Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Τρίτη 19/11

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 19/11

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 19/11

 

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι, συνειδητοποιημένοι σε ότι αφορά στις πρωτοβουλίες που παίρνετε και στις αποφάσεις που αφορούν εκτός από εσάς, και κάποιους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνθήκες στη δουλειά, είναι αρκετά ανταγωνιστικές. Θα σας βοηθήσουν όμως πρόσωπα κύρους, που θα υποστηρίξουν τις ιδέες σας και θα βοηθήσουν σημαντικά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να γίνετε επινοητικοί προκειμένου να επιλύσετε σοβαρές υποθέσεις νομικού χαρακτήρα που προκύπτουν είτε στα επαγγελματικά είτε και στην οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περιορισμοί και καθυστερήσεις στα εισοδήματα, στους μισθούς και γενικά στις εισπράξεις, θα σας αναστατώσουν και θα σας φοβίσουν, για λίγο όμως, γιατί έρχεται άμεση διευθέτηση.

ΛΕΩΝ

Θα είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και ερωτιάρηδες σήμερα, που παρουσιάζεται η ευκαιρία να διεκδικήσετε δυναμικά τον έρωτα. Παθιάζεστε και ορμάτε ακάθεκτοι στο αντικείμενο του πόθου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι από αυτές τις μέρες που δεν θέλετε να κάνετε τίποτα. Θα αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο, και εκεί θα τα πείτε με τον εαυτό σας, «κεκλεισμένων των θυρών» για τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη κοινωνικότητα, και φιλικές συναναστροφές κυρίως με γυναικεία πρόσωπα, που εκτός από τη φιλία τους, φαίνεται να διατίθενται να προσφέρουν και ερωτικές απολαβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματική καταξίωση δεν ήταν το ζητούμενο σας; Ορίστε, λοιπόν, σήμερα μπορείτε να την έχετε. Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται, οι υφιστάμενοι σας θαυμάζουν και οι ανώτεροι σας επιβραβεύουν

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι από εκείνες τις φορές, που το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο στην καθημερινότητα, και στις υποχρεώσεις, και τρέχει σε άλλους τόπους. Εξετάστε την περίπτωση να κάνετε μια μικρή απόδραση. Θα σας κάνει καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτικοί, αισθησιακοί και με τη λίμπιντο στα κόκκινα, σήμερα, θα μπείτε στη διαδικασία να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και έχετε μεγάλες πιθανότητες να τον κερδίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γενικά το πάρε-δώσε με τους άλλους, στο προσκήνιο προς εξέταση και ανεύρεση συμφερουσών λύσεων για αμφότερες τις πλευρές

ΙΧΘΥΕΣ

Μια χωροταξική ανακατάταξη στον επαγγελματικό χώρο σας φέρνει εκνευρισμό, κυρίως γιατί όλο αυτό το κομμάτι ανατίθεται σε σας να το διεκπεραιώσετε.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567