Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 8/7-14/7

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 8/7-14/7

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 8/7-14/7

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη 8/7-14/7 ξεκινάει με τον Κριό…

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα υποχρεωθείτε αυτή την εβδομάδα, να συμβιβαστείτε με τα απολύτως απαραίτητα σε όλα τα επίπεδα, ίσως γιατί δεν είστε σε θέση, λόγω άγχους, να πάρετε σωστές αποφάσεις. Αποφύγετε τα δύσκολα και περιορίστε τις δραστηριότητές σας στο ελάχιστο. Δεν ευνοούνται οι επενδύσεις, ούτε σε χρήμα, ούτε σε συναίσθημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είναι πολύ πιθανό, να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και η ταχύτητα, φέρνει λανθασμένους χειρισμούς, που κοστίζουν τόσο σε δουλειά, όσο και σε οικονομικά. Φροντίστε να κρατάτε τα νεύρα σας εντός ορίων και να μην τα βάζετε με τους συνεργάτες σας για δικά σας λάθη. Τα οικονομικά είναι σε καλό δρόμο, η άνοδος όμως αργεί ακόμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: επικρατεί μια «γκαντεμιά» και σε ερωτικό επίπεδο. Οι νέες γνωριμίες που έχουν ήδη γίνει, μπορεί να αποδειχτούν «μούφα», και παρ’ όλο τον ενθουσιασμό σας, και τη δυναμική διεκδίκησή σας, να μην κατασταλάξουν. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, θα περάσετε ήσυχες και όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αρκετές θα είναι οι εκπλήξεις και αυτό το διάστημα, με πρώτη και καλύτερη την επαφή σας με πρόσωπα, τα οποία με ποικίλους τρόπους μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Προσέξτε να μην πάρετε φόρα με τα καλά γεγονότα και θωρήσετε ότι θα συμβαίνουν για πάντα. Με σύνεση και προσεκτικές κινήσεις η επιτυχία είναι δική σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα παρασκήνιο θα αποκαλυφθεί στο εργασιακό σας περιβάλλον, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μια για πάντα, ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι οι εχθροί, κι ας νομίζετε ότι τους ξέρατε. Αρκετές ευκαιρίες για οικονομικές επενδύσεις θα σας δοθούν αλλά θα πρέπει να μειώσετε σημαντικά τον παράγοντα ρίσκο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η ζωντάνια σας, η καλή σας διάθεση και η προθυμία σας να ρισκάρετε, θα σας φέρει ενώπιον αισθηματικών καταστάσεων, που όχι μόνο είναι ασυνήθιστες και ιδιόμορφες, αλλά σας εκπλήσσουν με τον τρόπο που παρουσιάζονται, δηλαδή «από το πουθενά». Αν δεν πρέπει να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση, ενδώστε ανεπιφύλακτα, θα περάσετε καλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: σύνεση και προσοχή συνιστάται, σε κάθε σας βήμα γιατί πολλές θα είναι οι δυσάρεστες εκπλήξεις και τα ατυχήματα, λόγω βιασύνης. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ατύχημα μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι λόγω της λογοδιάρροιας σας, μπορεί να πείτε πράγματα που θα προσβάλλουν τους συνομιλητές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μπορεί επικοινωνιακά να είστε αρκετά επιθετικοί, ωστόσο αν εργάζεστε στον τομέα του ανταγωνισμού, αυτό μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Χρειάζεστε οπωσδήποτε συγκεκριμένους συνεργάτες για συγκεκριμένες δουλειές και θα τους αναζητήσετε ανάμεσα στους γνωστούς και τους φίλους σας. Τα οικονομικά ενισχύονται εδώ κι εκεί, χωρίς σπουδαία άνοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι εξελίξεις στα αισθηματικά, μπορεί να μην είναι ευχάριστες, αλλά δεν είναι και άσχημες. Κάποιες γνωριμίες μπορεί να αποδειχθούν ότι δεν ήταν ό,τι περιμένατε και ίσως απογοητευτείτε. Οι σταθερές σχέσεις, ενδέχεται να κάνουν το επόμενο βήμα, αλλά μετά από πολλές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η εβδομάδα αυτή τα έχει όλα. Από κεραυνοβόλους έρωτες, μέχρι αλλαγές στην εμφάνισή σας, υιοθέτηση ενός πιο εκκεντρικού στιλ στο ντύσιμο. Δώρα από και προς φίλους, δράση, δυναμισμό, έως και μαστορέματα στο χώρο του σπιτιού. Με εξαίρεση στις 9 του μήνα όπου η διάθεσή σας θα είναι πεσμένη, η εβδομάδα θα κυλήσει ευχάριστα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα κυριαρχήσουν τα «πρέπει» έναντι των «θέλω» στο χώρο της δουλειάς και είναι απολύτως δικαιολογημένο, μια και πρέπει να γίνει η δουλειά σας. Οι λανθασμένοι χειρισμοί τώρα, κοστίζουν σε κούραση και σε χρήμα. Βάλτε τα όριά σας απέναντι στους συνεργάτες σας και εξοικονομήστε χρήματα για τις δύσκολες μέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένας κεραυνοβόλος έρωτας κάνει την εμφάνισή του με πρωτότυπο τρόπο, στη ζωή σας και σας αναστατώνει. Ερωτικές εμπειρίες μέσω σεξουαλικών πειραματισμών, δίνει στις σχέσεις έναν αέρα δροσιάς και ανανέωσης του πάθους. Στις 11 του μήνα, κοιμηθείτε αγκαλιά με το ταίρι σας και ξεκουραστείτε. Ο ρομαντισμός εγκαταστάθηκε επιτυχώς.

