Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Τετάρτη 27/11

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 27/11

 

 

 

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Τετάρτη 27/11

ΚΡΙΟΣ

Θα προκύψουν μεγάλες εντάσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας τώρα και κάποιοι άνθρωποι θα επέμβουν και θα σας αναγκάσουν να προσαρμοσθείτε. Η ανησυχία σας και ο πόθος σας για αλλαγή δεν σας επιτρέπουν συμβιβασμούς ή την απασχόληση σε ένα βαρετό εργασιακό περιβάλλον τώρα. Για να πάψετε να σαμποτάρετε μία αξιόλογη σχέση θα πρέπει να βρείτε νέες προκλήσεις στην δουλειά ή να εργαστείτε πάνω σε συναρπαστικά σχέδια της ιδιωτικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας είναι απαραίτητο να εργάζεστε σε περιβάλλον σύγχρονο ή φωτισμένο με νέες αντιλήψεις, όπου όλοι να έχουν ίση μεταχείριση. Αν αυτά τα κριτήρια δεν ισχύουν στον υπάρχοντα εργασιακό σας χώρο ίσως να αποξενωθείτε  ή να επιλέξετε να δημιουργήσετε την δική σας δουλειά. Συναισθηματικά στέλνετε το μήνυμα με την στάση στο ταίρι σας ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα και χωρίς αυτόν/αυτή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικό χωρισμό. Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν νιώσει ότι μπορείτε να κάνετε δεσμεύσεις τότε θα στραφεί αλλού!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καλοί τρόποι και η διπλωματία σας θα εντυπωσιάσουν στον επαγγελματικό σας τομέα, έτσι μπορεί  να φθάσετε σε συμφωνίες γιατί εσείς θα είστε πρόθυμοι να ακούσετε τους συνεργάτες σας. Αλλά πρέπει να είστε προσεχτικοί να μην τους αποξενώσετε με παρορμητικές παρατηρήσεις. Καθώς τα πνευματικά ερεθίσματα είναι τόσο σημαντικά για εσάς, μπορεί να νιώσετε πλήξη με τον/την σύντροφό σας και για κάποιους από εσάς σημαίνει μία τάση για να κάνετε παράλληλες σχέσεις ! Η ερωτική επιθυμία δεν είναι πραγματικά η κινητήρια δύναμη για εσάς τώρα, αν και θα έχετε την τάση να φλερτάρετε κι αυτό να κάνει πιο δύσκολη την ζωή σας από όσο θα θέλατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα , είναι πιθανόν να νιώσετε αρκετή απογοήτευση τώρα , λόγω ενοχλήσεων ή διάλυσης στο σπίτι. Αν η κατάσταση είναι δύσκολη, να θυμάστε ότι η αποδοχή είναι πιο αποτελεσματική από την δράση. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά δίνοντας περισσότερη προσοχή στις συναισθηματικές σας ανάγκες, έτσι μην αγνοείτε τα συναισθήματά σας ακόμη κι αν μοιάζουν δυσάρεστε με την πρώτη ματιά. Πρωταρχική σας δουλειά τώρα είναι να διευρύνετε το συναισθηματικό σας φάσμα και να καλλιεργήσετε ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ταύτιση με την συναισθηματική διαδικασία που ακολουθούν οι άλλοι.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να προετοιμαστείτε να πάρετε τολμηρές και ριζοσπαστικές αποφάσεις τώρα. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν συνδέονται τώρα με περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Μπορεί επίσης κάποιοι από εσάς να αφήσετε μία δουλειά που περιορίζει τις κινήσεις σας και να βρείτε μία απασχόληση με καλλίτερο ωράριο. Αυτή είναι μία καλή περίοδος για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Μία ανανεωμένη πίστη στα αισθηματικά σας και η ικανότητά σας να σχεδιάζετε το μέλλον σας θα σας οδηγήσει σε μία επέκταση των οριζόντων σας και μία αισιόδοξη αντιμετώπιση σας προδιαθέτει να βιώσετε ένα ποσοστό τύχης ειδικά μέσα στην σχέση. Όλα φαίνονται δυνατά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή – Άρη σας κάνει κάπως απότομους και αυτό μπορεί να προκαλέσει μία σημαντική εχθρότητα στην δουλειά σας. Έτσι να διαπληκτίζεστε συνεχώς ή βρίσκετε κάποιου συνεργάτες σας εκνευριστικούς, πρέπει να εξετάσετε μήπως και  φταίει και η απότομη συμπεριφορά σας. Αξίζει να κάνετε σχέδια με μεγαλύτερη υπομονή και να σκέφτεστε καλά πριν πείτε την γνώμη σας.  