Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Νοεμβρίου

Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Νοεμβρίου

Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Νοεμβρίου

Η κάρτα του μήνα (Ο Τροχός της Τύχης)

Η κάρτα αυτή, αντιπροσωπεύει την έννοια της μοίρας. Εκφράζει τις αναπόφευκτες αλλαγές, τα ατυχήματα και γενικά, τα γυρίσματα της τύχης. Η μοίρα, αποτελεί ευαίσθητο και δύσκολο θέμα. Δεν εγγυάται την ικανοποίηση των επιθυμιών μας, και μας φέρνει καταστάσεις που μπορεί να μην επιθυμούμε, ίσως και να μην μπορούμε να χειριστούμε. Το πιο βασικό είναι να δεχόμαστε τη μοίρα μας με σύνεση και ευελιξία.

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη) 

Η μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Νοεμβρίου ξεκινάει με τον Κριό..

ΓΕΝΙΚΑ: Αξιοπρέπεια, σταθερότητα και ισορροπία. Γύρω σας, συμβαίνουν αρμονικές καταστάσεις και έχετε την τάση να φέρεστε δίκαια προς όλους. Το στοιχείο της ισότητας είναι έντονο σε σας και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος με αυτό. Θα πρέπει όμως, να μην έχετε την απαίτηση να σας αποδεχτούν όλοι. Αν το καταφέρετε αυτό, η αρμονία και η ισορροπία θα είναι παρούσες στην καθημερινότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυξημένη αναγνωρισιμότητα κερδίζετε εξαιτίας της ορθής σας κρίσης. Δείχνετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες των συνεργατών σας, και τους βοηθάτε όπου μπορείτε. Έτσι, τα αποτελέσματα της δουλειάς σας, θα είναι σύντομα, εμφανή. Τα οικονομικά σας εξελίσσονται βάσει των επαγγελματικών σας προσόντων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις τα αισθηματικά σας, απολαμβάνετε σταθερότητα στις σχέσεις. Όπου επικρατεί η ίση μεταχείριση, τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Οι γάμοι, οι σχέσεις, αλλά και οι νέες γνωριμίες, θα βασίζονται στην σωστή αξιολόγηση των προσόντων του χαρακτήρα των άλλων. Οι δεσμευμένοι, θα μπορέσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με πιο ορθό τρόπο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και στο σύντροφο να μοιραστεί τα δικά του.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Ισχύς)

ΓΕΝΙΚΑ: Πολύ δυνατή και έντονη η επιθυμία σας να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία, μένοντας πιστοί στις αρχές και τις αξίες σας. Ακόμα και στις στιγμές που μπορεί, λόγω δυσκολιών, να χάνετε το θάρρος σας, εσείς ανταπεξέρχεστε με επιτυχία. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί, γιατί αυτή σας η θέληση, μπορεί να τρομάξει τους άλλους και να δημιουργηθούν προστριβές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα προβλήματα δεν σας τρομάζουν. Νιώθετε ασφαλείς και έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να ξεπερνάτε εύκολα, την κάθε δυσκολία. Στο χώρο της δουλειάς θα κάνετε κινήσεις που θα αποδώσουν καρπούς σχετικά εύκολα. Μην απορρίψετε συνεργασίες, όσο ασήμαντες κι αν φαίνονται. Οι ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους από το πουθενά και οδηγούν στην επιτυχία. Θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε ένα διαρκές οικονομικό ανέβασμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να εξαπατηθείτε στην κρίση σας για κάποια πρόσωπα, που εμφανίζονται στη ζωή σας με τη μορφή μεγάλου έρωτα. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι θα καταφέρουν να σας πιάσουν «κορόιδα». Το αντίθετο, σημαίνει, ότι θα έχετε να επιλέξετε μεταξύ πολλών γνωριμιών, που προκύπτουν, άλλοτε από το φιλικό και άλλοτε από τον ευρύτερο περίγυρό σας. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις, σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να πάρετε την απόφαση για γάμο και οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Εγκράτεια) 

