Εβδομαδιαία πρόβλεψη Ταρώ 5/11-11/11

Εβδομαδιαία πρόβλεψη Ταρώ 5/11-11/11

Εβδομαδιαία πρόβλεψη Ταρώ 5/11-11/11

Η εβδομαδιαία πρόβλεψη Ταρώ 5/11-11/11 ξενάει με τον Κριό..

ΚΡΙΟΣ (Ο Κόσμος) ανάποδα

ΓΕΝΙΚΑ: αισθάνεστε ασφαλείς, γιατί τα πράγματα πηγαίνουν όπως τα θέλετε, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζετε, γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σταματήσει απότομα η ροή των πραγμάτων και να τρομάξετε. Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά, όπως και οι αποτυχίες των σχεδίων σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σας έχει αποσπάσει την προσοχή, η ανάγκη σας να πηγαίνουν όλα ρολόι. Κι έτσι, τα προβλήματα που παρουσιάζονται δεν μπορούν να λυθούν. Κι όλο αυτό δημιουργεί καθυστερήσεις και εμπόδια, που εσείς θεωρείτε ότι σας βάζουν οι άλλοι, αλλά δεν είναι έτσι. Τα οικονομικά επίσης δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας και απογοητεύεστε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: συναισθήματα αλλά και σχέσεις σε αδιέξοδο. Προσπαθείτε να πάρετε αποφάσεις, χωρίς να έχετε στη διάθεσή σας όλα τα δεδομένα, και αυτό θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια, χώρια που σας παγιδεύει σε μια χλιαρή κατάσταση ατελείωτης αναμονής. Κάτι που για σας, ισοδυναμεί με «θάνατο». Μια δυσάρεστη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής σας ανατρέπει τα σχέδια, και διαψεύδει τις ελπίδες σας. Συνέλθετε πριν είναι αργά.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Ισχύς) ανάποδα

ΓΕΝΙΚΑ: θα χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, τόσο ώστε να θεωρήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, ακατόρθωτα. Θα βρεθείτε σε σύγχυση, και η αναποφασιστικότητά σας θα ξεδιπλώσει όλο της το μεγαλείο. Έλλειψη ενέργειας, απογοήτευση και τάσεις φυγής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η απώλεια της αυτοπεποίθησης, είναι προσωπικό θέμα. Δεν φταίνε τα γεγονότα που μπορεί να φέρνουν αρνητικές εξελίξεις, αλλά εσείς οι ίδιοι που με την παθητικότητά σας, δεν βοηθάτε στην θετική τους πλοκή και εξέλιξη. Σταδιακά, οι δυνάμεις σας θα σας εγκαταλείψουν και θα οδηγηθείτε στην αποτυχία. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ο υπερβολικός ζήλος που δείχνετε στις σχέσεις σας, οδηγεί σε αυταπάτες. Οι αυταπάτες σε ψευδαισθήσεις και ανασφάλειες και οι ανασφάλειες σε ζήλιες. Τότε, θα νιώσετε τον εαυτό σας να φτάνει στα όριά του και καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνετε, προχωράτε σε απεγκλωβισμό δια του χωρισμού. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, καιρός να αλλάξετε στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άρμα) ανάποδα

ΓΕΝΙΚΑ: συγχυσμένοι από τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν, δυσκολεύεστε να προχωρήσετε μπροστά. Είναι πολύ πιθανό, κάτω από αυτές τις συνθήκες να τραπείτε σε άτακτη φυγή, προς αποφυγή της στεναχώριας. Αυτό όμως δεν είναι η σωστή στάση ζωής και θα έχει συνέπειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  δυσκολίες και εμπόδια στη δουλειά, προερχόμενες, είτε από τους συνεργάτες σας, που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας, είτε από τους προϊσταμένους σας που δεν καταλαβαίνουν τη βιασύνη σας. Σας κουράζει το γεγονός ότι δυσκολεύεστε να προβλέψετε τις εξελίξεις στα οικονομικά και αυτό φέρνει αντιπαραθέσεις με όσους εμπλέκονται σ’ αυτό τον τομέα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: συναισθηματικά κουρασμένοι και με τον ψυχισμό σας «στα πατώματα», δεν είστε σε θέση να προσφέρετε τίποτα περισσότερο στο ταίρι σας, από γκρίνια και παράπονα. Αγχώνεστε πολύ και η φυγή, φαντάζει η μόνη λύση, προκειμένου να επιβιώσετε. Υπάρχει δε, σοβαρή περίπτωση να γίνετε πρωταγωνιστές σε ένα σκάνδαλο που μπορεί να κοστίσει την απώλεια της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ήλιος)

