Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Δευτέρα 17/6

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 17/6

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 17/6

ΚΡΙΟΣ

Τρομοκρατείστε από ένα ξαφνικό σκαμπανέβασμα στα οικονομικά, και σπεύσετε να διορθώσετε την κατάσταση. Να είστε προσεκτικοί, γιατί η βιασύνη και το άγχος σας, μπορεί να φέρουν μεγαλύτερους κλυδωνισμούς, από αυτούς που πάτε να φτιάξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφασίζετε να αφήσετε πίσω τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και να πάτε διακοπές. Όμως, εμπόδια και καθυστερήσεις, ίσως από νόμους του κράτους, δεν σας αφήνουν να πράξετε αυτά που σκέφτεστε. Εκνευρίζεστε, αλλά δεν πρέπει γιατί η καθυστέρηση δεν είναι μεγάλη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγο περιορισμένα τα αισθηματικά και ερωτικά σας. Λόγοι, ζήλιας, κτητικότητας και εγωκεντρισμού αναγκάζουν το ταίρι σας να αντιδράσει, λίγο πιο «άγρια», στις επιθέσεις ανασφάλεια σας και αυτό μπορεί να σας φέρει σε ρήξη, ίσως και οριστικό χωρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιθετικότητά σας, έχει να κάνει κυρίως με το ότι δεν ανέχεστε με κανέναν τρόπο, αυτούς που σας αδικούν αλλά και την γενικότερη αδικία γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε με την εφευρετικότητα σας και τις πρωτότυπες ιδέες σας, αλλά και να καταπλήξετε τον περίγυρό σας με την εκκεντρική σας συμπεριφορά. Να προσέχετε όμως, αυτούς που δεν τους αρέσουν οι εκπλήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η οικογένεια και τα μέλη της θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε, καθώς θα κάνετε μαζί τους μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, στην προσπάθειά σας να εξελιχθείτε προσωπικά.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα, θα διευθετήσει προβλήματα, που παρουσιάζονται, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Κάποιοι, συνεργάτες, ή και φίλοι, δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας, και θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι στις επιδιώξεις σας από αυτούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο οικονομικός τομέας είναι από αυτούς που ευνοούνται αυτό το διάστημα. Σήμερα δε, η τύχη, έρχεται να ενισχύσει την καλή σας πορεία. Και αν και θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα, η ζημιά σε σας δεν πρόκειται να φανεί. Οικονομική ενίσχυση και από το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονα συναισθηματική η ημέρα σας. Λόγια αγάπης με το σύντροφο, που όμως βγαίνουν από μέσα σας. Συναισθηματική η προσέγγισή σας απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, νέοι έρωτες και νέα ξεκινήματα, προ των πυλών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κακή η ψυχολογία σας και η διάθεσή σας σε κατάσταση «πολιορκίας». Νιώθετε πιεσμένοι από την καθημερινότητα και η επαγγελματική εξέλιξη, δεν είναι πλέον το κυρίως θέμα σας. Μήπως πρέπει να σκεφθείτε σοβαρά, επιτέλους, να πάτε διακοπές;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη κοινωνική ζωή. Φίλοι και γνωστοί κοντά σας να συμμερίζονται τις απόψεις σας, αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά στις επιδιώξεις σας. Θα περάσετε όμορφα σήμερα, αρκεί να μην το παρακάνετε με τα έξοδα, γιατί έρχονται και έκτακτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθείτε υπερβολικά να αποδείξετε σε όλους ότι αξίζετε να ανεβείτε επαγγελματικά. Αυτό όμως, έχει αντίκτυπο στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους συνεργάτες σας, στην προσπάθειά σας να τους συντονίσετε σε μία κοινή επιδίωξη.

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960