Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα Δευτέρα 25/11

Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα 25/11

 

 

 

Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα 25/11

 

Κριός ( Ο θάνατος )

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα στάδιο που πρέπει να κάνετε αλλαγές και να τερματίσετε καταστάσεις ή σχέσεις που εδώ και καιρό έχουν φτάσει εδώ και καιρό έχουν  φτάσει σε αδιέξοδο. Αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε.  Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να αλλάξετε τη στάση και την τακτική σας. Κάποιες συνεργασίες σας θα κλείσουν τον κύκλο σας. Στα οικονομικά σας αν και περιορισμένα, θα βρείτε λύσεις.

Ταύρος ( Η εγκράτεια)

Μετά από συνεχόμενες δυσκολίες αισθάνεστε πως έχει έρθει η ώρα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, κάνοντας πράγματα που θα σας γεμίζουν. Θα λειτουργήσετε πιο συγκρατημένα στα αισθηματικά σας από φόβο να μην απογοητευτείτε. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει καθαρά τις εξελίξεις και ανοιχτείτε λίγο περισσότερο συναισθηματικά. Η εργασία σας είναι μία προσωρινή στασιμότητα, το ίδιο και τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι ( Ο διάβολος )

Θέλετε πολύ περισσότερα από όσα έχετε και γίνεστε διεκδικητικοί και απόλυτοι. Προσπαθήστε να μην καταστρέψετε μόνοι σας τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Θα δεχτείτε ισχυρούς ανταγωνισμούς στον εργασιακό σας χώρο. Παρόλα αυτά θα έχετε ανάπτυξη τόσο επαγγελματική, όσο και οικονομική. Στα αισθηματικά σας προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους για να μπορέσετε να απολαύσετε την σχέση σας ή μία νέα γνωριμία.

Καρκίνος ( Ο πύργος)

Τα δεδομένα γύρω σας αλλάζουν και το γεγονός αυτό σας προκαλεί ταραχή αλλά σας βρίσκει και απροετοίμαστους. Δείξτε ψυχραιμία στις ξαφνικές αλλαγές. Οι αποκαλύψεις στην αισθηματική σας ζωή, σας φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια και πολλοί από εσάς θα προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Στα επαγγελματικά σας διαφυλάξτε αυτό που σας ανήκει για να αποφύγετε τις απώλειες. Ξαφνικές  ρήξεις συνεργασιών θα σας απογοητεύσουν.

Λέων ( Η δύναμη)

Ανακτώνται οι ισορροπίες στα επαγγελματικά σας και θα αισθάνεστε πιο σίγουροι. Οι συνεργασίες σας θα αποδώσουν και στα οικονομικά σας θα είστε σε μία πιο πλεονεκτική θέση. Στα αισθηματικά σας θα βρείτε λύσεις και θα ξεπεράσετε κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας. Μπαίνετε περισσότερο στην θέση του/της συντρόφου κι αυτό εκτιμάται από αυτόν/αυτήν.

Παρθένος ( Η δικαιοσύνη)

Θα προσπαθήσετε να αναπληρώσετε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας σφαλμάτων σας. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν κι εσείς θα νιώσετε περισσότερη ισορροπία και ψυχική γαλήνη. Με υποχωρήσεις και συμβιβασμούς θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση σε κάποια συναισθηματικά προβλήματα και θα τα καταφέρετε. Στα επαγγελματικά σας, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν ενώ κάποια εμπόδια του χθες, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σας μπαίνετε σε μία θετική πορεία.

Ζυγός ( Η σελήνη)

Επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Αισθηματικά αυτή την περίοδο επικρατεί ο ρομαντισμός και τα έντονα συναισθήματα. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι αστάθειες που θα σας προκαλέσουν  ανησυχία για το μέλλον. Ζήστε το τώρα και τις στιγμές. Στα επαγγελματικά σας, αξιοποιήστε την δημιουργικότητα σας, που θα είναι το στήριγμα σας στα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι οικονομικές σας αστάθειες όμως δεν θα λείψουν.

Σκορπιός ( Το άρμα)

Ένα μεγάλο επαγγελματικό σας σχέδιο γίνεται πραγματικότητα κι εσείς μπορείτε να παρουσιάσετε σημαντικό πρόοδο στην εργασία σας. Τα οικονομικά σας επίσης βελτιώνονται. Αισθηματικά, οι επιθυμίες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να δείξετε τις πραγματικές σας προθέσεις αλλά και τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης ( Η κρίση)

Θα αφιερωθείτε τις πρακτικές σας υποθέσεις ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, ενώ θα βάλετε σε πρόγραμμα και σε τάξη τα οικονομικά σας. Το ψυχρό κλίμα στα αισθηματικά σας θα σας προβληματίσει και θα αλλάξετε τακτική για να μη  απογοητευτείτε περισσότερο αργότερα. Γενικά οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να απομονωθείτε για λίγο και να δείτε πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν προκειμένου να πάρετε αποφάσεις.

Αιγόκερως  (Ο ερημίτης)

Οι πιέσεις που δέχεστε στην δουλειά και στα οικονομικά σας είναι μεγάλες και θα προσπαθήσετε να αναλύσετε την κατάσταση για να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Αισθηματικά, αρκετά παγερό θα είναι το κλίμα της ερωτικής ζωής, αυτό όμως θα είναι κάτι που θα το επιδιώξετε εσείς! Δεν θέλετε να κάνετε λάθη, γι’ αυτό θα συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Όσοι από εσάς είστε σχέση θα αντιμετωπίσετε παράπονα από το ταίρι σας.

Υδροχόος ( Ο τροχός της τύχης)

Θα μπορέσετε τώρα με κάθε τρόπο να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να περάσετε καλά! Πείτε ναι σε μία ερωτική ιστορία που θα κάνει τώρα την εμφάνισή της. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να βρείτε μία σχέση που πάντα περιμένατε! Όσοι είστε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να περάσετε καλά με το ταίρι σας. Στα επαγγελματικά σας, νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ τα οικονομικά σας θα σημειώσουν μία ανοδική πορεία.

Ιχθύς ( Ο ιεροφάντης)

Σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε την ζωή σας σε μία σταθερή πορεία. Οι εμπειρίες του χθες σας έδωσαν σημαντικά μαθήματα που φαίνεται ότι θα τα αξιοποιήσετε, βάζοντας την ζωή σας σε μία σειρά. Ένα ταξίδι ή μία επικοινωνία θα σας δώσει μία νέα προοπτική. Αισθηματικά, η σχέση σας, αρχίζει τώρα να παίρνει μία πιο σοβαρή και σταθερή μορφή. Οι ελεύθεροι είστε πλέον έτοιμοι για μία νέα γνωριμία, που μπορεί να έχει μονιμότητα.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567