ΓΕΝΙΚΑ: Μετριοφροσύνη και διατήρηση της παρούσας κατάστασης. Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, θα φέρουν αυτό το μήνα, πιο κοντά σας, το αποτέλεσμα που επιδιώκετε, σε όλους τους τομείς της ζωής. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε έναν μεγάλο έρωτα, στο πρόσωπο ενός φίλου. Όπως, είναι και πολύ πιθανό να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν μείνει αρκετά πίσω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η συνέπεια, η σταθερότητα, η ορθές αποφάσεις, θα είναι τα όπλα σας για την επαγγελματική σας εξέλιξη αυτό το μήνα. θα ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασίας έχετε εν εξελίξει. Θα είστε αυτοί που με την ψυχραιμία τους, θα προσφέρουν αρμονία και γαλήνη στο επαγγελματικό, και όχι μόνο, περιβάλλον. Σταθερότητα στην εργασία, νέες ευκαιρίες και αρκετά έσοδα, θα συμπληρώσουν την εικόνα της επιτυχίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι σχέσεις διανύουν μια περίοδο αρμονίας, όπου κανένα συννεφάκι δεν σκιάζει τον ήλιο. Όσοι είστε στην αναζήτηση συντρόφου, μην ψάχνετε μακριά. Αρκεί μια βόλτα με φίλους, όπου ανάμεσά τους είναι και ένα πρόσωπο που σας θαυμάζει και σας εκτιμά, αλλά σας βλέπει και ερωτικά. Αν πάλι, δεν θέλετε να ψάξετε ανάμεσα στο φιλικό σας περιβάλλον, δηλώστε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας, στα κατάλληλα πρόσωπα και περιμένετε. Ο έρωτας δεν θα αργοπορήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

ΓΕΝΙΚΑ: Θετικές αλλαγές και ευκαιρίες, προμηνύουν ένα λαμπρό μέλλον. Μπορεί να μην είστε απολύτως ευχαριστημένοι από την κατάσταση, όπως είναι τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε τις προσπάθειες να την κάνετε καλύτερη. Νέοι ορίζοντες αρχίζουν να φαίνονται και ανοίγονται νέες δυνατότητες. Συμβαίνουν αλλαγές στο περιβάλλον σας, που υπόσχονται φως και αλήθεια, ασφάλεια και ικανοποίηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχοντας ανακτήσει την αυτοεκτίμησή σας, κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα, χωρίς μεγάλα ρίσκα, που θα αποφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα αλλά και θα ανεβάσουν τα ποσοστά των εσόδων σας, θεαματικά. Οι συνεργάτες σας, σας εκτιμούν, σας αγαπούν και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν αν τους το ζητήσετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα πρόσωπο, μπαίνει στη ζωή σας για να σας δώσει ελπίδες. Αντιλαμβάνεστε την παρουσία του σαν φως, που θα σας δείξει το δρόμο προς την ολοκλήρωση. Μπορεί κάποιες φορές να νιώθετε αμήχανα, μπροστά στις εξελίξεις, ή ανασφάλεια. Ωστόσο, ο έρωτας είναι εδώ και μπορείτε να εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας. Κάποιοι, ετοιμαστείτε να γίνετε γονείς.

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

ΓΕΝΙΚΑ: Οι δυσκολίες που μπορεί να περνάτε τώρα, θα συμβάλλουν σε μακροπρόθεσμα οφέλη. Αρκεί, να έχετε καλή επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας, και την κρυμμένη του υπόσταση, που πάντα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, αντίθετα από σας. Εντός σας, υπάρχει μια πραγματικότητα, που αν καταφέρετε να την ανακαλύψετε, θα είστε από τους λίγους που έχουν πρόσβαση σ’ αυτή. Διανύετε μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης. Τα ευρήματα, θα έχουν μακροπρόθεσμα, εξαιρετική επιρροή στις θετικές εξελίξεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χρειάζεται ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, στα επαγγελματικά σας, και καθόλου βιασύνες. Αν χρειαστεί να διαλύσετε κάποιες συνεργασίες προκειμένου να έχετε αποτελέσματα να μην διστάσετε να το κάνετε. Μην κλείνεστε από τους συνεργάτες σας. Ανοιχτείτε, συζητήσετε μαζί τους τα προβλήματα και θα δείτε ότι οι λύσεις έρχονται, σχεδόν από μόνες τους. Τα οικονομικά δεν διανύουν την καλύτερή τους περίοδο, έχετε μάθει όμως να είστε ολιγαρκείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ακόμα κι αν ο έρωτας σας απογοητεύει, δεν είναι καιρός για αλλαγές. Μέσω της αυτοκριτικής, θα εντοπίσετε τα λάθη σας, αλλά και των άλλων, και θα επισημάνετε τον καλύτερο τρόπο για να αλλάξετε την κατάσταση προς όφελος αμφότερων των πλευρών. Λίγη απόσταση από τη σχέση, δεν θα σας κάνει κακό, αρκεί να είναι με καλό σκοπό και να γίνει ουσιαστική δουλειά, από μέρους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