ΓΕΝΙΚΑ: μπροστά σας ανοίγεται ένα υπέροχο μέλλον, με εξαιρετικές προοπτικές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η επιτυχία είναι δεδομένη, ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λαμβάνετε αποφάσεις, είναι εξαιρετικές και σας ευνοούν όσο ποτέ άλλοτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα φέρουν ανταμοιβή και προνόμια στη δουλειά. Τα εμπόδια, που τόσον καιρό εσείς βάζατε στον εαυτό σας, εξαφανίζονται, και έρχονται αλλαγές που ικανοποιούν τόσο εσάς όσο και τους ανωτέρους σας. Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, οι στόχοι φαντάζουν πολύ πιο εύκολοι. Σας δίνεται δε η ευκαιρία να κάνετε ένα καλό κομπόδεμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ηρεμώντας μετά από μεγάλη φουρτούνα, βλέπετε το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά. Είστε έτοιμοι να μπείτε ξανά στη δράση. Νέες γνωριμίες, καινούρια πρόσωπα, προσφέρουν άπλετα, συναισθήματα αλλά και φιλία. Η αποδοχή του εαυτού σας, κάνει τους άλλους να σας πλησιάζουν ευκολότερα. Γάμος, έρωτας, επιτυχία, ολοκλήρωση.

ΛΕΩΝ (Ο Τρελός)

ΓΕΝΙΚΑ: επιθυμείτε πολύ την αλλαγή της κατάστασης, αλλά δεν ξέρετε πώς να το πετύχετε. Δεν σας ικανοποιούν τα πράγματα όπως είναι και ψάχνετε κάτι καινούριο, που θα σας συγκλονίσει και θα σας φέρει πάλι στην ενεργό δράση. Αυτό το διάστημα λοιπόν, δεν θα είναι λίγες οι στιγμές που καινούρια ερεθίσματα θα διεγείρουν την αδρεναλίνη σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: έχετε ανάγκη να «ξεκολλήσετε» από την ανιαρή καθημερινότητα αναζητώντας ένα επαγγελματικό αντικείμενο, πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σας. Η αλλαγή είναι εδώ. Μια νέα ευκαιρία δουλειάς παρουσιάζεται και θα είναι η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στα ένστικτά σας, που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Τα οικονομικά, ακολουθούν κι αυτά τις εξελίξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αν δεν πιστεύατε στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αυτό το διάστημα θα το κάνετε. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με την ενσάρκωση των ονείρων σας. Αυτός ο έρωτας, είναι διαφορετικός από κάθε τι που γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Όσοι βρίσκεστε σε δέσμευση, η ανανέωση, αναζωογόνηση και αναγέννηση της σχέσης σας, είναι δεδομένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Σελήνη)

ΓΕΝΙΚΑ: βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής σας, λίγο πριν από μία άσχημη εξέλιξη που μπορεί να σημάνει ακόμα και το τέλος μιας ή περισσοτέρων καταστάσεων. Ασάφεια επικρατεί γύρω σας, κακή ψυχολογία και καθόλου ξεκάθαρες βλέψεις, για το μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υποπτεύεστε ότι οι συνάδελφοί σας, σας υπονομεύουν και σας διαβάλουν. Είτε έχετε δίκιο, όμως, είτε όχι, το να συμπεριφέρεστε άσχημα, δεν είναι λύση. Προβλήματα, διαξιφισμοί, ανταγωνιστική διάθεση, εγωιστικές συμπεριφορές, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Οι συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς, θα φανεί, όταν έρθει η ώρα να πληρωθείτε για τις υπηρεσίες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: επαληθεύονται τα κακά προαισθήματά σας, σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας και υιοθετείτε εξαιτίας τους, μια αρνητική στάση ζωής. Μέσα στη γκρίνια, στη μουρμούρα και στην έλλειψη εμπιστοσύνης, ο έρωτας, φαίνεται να είναι κάτι πολύ μακρινό. Θα πρέπει, παρά τις δυσκολίες, να ορίσετε τα συναισθήματά σας και να καθορίσετε τα ζητούμενά σας από τις σχέσεις, αλλιώς, θα μείνετε μόνοι.

