Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Τρίτη 26/11

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 26/11

 

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 26/11

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζεστε ενθουσιασμό, ανεξαρτησία και προκλήσεις. Αν έχετε ονειρευτεί να κάνετε κάτι από μόνοι σας, τώρα είναι ο καιρός να το κάνετε. Υπάρχει πολύ λίγος φόβος για τα ρίσκα αυτήν την περίοδο και πολύ ενέργεια για να τα καταφέρετε μόνοι σας. Αυτή είναι μία εξαιρετική περίοδος για να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν αλλαγές και ανανέωση. Συναισθηματικά είναι ώρα να δραστηριοποιηθείτε με μία νέα αποφασιστικότητα και θέληση και να βάλετε όλη σας την ενέργεια, ώστε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε στην σχέση σας . Θα υπάρξει μια έντονη αύξηση των ερωτικών ορμών αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ουρανού – Αφροδίτης, σας δίνει κάποιες ριζοσπαστικές αλλαγές οι οποίες θα προκύψουν κυρίως στις προσωπικές σχέσεις. Αν είστε ελεύθεροι σίγουρα θα κάνετε ένα ασυνήθιστο δεσμό. Επειδή έχετε μεγάλη ανάγκη από μία σχέση που να σας προσφέρει αμοιβαία ελευθερία και επειδή διψάτε για το απρόβλεπτο και συναρπαστικό στον έρωτα.  Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να ζήσετε μόνοι και να έχετε απλώς ερωτικό σύντροφο μόνο για τα « Σαββατοκύριακα».  Είναι πιθανόν όμως ο δεσμός που θα κάνετε τώρα να κρατήσει. Το πιο σημαντικό πάντως είναι η αφύπνιση των συναισθημάτων σας και η διέγερση της ερωτικής σας συνείδησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι μία θαυμάσια περίοδο για συναλλαγές, για να κλείσετε δουλειές και επενδύσετε σε επαφές εδώ και στο εξωτερικό. Προσέξτε όμως γιατί παρόλα αυτά μπορεί να λέτε πολλά και να έχετε την τάση να είστε επικοινωνιακά καταπιεστικοί. Κάντε ένα διάλειμμα για να ακούσετε και τις γνώμες των άλλων, γιατί διαφορετικά μπορεί να κρίνετε λάθος. Αν και αυτή είναι μία αισιόδοξη περίοδος και στα  αισθηματικά σας, υπάρχει ρίσκο να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά εάν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα. Καλό θα είναι να κατευθύνετε τις σκέψεις σας σε δημιουργικά κανάλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος ανησυχία και απρόβλεπτων γεγονότων που θα επηρεάσουν έντονα το περιβάλλον σας. Μπορεί να προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά και θα σας αναγκάσουν να γνωρίσετε καλύτερα το ασυνείδητο σας και τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να αντιδράτε συναισθηματικά. Τώρα απαιτείτε μεγαλύτερη συνείδηση και αντικειμενικότητα όταν έχετε να κάνετε με τα συναισθήματά σας. Στην πραγματικότητα υπάρχει μία αυξανόμενη ανάγκη για αλλαγή κι αυτό θα επηρεάσει την οικογενειακή, αλλά και την αισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να είναι πεσμένη αυτή την εποχή και ίσως να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για εσάς. Ο χρόνος θα δείξει ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα  και να πετύχετε τους στόχους σας. Ο σχεδιασμός και η στρατηγική έχουν σημασία τώρα και να είστε αυστηροί με τα χρονοδιαγράμματα και να δουλέψετε μέσα σε ρεαλιστικές προθεσμίες με ένα αφοσιωμένο τρόπο. Επειδή αυτό τον καιρό ταυτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας, μπορεί να έχετε πρόβλημα να είστε αυθόρμητοι και φυσικοί στην σχέση σας. Έχετε μεγάλη ανάγκη τον σεβασμό και την εκτίμηση του/της συντρόφου σας . Το να είστε γνωστοί ή σεβαστοί σας κάνει να παίρνετε το εαυτό σας πολύ στα σοβαρά, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνετε τις στιγμές με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους και θα κάνετε επαφές οι οποίες είναι μέρος του επαγγελματικού σας τρόπου ζωής   Με την εξυπνάδα σας και την καλή πληροφόρησης θα μπορέσετε να κρατήσετε τον εαυτό σας ενήμερο  σχετικά με όλες τις τελευταίες επαγγελματικές εξελίξεις στον  χώρο της εργασίας σας. