Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα Κυριακή 12/5

Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 12/5

Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 12/5

Κριός ( Η εγκράτεια)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 12/5 ξεκινά με τον Κριό..Ευχάριστες αλλαγές στις υποθέσεις σας, σας ανταμείβουν έστω και καθυστερημένα. Κατάλληλος μήνας για πετυχημένες σχέσεις και γάμο. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά και επαγγελματικά σημειώνετε επιτυχίες. Οι δοκιμασίες απομακρύνονται κι αν αποφασίσετε ταξίδι, θα έχει επιτυχία.

Ταύρος ( Ο διάβολος)

Βρίσκεστε σε απόλυτη σύγχυση με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας, γιατί δεν μπορείτε να κυριαρχήσετε στα πάθη σας.  Ημέρα γεμάτη μυστήριο. Αποκτάτε σύντροφο ή χρήματα με πλάγια μέσα και πονηριά.  Μπορεί να είναι μία κατάσταση ή κάποια δικά σας συναισθήματα ή ακόμα και κάποια πρόσωπα που αυτή την στιγμή νιώθετε ανήμποροι να  τους αντισταθείτε και τους αφήνετε να κάνουν κουμάντο εις βάρος της ψυχικής σας υγείας.

Δίδυμοι ( Ο οίκος τους θεού)

Μεγάλη προσοχή, γιατί θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα με τους γύρω σας. Οι προσπάθειες  σας καρποφορούν στον επαγγελματικό τομέα και παίρνετε απόλυτη ικανοποίηση. Στα αισθηματικά θα περάσετε κρίση, οι παντρεμένοι θα περάσετε μεγάλη κρίση ή λόγια χωρισμού.

Καρκίνος ( Το αστέρι)

Ημέρα γεμάτη δημιουργία, πίστη στον εαυτό σας αφού οι δυσκολίες  θα ξεπεραστούν. Οι προσπάθειες και οι υποστήριξη δικών σας ανθρώπων είναι το κλειδί της επιτυχίας. Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα δεχθείτε, από τις οποίες θα έχετε οικονομικό όφελος. Η ζωή σας γεμίζει από πρόσωπα που σας αγαπούν και που σας στηρίζουν, και ένας νέος έρωτας έρχεται.

Λέων ( Η σελήνη)

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός δεν είναι καλός σύμβουλος και θα σας οδηγήσει στο να παρερμηνεύετε λόγια και καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε, και να μην βλέπετε τις πραγματικές διαστάσεις των γεγονότων. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης ή απώλειας.

Παρθένος ( Ο ήλιος )

Τώρα είναι η στιγμή να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να προχωρήσετε όπως εσείς θέλετε.  Ότι ήταν μπερδεμένο ή δυσαρμονικό μέχρι τώρα, ξεκαθαρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Ένας νέος έρωτας, μία επαγγελματική πρόταση με καλά οικονομικά οφέλη ή μία καλοπληρωμένη προαγωγή είναι καθ’ οδόν. Τώρα είναι η ώρα της δική σας επιτυχίας.

Ζυγός ( Η κρίση)

Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας αναστατώσει! Η ξαφνική αυτή αλλαγή θα σας φέρει όμως έναν αέρα ανανέωσης με σκοπό την δική σας ολοκλήρωση. Θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε τις μέχρι τώρα απόψεις σας και να προχωρήσετε σε ένα διαφορετικό μοτίβο, που θα καταπλήξετε τους πάντες γύρω σας. Ένα άτομο από το περιβάλλον σας θα λειτουργήσει επάνω σας σαν ο « Από μηχανής Θεός».

Σκορπιός ( Ο κόσμος )

Τώρα όλοι σας οι στόχοι πραγματοποιούνται με τρόπο καλύτερο απ’ ότι εσείς φαντάζεστε! Ο έρωτας ανθίζει και αποφασίζετε ή θα  σας ανακοινωθεί επισημοποίηση. Στα επαγγελματικά σας από σήμερα διανύετε μία παραγωγική και δημιουργική περίοδο, όπου όλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και θα ζητούν τις υπηρεσίες σας και τις συμβουλές σας. Ξαφνικά χρήματα σας έρχονται από εκεί που δεν περιμένατε.

Τοξότης ( Ο τρελός)

Σήμερα σας διακατέχει μία παιδιάστικη συμπεριφορά, μία έμμονη ιδέα, όπου μπλοκάρετε τις σκέψεις και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους ή στον τρόπο με τον οποίο καλείστε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα της ημέρας. Προσοχή στα έξοδα σας σήμερα γιατί θα έχετε τάσεις υπέρ κατανάλωσης. Η έλλειψη πειθαρχίας θα δημιουργήσει προβλήματα συνεννόησης μέσα στην σχέση σας.

Αιγόκερως ( Η δύναμη)

Γοητεύετε με το ταπεραμέντο σας και την θετικότητα σας ακόμη και τους ανταγωνιστές σας. Οι εξελίξεις  χάρη στους χειρισμούς σας θα είναι ευνοϊκές και θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Τώρα είναι η ώρα να βάλετε μπροστά τα τολμηρά σας σχέδια. Η σχέση σας θα είναι όλο πάθος και θέρμη.

Υδροχόος ( Ο κρεμασμένος)

Κάποια γεγονότα ή καταστάσεις θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε μία κατάσταση αναμονής και ότι αλλάζουν τα δεδομένα σας ή να αισθανθείτε εγκατάλειψη από τους γύρω σας, είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε στο προσωπικό σας περιβάλλον. Δώστε προσοχή σε κάποια άτομα τα οποία μπορεί να γοητεύσουν, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης  (επαγγελματικής, οικονομικής, ερωτικής).

Ιχθύς (Ο θάνατος )

Μία ριζική αλλαγή θα αντιμετωπίσετε σήμερα,  η οποία θα αλλάξεις γενικά το πρόγραμμα σας. Τα αισθηματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, το ίδιο και οι φιλίες σας  και οι συνεργασίες σας. Απαλλάσσεστε από μία πλάνη και απελευθερώνεστε από παλιές και ξεπερασμένες ιδέες που μόνο βάρος αποτελούν πια για εσάς. Ένας κύκλος κλείνει για ανοίξει ένας νέος με προοπτικές. Εάν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά θα έχετε επιτυχία μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960