Μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Νοεμβρίου

Μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Νοεμβρίου

Μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: πάει καιρός τώρα, που χρειάζεστε κάτι καινούριο στη ζωή σας. Κάτι που να σας συγκλονίσει και να σας βγάλει από την ανιαρή καθημερινότητα. Γύρω στις 11 του μήνα, το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, θα φέρει την αποκάλυψη ενός σημαντικού μυστικού, ιδίως για σας του 2ου δεκαημέρου. Είναι μια πληροφορία, που θα σας χρησιμεύσει με πολλούς και ποικίλους τρόπους, είτε για τα επαγγελματικά σας, είτε για τα οικονομικά ή προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: στις 15 του μήνα, που ο Άρης θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, είναι πιθανό να αιφνιδιαστείτε, καθώς ανατρέπονται τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Θα αναγκαστείτε να εργαστείτε κάτω από άλλες συνθήκες, που μπορεί να μην σας αρέσουν καθόλου. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να εκτονώσετε την ένταση που απορρέει από αυτή την αλλαγή. Τα πράγματα επανέρχονται όταν ο Ήλιος, θα κάνει σύνοδο με τον Ερμή, απ’ τις 27 του μήνα και μετά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  ετοιμαστείτε να βιώσετε έναν χωρισμό, ξαφνικά, αλλά όχι αναίτια στο τέλος του μήνα, που η Αφροδίτη θα είναι απέναντι από τον Ουρανό και θα φέρει στη ζωή σας, γνωριμίες με εκκεντρικά άτομα. Η προδιάθεσή σας, είναι να πειραματιστείτε, τόσο ερωτικά, όσο και συναισθηματικά. Ιδιαίτερα εσείς του 3ου δεκαημέρου, που νιώθετε ανεξάρτητοι, ασυμβίβαστοι και η συμπεριφορά σας, είναι πολύ αντιφατική.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο μήνας ξεκινά για σας με καλές προοπτικές. Ήδη από τις 6, είστε με μια χαλαρή διάθεση, γεμάτοι ονειροπολήσεις και ρομαντισμό. Εδώ, θα εκδηλωθούν οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, η φαντασία σας, θα δώσει και θα πάρει, ενώ η διαίσθησή σας θα παίξει ρόλο, φύλακα από κακοτοπιές. Ιδιαίτερα εσείς το δευτέρου δεκαημέρου, που νιώθετε κουρασμένοι, θα το ρίξετε στον ύπνο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όταν ο Ήλιος, σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα, θα σας βρει να συμμετέχετε σε μια ομάδα, ισχυρών ανθρώπων, σαν να είστε ένας απ’ αυτούς – και ίσως να είστε. Κάποιοι άλλοι, θα πάρετε την απόφαση να τ’ αφήσετε όλα πίσω σας και να ξεκινήσετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, απ’ το μηδέν. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, ειδικά, θα μάθετε ένα πολύ σημαντικό μυστικό, που θα ωφελήσει την περεταίρω πορεία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα σας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στις 9 του μήνα που η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη. Μέσα από φίλους, με τους οποίους μπορεί, μέσα στο μήνα να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας. Εκεί, θα κάνετε και μια συναρπαστική γνωριμία, που θα εξάψει την αίσθηση περιπέτειας για σας και θα φέρει έντονα ερωτικά συναισθήματα, και πολύ πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΓΕΝΙΚΑ: ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή απέναντί σας. Δεν ευνοούνται οι επικοινωνίες, το εμπόριο και οι συναλλαγές κάθε τύπου. Ιδιαίτερα εσείς του 1ου δεκαημέρου, προσοχή γιατί τα νεύρα σας είναι τεντωμένα και σας λείπει η υπομονή. Από τις 6 του μήνα και μετά, χαλαρώνετε, ξεκουράζεστε και ανακτάτε δυνάμεις. Στις 8, ο Δίας τοποθετείται απέναντί σας. Η αισιοδοξία επιστρέφει, και μαζί της και η τεμπελιά. Ενώ στις 17 του μήνα το τετράγωνο του ανάδρομου κυβερνήτη σας (του Ερμή), με τον Ποσειδώνα, φέρνει ψέματα, απάτες και αφηρημάδα, λάθη και παραλείψεις για σας του 2ου δεκαημέρου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: από τις αρχές του μήνα, δεν ευνοούνται υπογραφές συμβολαίων και εμπορικές συναλλαγές. Η θετικότητα και η αισιοδοξία επανέρχονται με την τοποθέτηση του Δία απέναντι από