Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Τρίτη 21/1

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 21/1

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 21/1

 

ΚΡΙΟΣ

Με το μισό εξάγωνο Δία – Άρη, έχει σημασία να ελέγξετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που αναβλύζουν από μέσα σας αυτήν την περίοδο. Έχετε ακονίσει τα μαχαίρια του ανταγωνισμού και θα έχετε την δύναμη και το όραμα να κάνετε βουτιά στην αναμπουμπούλα της  αγοράς και αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις. Τώρα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια κα να μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας. Συναισθηματικά υπάρχει μία τάση για ανάληψη πρωτοβουλιών σε αυτόν  τομέα. Παρόλα αυτά οι γυναίκες του ζωδίου αυτήν την περίοδο θα έχετε περισσότερο την ανάγκη για πνευματική διέγερση σε ότι αφορά τα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Δία – Ουρανού, είναι για εσάς μία πολύ ωφέλιμη επιρροή. Η δημιουργικότητα και τα ταξίδια ευνοούνται, αφού μέσα από αυτά θα αποκτήσετε περισσότερες ικανότητες και επιρροή.   Είναι η στιγμή να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές και την μεγάλη σας εφευρετικότητα ώστε να πετύχετε τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Συναισθηματικά με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, στέλνετε ασυνείδητα το μήνυμα ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα χωρίς το ταίρι σας κι αυτό μπορεί να οδηγήσει στον ξαφνικό χωρισμός ή απομάκρυνση, γεγονός που προσπαθείτε να αποφύγετε. Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν νιώσει ότι μπορείτε ή θέλετε να κάνετε δεσμεύσεις θα στραφεί αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή γενικά είναι μία θαυμάσια περίοδο για συναλλαγές πέρα – δώθε, αφού σας ευνοεί το μισό εξάγωνο Δία – Ερμή ώστε να κλείσετε νέες συνεργασίες οι οποίες σας είχαν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό. Παρόλα αυτά πρέπει να προσέξετε την τάση σας να λέτε πολλά και να είστε κάπως καταπιεστικοί, καλό είναι να ακούσετε και τις γνώμες των άλλων.  Συναισθηματικά, αν και αυτή είναι μία αισιόδοξη περίοδο υπάρχει ρίσκο να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά αν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να περιμένετε ένα μεγάλο κύκλο επαφών αυτή την περίοδο με άτομα κύρους ή συμβούλους οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν μία νέα προοπτική στα μελλοντικά σχέδια. Προσέξτε όμως μην αφήσετε πιθανές παραφουσκωμένες ιδέες που αφορούν το μέλλον σας ή το προσωπικό σας κύρος να σας βγάλουν εκτός πορείας. Συναισθηματικά, αν ελπίζετε στην εκπλήρωση κάποιων συναισθηματικών σας ονείρων τώρα σας δίνονται τόσες ευκαιρίες που δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε ποια να επιλέξετε, είτε είστε σε σχέση, είτε είστε ελεύθεροι!

