Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 17/6-23/6

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 17/6-23/6

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 17/6-23/6 ξεκινάει με τον Κριό…

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή τη βδομάδα, ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με διάφορα μαστορέματα, είτε στο σπίτι, είτε στο χώρο της δουλειάς. Θα διεκπεραιώσετε εύκολα και γρήγορα γραφειοκρατικά θέματα. Θα είστε αποφασιστικοί, δυναμικοί και ειλικρινείς προς όλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποιοι, υπονομεύουν την απόδοσή σας, στον επαγγελματικό σας χώρο κι αυτό είναι κάτι που σας υποχρεώνει να κάνετε αρνητικά σενάρια, ως προς το πώς θα αντιμετωπίσετε αυτή την ίντριγκα. Τα οικονομικά είναι σε ύφεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: κάποιοι δεσμοί, θα πρέπει να τελειώσουν οριστικά και αυτό μπορεί να σας στεναχωρήσει, ωστόσο είναι απαραίτητο. Η συμμετοχή σας σε ένα ερωτικό σκάνδαλο, θα λειτουργήσει αρνητικά, ως προς την αξιοπιστία σας μέσα στη σχέση. Προσοχή σε επιπολαιότητες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις αυτό το διάστημα, αλλάζοντας στάση ζωής και συμπεριφορά. Οτιδήποτε ασυνήθιστο εξάπτει τη φαντασία σας αλλά και σας κάνει εκκεντρικούς με τάσεις ανεξαρτητοποίησης. Το περιβάλλον σας μπορεί να αντιδράσει, γι αυτό να προσέχετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η εφευρετικότητά σας θα φέρει επαγγελματικές επιτυχίες, ίσως πρωτοφανείς για τα δεδομένα σας. Στον αγώνα σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις των ανωτέρων, θα βγείτε νικητές. Ένα μικρό οικονομικό σκαμπανέβασμα, δεν πρέπει να σας τρομάξει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: νέος έρωτας ενόψει, σας δελεάζει, κυρίως γιατί είναι κάτι ασυνήθιστο. Εξάπτει την περιέργειά σας και σας βάζει στον πειρασμό να «δοκιμάσετε», διακυβεύοντας όμως τις σταθερές σας σχέσεις. Αν καταφέρετε να το κρατήσετε κρυφό, έχει καλώς, αλλιώς, το κρίμα στο λαιμό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: το περιβάλλον σας, θα σας κατηγορήσει για ανεύθυνη συμπεριφορά και επιπόλαιες ενέργειες. Το πόσο δίκιο έχουν οι δικοί σας άνθρωποι, θα το καταλάβετε, όταν θα αρχίσουν τα προβλήματα στην καθημερινότητά σας. Προβλήματα που θα σας κοστίσουν σε ενέργεια, και οπωσδήποτε χρήμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν φαίνεστε να έχετε και μεγάλο κέφι για δουλειά. Διακατέχεστε από μια τάση προς την τεμπελιά, κι αυτό μπορεί να πάει πίσω τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι σε καλή κατάσταση και κατά τα φαινόμενα, δεν πρόκειται να διορθωθεί τίποτε, προς το παρόν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: πρόκειται να εμπλακείτε σε ερωτικές περιπέτειες που υποσκάπτουν τη σταθερότητα των σχέσεών σας, και αφαιρούν μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας σας απέναντι στο σύντροφό σας. Η ροπή σας προς τις απολαύσεις, θα κάνει τις σχέσεις να σκαμπανεβάσουν επικίνδυνα

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αποφασιστικοί, γρήγοροι, αποτελεσματικοί. Ωστόσο, έτοιμοι να κάνετε γενικά ξεκαθαρίσματα, στις σχέσεις κάθε είδους, στις συνεργασίες αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, πρόκειται να μαστορέψετε, στο σπίτι, και να ασχοληθείτε με την ανακαίνιση ή διακόσμησή του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε ένα καίριο πλήγμα στους εχθρούς σας ή ανταγωνιστές και να δώσετε οριστικό τέλος στις συνεργασίες που δεν προωθούν τα σχέδιά σας όπως θέλετε. Τα οικονομικά θα σκαμπανεβάσουν σ’ αυτή τη φάση, ευτυχώς, προσωρινά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η ειλικρίνειά σας, ο ακέραιος χαρακτήρας σας και η αυθόρμητη συμπεριφορά σας, έλκει πρόσωπα, που δελεάζονται από τις αλήθειες σας και έρχονται με ερωτικές προτάσεις. Η σταθερότητα που τόσο επιθυμείτε, επιτέλους, έρχεται στα αισθηματικά σας.

