Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα Παρασκευή 12/7

Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα 12/7

Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα 12/7

ΚΡΙΟΣ (Το Άρμα)

Έχετε βάλει πλώρη προς την επιτυχία. Τα γεγονότα της ημέρας θα σας αποδείξουν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Η τελική νίκη είναι δική σας πανηγυρικά.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

Με ταπεινοφροσύνη και χαμηλό προφίλ θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας αλλά τις γνώμες σας, τόσο στο επαγγελματικό αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άστρο)

Λες και όλα έχουν γίνει για να διευκολύνουν το δρόμο σας. Αισθάνεστε ότι το Σύμπαν συνωμοτεί για να σας ανοίξει το δρόμο. Ευτυχία, θαλπωρή. Ένα παιδί, η μια εγκυμοσύνη σας δίνει χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(Η Σελήνη)

Το πιθανότερο είναι να μην καταφέρετε να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξεις σήμερα με τους συνεργάτες ή τους δικούς σας. Σας έχει καταλάβει η γνωστή σας κυκλοθυμία. Προσοχή.

ΛΕΩΝ (Ο Οίκος του Θεού)

Θα συνειδητοποιήσετε σήμερα, ότι όλα σ’ αυτή τη ζωή, πληρώνονται. Ότι έχετε κάνει, όποιον έχετε αδικήσει, ακόμα και οι καλές πράξεις, ανταμείβονται αναλόγως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Ήλιος)

Η  καθαρότητα της σκέψης σας, η διαύγεια των λόγων σας και η ειλικρινής σας συμπεριφορά, θα είναι οι παράγοντες που θα φέρουν την επιτυχία, στα σχέδια και τις επιδιώξεις σας.

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Ένα αντρικό πρόσωπο κύρους, εμφανίζεται για να βοηθήσει να πετύχετε τα σχέδιά σας. Αν είστε γυναίκα, ένας άντρας εμφανίζεται στη ζωή σας, που θα δώσει νέο συναισθηματικό νόημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Μάγος)

Αν χρησιμοποιήσετε τα προσόντα σας, για να ελέγξετε ή να χειριστείτε άλλους ανθρώπους, το αποτέλεσμα δεν θα δικαιώσει τις προσδοκίες σας. Κάντε ορθή χρήση της διπλωματίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αρχιερέας)

Διαθέτετε εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από την πείρα ζωής σας, αφενός, αφετέρου από τις γνώσεις σας. Οι άνθρωποι προστρέχουν σε σας για βοήθεια και ψυχολογική στήριξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

Προκειμένου να μπουν σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάποια άλλα. Ιεραρχήστε τις ανάγκες σας και πράξτε αναλόγως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ερημίτης)

Μην διστάσετε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Σας είναι απαραίτητη λίγη μοναξιά, προκειμένου να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας. Εξηγήστε στο ταίρι σας, τίμια, την ανάγκη σας, για να μην παρεξηγηθείτε

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ήλιος)

Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα απ’ ό,τι πιστεύατε. Οι κινήσεις σας φαίνεται ότι ήταν οι σωστές και η κρίση σας ορθή. Αν εξακολουθήσετε να είστε συνεπείς σ’ αυτό το μοτίβο, η νίκη θα είναι δική σας.

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960