ΓΕΝΙΚΑ: Οι ευκαιρίες αυτό το μήνα, θα είναι αρκετές. Ακόμα κι αν σας λείπει η αυτοπεποίθηση, για να πράξετε σωστά, αυτές θα παρουσιάζονται από διάφορες μεριές. Σταδιακά, θα βρείτε το θάρρος για να τις αρπάξετε και να τις εκμεταλλευτείτε με τον εποικοδομητικότερο τρόπο. Επιδιώξτε καταστάσεις που σχετίζονται με διαπραγματεύσεις, γιατί αυτή την περίοδο, βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα οργανώσετε τη δουλειά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχετε επιτυχίες, διαρκείας. Με αυστηρότητα, όχι σκληρότητα, οργανωτικές ικανότητες και δημιουργικά ταλέντα, επιλέγετε τους συνεργάτες σας και τους οργανώνετε σε ένα κοινό πρότζεκτ, που οδηγεί με ασφάλεια, σε θετικά αποτελέσματα. Εσείς θα βρίσκεστε στη θέση που δικαιωματικά σας ανήκει και σας αναγνωρίζεται απ’ όλους. Σε εκείνη του ηγέτη. Τα οικονομικά, ακολουθούν, την επιτυχία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, με πολύ πρωτότυπο τρόπο. Θα εκπλαγεί, και θα εκπλαγείτε, από το πόσο εύκολο είναι να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Αρκεί να μην γίνετε πολύ επιθετικοί, ή υπερβολικοί, ώστε να σας παρεξηγήσουν. Ο έρωτας, μπορεί να έρθει με την εμφάνιση ενός προσώπου κύρους, ή μεγαλύτερης ηλικίας. Σας αλλάζει όμως τη ζωή προς το καλύτερο, γι αυτό αποδεχθείτε τον και χαρείτε αυτά που έχει να σας δώσει.

ΖΥΓΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

ΓΕΝΙΚΑ: Έχετε βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους ως τώρα, ηθικά και υλικά, ακόμα και σε περιόδους που εσείς δεν είχατε αρκετά να δώσετε. Το ότι δεν εγκαταλείψατε τους ανθρώπους γύρω σας, ακόμα και σε περιόδους «ισχνών αγελάδων» για σας, είναι ένας καλός λόγος για να ανταμειφθείτε. Η ανταμοιβή σας, είναι η αλλαγή, και η διαφορετική κοσμοθεωρία σας. Ό,τι φάνταζε παλιότερα σαν σημαντικό, τώρα είναι ανούσιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας στα επαγγελματικά, και ίσως, στη χειρότερη, να χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι, προκειμένου να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας. Οι επαγγελματικές προτάσεις που θα δεχθείτε αυτό το διάστημα, θα αποφέρουν καλά εισοδήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Παρ’ όλο που οι άλλοι σας εκτιμούν, για το ποιόν σας, στα αισθηματικά είστε λιγάκι «ελαφροί». Μικρά ψεματάκια, αποκαλύπτονται και θα πρέπει να τα θυσιάσετε στο βωμό της αληθινής αγάπης. Μικρές ατασθαλίες, που ενδέχεται να κάνετε πού και πού, θα πρέπει να τις εγκαταλείψετε αν θέλετε να έχετε το προνόμιο να απολαμβάνετε έναν μεγάλο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος) 

