Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Τρίτη 3/12

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 3/12

 

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 3/12

ΚΡΙΟΣ

Βαριά η ψυχολογία σας, σκεπτόμενοι όλους εκείνους τους λόγους που καθυστερούν τα όνειρά σας από το να πραγματοποιηθούν. Μην ξεχνάτε όμως, ότι στο ταξίδι της ζωής, δεν είστε μόνοι. Εμπιστευθείτε τους αγαπημένους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικές συναναστροφές, παρέες και διασκέδαση, είναι μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα. Η συμμετοχή σας δε, σε ομάδες θα φέρει εκτός από ικανοποίηση, πραγματοποίηση των στόχων και οικονομικές απολαβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματική καταξίωση και αναγνωρισιμότητα, θα φέρουν κέρδη αλλά και μια ανώτερη θέση με πολλές ευθύνες. Χρειάζονται ηγετικές ικανότητες και εύστροφο μυαλό, πράγματα που εσείς διαθέτετε έτσι και αλλιώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα είναι λίγο «σπαστική», δεν νομίζετε; Το μυαλό σας τρέχει σε ταξίδια και εξωτικούς προορισμούς. Οι υποχρεώσεις όμως, τρέχουν χωρίς να σας περιμένουν. Εύνοια δίνεται στις νομικές υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Παρουσιάζεστε πολύ ερωτικοί, αισθησιακοί και έτοιμοι να μπείτε σε περιπέτειες. Να είστε προσεκτικοί σε θέματα αξιοπιστίας του συντρόφου, όμως, γιατί είναι εύκολο να σας εξαπατήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κλείνει σήμερα μια συμφωνία που ίσως κυνηγούσατε από καιρό και αυτό σας δίνει ικανοποίηση. Ανεβάζει δε, την αυτοεκτίμησή σας στα ύψη. Θα «παίξουν» πολύ οι σχέσεις κάθε είδους σήμερα, ως προς την καλύτερη πορεία τους

ΖΥΓΟΣ

Η υγεία σας είναι αρκετά ευαίσθητη αυτό τον καιρό, ίσως γιατί δεν τη φροντίζετε όσο θα έπρεπε. Να προσέχετε κρυολογήματα, του αναπνευστικού κυρίως, και γρίπες. Ανανεώνεται ο εργασιακός σας χώρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας έρωτας αναστατώνει την καθημερινότητά σας και σας αναγκάζει να ενδώσετε με αυτά που υπόσχεται. Απ’ την άλλη μεριά, όσοι είστε γονείς, η ενασχόληση με τα παιδιά και τα προβλήματά τους, θα σας δώσει χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπίτι, τα μέλη της οικογένειάς σας, και ο οικιακός χώρος θα είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν σήμερα. Είναι κατάλληλος καιρός για ανανέωση του χώρου σας, αλλά και για ενασχόληση με τα μέλη της οικογένειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν το ‘χετε σήμερα με την επικοινωνία, γι αυτό κρατηθείτε μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλα επικοινωνιακά μέσα. Ακόμα και με τους ανθρώπους όμως που συναναστρέφεστε καθημερινά, υπάρχει ο κίνδυνος των παρεξηγήσεων

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας και πώς θα καταφέρετε να τα βάλετε σε τάξη, θα είναι το κυρίως θέμα σας, σήμερα. Καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις που ενδεχόμενα, έχετε παραμελήσει, ήρθε ο καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια αγάπη, που πιστεύετε ότι είναι η αγάπη της ζωής σας, μπορεί να σας ξεγελάσει, ως προς αυτά που υπόσχεται. Να είστε προσεκτικοί πού ενδίδετε και τι αποθέματα συναισθήματος δίνετε, γιατί μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567