Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα Πέμπτη 21/11

Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα 21/11

 

 

Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα 21/11

 

Κριός ( Ο ερημίτης)

Θα αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις ή γεγονότα που θα σας κάνουν πιο συγκρατημένους και με μία τάση απομόνωσης. Θα χρειαστεί όμως, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας να προγραμματίσετε τις δουλειές σας και να μην προχωρήσετε απερίσκεπτα. Ένα σοβαρό άτομο θα σας βοηθήσει ηθικά και υλικά. Ο αισθηματικός σας τομέας χρειάζεται προσοχή! Πιθανόν να νιώσετε εγκατάλειψη ή αδιαφορία από τον/την σύντροφό σας και αυτό ίσως να αλλάξει τα σχέδια σας . Προσέξτε μην αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας, γιατί θα έχετε άσχημα αποτελέσματα.

Ταύρος ( Ο τροχός της τύχης)

Η ρόδα της τύχης κινείται προς το μέρος, γι’ αυτό αρπάξτε την ευκαιρία! Οι υποθέσεις σας παίρνουν μία νέα τροπή και η λύση στα προβλήματα σας, είτε επαγγελματικά, είτε συναισθηματικά, έρχεται από την εξέλιξη των γεγονότων. Η δραστηριότητά σας θα φέρει οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη.  Ίσως ακόμη να σκεφτείτε να αλλάξετε σπίτι ή να μεταναστεύσετε, αρπάξτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί!

Δίδυμοι ( Η δύναμη)

Με δυσκολία και κίνδυνο ξεπερνάτε ένα πρόβλημά σας και όλα τακτοποιούνται! Θα  σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπροστά κάποια τολμηρά σας σχέδια. Νιώθετε την ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Το συνταίριασμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι όλο πάθος και θέρμη. Επίσης θα συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος σας ή και με τον εαυτός ακόμη  και θα κυριαρχήσετε. Ευνοούνται επίσης οι σπουδές και οι συζυγικές σχέσεις.

Καρκίνος ( Ο κρεμασμένος)

Έρχεται μία δοκιμασία και θα χρειαστεί να προσέξετε! Μην θυσιάζεστε για τους άλλους και προσέξτε τις οικονομίες σας από τυχόν απώλειες. Ωστόσο ευνοούνται τα οικονομικά σας και οι συναλλαγές με τις τράπεζες σε θέματα δανείων ή ρυθμίσεων. Τα αισθηματικά σας όμως χρειάζονται προσοχή γιατί υπάρχει ό κίνδυνος εγκατάλειψης ή αποστασιοποίησης από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή να εγκαταλειφθείτε από φίλους.

Λέων ( Ο θάνατος)

Ριζική αλλαγή σχεδίων, αλλάζει γενικά το πρόγραμμά σας. Στα αισθηματικά σας και στις φιλίες σας χρειάζεται να δείξετε περισσότερη προσοχή τώρα. Επαγγελματική επιτυχία θα έχετε όσοι από εσάς ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά μετά από  πολλές προσπάθειες. Απαλλάσσεστε ριζικά από μία πλάνη και απελευθερώνεστε από παλιές και ξεπερασμένες ιδέες. Η σεξουαλικότητά σας θα αυξηθεί και οι παντρεμένοι θα πρέπει να προσέξουν , κυρίως εάν υπάρχουν τάσεις για παράλληλες σχέσεις.

Παρθένος ( Η εγκράτεια)

Ανακτάτε τις ισορροπίες σας , καταφέρνετε και βρίσκετε την αρμονία στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Οι σχέσεις αποκαθίστανται, αφού πρώτα κάνετε του απαραίτητους συμβιβασμούς  στην καθημερινότητά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσετε τις αισθηματικές καταστάσεις και αρκετοί από εσάς θα δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας. Στα επαγγελματικά σας, η διπλωματία και η ευγένειά σας είναι τα βασικά σας όπλα για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Καθώς και στα οικονομικά σας  θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις.

