση των προβληματικών σημείων. Μια καινούρια συνεργασία, ή συνεταιρισμός παίρνει σάρκα και οστά και εξελίσσεται σπουδαία

ΖΥΓΟΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες του οργανισμού σας, καθώς ένα πρόβλημα υγείας που είχατε παραμελήσει στο παρελθόν, επιστρέφει δριμύτερο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας συνεπαίρνει ο έρωτας, όμως είναι αμφίβολο αν θα έχει διάρκεια γι αυτό θα πρέπει να προσέξετε το πάθος σας. Από την άλλη μεριά βέβαια, αν θέλετε απλά να «παίξετε», μπορείτε να ενδώσετε ανεπιφύλακτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπίτι και η οικογένεια έχουν την τιμητική τους σήμερα. Φίλοι και γνωστοί κάνουν την εμφάνισή τους στο κατώφλι σας και τους καλοδέχεστε όλους. Ημέρα, χαράς, ημέρα γιορτής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μικρές ή και μεγάλες μετακινήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Τα γυναικεία πρόσωπα θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για καλές επικοινωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αποφασίσει να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας και τα καταφέρνετε περίφημα. Σήμερα ειδικά, για κάποιον λόγο, θα το διαπιστώσετε αυτό. Να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σε θέση να εξαπατήσετε, να πείτε ακόμα και ψέματα για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Επίσης έχετε μία τάση να λέτε αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567