ΓΕΝΙΚΑ: προσμένετε την ευτυχία και ένα μέλλον με πολλές προοπτικές. Οι ενέργειές σας ως τώρα δείχνουν ότι είστε στο σωστό δρόμο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα θα έρθουν χωρίς κόπο, ωστόσο έχετε μια μεγαλύτερη εύνοια απ’  ό,τι συνήθως. Θα λυθούν αρκετά προβλήματά σας αυτό το διάστημα και αυτό θα σας γεμίσει ικανοποίηση

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ό,τι εμπόδια κι αν είχατε ως τώρα, ξεκινάει μια περίοδος όπου ελεύθεροι από πολλές υποχρεώσεις, βαδίζετε προς την επιτυχία. Αν καταφέρετε να κάνετε σωστά τα σχέδιά σας, υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους, σύντομα, η δουλειά σας θα πάει «τρένο». Κάποια άλλα μπορεί να αναβληθούν, αλλά όχι να ματαιωθούν. Τα οικονομικά σας, με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, ωστόσο σε άνοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από τον ερωτικό σας σύντροφο, για κάποιο διάστημα, λόγω ασυμφωνιών. Ωστόσο, ο χωρισμός είναι κάτι που αποκλείεται. Μένοντας για λίγο μόνοι, θα τα βρείτε με τον εαυτό σας και με την εσωτερική σας αλήθεια, έτσι ώστε να προχωρήσετε εκ νέου σε ανανέωση των σχέσεών σας. Είναι σημαντικό, όμως, εσείς που επανασυνδέεστε αυτό το μήνα, να μην φοβηθείτε να εκφράσετε, ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, συμβολίζει το θάρρος και την τελική νίκη. Η ενεργητική σας προσέγγιση, θα βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε, τόσο τις εντυπώσεις, όσο και τους αγώνες. Το θέμα που σας απασχολεί αυτή τη χρονική περίοδο, θα ολοκληρωθεί και θα τελειώσει με μεγάλη επιτυχία για σας. Σ’ αυτό θα συμβάλλει και το γεγονός ότι δεν κάνετε συμβιβασμούς, ούτε εκπτώσεις στα «θέλω» σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι ανταγωνιστές σας, θα σας θαυμάσουν, όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ίντριγκες που μπορεί να λαβαίνουν χώρα στη δουλειά σας, θα τις λύσετε, κόβοντας το Γόρδιο Δεσμό. Να προσέξετε να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να απέχει απ’ τα προβλήματα, γιατί η αποφυγή, μπορεί να σας γίνει συνήθεια. Όσοι βρίσκεστε στην αναζήτηση εργασίας, με θάρρος και ύφος νικητή θα διεκδικήσετε μια θέση στην αγορά εργασίας και θα νικήσετε. Σε ύφεση τα οικονομικά, αλλά υπομονή, έρχονται καλύτερες μέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: με το ίδιο θράσσος, και θάρρος, θα διεκδικήσετε το μελλοντικό ταίρι σας, και μάλλον θα είστε νικητές. Παρ’ όλα τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις, και παρ’ όλα τα σκάνδαλα που οι ιντριγκαδόροι της παρέας σας, θέλουν να σας εμπλέξουν, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας δείξει εμπιστοσύνη και θα σας επιλέξει. Εσείς που βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, πολεμάτε να κρατήστε τη σχέση σας ζωντανή και το καταφέρνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

