Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα Τρίτη 18/6

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 18/6

Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 18/6

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες υποθέσεις, επαγγελματικής φύσεως, κυρίως, που δεν είχαν δείξει καθαρά τον τρόπο που εξελίσσονταν, σήμερα σταθεροποιούνται και σας δίνουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Τα προσόντα σας αναγνωρίζονται από ανώτερους και υφισταμένους

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να δώσετε μάχη για να κρατήσετε ασφαλή τα κεκτημένα σας. Θα δεθείτε με αυτούς που σας εκτιμούν γι αυτά που έχετε, και να αποχωρήσετε από τη ζωή αυτών που δεν πτοούνται από το γόητρό σας. Ευνοούνται τα οικονομικά και επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς βλέπετε τα όνειρά σας να διαψεύδονται, και τις επιδιώξεις σας να μην βρίσκουν έδαφος να αναπτυχθούν, θα απογοητευθείτε. Οι κινήσεις σας προκειμένου να περισώσετε ότι μπορείτε να είναι άστοχες. Σ’ αυτή τη φάση, μπορεί κάποιοι να θελήσουν να σας παραπλανήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αποφασίσει να ξεκαθαρίσετε τα «ζιζάνια» από τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Παρουσιάζεστε γι αυτό ως «πέλεκυς» που θα πέσει στα κεφάλια όσων σας έχουν έστω και προσπαθήσει, να σας πειράξουν ή να παρέμβουν αρνητικά στα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ

Η ανατροπή του σκηνικού και οι εκπλήξεις που απορρέουν από αυτή, είναι το κλου της ημέρας. Μπορεί να είναι ευχάριστη αυτή η κατάσταση για σας,  αλλά όχι και γι αυτούς που σας κατηγορούν  για εγωκεντρισμό και μονοκόμματη συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μικρά προβλήματα υγείας, ψυχοσωματικής, κυρίως, φύσεως, μπορεί να σας κρατήσουν μακριά από τις καθημερινές δραστηριότητές σας. Φροντίστε όμως, να διαπιστώσετε, ότι δεν οφείλονται σε παθολογικές αιτίες και πάνω από όλα ηρεμήστε.

ΖΥΓΟΣ

Εντάσεις και αντιπαραθέσεις εντός οικογενειακού κύκλου σας αναστατώνουν και σας χαλούν τη διάθεση. Ο εκνευρισμός θα σας οδηγήσει να κάνετε λανθασμένες κινήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, και… κάποιος πρέπει να πληρώσει τις συνέπειες. Ποιος άραγε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Προσοχή στον επικοινωνιακό εξοπλισμό σας για ζημιές που δεν είναι προβλέψιμες. Στον τομέα των επικοινωνιών όμως, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα γενικώς από παρερμηνείες, παρεξηγήσεις και διαπληκτισμούς. Μικρές μετακινήσεις σας δίνουν ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να πάρετε επιτέλους την απόφαση να διαχειριστείτε τα έσοδά σας με καλύτερο τρόπο απ’ ότι μέχρι τώρα. Ίσως να επιβάλλετε ένα «μνημόνιο» στα οικονομικά σας, αν θέλετε πραγματικά να δείτε «άσπρη μέρα». Ειδάλλως, σας περιμένει μια ακόμα, καταστροφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά προβλήματα ενόψει. Διαπληκτισμοί και αντιπαραθέσεις, σύγκρουση απόψεων με το σύντροφο αλλά και με τους περισσότερους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, σας φέρνουν σε δύσκολη θέση αλλά και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσωτερικές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις λόγω κακής διάθεσης, επεκτείνονται και στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Οι φίλοι και οι γνωστοί, δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις διαθέσεις σας και απομακρύνονται ολοένα και πιο πολύ, από κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κουρασμένοι παρουσιάζεστε από τις πολλές και έντονες κοινωνικότητες. Χρειάζεστε απομόνωση, ξεκούραση και χαλάρωση και αυτό αποφασίζετε να κάνετε σήμερα. Οι καλοί σας φίλοι, όμως, καταλαβαίνουν και είναι πάντα δίπλα σας.

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960