Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 10/6-16/6

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 10/6-16/6

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 10/6-16/6 ξεκινάει με τον Κριό…

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: πολυέξοδες ζημιές στα υδραυλικά του σπιτιού ή στο αποχετευτικό, θα σας φέρουν νεύρα και εντάσεις. Αυτό το διάστημα, θα αποφασίσετε επίσης, να κάνετε αποτοξίνωση από κακές συνήθειες ή να αλλάξετε διατροφή. Ίσως να σκεφθείτε τις διακοπές και τα οφέλη τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αποκαλύπτεται ένα παρασκήνιο που παίζεται εις βάρος σας, στον επαγγελματικό σας χώρο, κι αυτό οφείλεται στην επιτυχία σας, που δεν είναι αρεστή σε όλους τους συνεργάτες σας. Το αν θα καταπολεμηθούν ή όχι τα κουτσομπολιά, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσάς

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: φαίνετε ότι για κάποιο λόγο, συγκρούονται τα αισθηματικά συμφέροντά σας με του συντρόφου σας και δημιουργούνται εντάσεις. Θα νιώσετε σε αδιέξοδο, θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό η έκφρασή σας και θα νιώσετε ενεργειακά «άδειοι».

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η συμπεριφορά σας, είναι πού εκκεντρική αυτό το διάστημα, και πραγματικά, δημιουργεί μεγάλη εντύπωση, αλλά είναι και έκπληξη, για όσους σας ήξεραν «αλλιώς». Ωστόσο, εσείς, έχετε αποφασίσει να αλλάξετε στάση ζωής και αυτό μπορεί να σας βγει και σε καλό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: στο ίδιο μοτίβο κινούνται και τα επαγγελματικά σας. Με πρωτότυπες ιδέες, εφευρετικότητα ως προς τις λύσεις που προτείνετε για τα προβλήματα της δουλειάς, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και μάλιστα, με πολλά κέρδη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα είστε προκλητικοί στις σχέσεις σας, ίσως επειδή φοβάστε για την απώλειά τους. Καταφεύγετε σε φτηνούς κατασκοπευτικούς τρόπους για να καταφέρετε να αποκτήσετε τον έλεγχο του συντρόφου σας. Το κακό έρχεται, όταν σας ανακαλύπτει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: υπεραισιοδοξία, τύχη, εύκολες λύσεις και τάσεις επεκτατισμού, είναι τα χαρακτηριστικά σας αυτή την εβδομάδα. Αν καταφέρετε να κρατήσετε τον έλεγχο, όλων αυτών για να μην ξεφύγετε, όλα τα πάνε καλά. Αλλιώς, θα φανείτε παντού επιπόλαιοι και ανεύθυνοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: άτομα κύρους, έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη διάθεση να βοηθήσουν στην ταχύτερη και καλύτερη υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων, αλλά και σεις θα πρέπει να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις και να αποφύγετε να εξαπατήσετε οποιονδήποτε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: είναι πολλοί οι πειρασμοί, είναι αλήθεια και εσείς επιρρεπείς. Η αισθηματική σας συμπεριφορά είναι ανεύθυνη, επιπόλαιη και χωρίς καμία σοβαρότητα, όσο σοβαρή ή «ελαφριά» κι αν είναι η σχέση σας. Σοβαρευτείτε άμεσα αν θέλετε να περάσετε καλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ονειροπόλοι, ρομαντικοί και με υψηλά ιδανικά, σας βρίσκει η βδομάδα. Η οξυμένη σας διαίσθηση θα σας γλιτώσει από πολλά γεγονότα που μπορεί να στεκόταν αρνητικοί παράγοντες στο δρόμο σας. Κάποια προβλήματα υγείας που σας ταλαιπώρησαν, βρίσκουν ίαση

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα χρειαστεί να πείτε μερικά ψεματάκια, για να μην υποβιβάσετε την αξία συναδέλφων, ενώ ίσως κάποια σχέδιά σας που αναβάλλατε για αργότερα, είναι για καλό σκοπό. Τα οικονομικά βαδίζουν σταθερά, με ανοδικές τάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αντιμετωπίζετε λίγο ανώριμα το κομμάτι των σχέσεών σας και ίσως αυτό δεν σας βγει σε καλό. Το ότι μπορεί να έχετε προδοθεί στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίρνετε το αισθηματικό σας μέλλον, ελαφρά τη καρδία. Μια καθοριστική γνωριμία, ανεβάζει τη λίμπιντο και το ηθικό