ΛΕΩΝ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε αυτό στο οποίο έχετε εστιάσει το ενδιαφέρον σας. Η επέκταση προς το εξωτερικό, η ανώτερη εκπαίδευση, οι δημόσιες σχέσεις , ευνοούνται αυτή την περίοδο και θα φέρουν επιτυχία. Αν έχετε νομικά προβλήματα, θα τα αντιμετωπίσετε τώρα.  Για να αποκτήσετε αρμονία  ξανά μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε αντί να επιβάλλετε τον εαυτό σας, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.  Οι ελεύθεροι μπορεί να αποκτήσετε μία πιο στενή σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δείχνοντας μεγαλύτερη ευαισθησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που αφορούν τις επικοινωνίες και καθυστερήσεις σχετικά με σχέδια ή διευθετήσεις για ταξίδια ή μετακινήσεις. Δώστε περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια τώρα και εάν πρόκειται να υπογράψετε κάποια συμβόλαια να διαβάσετε πρώτα τα ψηλά γράμματα. Οργανώστε καλύτερα την ημέρα σας ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον. Στα αισθηματικά  σας, δώστε χώρο και χρόνο στον/στην σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας εκφραστεί χωρίς να διακόπτετε και να κάνετε κριτική με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να αποφύγετε τις διαφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Με το μισό εξάγωνο Δία – Αφροδίτης, αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν θέματα ορθότητας και δικαιοσύνης. Παρόλα αυτά, αν «παραδοθείτε»   σε απολαύσεις περισσότερο απ’ ότι πρέπει αυτό θα σας κοστίσει κυρίως οικονομικά. Επειδή εύκολα  σαγηνεύεστε, μην κόψετε τον δρόμο σας για να πετύχετε το γρήγορο κέρδος, γιατί μία αμφιλεγόμενη επιτυχία τώρα, μπορεί να σας στοιχίσει μία μακροχρόνια  αποτυχία. Είστε ηθικά πολύ ευάλωτοι τώρα και στα θέματα καρδιά τα οποία μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα, σας καλεί να συγκεντρώσετε τα αποθέματα δύναμης και αποφασιστικότητας προκειμένου να μπορέσετε να χειρισθείτε καταστάσεις οι οποίες μοιάζουν να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό  σας τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Προσέξτε τις συναλλαγές σας με την εφορία, τράπεζες  και με νομικά θέματα. Αν αποφύγετε να μπείτε στον πειρασμό  να επιβάλλετε τα πιστεύω σας στον /στην σύντροφό σας και ενδιαφερθείτε για τις απόψεις του/της, έτσι θα μπορέσετε να αποκτήσετε την αρμονία μέσα στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μία περίοδος που θα νιώσετε περισσότερη συναισθηματική ανησυχία μέσα από κάποιες ξαφνικές αλλαγές που θα επηρεάσουν έντονα το περιβάλλον σας. Ίσως να προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά.  Στην πραγματικότητα υπάρχει μία έντονη ανάγκη σας για αλλαγή κι αυτό θα επηρεάσει έντονα την οικογενειακή σας ζωή.  Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε θα το κάνετε τώρα, Επίσης, θα είστε κάπως πιο παρορμητικοί αρκεί να ξεφύγετε από περιβάλλοντα που δε σημαίνουν πλέον πολλά για εσάς, είτε αυτά αφορούν τα επαγγελματικά, είτε τα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία , η επιτυχία έρχεται εύκολα για εσάς αυτή την εποχή και μπορεί να περνάτε καλά δίπλα στις γυναίκες και να έχετε την επαγγελματική τους υποστήριξη. Οικονομικά μπορεί να περάσει πολύ χρήμα από τα χέρια σας, το πόσο γρήγορα θα σας εγκαταλείψει όμως, είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Ο ζεστός χαρακτήρα σας και η αισιοδοξία σας για το μέλλον είναι τα μεγαλύτερα προσόντα σας. Συναισθηματικά, έχετε την διάθεση και την δυνατότητα να  προσφέρετε τρυφερή ζεστασιά  και πάθος στην σχέση σας. Καλό είναι όμως να θυμάστε  ότι ο/η σύντροφός σας πιθανόν να μην έχει την ικανότητα με εσάς να εκφράσει τα συναισθήματά του/της προς εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος σκληρής δουλειά και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, σας αφήνουν λίγο χρόνο για την οικογένεια. Παρόλα αυτά ένας σωστός σχεδιασμός θα σας δώσει την δυνατότητα να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις ευθύνες σας στην δουλειά και στο σπίτι. Αυτή την εποχή χρειάζεσαι περισσότερο από τον/την σύντροφό σας να σας υποστηρίξει σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους και να σας ανακουφίσει από τις πιέσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ

Το εξάγωνο Δία – Αφροδίτης, σας βάζει σε μία κατεξοχήν ρομαντική περίοδο, όπου τα ερωτικά σας θα έχουν τώρα προτεραιότητα. Όσοι είστε σε σχέση, η ανάγκη σας να δώσετε και να πάρετε αγάπη θα είναι πολύ έντονη! Έτσι καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν παραμελείτε τις συναισθηματικές και ερωτικές σας ανάγκες. Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε κάποιο άτομο πιθανόν από το εξωτερικό ή μέσα από κάποιο πολιτιστικό, κοινωνικό περιβάλλον.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567