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: με τη ζωντάνια που διαθέτετε, θα διεκπεραιώσετε ταχύτατα τις υποχρεώσεις σας, έτσι ώστε να σας μείνει ελεύθερος χρόνος για διασκέδαση. Είναι δε, τόσο μεγάλη η δημιουργικότητά σας, που θα καταπιαστείτε με διάφορα μαστορέματα προκειμένου να είστε διαρκώς απασχολημένοι. Έντονη η δραστηριότητά σας αυτό το διάστημα, φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η αυθόρμητη και ειλικρινής συμπεριφορά σας στο χώρο της δουλειάς, φέρνουν συνεννόηση και καλή συνεργασία, έτσι ώστε οι στόχοι να επιτευχθούν μια ώρα αρχύτερα. Όσοι απασχολείστε στον τεχνικό τομέα, θα έχετε πολλή δουλειά. Με δυναμισμό και έντονη δράση, θα φέρετε στην τσέπη σας αρκετό χρήμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: σας έλκουν σαν μαγνήτης τα μυστηριώδη και εκκεντρικά άτομα. Στο όνομα ενός τέτοιου παράξενου έρωτα, θα αποφασίσετε μέχρι και την εμφάνισή σας να αλλάξετε υιοθετώντας ένα στιλ, που ταιριάζει στις ιδιομορφίες του προσώπου που σας έκλεψε την καρδιά. Κεραυνοβόλος ο έρωτας, συναρπαστική η αγάπη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακάμψετε μετά από μια περίοδο, λίγο σκληρή και κουραστική. Ίσως να αποφασίσετε να πάτε διακοπές. Θα υπάρξουν δε, αρκετές φορές, που τα αποτελέσματα των πράξεών σας, σας δίνουν ικανοποίηση, έχοντας ξεκινήσει όμως, βασισμένες σε ένα λάθος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν θα υπάρξει σοβαρή οικονομική ανάκαμψη, ωστόσο θα καταφέρετε να βάλετε σε μια σειρά τις εκκρεμότητές σας. Ο επαγγελματικός τομέας, χρειάζεται ανανέωση, είτε ως χώρος είτε ως αντικείμενο. Αν λοιπόν επιθυμείτε την αλλαγή εργασίας, είναι ο καταλληλότερος χρόνος να το κάνετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ρομαντική η διάθεσή σας, είστε έτοιμοι, ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι για να προβείτε στη σύναψη μιας καινούριας σχέσης, που θα σας δώσει ό,τι σας στέρησε η προηγούμενη. Αγάπη, έρωτας, ονειροπόληση. Θα έχετε την ευκαιρία να εμπιστευθείτε το πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σας και να χαλαρώσετε μαζί του.