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: αλλάζετε στάση ζωής, αλλάζετε τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα και ξεφύγετε από μία πιθανή ψυχολογική κατήφεια, που σας διακατείχε το τελευταίο διάστημα. Η ζωή σας εξελίσσεται καλύτερη και σεις επιτέλους ωριμάζετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι αναζητάτε εργασία, αυτό το διάστημα δεν είναι ευνοϊκό, όμως δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, περνάτε μια περίοδο «κοιλιάς» αλλά δεν πρέπει να σας τρομάζει, γιατί είναι περαστική. Οικονομική στασιμότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: πρωτότυπες οι ιδέες σας σε ό,τι αφορά στη σταθερή σας σχέση. Η προηγμένη τεχνολογία και το διαδίκτυο, είναι το μέσο με το οποίο έρχεστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν αυτά βρίσκονται μακριά σας. Μια φιλία, εξελίσσεται σε μεγάλο έρωτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η τύχη, φέρνει υπεραισιοδοξία, η υπεραισιοδοξία φέρνει αμετροέπεια, η αμετροέπεια, φέρνει επιπολαιότητα, η επιπολαιότητα φέρνει ανευθυνότητα. Η ανευθυνότητα φέρνει λάθη, των οποίων τις συνέπειες θα πληρώσετε, οπωσδήποτε, και μόνον εσείς. Προσέξτε αυτό το διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και τους άλλους για τους δικούς σας κερδοσκοπικούς λόγους, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να βγάλετε χρήματα. Μια ευκαιρία, δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι ερωτικές σας φαντασιώσεις εκπληρώνονται στο πρόσωπο που μπαίνει σαν κομήτης στη ζωή σας και την αναστατώνει. Είναι μια ενδεχόμενη σχέση ζωής, αλλά ακόμα, θέλει δουλειά, για να εξελιχθεί σε πραγματική αγάπη.