το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μαζί μ’ αυτό όμως, έρχεται και μια διάθεση αποφυγής των ευθυνών σας. Ασχοληθείτε με τα επείγοντα γραφειοκρατικά θέματα. Να γνωρίζετε ότι η τύχη, είναι με το μέρος σας και αυτό μπορεί να ευνοήσει πολύ τα οικονομικά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: με την είσοδο του Δία στον Τοξότη, η καλή διάθεση, η θετικότητα και η αισιοδοξία, δίνουν και παίρνουν. Ανοιχτόκαρδοι, και με διάθεση για διασκέδαση, συμπεριλαμβάνετε πολύ κόσμο στην παρέα σας, κάτι που μπορεί να κάνει το ταίρι σας να δυσανασχετήσει. Ιδιαίτερα αν του υποδεικνύετε διαρκώς, πώς πρέπει να συμπεριφέρεται στη σχέση σας. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας κάνει να πείτε ψέματα για να καλύψετε τα «άπλυτά» σας. Οι ελεύθεροι, θα έχετε καταπληκτικές ευκαιρίες για γνωριμίες και νέες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η ένταξή σας σε ομάδες, ισχυρών ανθρώπων, φέρνει στη ζωή σας αλλαγές προς το καλύτερο. Πολλά από αυτά που νομίζατε δεδομένα, αναθεωρούνται, καθώς ανακαλύπτετε εναλλακτικούς τρόπους για τη διαχείριση καταστάσεων, αλλά και ανθρώπων. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, στις 15 του μήνα, θα ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι τώρα, και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε τη ζωή σας απ’ την αρχή. Ενασχόληση με ριψοκίνδυνα αθλήματα, επαναστατική διάθεση, αλλαγή του τρόπου ζωής. Νέα προγράμματα και καλή υγεία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  με την είσοδο του Δία στον Τοξότη, στις 8 του μήνα, ισχυροποιείται η θέση ή το πόστο σας, κάτι που φέρνει οικονομική σταθερότητα αλλά και άνοδο.  Ταυτόχρονα, στις 11, η ένταξή σας ανάμεσα σε ισχυρά πρόσωπα, δίνει νέα ώθηση στα επαγγελματικά σας πλάνα. Μπορεί αυτή την περίοδο να ωφεληθείτε από κάτι που θα απωλέσουν άλλοι, χωρίς, εννοείται, να το επιδιώξετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: το εξάγωνο του Ήλιο από τον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, στις 11 του μήνα, θα σας φέρει ενώπιον αποκαλύψεων για το ταίρι σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που θα μάθετε, αλλά σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε να βρίσκεστε εντός της σχέσης σας ή όχι. Αν αποφασίσετε το δεύτερο, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα, αλλά ούτε και οι ενδιαφερόμενοι. Όσο για σας που βρίσκεστε σε γάμο, ίσως τελικά, αυτό το μήνα πάρετε την απόφαση να τελειώσετε με τα μυστικά και τις αφανέρωτες σκέψεις.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: από τις 8 του μήνα, ο Δίας θα βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σας και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Ο μήνας, διαθέτει, από διασκέδαση μέχρι πρωίας, μέχρι οικονομική άνοδο. Από χαλάρωση μέχρι νέους κεραυνοβόλους έρωτες. Από αποκαλύψεις μυστικών, είτε στη δουλειά, είτε στα προσωπικά, μέχρι τη λήψη τελεσίδικων και οριστικών αποφάσεων. Η επιλογή είναι δική σας. Διαλέγετε και παίρνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποια ισχυρά πρόσωπα, θα σας προτείνουν να ενταχθείτε στην ομάδα τους και αυτό θα φέρει σε σας αναγνώριση των ικανοτήτων σας και δημοτικότητα. Επίσης θα εξυπηρετήσει μια χαρά τους επαγγελματικούς σας σκοπούς και σχέδια. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 15, θα σας βάλει στη διαδικασία να αναλάβετε ρίσκα, που όμως, έχουν πολλές πιθανότητες να βγουν σε καλό. Τα οικονομικά εξελίσσονται αναλόγως επαγγελματικών προσόντων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: καινούριοι έρωτες στο προσκήνιο. Η γνωριμία σας με πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει, θα δημιουργήσει μέσα σας μια επαναστατική διάθεση. Θα θελήσετε να αποτινάξετε τα δεσμά, είτε του γάμου, είτε της σχέσης και να επαναστατήσετε εναντίον του ερωτικού σας κατεστημένου. Προκειμένου όμως να μην πέσετε σε ολέθρια σφάλματα, ιδιαίτερα αν είστε δεσμευμένοι ή έχετε παιδιά, ίσως θα έπρεπε να ξανασκεφθείτε το ρίσκο που πάτε να πάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο μήνας θα σας βρει χαλαρούς, με ονειροπόλα διάθεση, έτοιμους να μπείτε στη μάχη της καθημερινότητας, ξεκούραστοι. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, γύρω στις 17 του μήνα να προσέχετε να μην χάσετε χρήματα ή αντικείμενα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ενώ στις 19 να είστε σε επιφυλακή γιατί οι αψυχολόγητες ενέργειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε γκάφες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: παραλείψεις στη δουλειά στις 17 του μήνα μπορεί να στοιχίσουν την απώλεια του προσανατολισμού σχετικά με τα σχέδιά σας. Μην αναλάβετε ρίσκα και πρωτοβουλίες αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι εκ του ασφαλούς και προπάντων μην αφήσετε κανέναν να σας παρασύρει σε οικονομικές διεκδικήσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αν έχετε αποφασίσει να πάτε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, να μην κωλυσιεργείτε άλλο και να το κάνετε. Ιδιαίτερα στις 27 του μήνα που ο Ερμής – αν και ανάδρομος – θα είναι σε σύνοδο με το Δία, θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές, καλές μετακινήσεις και θετικά συναισθήματα. Για όσους διεκδικείτε το ταίρι σας, το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα σας δώσει καλή εστίαση στο στόχο, ώστε να πετύχετε τη σχέση των ονείρων σας.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ:  αυτός ο μήνας τα ‘χει όλα. Από φλερτάρισμα και έρωτες μέχρι αποκαλύψεις μυστικών και ένταξη σε ομάδες ισχυρών ανθρώπων, που έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύσουν τα σχέδιά σας. Νέα ξεκινήματα και καινούριοι επαγγελματικοί προσανατολισμοί. Δεν θα λείψουν οι αναποδιές, ούτε και οι ανατροπές. Παρ’ όλα αυτά, αν διαχειριστείτε όπως πρέπει τα γεγονότα και τις καταστάσεις, να είστε σίγουροι ότι στο τέλος, θα τα καταφέρετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: στις 11 του μήνα, το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, θα σας επιτρέψει την ένταξή σας σε μια ομάδα, ισχυρών ανθρώπων. Άνθρωποι που έχουν και τον τρόπο αλλά και τη δύναμη να βοηθήσουν τα σχέδιά σας να ευοδωθούν. Την ίδια περίοδο σας αποκαλύπτεται μια σημαντική πληροφορία από το εργασιακό περιβάλλον που χρησιμοποιώντας τη σωστά, θα έχετε όφελος. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου, προσέχετε πολύ στις 15 του μήνα, γιατί το οικονομικό ρίσκο, οδηγεί σε ανατροπές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: όταν ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ερμή στις 27 του μήνα, θα σας προσδώσει δημοφιλία, επικοινωνιακή δεινότητα αλλά και εξωστρέφεια. Αυτό θα σας επιτρέψει να πλησιάσετε με άνεση το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και σημαίνει την έναρξη μιας πολύ εποικοδομητικής, ερωτικά, περιόδου. Όσο για σας του 3ου δεκαημέρου, προσοχή στις 30 του μηνός. Η Αφροδίτη τοποθετείται απέναντι από τον Ουρανό, και μπορεί να φέρει χωρισμούς, απ’ το πουθενά, λόγω αντισυμβατικής, ή ακόμα και «παραβατικής» συμπεριφοράς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο μήνας ξεκινάει χαλαρά, με ονειροπολήσεις και ρομαντική διάθεση. Οι υποθέσεις σας είναι τακτοποιημένες και όλα βαδίζουν σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.  Δεν θα λείψουν οι ανατροπές, όμως, γι αυτό να είστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί σε κάθε σας βήμα και επιπλέον να είστε ανοικτοί σε συμβουλές από πιο έμπειρα πρόσωπα. Αυτή την περίοδο θα σας αποκαλυφθεί κάτι, σημαντικό, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω σας, ώστε να το αντιμετωπίσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τις 11 του μήνα, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, θα δώσει την ευκαιρία σε σας του 2ου δεκαημέρου, να κάνετε νέα ξεκινήματα και νέα επαγγελματικά σχέδια. Αυτό αφενός θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση, αλλά και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε απ’ το μηδέν, σχέδια, που πριν, δεν πιστεύατε ότι θα μπορούσατε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: στις 9 του μήνα, όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερου του ζωδίου, σας περιμένει μια συναρπαστική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας εμπνεύσει τον έρωτα. Ενώ, όσοι από εσάς, θέλετε να απελευθερωθείτε από δεσμούς που έχουν κορεστεί, δεν θα βρείτε καλύτερη περίοδο από αυτή. Δεν θα λείψει όμως το φλερτ, το πάθος, και οι σεξουαλικές περιπτύξεις κι απ’ τους υπόλοιπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: πλούσιος σε δράση ο μήνας με το σημαντικότερο για σας, γεγονός, την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας. Τα οφέλη, του θα δουν πρώτοι όσοι έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο και ακολουθούν και οι υπόλοιποι. Προς το παρόν όμως, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσοχή στις 17 του μήνα, γιατί ο Ερμής, ανάδρομος, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, και φέρνει παρανοήσεις. Παραλείψεις και λάθη, αθέτηση, υποσχέσεων, είτε που θα δώστε είτε που θα σας δώσουν. Ενώ στις 19 του μήνα, αποφύγετε να ρισκάρετε αν δεν είστε σίγουροι. Στις 27 του μήνα, μπορεί να αποκτήσετε μεταφορικό μέσο, αν δεν έχετε, ή να ανανεώσετε τον τεχνολογικό εξοπλισμό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα σας φέρει να μην ξέρετε από πού να φυλαχτείτε. Κάποιοι σας υπόσχονται ευκαιρίες, ενώ αυτές δεν έρχονται. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε γιατί εσείς δεν καταλάβατε, είτε γιατί εκείνοι δεν σας έδωσαν να καταλάβετε. Μην αναλάβετε κανενός είδους επαγγελματικού ρίσκου, αλλά και μην επενδύσετε χρήματα, σε τομείς που μπορεί να αποδειχτούν φιάσκο. Τα οικονομικά, αρχίζουν και μπαίνουν σε σειρά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τακτοποιούνται οριστικά. Ο παράγοντας τύχη, έρχεται να εξισορροπήσει την οικονομική σας κατάσταση όταν ο Ήλιος θα συναντήσει το Δία, στις 26 του μήνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: από τις 27 του μήνα και μετά, όταν ο Ήλιος θα έρθει σε σύνοδο με τον Ερμή (ανάδρομο) θα μπορείτε να αξιολογείτε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και να τον προβάλλετε. Θα κερδίσετε αρκετούς ανθρώπους, ιδίως αυτούς που αποτελούν το αντικείμενο του πόθου σας.  Το εξάγωνο, του Άρη με τον Κρόνο, θα σας προικίσουν με οργανωτικότητα ακόμα και στα αισθηματικά σας, έτσι ώστε οι σχέσεις να αποκτήσουν μεγαλύτερη συνοχή και οι διεκδικήσεις σας να γίνουν πιο μεθοδευμένες. Η επιτυχία στον ερωτικό τομέα, είναι δεδομένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο μήνας ξεκινάει για σας στις 11 του μήνα, με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Σημαντικά μυστικά θα σας αποκαλυφθούν έτσι ώστε να σας επιτρέψουν να ενταχθείτε σε ομάδες, ισχυρών ανθρώπων, που θα βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σας, κυρίως των επαγγελματικών. Στις 15 του μήνα, εσείς του τρίτου δεκαημέρου προσέξτε τα ρίσκα που θα αναλάβετε γιατί μπορεί να βρεθείτε ενώπιον ανατροπών και αναγκαστικών αλλαγών, σχεδίων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η ένταξή σας σε ισχυρές ομάδες, θα σας επιτρέψει να προωθήσετε τα σχέδιά σας αλλά και να πετύχετε βοήθεια από συνεργασίες, με πολλά οφέλη. Στις 27 του μήνα ο Ερμής, αν και ανάδρομος, συναντά τον Ήλιο και σας δίνει εξωστρέφεια. Επικοινωνιακή δεινότητα για να περάσετε αυτά που θέλετε, σ’ αυτούς που θέλετε, αλλά και να διαφημίσετε τον εαυτό σας, όπως πρέπει. Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, το εξάγωνο Άρη, Κρόνου, σας δραστηριοποιεί, και σας κάνει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Να κάνετε μελετημένες ενέργειες, και να μεθοδεύσετε τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: προσοχή στις 30 του μήνα, που η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Ουρανό, και φέρνει ξαφνικούς χωρισμούς, εντάσεις, διαφωνίες και ρήξεις με το έτερον ήμισυ. Να είστε επιφυλακτικοί στις γνωριμίες σας με εκκεντρικά και παράξενα άτομα γιατί δεν ξέρετε ποτέ πώς μπορεί να καταλήξουν τέτοιες καταστάσεις, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε εντός σταθερών σχέσεων. Αυτό αφορά κυρίως εσάς του 3ου δεκαημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο μήνας ξεκινά για σας στις 6 όπου ο Ήλιος βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, και σας κάνει ρομαντικούς, με καλλιτεχνικές ανησυχίες και δημιουργική φαντασία. Θα κοιμηθείτε αρκετά, αυτή την περίοδο και θα ξεκουραστείτε. Χαλαρώνετε ψυχή τε και σώματι, κυρίως εσείς του 2ου δεκαημέρου. Γύρω στις 11 του μήνα, όπου ο Ήλιος θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα, θα έχετε οφέλη από απώλειες άλλων, αλλά και θα αποφασίσετε να μηδενίσετε το κοντέρ της καθημερινότητάς σας και να ξεκινήσετε απ’ την αρχή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: στις 11 του μήνα, όσοι γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο, θα διεξάγετε μια έρευνα, σε βάθος, στον επαγγελματικό χώρο, όπου θα βγάλετε λαβράκι. Η αποκάλυψη ενός σημαντικού μυστικού, θα σας δώσει την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας το, να κερδίσετε την συμπάθεια και την αναγνώριση από τους ανώτερούς σας. Μια ομάδα ισχυρών ανθρώπων, φαίνεται ότι θέλει να σας εντάξει στους κόλπους της, κάτι που θα σας αποφέρει σημαντικότατα οικονομικά οφέλη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη, αν και ανάδρομη, τριγωνίζει τον Άρη. Αυτό θα φέρει το φλερτ, μπροστά στα μάτια σας. Θα κυριαρχήσουν τα ερωτικά συναισθήματα και η επιθυμία για σεξ. Αυτό είναι κάτι που απορρέει από μια γνωριμία, καθ’ όλα, συναρπαστική, που σας εξάπτει τη φαντασία και σας παρασύρει, σε περιπέτεια. Ειδικά εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βγείτε, θα διασκεδάσετε μέχρι πρωίας, και φυσικά θα ερωτευθείτε σφόδρα.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η 6η του μήνα, θα βρει εσάς του 2ου δεκαημέρου, να ονειροπολείτε, να έχετε ρομαντική διάθεση και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η διαίσθησή σας θα σας προφυλάσσει από κακοτοπιές. Ο ανάδρομος Ερμής όμως, στο τετράγωνό του με τον Άρη, στις 26, θα σας κάνει να συμπεριφερθείτε εγωιστικά, να έχετε εντάσεις και να έρθετε σε ρήξεις με δικούς σας ανθρώπους. Στις 27 όμως, θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, ο Άρης, οπότε και θα δραστηριοποιηθείτε δυναμικά, στο να πάρετε τελεσίδικες και οριστικές αποφάσεις. Ενώ την ίδια μέρα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε επικοινωνιακή άνεση και εξωστρέφεια. Θα κάνετε ταξίδια και χρήσιμες συναντήσεις. Δεν αποκλείεται δε, να αγοράσετε ή μεταφορικό μέσο, ή τεχνολογικό εξοπλισμό για τη δουλειά, ή το σπίτι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: προσοχή, στις 17 του μήνα, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Θα σας φέρει αναβολές σε υποθέσεις. Παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Θα είστε δε, πολύ ευάλωτοι σε υποσχέσεις και εξαπατήσεις. Η αφηρημάδα σας χτυπάει κόκκινο και αυτό θα οδηγήσει σε κλοπή αντικειμένων, λάθη και παραλείψεις. Αψυχολόγητες ενέργειες και ρίσκα που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε γκάφες ολκής. Από τις 26 και μετά με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία, η τύχη σας ανοίγει και έρχονται κέρδη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: όσοι έχετε γεννηθεί στη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου, να προσέχετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στον άνθρωπό σας στις 19 του μήνα, όπου ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη. Θα συμπεριφερθείτε εγωιστικά, δεσποτικά απέναντι στο σύντροφό σας, κάτι που θα φέρει εντάσεις, τσακωμούς, ακόμα και ρήξεις. Ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε ατυχήματα και τα ατυχήματα σε ζημιές παντός τύπου. Γι αυτό, προσοχή.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567