ΖΥΓΟΣ (Η Αυτοκράτειρα) ανάποδα

ΓΕΝΙΚΑ: ο υπερβολικός συναισθηματισμός, επηρεάζει την ορθή σας κρίση και δημιουργούνται προβλήματα, καθώς δεν μπορείτε να εξηγήσετε γιατί συμβαίνουν όλα με τον τρόπο που συμβαίνουν. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλη ενέργειας αλλά και χρήματος, στην ανάγκη σας να ξεφύγετε απ’ την ασφυκτική πίεση που είστε αναγκασμένοι να υποστείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αλόγιστη οικονομική σπατάλη σε άχρηστα πράγματα δημιουργεί κενό στην τσέπη σας. Σκεφθείτε καλά, πριν ξοδέψετε ό,τι έχετε και δεν έχετε στο όνομα της καταναλωτικής σας μανίας, γιατί μπορεί να έρθουν «δύσκολες» μέρες. Καθυστερούν τα επαγγελματικά σας σχέδια και βιάζεστε να αποσύρετε τα εμπόδια από το δρόμο σας, κάτι που σας οδηγεί σε σφάλματα. Χρειάζεται ψυχραιμία στη δουλειά αυτή την περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η αναποφασιστικότητά σας, θα ματαιώσει τα σχέδιά σας, είτε για συμβίωση, είτε για γάμο. Φέρεστε αόριστα και με ασάφεια, προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, και δεν τον βοηθάτε να βγάλει τα συμπεράσματά του. Απ’ την άλλη μεριά, εσείς, εξαιτίας αυτού, νιώθετε ανικανοποίητοι. Είναι σαν να έχετε πέσει σε ένα τέλμα, και κανείς δεν είναι γύρω για να σας βοηθήσει. Λάβετε τα μέτρα σας, έρχονται δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κόσμος)

ΓΕΝΙΚΑ: επιτυχία, ολοκλήρωση, και επίτευξη στόχων, σε όλους τους τομείς. Η δυσκολία εδώ, είναι, όμως, το γεγονός, ότι για την επιτυχία, θα πρέπει και σεις να θυσιάσετε κάτι. Ίσως μια επιθυμία, ή μια κατάσταση, ή ένα ποσόν. Το θέμα είναι να το δείτε σφαιρικά. Αν μια μικρή θυσία, επιφέρει την ολοκλήρωση, γιατί να μην το κάνετε;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας σχετικά με την οικονομική σας άνοδο, καθώς μπορείτε τώρα, άνετα, να ερμηνεύσετε τα σημάδια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κινείστε. Στη δουλειά, θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας παίρνοντας προαγωγή, ή καταλαμβάνοντας τη θέση που επιθυμούσατε. Όσοι αναζητάτε εργασία, μια εξαιρετική ευκαιρία παρουσιάζεται μπροστά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι σχέσεις κατευθύνονται ακριβώς εκεί που επιθυμείτε. Θέτετε ένα νέο πλαίσιο διεκδίκησης ενός προσώπου, που έχει μεγάλη συναισθηματική σημασία για σας, και πετυχαίνετε να γίνετε ζευγάρι. Αν σχεδιάζατε γάμο, είναι η ώρα να τον πραγματοποιήσετε. Όσο για σας που βρίσκεστε σε δέσμευση, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Μάγος)

