Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Τετάρτη12/6

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 12/6

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 12/6

ΚΡΙΟΣ

Χρήματα θα ξοδέψετε, στην προσπάθειά σας να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, που μπορεί να κοστίσουν στον προϋπολογισμό σας, αλλά αξίζει ο κόπος. Πρωτότυπος και εφευρετικός ο τρόπος που διεκδικείτε, θα σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο φόβος της απώλειας του δεσμού σας, επεκτείνεται και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το μυαλό σας δεν συγκεντρώνεται στη δουλειά, οι συνεργάτες – συνάδελφοι – συνεταίροι, αντιδρούν και τότε ξεσπούν διαμάχες. Ξεκαθαρίστε τα λίγο στο μυαλό σας, γιατί έρχονται προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εμφανίζεται ένα πρόσωπο, μπορεί και από το παρελθόν, για να σας θυμίσει, ότι μαζί του, είχατε αφήσει μια ερωτική υπόθεση, ανεκπλήρωτη. Η δημιουργικότητά σας σε δυσθεώρητα ύψη, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που την διοχετεύουν σε δημιουργικά κανάλια. Θα διαπρέψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρεμες και χαλαρές στιγμές, θα περάσετε στο σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα μέλος της οικογένειάς σας, πιθανότατα, η μητέρα, να εκδηλώσει την αγάπη της απέναντί σας με τρόπο που θα σας συγκινήσει και θα σας θυμίσει το πώς ανατραφήκατε.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε κάτω από το κράτος, επικοινωνιακού οίστρου. Δεν σταματάτε να επικοινωνείτε με ανθρώπους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ίντερνετ, το τηλέφωνο, θα πάρουν φωτιά. Θα πρέπει να σκεφθείτε όμως, αν αυτό σας απομονώνει από το κοινωνικό περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ξεκαθάρισμα τα οικονομικά συνεχίζεται ακάθεκτο. Είναι γεγονός ότι επιτέλους μπορείτε να βρείτε άκρη κι έτσι τα εισοδήματα διευθετούνται και οργανώνονται με τον καλύτερο και εποικοδομητικότερο τρόπο. Εύνοια και στα θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΖΥΓΟΣ

Εξυγιαίνονται οι σχέσεις καθώς ανανεώνονται οι υποσχέσεις αγάπης σε κάποιες ενώ σε άλλες, συμβαίνουν οι απαραίτητοι χωρισμοί. Κάποιες συνεργασίες σας, αρχίζουν να δείχνουν δείγματα επιτυχίας και αυτό σας δίνει ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, και η διάθεσή σας, δεν είναι αυτή που πρέπει. Ή αυτή που θα θέλατε. Όμως, η κατάσταση είναι στο χέρι σας. Και επειδή τα γεγονότα τρέχουν, θα πρέπει να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να μην πάνε πίσω οι υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμμετοχή σας σε ομάδες εργασίας, ή συλλόγους με κοινά ιδανικά και ιδέες, είναι το κλου της ημέρας. Καλείστε να «παίξετε» ομαδικά, για να δοθούν λύσεις, τόσο στα ζητήματα των ομοϊδεατών σας, όσο και στα δικά σας προσωπικά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καλές εξελίξεις και η αναγνώριση στη δουλειά, φαίνεται ότι δεν σας αρκεί. Έχετε βαλθεί να κερδίσετε τα πάντα. Όμως, αν αυτό γίνει εις βάρος των συνεργατών σας, σύντομα, θα το μετανιώσετε, καθώς «ο λογαριασμός», θα σας έρθει, προς πληρωμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εύνοια δίνεται σε θέματα σπουδών. Όσοι ασχολείστε με τις ξένες γλώσσες σας περιμένει επιτυχία. Ένα ταξίδι για επιμορφωτικούς λόγους, σας δίνει χαρά, αλλά και αυξάνει τον τραπεζικό σας λογαριασμό με κάποιον τρόπο. Ένα νομικό ζήτημα παρουσιάζεται ξαφνικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ερωτικοί «πειρασμοί» παρουσιάζονται ανά πάσα στιγμή, ξαφνικά και σας καλούν σε νέες περιπέτειες. Είστε έτοιμοι να ενδώσετε, χωρίς να αναλογίζεστε τις συνέπειες, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση. Υπολογίστε το ρίσκο.

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960