Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 5/11-11/11

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 5/11-11/11

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 5/11-11/11

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 5/11-11/11 ξενάει με τον Κριό..

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εβδομάδα που ανοίγει κύκλο θετικών αλλαγών. Ο Ερμής έχει περάσει στο φιλικό Τοξότη. Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων, ο Ουρανός στις 7/11 περνά στο ζώδιο σας κάτι που αφορά τους Κριούς των 4 τελευταίων ημερών και ο Δίας περνά στο φιλικό Τοξότη και θα σας θυμίσει έντονα το 2007!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα επαγγελματικά σας άλλα χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι κάθε απόφαση θα έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις. Άνοδος από νέες συνεργασίες, άλλα και οικονομικά οφέλη από παλαιότερες. Ερμής και Δίας στον Τοξότη  βοηθούν τη διαφήμιση και τις σχέσεις με το εξωτερικό

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 7/11  επικρατούν στις σχέσεις  σας  έντονα συναισθήματα άλλα και ζήλια . Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας απόλυτα. Η αντίθεση Ουρανού –ανάδρομης Αφροδίτης  στον άξονα Ζυγού –Κριού  φέρνει στο προσκήνιο παλιούς έρωτες  άλλα και απομακρύνσεις από πρόσωπα  που δεν έχετε κοινούς  στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Επιστροφή στην κανονικότητα  αυτή την εβδομάδα. Στον έβδομο ηλιακό σας οίκο είναι μόνο ο Ήλιος ,θετικό για σχέσεις συνεργασίες. Ο Ουρανός υποχώρησε στον Κριό και θα έχετε έως το Μάρτη του 2019 σχετική ησυχία. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σας φέρνει δουλειά και ο Δίας από 9/11  σας φέρνει χρήμα από τρίτους και εύνοια σε κληροδοτήματα άλλα και σεξουαλική ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο Ζυγό άλλα και ο Δίας από τον Τοξότη βοηθούν με τις θετικές τους όψεις  στον Υδροχόο τα επαγγελματικά σας. Μάλιστα παίρνετε δουλειές και χρωστούμενα που περιμένατε καιρό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Επιτέλους ησυχία! Γκρίνιες και ανατροπές  για τους έχοντες σχέση τέλος από σήμερα και για λίγους μήνες. Ο Ουρανός από το ζώδιο σας γύρισε στον Κριό και δε δημιουργεί πλέον εντάσεις και χωρισμούς. Ο Δίας μπήκε στον Τοξότη και οι πειρασμοί εξαφανίζονται για λίγο .Επικρατεί η αγαπημένη σας σταθερότητα. Αδέσμευτοι Ταύροι  θα πολιορκήσουν ξανά πρόσωπο σε επαγγελματικό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μέγας ευεργέτης Δίας την Παρασκευή 9/11 εισέρχεται στον Τοξότη όπου θα παραμείνει για ένα έτος .Είναι ο κυβερνήτης των σχέσεων –συνεργασιών άλλα και των επαγγελματικών σας και στο Τοξότη έχει μεγάλες δυνάμεις . Ετοιμαστείτε για πολύ θετικές εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στις 9 και 10/11 που και η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη μαζί με το Δια και τον Ερμή και νέες προτάσεις συνεργασίας θα προκύψουν και θα ισχυροποιήσετε αρκετά τη θέση σας. Τα οικονομικά σας σε συμπαθητικό επίπεδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό επαναφέρει στο προσκήνιο έναν έρωτα από το παρελθόν. Όμως το σημαντικότερο γεγονός είναι ο Δίας με τον Ερμή στον Τοξότη και είναι θέμα λίγου χρόνου να κάνουν σύνοδο. Ετοιμαστείτε για γνωριμία σπουδαία σε όλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα θα ομαλοποιηθούν οικογενειακά θέματα και θέματα με το ακίνητο σας έστω και με καθυστέρηση. Η μετακίνηση του Δια στον Τοξότη  στις 9/11 θα βελτιώσει θέματα υγείας και εργασιακό καθεστώς έως και το Νοέμβρη του 2019.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα πάνε πολύ καλύτερα και αυτό οφείλεται περισσότερο στις δημιουργικές ικανότητες  και στην παραμονή του Ερμή στον Τοξότη που βοηθά στη συνεννόηση. 