Συναισθηματικά, επίσης θα έχετε την τάση να κάνετε προκλητικές δηλώσεις. Αυτό σας να αποτέλεσμα θα έχει να εξοργίσετε πολύ τον/την σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εμφάνιση σας μπορεί να είναι το μεγαλύτερο προσόν σας τώρα, παρόλο που η διπλωματία και ο δίκαιος χαρακτήρας σας μπορεί επίσης να αποδειχθούν θετικά στοιχεία για την καριέρα σας. Ότι κι αν κάνετε, καθοδηγείστε από μία δυνατή αίσθηση προσωπικών αξιών και μία ανάγκη για οικονομική ασφάλεια. Ευνοούνται επίσης οι επενδύσεις και οι αγοραπωλησίες. Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας ζωή και οι σχέσεις είναι ο μετρητής της προόδου σας στην ζωή σας. Για να αποκτήσετε την ευτυχία που ονειρεύεστε πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ώρα να κινητοποιήσετε τις εφεδρείες των δυνάμεων σας και της θέλησης σας  και να κυνηγήσετε στόχους με μεγάλη αποφασιστικότητα. Πρέπει να περιμένετε αρκετή αντίσταση τώρα, ειδικά από πιο ηλικιωμένους ανθρώπους σε θέση ισχύος. Προσπάθεια και σκληρή δουλειά είναι η λύση για τα προβλήματα που προκύπτουν αυτό τον καιρό. Συναισθηματικά μπορεί να νιώθετε κάπως αβέβαιοι για τον εαυτό σας και ένα μεγάλο ερωτηματικό ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με τις ερωτικές ανάγκες. Μπορεί επίσης να υπάρχει μία απροθυμία για την ανάληψη πρωτοβουλιών, από τον φόβο της απόρριψης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι περίοδος συναισθηματικής ανησυχίας και απρόβλεπτων αλλαγών που θα επηρεάσουν έντονα το περιβάλλον σας. Μπορεί να προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά και θα σας αναγκάσουν να γνωρίσετε καλύτερα το ασυνείδητο σας και τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να αντιδράτε, Στην πραγματικότητα υπάρχει μία μεγάλη ανάγκη για αλλαγή κι αυτό θα επηρεάσει την οικογενειακή σας ζωή. Υπάρχει επίσης μία έντονη τάση να ζείτε σαν τσιγγάνοι και μπορεί να βρεθείτε να μετακομίζετε εδώ κι εκεί ή να μείνετε κάπου προσωρινά. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε αυτό θα το κάνετε τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι στιγμή να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια σας και την οικονομική σας αυτονομία, έτσι ώστε το μέλλον σας να μην βρίσκεται στα χέρια των άλλων. Μπορεί να σας δελεάζει  η προοπτική να ξεπουλήσετε την ανεξαρτησία σας για μία καλύτερη δουλειά ή οικονομική ασφάλεια, παρόλο που αυτό δεν θα είναι καλό για εσάς μακροπρόθεσμα. Αυτήν την περίοδο  θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να ξεπεράσετε τους φόβους και τα συναισθηματικά εμπόδια στην σχέση σας. Τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσετε την πρόκληση να φανερώσετε τα συναισθήματα σας και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να κινείστε και να αφήσετε το μυαλό σας να γονιμοποιηθεί από τις επαφές με μία μεγάλη ποικιλία ανθρώπων με διαφορετικές απόψεις για την ζωή. Αν και αυτή είναι μία αισιόδοξη περίοδος για εσάς, υπάρχει ρίσκο να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά αν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα. Καθώς γνωρίζετε την δύναμη του μυαλού σας να φτιάχνει το μέλλον, θα ήταν καλό να κατευθύνετε τις σκέψεις σας σε δημιουργικά κανάλια.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να σας χαμογελάσει η τύχη μέσα από κάποιες τυχαίες συναντήσεις αυτήν την περίοδο. Άνθρωποι σοφοί και με επιρροή μπορεί να σας προσφέρουν ευκαιρίες και ίσως ταξίδια. Μπορείτε να προχωρήσετε επαγγελματικά ανοίγοντας τον κύκλο της επιρροής σας και κάνοντας τις σωστές επαφές.  Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε θέματα σχέσεων, θα σας τραβήξει ιδιαίτερα ένα άτομο που σέβεστε για την σοφία  και την αντίληψη του και μπορεί να νιώσετε ότι μία σχέση θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αντί να τους περιορίσετε. Οι κοινωνική ζωή αυτήν την εποχή θα έχετε επίσης μία ώθηση τώρα.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567