Ζυγός (Ο διάβολος)

Προσπαθείτε να επιβληθείτε και να κατακτήσετε τους στόχους σας! Η προσκόλλησή σας με την ύλη θα πρέπει να μετριαστεί γιατί αλλιώς θα σας προκαλέσει παραπάνω άγχος. Η ανταγωνιστικότητα στο εργασιακό σας περιβάλλον κυριαρχεί και θα σας γεμίσει πείσμα και θα κάνετε τα πάντα για να κυριαρχήσετε. Η έντονη ερωτική σας διάθεση θα σας παρασύρει σε στιγμές γεμάτες πάθος. Καλό είναι όμως να προσπαθήσετε την ζήλια σας οι δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι προσπαθήστε να αποφύγετε τις αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες.

Σκορπιός ( Ο πύργος )

Οι αποκαλύψεις αυτήν την περίοδο θα σας φέρουν κοντά στην αλήθεια, σε οριστικές λήξεις αλλά και νέα ξεκινήματα. Επαγγελματικά επίσης αυτή η περίοδος είναι πιεστική γιατί έρχονται ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα. Προσπαθήστε να αποφύγετε μία οικονομική απώλεια. Στα αισθηματικά σας, μυστικά, ψέματα, κρυφές καταστάσεις αποκαλύπτονται!  Αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους και από σχέσεις που δεν σας αξίζουν.

Τοξότης ( Το αστέρι)

Αισθάνεστε αρκετά τυχεροί και ευνοημένοι, γιατί κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις εξελίσσονται αρκετά θετικά, χωρίς να το προσπαθήσετε πολύ! Η κοινωνική σας ζωή είναι στα καλύτερά της. Επαγγελματική άνοδος θα σας παρουσιαστεί και στα οικονομικά σας επίσης. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε άμεσα και με έξυπνο τρόπο τον παράγοντα τύχη. Ξαφνική αλλαγή θα έχετε στα αισθηματικά σας και θα βρείτε και πάλι το χαμόγελό σας. Απολαύστε τις όμορφες στιγμές στον έρωτα που σας προσφέρονται!

Αιγόκερως ( Οι εραστές)

Η φαντασία σας και η δημιουργικότητά σας είναι το κλειδί της επιτυχίας σας στους επαγγελματικούς σας στόχους. Στα οικονομικά σας καλό είναι αποφύγετε τις σπατάλες, για να μην αδειάσεις ξαφνικά το πορτοφόλι σας. Η ερωτική σας ζωή φουντώνει! Ευνοείστε  στα φλερτ και γνωριμίες ενώ οι κατακτήσεις που υπάρχουν σας αναπτερώνουν την αυτοπεποίθησή σας .Πείτε «ναι»  σε έναν νέο έρωτα που τώρα μπαίνει στην ζωή σας.

Υδροχόος ( Το άρμα)

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό και θα καταφέρετε να κατακτήσετε κάπου που επιθυμείτε εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά σας θα είστε πιο ευέλικτοι. Η επιτυχία στα αισθηματικά σας είναι δεδομένη. Θα πετύχετε έναν ερωτικό στόχο και θα νιώσετε πλήρεις. Η σταθεροποίηση την σχέσης σας θα σας ικανοποιήσει. Για τους ελεύθερους μία γνωριμία θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας.

Ιχθύς ( Η δικαιοσύνη)

Θα ασχοληθείτε περισσότερο τώρα με κάποια νομικά θέματα και θα δικαιωθείτε εάν έχετε αδικηθεί. Προσέξτε όμως ένα άτομο με ύπουλες διαθέσεις. Τα οικονομικά σας ευνοούνται και ανανεώνονται οι γνωριμίες σας. Επαγγελματικά κάτι τελειώνει για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Συναισθηματικά όσοι είστε σε σχέση θα έχετε πρόβλημα επικοινωνίας με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως μερικοί από εσάς να κάνετε έναν κρυφό δεσμό.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567