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία, να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, στην καθημερινότητά σας, ώστε οι υποθέσεις σας να διευθετούνται πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα. Οι τρόποι που θα επιλέξετε, μπορεί να είναι ασυνήθιστοι, πρωτοποριακοί και ιδιαίτεροι, αλλά η δουλειά σας θα γίνει

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πρωτοτυπία και στη δουλειά, κυρίως ως προς τον τρόπο που διαλέγετε τους συνεργάτες σας. Θα είναι η ακεραιότητά τους και όχι τα προσόντα τους αυτό που μετράει για σας. Θα υπάρξει και μια μικρή, οικονομική άνοδος, αλλά χρειάζεται προσοχή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες στα αισθηματικά σας. Έρωτες παρουσιάζονται, ουρανοκατέβατοι, σας δελεάζουν, σας έλκουν σαν μαγνήτης, όμως αυτό που εσείς επιδιώκετε, ως επί το πλείστον είναι η πραγματική αγάπη, που φέρνει σταθερότητα στη ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα υπάρξουν αρκετές φορές, που να αναστατώσετε το πρόγραμμά σας, επειδή τεμπελιάζετε να είστε συνεπείς. Θα σπάστε μια δίαιτα, θα ρέπετε προς τις απολαύσεις και την τεμπελιά. Ίσως αυτά είναι σημάδια ότι είστε κουρασμένοι, και χρειάζεστε οπωσδήποτε διακοπές; Οψόμεθα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  αντιμετωπίζετε με πολύ ανεύθυνο τρόπο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και αυτό δεν θα συνεχίζεται για πολύ, χωρίς συνέπειες. Να είστε προσεκτικοί στο πώς προωθείτε τα σχέδιά σας και στη διαχείριση των οικονομικών σας αυτό το διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: είναι προφανές, ότι νιώθετε κουρασμένοι από τις σχέσεις, που έχουν μεταλλαχθεί σε μια ρουτίνα, καθόλου αρεστή σε σας. Χρειάζεστε ανανέωση και πάνω απ’ όλα, να αλλάξει κάτι. Η εμπλοκή σας σε ερωτικά σκάνδαλα όμως, σίγουρα δεν είναι λύση.

