Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Τετάρτη 4/12

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 4/12

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 4/12

 

ΚΡΙΟΣ

Η φαντασία σας η πλανεύτρα, είναι η πιο μεγάλη ψεύτρα, καθώς σας οδηγεί σε σκέψεις, που καμία λογική υπόσταση δεν έχουν. Σταματήστε να επιθυμείτε ανέφικτα πράγματα και επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα

ΤΑΥΡΟΣ

Κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε από άτομα που θεωρείτε φίλους σας και που μαζί τους, υποτίθεται, μοιράζεστε κοινές ιδέες και ιδανικά. Να αποφύγετε να δανείσετε αλλά και να δανειστείτε σήμερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι, στο χώρο δουλειάς, σας κολακεύουν και σας εξυμνούν, με μοναδικό σκοπό να κάνετε όλη τη «λάντζα» γι αυτούς. Μην την πατήσετε. Μην αφήσετε τα δικά σας καθήκοντα για κανέναν και για τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη σκέψη σας, ταξιδεύετε παντού ανά τον κόσμο. Στην πραγματικότητα όμως, είστε εγκλωβισμένοι σε μια καθημερινότητα από την οποία δεν μπορείτε να δείτε τρόπους διαφυγής.

ΛΕΩΝ

Μια ερωτική γνωριμία, μια σεξουαλική σχέση, αρχίζει να δείχνει το απατηλό της πρόσωπο. Καλό θα ήταν σ’ αυτή τη φάση, να μην περιμένετε να εξελιχθεί πιο πέρα, γι αυτό σταματήστε τα σενάρια περί εξελίξεων

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις, τώρα αρχίζουν να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο και όλο το συναισθηματικό τους βάρος, βγαίνει στην επιφάνεια και σας επιφορτίζει με παραπάνω σκοτούρες. Δείτε το ψύχραιμα και πάρτε αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θα δυσκολευτείτε να βρείτε την αιτία για τις ενοχλήσεις υγείας που έχετε, γιατί πολύ απλά, είναι ψυχοσωματικής φύσεως. Αποφασίστε σ’ αυτή τη φάση να ηρεμήσετε το άγχος και την ένταση που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι από εσάς, θα «πιάσετε» τα παιδιά σας, να σας λένε ψέματα. Δείτε την πηγή αυτής της συμπεριφοράς πριν βιαστείτε να τα μαλώσετε. Ένας έρωτας αποδεικνύεται απατηλός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι, ίσως και να ξεκαθαρίσετε πράγματα με τα μέλη της οικογένειάς σας, όμως, δεν είναι καλή η μέρα. Γιατί θα παρασυρθείτε να πείτε διαφορετικά πράγματα από αυτά που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε στη φάση, που για χάρη της επαγγελματικής σας εξέλιξης, δεν θα διστάσετε ακόμα και να πείτε ψέματα, είτε κατά συνθήκην, είτε επίτηδες, προκειμένου να ανέβετε στην ιεραρχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιο πρόσωπο, προσπαθεί να σας εξαπατήσει και να σας τραβήξει χρήματα. Αποφύγετε το δανεισμό σήμερα και προς Θεού, μην χαραμίσετε λεφτά, για χάρη της τύχης.

ΙΧΘΥΕΣ

Προκειμένου να κερδίσετε στο παιχνίδι των εντυπώσεων, δεν θα διστάσετε να πείτε και ψέματα, ή να διογκώσετε τα κατορθώματά σας, προκειμένου οι άλλοι να αποκτήσουν καλή γνώμη για σας.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567