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: το διάστημα αυτό τα έχει όλα. Από ευχάριστες εκπλήξεις που έρχονται μέσω νέων γνωριμιών μέχρι αναγκαστικούς συμβιβασμούς και στέρηση της απόλαυσης που προσφέρουν οι κοινωνικότητες. Από έντονη δραστηριότητα, μέχρι ξεκούραση, χαλάρωση και διακοπές. Ευνοούνται πολύ οι καλλιτέχνες και οι ονειροπόλοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: και ενώ η εβδομάδα ξεκινά με έντονη δραστηριότητα και σύναψη καλών και συμφέρουσες συμφωνιών, προς τα μέσα, θα νιώσετε κακοδιάθετοι. Θα κάνετε λανθασμένες επιλογές και χειρισμούς και αυτό σημαίνει απώλειες, τόσο σε χρήμα όσο και σε συνεργάτες. Επανέρχεστε όμως, και με τη βοήθεια της τύχης, στις θετικές εξελίξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: προκειμένου να απελευθερωθείτε από σχέσεις που σας καταπιέζουν δεν θα διστάσετε να «σαρώσετε» τα πάντα και να ξεκινήσετε από το μηδέν. Δίνετε οριστικό τέλος στους κουραστικούς ανθρώπους, ίσως και να θελήσετε να εκδικηθείτε κάποιους. Ωστόσο, δεν θα πτοηθείτε καθόλου, αν πρέπει να πάρετε το ρίσκο να ενδώσετε σε έναν καινούριο έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα είναι πολλές οι φορές που η καθημερινότητα θα σας εκπλήξει με τα γεγονότα που φέρνει. Άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα, πάντα όμως, έχοντας να σας διδάξει κάτι καινούριο. Η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίνεστε στις καταστάσεις, θα γράψει ιστορία αυτό το διάστημα. Πρωταγωνιστείτε δε, σε μία πολύ όμορφη ερωτική κατάσταση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δημιουργικός πυρετός σας έχει πιάσει και στη δουλειά σας, κάνετε θαύματα. Αλλά δεν σταματάτε εκεί. Καταπιάνεστε με διάφορες τεχνικές εργασίες και μαστορέματα, στο χώρο της δουλειάς προκειμένου να κάνετε το χώρο σας πιο αποδοτικό. Μια συμφωνία κλείνει επιτυχώς και τα εισοδήματα ολοένα και αυξάνονται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένα ασυνήθιστο, διαφορετικό άτομο, κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και αναστατώνει την καθημερινότητά σας. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται, που ανατρέπει τα δεδομένα σας και εξευγενίζει τα συναισθήματά σας. Συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες σας περιμένουν και σεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να «δηλώσετε συμμετοχή»