ΓΕΝΙΚΑ: πολλά τα γυρίσματα της τύχης αυτό το μήνα. Γυρίσματα που θα φέρουν ατυχήματα αν δεν είστε προσεκτικοί. Αναπόφευκτες κάποιες αλλαγές, που δεν εγγυώνται καθόλου την επιτυχή έκβαση των υποθέσεών σας. Αυτό που προέχει όμως, είναι να αποδεχθείτε τα γεγονότα, με σύνεση, και να μπορέσετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται αυτό το μήνα, την οποία θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αρκεί να μην μπείτε στη διαδικασία να περιμένετε υπερβολικά πράγματα απ’ αυτή και να μην εκτροχιαστείτε. Ένα γεγονός στο χώρο της δουλειάς δε, θα έχει καλές επιπτώσεις παρ’ όλο που είναι αναπόφευκτο. Είστε αγχωμένοι, σε ένταση και καλό είναι να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μια γνωριμία, τυχαία μεν, μοιραία δε, αλλάζει το σκεπτικό σας για τον έρωτα, την αγάπη και τις σχέσεις γενικότερα. Είναι ώρα για αλλαγές, στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε και σεις σαν άνθρωποι και να περάσετε σε ένα πιο εξελιγμένο επίπεδο τις σοβαρές, αλλά και τις λιγότερο σοβαρές σας, σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κόσμος) 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το μήνα, οι επιθυμίες σας, θα γίνουν πραγματικότητα. Μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα, για να επιτευχθεί ένας στόχος, ωστόσο αξίζει ο κόπος, γιατί το αποτέλεσμα σας δικαιώνει. Θα ξεπεράσετε προβλήματα και περιορισμούς και θα κατακτήσετε την ευτυχία. Ικανοποίηση και χαρά σας περιμένουν, στο δρόμο σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: παρ’ όλο που η βασική σας επιδίωξη είναι να διατηρήσετε την παρούσα επαγγελματική κατάσταση, δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις στο προσκήνιο. Η επαφή σας με ένα πρόσωπο κύρους, θα σας δώσει νέα προοπτική και θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες. Αυτό ισχύει, φυσικά και για τα οικονομικά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τις σχέσεις σας, εκεί που θέλετε, χωρίς υπερβολές και χωρίς πολλές περιστροφές. Ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας του σταθερού δεσμού σας, πρόκειται να μπει, με δική σας πρωτοβουλία, που θα κάνει τη σχέση πιο λειτουργική. Αν για μεγάλο διάστημα περιμένατε την επαφή με το πρόσωπο που έχει αποσπάσει τη προσοχή σας, τώρα ήρθε η ώρα να γίνει η επαφή. Αποφάσεις για γάμο και δημιουργία οικογένειας. 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τρελός)

ΓΕΝΙΚΑ: αλλαγή και ευελιξία. Η παρούσα κατάσταση μπορεί να μην σας ικανοποιεί και να επιδιώκετε αλλαγές, αλλά θα πρέπει να προσέξετε. Οι αλλαγές, δεν γίνονται αυθόρμητα, ούτε απερίσκεπτα. Ψάχνοντας κάτι καινούριο, που θα σας δώσει ικανοποίηση, θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα διεγείρουν τη σκέψη σας και θα σας δώσουν νέες κατευθύνσεις. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, γιατί αυτό το μήνα θα είναι σε πλήρη λειτουργία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σας πνίγει η καθημερινότητα και θέλετε να αποδράσετε από αυτή. Από αυτό το μήνα, αρχίζει μια καινούρια περίοδος για σας, όπου νέες επαγγελματικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες κάνουν την εμφάνισή τους, στη σκέψη σας. Μην παρασυρθείτε όμως από τον ενθουσιασμό σας και πέσετε σε σφάλματα. Χρειάζεται σύνεση και όχι ρίσκα που δεν είναι ελεγμένα εξονυχιστικά. Μην μείνετε απαθείς μπροστά σε μια οικονομική ευκαιρία, που μπορεί να μην αποδίδει πολλά, αλλά είναι αρκετά για να ξεκινήσετε, ίσως, μια δική σας δουλειά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αν δείξετε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας, θα ακολουθήσετε την καρδιά σας και το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε τον έρωτα σε όλο του το εύρος. Ένας έρωτας, πέρα από κάθε προσδοκία, κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και αναστατώνει όλο σας το είναι. Αυτό ισχύει και για όσους βρίσκονται σε σταθερές σχέσεις όπου ένας αέρας ανανέωσης, έρχεται να σας κάνει να νιώσετε, σαν την πρώτη φορά.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567