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα σχετικά με την στάση σας απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αλλά αν έχετε την υπομονή και την εργατικότητα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Βάλτε σε ένα δρόμο την καθημερινή σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η επιτυχία έρχεται σχετικά εύκολα για εσάς τώρα και ειδικά αν συνεργάζεστε ή συναλλάσσεστε με γυναίκες θα έχετε την υποστήριξή τους. Μπορεί επίσης να περάσει πολύ χρήμα από τα χέρια σας! Το πόσο γρήγορα θα σας εγκαταλείψει όμως είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Μπορεί να προσφέρετε τρυφερότητα, ζεστασιά και πάθος στην σχέση σας, αλλά καλό είναι να λάβετε σοβαρά υπ’ όψη σας ότι ο/η σύντροφός σας πιθανόν να μην έχετε την ίδια ικανότητα με εσάς να εκφράζει τα αισθήματά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι από τις πιο παρορμητικές περιόδους της ζωής σας και μπορείτε να περιμένετε πολλά συναρπαστικά γεγονότα ή προβλήματα αυτή την εποχή. Υπάρχει μία επανεμφάνιση ενέργεια και ένα πόθος για απελευθέρωση σε συνδυασμό με μία ανάγκη σας για κάτι διαφορετικό. Το συναίσθημα της πλήξης είναι κάτι σας συναγερμός ο οποίος σας προειδοποιεί ότι πρέπει να φτιάξετε ένα καλύτερο σκηνικό για την ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Σελήνης σας δίνει την τάση να παρερμηνεύετε ή να παρανοείτε τις πράξεις ανθρώπων με επιρροή. Οι συναισθηματικές συγκρούσεις με αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να υποσκάψουν την επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη. Αυτό έχει κυρίως να κάνει με κάποια ανωριμότητα από μέρους σας. Βέβαια αυτό ίσως να οφείλεται στο ότι η κατάσταση στο σπίτι δεν ευνοεί τα επαγγελματικά σας σχέδια. Συναισθηματικά αυτή η όψη μπορεί να φέρει δυσκολία στο να μετρήσετε την επιρροή σας πάνων στον/στην σύντροφό σας και παρόλο που υπάρχει μεγάλη ευαισθησία γίνεται αισθητή υποκειμενικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την σύνοδος Δία – Αφροδίτης, θα αναρωτηθείτε με το ποιες είναι οι πραγματικές αξίες και οι στόχοι σας για το μέλλον σας .  Παρόλα αυτά να παραδοθείτε στις απολαύσεις περισσότερο από ότι πρέπει αυτό θα σας κοστίσει! Είστε ηθικά ευάλωτοι τώρα και οι υποθέσεις της καρδιάς μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Μην κόψετε δρόμο για να πετύχετε το γρήγορο κέρδος, μία αμφιλεγόμενη επιτυχία τώρα μπορεί να στοιχίσει μία μακροχρόνια αποτυχία. Εύκολα σαγηνεύεστε με αυτή την όψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκά σας, παρόλο που ευνοείστε στον να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το τι είναι σωστό και το τι λάθος, αξίζει να αποκτήσετε οξυδέρκεια πρώτα και να καλλιεργήσετε περισσότερη ανεκτικότητα. Τούτη την περίοδο η δύναμη της ερωτικής και σεξουαλικής έλξης είναι τρομερά δυνατή σε σχέση με την ηθική πειθαρχία που είναι πολύ αδύναμη. Έτσι έχει σημασία να συγκρίνετε τις ανάγκες της καρδιάς με κάποιες άλλες συναισθηματικές δαπάνες.

ΙΧΘΥΣ

Προσέξτε τα λεφτά σας! Σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών μπορεί να υπάρξει μία οικονομική αφαίμαξη λόγω κάποιας οικονομικής ανοησίας, βασισμένη σε κάποιο θέμα που εσείς αρνείστε να αντιμετωπίσετε.  Προτιμάτε να ζείτε σε ευτυχή άγνοια γύρω από τα οικονομικά σας και θα το πληρώσετε!  Πρέπει να κάνετε προσπάθεια να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και λέτε αυτά που πιστεύετε στο ταίρια σας. Επειδή είστε υπερευαίσθητη στα ερεθίσματα που περιβάλλοντος, ειδικά στην φασαρία κι ο/τη σύντροφος σας μπορεί να θεωρήσει ότι αντιδράτε υπερβολικά και ότι κριτικάρετε υπερβολικά. Παρόλα αυτό χρειάζεστε ένα ειρηνικό περιβάλλον για να λειτουργήσετε σωστά.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567