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με μαστορέματα, του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου, δεδομένου ότι πρέπει να βάλετε εσείς το χέρι σας, αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Να προσέχετε τα ατυχήματα λόγω βιασύνης και να είστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι αναζητάτε εργασία, ίσως χρειαστεί να πείτε μερικά ψέματα σχετικά με τα προσόντα σας, χωρίς όμως αυτό να σας εξασφαλίζει πρόσληψη. Οι εργαζόμενοι, θα περάστε αρκετές συγκρούσεις στον εργασιακό σας χώρο, με τις ανάλογες συνέπειες, εννοείται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  ρομαντικοί και ονειροπόλοι, θα αναζητήσετε τον έρωτα σε κάθε πρωτοεμφανιζόμενο πρόσωπο. Η διαίσθησή σας, που αυτή την περίοδο, είναι σε έξαρση, θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε τι μέρος του λόγου είναι το επίδοξο ταίρι σας. Εύνοια δίνεται στις σταθερές σχέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ:  θα ξοδέψετε χρήμα, χρόνο, και ψυχή, στην αγορά ακριβού εξοπλισμού, προκειμένου να αποκτήσετε κύρος στα μάτια των άλλων. Θα «αγκαλιάσετε» αυτούς που θαμπώνονται από αυτά που κατέχετε, αλλά θα αποδιώξετε αυτούς που δεν ενθουσιάζονται, τόσο εύκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: επενδύσεις, τόσο σε χρήμα, όσο και σε ενέργεια, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Απαιτείτε από τους συνεργάτες σας να κάνουν το ίδιο κι όταν δεν γίνεται αυτό που θέλετε, τα βάζετε μαζί τους. Εντάσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: από το να τσακώνεστε και να είστε εκδικητικοί, επειδή φοβάστε να μην χάσετε την αγάπη σας, είναι καλύτερα να δείξετε εμπιστοσύνη και να εξομολογηθείτε τα πραγματικά σας συναισθήματα στον άνθρωπό σας. Στην τελική, του αξίζει, αφού αντέχει να είναι μαζί σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή η επεκτατική σας τάση, που σας χαρίζει ο κυβερνήτης σας ο Δίας, δεν έχει σταματημό. Θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε σε άλλους, ανοιχτούς ορίζοντες. Και θα το κάνετε, καθώς έχετε με το μέρος σας τόσο την τύχη, όσο και ισχυρά πρόσωπα που πιστεύουν σε σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αυτή τη βδομάδα, εκτός από το ότι θα σας αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο που εδώ και καιρό συμβαίνει στη δουλειά σας, και θα σας κάνει θηρίο, θα βρείτε εύκολα και γρήγορα λύσεις, που θα ανεβάσουν τα οικονομικά σας, σε ύψη, ανάλογα με τις προσπάθειές σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θέλετε να απαλλαγείτε από σχέσεις, που θεωρείτε ότι σας δεσμεύουν και στα «πριονίζουν τα φτερά». Ο εγκλωβισμός που νιώθετε θα σας κάνει να αποποιηθείτε αγάπες,  και συντρόφους, ακόμα κι αν δεν χρειάζεται ή δεν είναι σωστό. Κύριο μέλημά σας, η ανεξαρτησία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, πιθανότατα οι γονείς, δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν και να συμμερίζονται τα προβλήματά σας. Είναι εμφανές ότι υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα γενεών. Μήπως όμως και εσείς, δεν νιώθετε τα προβλήματα των δικών σας παιδιών;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: επιδιώξετε προαγωγή και την έχετε. Αυτό όμως, φέρνει τα συμφέροντά σας, να συγκρούονται με άλλων προηγμένων όπως κι εσείς. Το τι θα γίνει στην πορεία θα εξαρτηθεί από τη σφοδρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις συγκρούσεις. Οικονομική άνοδος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ονειροπόλους και ρομαντικούς σας βρίσκει το διάστημα αυτό, έτοιμους να εμπλακείτε σε συναισθητικούς δεσμούς, ζωής. Σε ετοιμότητα να πάρετε αποφάσεις να κάνετε οικογένεια. Μπορεί δε, κάποιοι από εσάς, να επιδιώξετε να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο που αντιδικήσατε στο παρελθόν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: μια και εσείς τα πάτε καλά με την τεχνολογία, θα προβείτε στην αγορά προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού, για να κάνετε τις ελεύθερες ώρες σας πιο εποικοδομητικές, σερφάροντας στο διαδίκτυο, ή μπαινοβγαίνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να προσέχετε γιατί επικοινωνιακά, μπορεί να γίνετε προκλητικοί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ο τεχνολογικός εξοπλισμός, θα βοηθήσει και τη δουλειά σας, προβάλλοντας σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και σε άλλες περιπτώσεις θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Οικονομικά θα είστε σταθερά, αλλά μην χάσετε ευκαιρίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι γνωριμίες έρχονται ξαφνικά να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο και να δώσουν πνοή στα αισθηματικά σας. Να είστε συνετοί και συνεπείς στις σχέσεις σας γιατί οι πειρασμοί είναι πολλοί εκεί έξω. Όσοι είστε ελεύθεροι, ο έρωτας έρχεται να σας ανοίξει νέους αισθηματικούς ορίζοντες

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: τα θέματα υγείας, ευεξίας θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα, καθώς αποφασίζετε να μπείτε σε υγιεινό πρόγραμμα, ενόψει καλοκαιριού. Όσοι από εσάς, ταλαιπωρούνται από χρόνια προβλήματα, τώρα θα βρείτε ίαση, ή ξαλάφρωμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι λύσεις έρχονται εύκολα. Η αισιοδοξία σας, φέρνει ισχυρά πρόσωπα, που δίνουν χέρι βοηθείας και όχι μόνο, στην προώθηση των σχεδίων σας. Αν καταφέρετε να κρατήσετε καλά, τις ισορροπίες, τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, θα απογειωθούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ονειροπόλοι, ρομαντικοί και με μυριάδες ερωτικές φαντασιώσεις, σας βρίσκει το διάστημα αυτό. Οι σχέσεις, σταθεροποιούνται, και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα πιο πέρα. Οι ελεύθεροι, θα απολαύσετε ονειρικές ερωτικές στιγμές.

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960