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα, διεκπεραιώνονται υποθέσεις που καθυστερούσαν χαρακτηριστικά, πριν λίγο καιρό, χάρη στη ζωντάνια και την ευστροφία σας. Οι λύσεις έρχονται εξαιτίας του εύστροφου τρόπου που διαχειρίζεστε τα πράγματα. Όσοι, «πιάνουν τα χέρια σας», θα ασχοληθείτε με διάφορα μαστορέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σας συκοφαντούν και σας υπονομεύουν στο χώρο της δουλειάς και πρέπει να κάνετε κάτι γι αυτό, ειδάλλως θα εμποδιστούν οι εξελίξεις των σχεδίων και των συνεργασιών σας. Αποφασίζετε να «ξετρυπώσετε» τους ενόχους και να δώσετε οριστικό τέλος στα κουτσομπολιά. Οικονομική εύνοια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: δυσάρεστε γεγονότα στις σχέσεις, τις αναγκάζουν να τελειώσουν οριστικά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προχωρήσετε παρακάτω. Μπορεί να αισθάνεστε ότι «καταστρέφεστε», ωστόσο, ξεκαθαρίζει το αισθηματικό σας τοπίο και ξέρετε πού βαδίζετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ:  ο Ουρανός από τον Ταύρο, καραδοκεί, να σας ξαφνιάσει και να φέρει αρκετές δόσεις αναπάντεχου στην ομαλή σας καθημερινότητα. Θα πρέπει να είστε σε θέση να διατηρείτε την ψυχραιμία σας σε όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Κάποιοι, θα κάνετε αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού γι αυτό προσοχή και στα έξοδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις που για διάφορους λόγους είχαν μείνει πίσω, τώρα μπαίνουν σε πορεία εξέλιξης. Ίσως τα αποτελέσματα να μην σας ικανοποιήσουν πλήρως, έπεται όμως, συνέχεια, με αρκετά και ικανοποιητικά κέρδη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: τα ξαφνιάσματα επεκτείνονται και στον αισθηματικό σας τομέα. Οι σχέσεις εξελίσσονται με τρόπο που, ίσως είναι αναπάντεχος, παρ’ όλα αυτά, δίνει έναν αέρα ανανέωσης και στα δύο μέλη. Όσο για τους καινούριους έρωτες, δεν θα λείψουν, αλλά με μέτρο σε ό,τι αφορά στο σεξ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: και τη δίαιτά σας θα σπάσετε, και την απόφασή σας για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής δεν θα τηρήσετε. Θα είστε επιρρεπείς στις απολαύσεις, μικρές ή μεγάλες, και θα ρέπετε προς την τεμπελιά. Με ανεύθυνο τρόπο θα διαχειριστείτε και τα οικονομικά σας, με άγνωστες, εννοείται, συνέπειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα χρήματα έρχονται εύκολα, αλλά το ίδιο εύκολα ξεγλιστρούν από τις τσέπες σας. Η τάση σας να σπαταλάτε περισσότερα απ’ όσα βγάζετε και η αγοραστική σας μανία, θα σας βάλει στη διαδικασία να δουλεύετε ατέλειωτες ώρες, τη στιγμή που το μόνο που θέλετε είναι του χουζούρι και η τεμπελιά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: επιπόλαιος και ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα αισθηματικά σας. Δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε σταθερές σχέσεις, στην εμφάνιση ερωτικών πειρασμών που σας προτρέπουν σε περιπέτειες αλλά και σκάνδαλα. Προπάντων όμως, μην αμελείτε το ταίρι σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: με ταχύτητα, θα λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, με αποφασιστικότητα θα κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες. Ο δυναμισμός σας θα διεκπεραιώσει γρήγορα κάθε κατάσταση. Αυτό το μήνα, θα γίνετε μάστορες, επιδιορθώνοντας οικιακές μικροζημιές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υπάρχει ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο, προερχόμενο από συνεργάτες που δυσανασχετούν με τον επιτακτικό τρόπο που απαιτείτε από αυτούς. Πριν αναγκαστείτε να προβείτε σε σκληρά μέτρα, καλύτερα συζητήστε μαζί τους, ειρηνικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η αυθόρμητη και ειλικρινής συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφο, εξασφαλίζει μακροβιότητα στη σχέση σας. Αν αποφύγετε να κάνετε άσχημες σκέψεις, ωθούμενες από την καχυποψία σας, και αρνητικά σενάρια, τότε θα αποφύγετε και τις εντάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: μπορεί να νιώσετε ανασφαλείς στον τομέα της υγείας σας και να πιστεύετε ότι «κάτι έχετε», αλλά θα αποδειχθεί περίτρανα ότι είστε «κατά φαντασίαν ασθενείς». Όλο αυτό όμως, υπονομεύει την καλή σας διάθεση και υπονομεύει στα ενεργειακά σας αποθέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν θα λείψουν οι ανασφάλειες και στον εργασιακό τομέα, που οφείλονται κυρίως, στην έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δώστε οριστικό τέλος στα διλήμματα, αναλαμβάνοντας με δυναμισμό να ανεβάσετε το οικονομικό και επαγγελματικό σας, επίπεδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: εμφανίζονται διάφοροι ερωτικοί πειρασμοί, που υποσκάπτουν τα θεμέλια των σταθερών σας σχέσεων και δημιουργούν τριγμούς και κλυδωνισμούς. Πριν εμπλακείτε σε ερωτικά σκάνδαλα, καλό είναι να σκεφτείτε διπλά και τριπλά, τι πρόκειται να ρισκάρετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: να αποφύγετε τις επιπολαιότητες στις ενέργειές σας και τις οικονομικές σπατάλες αν θέλετε να μην προβληματιστείτε αργότερα. Είστε γενικώς, αμελείς, με τάσεις στην τεμπελιά και ροπή προς τις απολαύσεις κάθε είδους. Κανένα πρόγραμμα δεν θα τηρήσετε και θα κάνετε του κεφαλιού σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ανεύθυνος ο τρόπος που παίρνετε αποφάσεις και κυρίως δεν συνεννοείστε με τους συνεργάτες σας. Αυτόματα, αυτό, μειώνει την αποδοτικότητά σας αλλά και υπονομεύει τη δουλειά σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Οικονομική ύφεση

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: δεν το ‘χετε σε τίποτα να απιστήσετε απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο, καθώς η τάση σας για απολαύσεις, ακόμα και στο σεξ, δεν σας περιορίζει σε τίποτα. Αν δεν θέλετε να υποστείτε τις συνέπειες καλό είναι να βάλετε κάποια όρια στις επιθυμίες σας.

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960