ΓΕΝΙΚΑ: δημιουργικότητα, αυθεντικότητα και ανεξάντλητες προοπτικές, για κάτι νέο. Αρκεί να λειτουργείτε εντός ορίων και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Εκμεταλλευθείτε την αφορμή που θα σας δοθεί, για να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πια και να εστιάσετε εκεί που σας κατευθύνει η διαίσθησή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αυτό το μήνα θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας, σε έναν τομέα, που σας αφήνει περιθώριο πρωτοβουλιών. Θα είστε ιδιαίτερα προσαρμοστικοί, έτσι ώστε να έχετε καλές συνεργασίες. Οι επαγγελματικές σας γνωριμίες θα είναι ο καταλύτης αυτό το μήνα, για την καλή επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένα καινούριο ξεκίνημα στον ερωτικό τομέα, θα σας ανανεώσει. Με αναπτερωμένο το ερωτικό ηθικό σας, μπορεί να κάνετε θαύματα σ’ αυτό τον τομέα. Θετική διάθεση, ρομαντισμός, και σεξουαλικότητα, προσδίδουν ακόμα μερικούς «πόντους» στο σεξαπίλ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άρμα) ανάποδα

ΓΕΝΙΚΑ: τρέπεστε σε άτακτη φυγή, συγχυσμένοι από όσα συμβαίνουν γύρω σας. Αποτυχίες, ατυχήματα λόγω πανικού, δυσκολίες και εμπόδια. Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος για σας, και όσο κι αν αντέχετε στις δυσκολίες, δεν θα τα βγάλετε εύκολα, πέρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η δυσκολία σας να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που παρουσιάζονται, σας φέρνει κούραση. Η προσπάθειά σας να ανταπεξέλθετε σας φέρνει άγχος. Επικρατεί μια «τρέλα» στο χώρο της δουλειάς. Πρόσωπα που νομίζατε ότι «τα είχατε στο χέρι», ξαφνικά παρουσιάζονται να σας κατατρέχουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: κουρασμένοι και συναισθηματικά, καθώς οι καταστάσεις που έχετε δημιουργήσει γύρω σας, στρέφονται εναντίον σας. Σύντομα, θα βρεθείτε ενώπιον του προσώπου,  που έχετε αδικήσει, παίζοντας το ρόλο του κατηγορούμενου. Οι ευθύνες, βαριές. Η λύση, η παραδοχή της ενοχής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

ΓΕΝΙΚΑ: έντονη διαίσθηση και πνευματική ηρεμία. Η πίστη σας στους ανθρώπους θα φέρει θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας. Οι γνώσεις σας είναι η ασφαλιστική σας δικλείδα. Η εμπειρία σας, θα σας οδηγήσει στις σωστές επιλογές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: συμβαίνουν αλλαγές στη δουλειά σας, είτε ως αντικείμενο, είτε χωροταξικά. Βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μια πρόταση σας δελεάζει. Δεν θα αποφασίσετε χωρίς σκέψη. Τα οικονομικά, πάνε πακέτο με τις αποφάσεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αυτό που επιζητάτε ως επί το πλείστον, είναι οι σχέσεις σας, να σας προσφέρουν πνευματική και συναισθηματική ηρεμία. Η διαίσθησή σας θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς την επίτευξη της ερωτικής «νιρβάνα» που επιδιώκετε. Αρκεί να εμπιστεύεστε και τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κρεμασμένος) ανάποδα

 

ΓΕΝΙΚΑ: θεωρείτε ότι οι κόποι σας πάνε χαμένοι. Καμία από τις προσπάθειές σας δεν έχει πιάσει τόπο και τώρα αντιλαμβάνεστε ότι στην ουσία, τόσον καιρό, κάνατε «μια τρύπα στο νερό». Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Δεν ξέρετε όμως τον τρόπο, και πελαγώνετε. Δείξτε ψυχραιμία.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αλλαγή εργασίας, κυρίως γιατί η υπάρχουσα δεν έχει να σας δώσει τίποτα άλλο. Ματαιώνονται τα σχέδιά σας, εξαιτίας δυσκολιών που δεν μπορέσατε να ξεπεράσετε. Οικονομικές απώλειες είναι πολύ πιθανές.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: νιώθετε χαμένοι, και αντί να στηριχτείτε στο σύντροφό σας, που σας αγαπάει, εσείς ακουμπάτε σε άτομα, αμφιβόλου αξιοπιστίας. Χάνετε κάθε αίσθηση του μέτρου, και κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να σας παρεξηγήσουν. Δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τίποτα. Τα συναισθήματά σας, μπερδεμένα, έως ανύπαρκτα. Αλλάξτε ρότα. Γρήγορα, γιατί ο καιρός τελειώνει.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567