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ξαφνικές ενοχλήσεις υγείας σας αποσυντονίζουν και ίσως σας τρομάζουν λίγο. Η επίσκεψή σας στο γιατρό σας, όμως, θα σας διώξει τους φόβους, αλλά θα σας υποδείξει ότι έχετε στρεσαριστεί πολύ από τις υποθέσεις σας και αν δεν θέλετε να μπλέξατε με γιατροκορέματα, καλύτερα ηρεμήστε και αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Ξέρει καλύτερα από εσάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς ιδιαίτερα ανοίγματα αλλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Συμφωνίες που έχουν κλειστεί «τρέχουν» ομαλά, ενώ τα οικονομικά οφέλη από αυτές έρχονται λίγο πιο μετά. Όσοι αναζητάτε εργασία, θα δοθούν ευκαιρίες που ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα σταθεροποιηθείτε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μπορεί να πληρώσετε τα σπασμένα μιας απιστία, αλλά και να πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα μια ατασθαλία του συντρόφου. Είστε έτοιμοι να καβγαδίσετε σοβαρά με τη σχέση σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Οι ελεύθεροι, μπορείτε να αναμένετε ένας μεγάλο κεραυνοβόλο έρωτα που θα ανατρέψει τα όσα ξέρατε για την αγάπη, ως τώρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις αυτό το διάστημα. Επειδή όμως, «ουδέν καλόν, αμιγές κακού», θα χρειαστεί να περιοριστεί η δραστηριότητά σας εξαιτίας κανόνων συμπεριφοράς, ή από κάποια «πρέπει» που υπερισχύουν κάποιων «θέλω». Δεν θα αποφύγετε την κακή διάθεση, και την πεσμένη ψυχολογία, ενίοτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι λανθασμένοι χειρισμοί φέρνουν αποτυχίες και επειδή εσείς την αποτυχία την «τρέμετε», καλό είναι να βάλετε κάποια όρια στις επιδιώξεις σας, γιατί δεν θα γλιτώσετε την απογοήτευση. Προτιμήστε να συμβιβαστείτε σε μια πιο περιορισμένη περιοχή δράσης, παρά να ξ ανοιχτείτε «στα βαθιά». Οικονομική στασιμότητα, προς το παρόν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: παρ’ όλη τη «γκαντεμιά» των ημερών, θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευθεί τε και να ρομαντζάρετε με το ταίρι σας. Δεν αποκλείεται να πάτε διακοπές μαζί, όπου θα σας δοθεί ο χρόνος να κοιμηθείτε, να ξεκουραστείτε παρέα και να χαλαρώσετε. Οι ελεύθεροι, καλό είναι να μην επιδιώξετε τον έρωτα τώρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες,  περιμένουν εσάς του 1ου δεκαημέρου και νέες εμπειρίες που θα αυξήσουν τα κοινωνικά σας, και όχι μόνο, προσόντα. Αποφασιστικοί παρουσιάζεστε εσείς των αρχών του 2ου δεκαημέρου, που διεκπεραιώνετε ταχύτατα τις εκκρεμότητές σας. Όμως, δεν θα είναι λίγες οι φορές, που θα αιφνιδιαστείτε από γεγονότα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποιοι στο χώρο της εργασίας σας, τα έχουν βάλει μαζί σας, και θα το διαπιστώσετε αυτό, όταν θα σας επιτεθούν, αναίτια και κυρίως άδικα. Καλείστε να υπερασπιστείτε την δουλειά και τον εαυτό σας και αυτό σας εξαγριώνει. Προσέξτε να μην γίνετε από αντίδραση, προκλητικοί. Οικονομική στασιμότητα, ίσως και χασούρα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: κεραυνός εν αιθρία, ένα γεγονός που θα κάνει την ένταση στη σχέση σας να πάρει διαστάσεις ολοκαυτώματος. Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, που έρχεται από τη μεριά του συντρόφου και σας ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Πριν αντιδράσετε, σκεφθείτε, σε ποιο βαθμό έχετε συμβάλει και εσείς με την προκλητική σας συμπεριφορά, για να γίνει αυτό.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή την εβδομάδα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να ρομαντζάρετε, είτε μόνοι με τη φαντασία σας, είτε με πρόσωπο της αρεσκείας σας. Θα κάνετε όνειρα, θα φανταστείτε το μέλλον σας και θα εξιδανικεύσετε τα ζητούμενα σας. Η τύχη είναι τόσο με το μέρος σας, ώστε ακόμα και κατά λάθος, θα γίνει το σωστό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ευνοούνται οι εργασίες που έχουν να κάνουν με τη δημιουργικότητα και τα καλλιτεχνικά. Η δημιουργική φαντασία σας θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επίλυση ενός ζητήματος στη δουλειά. Οι συνεργάτες είναι πάντα κοντά σας να σας βοηθούν στις κακοτοπιές. Οικονομική άνοδος αλλά προσοχή στα έξοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένας έρωτας γεννιέται μέσα από μια φιλία, ενώ η ρομαντική σας διάθεση σας βάζει στον πειρασμό να αναζητήσετε το ταίρι σας, σε χώρους που δεν είχατε ποτέ πριν βρεθεί. Θα ονειρευτείτε την ιδανική σχέση και δεν αποκλείεται καθόλου να τη βρείτε. Χρειάζεται όμως να μπορείτε πάντα, να εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας για να μην εξαπατηθείτε.

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960