9 ΚΑΙ 10/11 οι θετικότερες μέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 7 και 8/11 με Σελήνη και Ήλιο στον οίκο των ερωτικών σχέσεων , οι δεσμευμένοι θα μοιραστείτε ρομαντικές στιγμές και οι αδέσμευτοι θα κάνετε ευχάριστη γνωριμία σε χώρο διασκέδασης.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Πολύ σημαντική εβδομάδα  που θα είναι προπομπός  καλύτερων συνθηκών για σας με βελτίωση σε ερωτικά θέματα, έντονη δημιουργικότητα  και οικονομική άνοδο. Όλα αυτά θα συμβούν με την άφιξη του Δια στον Τοξότη  την Πέμπτη 8/11, 5/11 και 6/11 αντιμετωπίζετε δυσκολίες  με έξοδα ακινήτου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στο  Ζυγό που έχει δυνάμεις και είναι κυβερνήτης των επαγγελματικών σας, βελτιώνει αρκετά τα επαγγελματικά σας όλη την εβδομάδα. Με Ερμή στον Τοξότη τα οικονομικά σας αρκούν μόνο για τις ανάγκες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ :Οι αδέσμευτοι Λέοντες  από 8/11 θα αποχαιρετήσουν την ελευθερία τους. Ο Δίας θα φροντίσει να τους φέρει ένα μεγάλο έρωτα . Αυτή την εβδομάδα με τον παιχνιδιάρη Ερμή στον Τοξότη , δεν θα λείψουν οι γνωριμίες και τα φλερτ. 9 ΚΑΙ 10/11 με Σελήνη στον Τοξότη καλύτερες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η εβδομάδα έχει απ όλα, η ανάδρομη Αφροδίτη σας φέρνει χρήμα, ο Δίας από 8/11 σας φέρνει νέα δεδομένα  και εύνοια σε οικογένεια και ακίνητα, ο Ερμής στον Τοξότη τη γνωστή σε όλους μας γκρίνια  και η Σελήνη έρωτες και οικογενειακές διαφωνίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επικοινωνιακή σας δεινότητα και η εκμετάλλευση κάποιων πληροφοριών  διατηρεί τα επαγγελματικά σας σε πολύ καλό επίπεδο. Πιθανότητα επαγγελματικών ταξιδιών  7 με 9/11. Χρήματα που σας όφειλαν μπαίνουν στο πορτοφόλι σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: 5 και 6/11 σκέφτεστε έντονα πρόσωπο από το παρελθόν και αυτό σας ρίχνει . Όμως η επικοινωνία προσώπου που ενδιαφέρεται για σας ,βελτιώνει τη θέση σας. Οι πιο  ερωτικές μέρες 10 και 11/11.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ήλιος στο Σκορπιό σας βοηθά ψυχολογικά και οικονομικά. 5 και 6/11 με Σελήνη και ανάδρομη Αφροδίτη  στο ζώδιο σας , γοητεύετε το αντίθετο φύλλο και περιποιείστε τον εαυτό σας. Ο Δίας από 8/11 σας βάζει σε νέο κύκλο γνώσεων ,ταξιδιών και φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η σύνοδος Ήλιου  Σελήνης άλλα και η παραμονή του Ερμή με το Δια  στον Τοξότη, διαμορφώνουν πολύ θετικό κλίμα στα επαγγελματικά και οικονομικά . Χρήματα που σας οφείλουν καιρό μπαίνουν στο πορτοφόλι σας, καλό κλίμα  για υπαλλήλους και νέες συνεργασίες για επιχειρηματίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Επιτυχία για όσους βρίσκεστε σε διαδικασία επανασύνδεσης γύρω στις 5/11. Όσοι-ες βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης καλό είναι  να είστε πιο δεκτικοί όταν ο σύντροφος σας ανοίγεται. Ο Άρης από τον Υδροχόο και οι καλές όψεις με Αφροδίτη  φέρνουν φλερτ και καυτές ερωτικές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Με την είσοδο του Ήλιου οι μηχανές σας είναι στα κόκκινα. Από τις 8/11 με την είσοδο του Δια στον Τοξότη ,για ένα έτος θα δείτε θεαματική άνοδο στα οικονομικά σας εν μέσω κρίσης. Άλλα ο Δίας είναι και κυβερνήτης των ερωτικών σας! Μόνη παραφωνία ο Άρης που τεστάρει το νευρικό σύστημα  σε σας του τρίτου δεκαημέρου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το προηγούμενο διάστημα εργαστήκατε σκληρά. Ο μέγας ευεργέτης Δίας από 8/11 θα αρχίσει να σας δίνει χρήμα ζεστό. Ο Ερμής βοηθά στο κλείσιμο νέων επαγγελματικών συμφωνιών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο κυβερνήτης των σχέσεων για σας είναι η Αφροδίτη που είναι ανάδρομη  στο Ζυγό πλέον.  5 και 6/11 ασχολείστε με παράνομες σχέσεις και πρόσωπα από το παρελθόν .Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Αρκετοί 9 και 10/11 φλερτάρετε νέα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η σημαντικότερη εβδομάδα της χρονιάς έφτασε. Στις 8/11 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Δίας επιστρέφει στο θρόνο του τον Τοξότη. Το σπουδαίο είναι ότι δεν κάνει δυσαρμονικές  όψεις και θα δώσει το μέγιστο καλό. Θα σας απελευθερώσει από πολυετή προβλήματα και θα φέρει νέα καθημερινότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ερμής στο ζώδιο σας σηματοδοτεί αλλαγές στα επαγγελματικά από αυτή τη βδομάδα. Κάποιοι θα αλλάξετε και πορεία επαγγελματική στο άμεσο μέλλον. 9 ΚΑΙ 10/11 ξεκινάτε επαφές για αλλαγή πλεύσης. Οικονομικά είστε όλη την εβδομάδα στριμωχμένοι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι καλές όψεις Άρη ανάδρομης Αφροδίτης και οι όψεις της Σελήνης βοηθούν τα φλερτ 5,6, και 10/11. Όσοι είστε παραπονούμενοι για μοναξιά ,προετοιμαστείτε να την αποχαιρετήσετε! Σταθερότητα στους έχοντες σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εβδομάδα αλλαγών. Ο Ερμής στον Τοξότη σας βάζει στη διαδικασία της εσωτερικής αναζήτησης  και αυξάνει την εσωστρέφεια σας.  Ο Δίας από την Παρασκευή  9/11  θα σας χαρίζει μια τεράστια προστασία  άλλα θα σας παρακινεί να βοηθάτε κόσμο. Με το συνδυασμό του Κρόνου στο ζώδιο σας  θα βάλετε πολύ γερές βάσεις στη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι γνωστή η εξαιρετική επιχειρηματική ικανότητα που έχετε. Και αυτό το δύσκολο διάστημα έχετε επιτυχίες και  η ανάδρομη Αφροδίτη σας δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες  του παρελθόντος μια για πάντα. Καλύτερες μέρες οικονομικά 7 και 8/11.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Αρκετοί από σας απολαμβάνετε το νέο έρωτα σας. Κάποιοι του τρίτου δεκαημέρου φλερτάρετε πρόσωπο από το παρελθόν που επανήλθε σε επαγγελματικό χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η εβδομάδα αυτή είναι η αφετηρία μιας εποχής συγκομιδής των κόπων σας άλλα και καλυτέρευση της καθημερινότητας. Από 9/11 ο ευεργέτης Δίας εισέρχεται στον ενδέκατο οίκο σας  όπου θα παραμείνει για ένα έτος. Στον Τοξότη βρίσκεται και ο Ερμής. Ο ενδέκατος οίκος δεν αφορά μόνο φίλους και κοινωνική  ζωή άλλα είναι και ο μισθός σας ή τα κέρδη της επιχείρησης σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μεγάλη κινητικότητα στα επαγγελματικά των Υδροχόων του τρίτου δεκαημέρου. Η δράση όμως φέρνει και κούραση άλλα και ανταμοιβή. Στις 9 και 10/11 θα  δείτε  το πορτοφόλι σας να φουσκώνει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κάποιοι που το έχουν δίπορτο καλό είναι να επιλέξουν εν ηρεμία διαφορετικά θα επιλέξει η ζωή με απρόσμενο τρόπο που δεν θα τους αρέσει.  ΟΙ αδέσμευτοι θα φλερτάρουν  με αρκετά νεότερα πρόσωπα σε φιλικό κύκλο.

ΙΧΘΥΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Από αυτή την εβδομάδα θα πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Ο Δίας εισέρχεται στον Τοξότη  στην κατοικία του, τυγχάνει όμως να είναι και ο κυβερνήτης σας και ο κυβερνήτης των επαγγελματικών σας. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα και πιο αυτάρκεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η είσοδος του Δια στον Τοξότη και η ταυτόχρονη  παραμονή του Ερμή , φέρνει εργασία στους ανέργους. Στους επιχειρηματίες  φέρνει νέες δυναμικές συνεργασίες και στους υπαλλήλους αναβάθμιση. Αυτά είναι τα μεγάλα δώρα του Δια. Οικονομικά καλύτερες μέρες 9 και 10/11. Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει οικονομικές βοήθειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μη βιαστείτε να επισημοποιήσετε σχέσεις  από ενθουσιασμό.  Οι γνωριμίες αυτή την εβδομάδα  θα έχουν πιο επίσημη χροιά  και οι καλύτερες μέρες γι αυτό είναι  9 και 10/11. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να επιλέξετε.

 

ΑΛΕΞΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567