Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα Σάββατο 21/9

Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα 21/9

Πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα 21/9

Κριός ( Ο κρεμασμένος)

 Δεν είναι καλή η στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα . Κάποια πράγματα που σας έχουν υποσχεθεί δεν  θα τηρηθούν. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε την επιφυλακτικότητα σας,  σε ότι ακούτε και σε ότι λέτε και να αφήσετε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα. Η επιπολαιότητα και τα διλήμματα δεν θα λείψουν. Καλό είναι να αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

Ταύρος ( Ο θάνατος )

Κλείνετε κύκλους έστω και αν αυτά είναι κάτι που θα σας απογοητεύσει.  Κάποιες συνεργασίες πιθανόν να κλείσουν για να δώσουν χώρο σε νέες. Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Για κάποιους από ίσως είναι η  στιγμή να πάρετε την απόφαση να αποστασιοποιηθείτε από το ταίρι σας.

Δίδυμοι ( Η σελήνη)

Στα επαγγελματικά σας  από την μία θα έχετε την έμπνευση και την δημιουργικότητα για να προχωρήσετε, από την άλλη όμως δεν θα λείψουν τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Οικονομικά  θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια γι’ αυτό προνοήστε! Οι συχνές εναλλαγές στην διάθεσή σας γίνονται η αιτία να απογοητεύεστε αλλά και να λειτουργείτε κάπως οξύθυμα απέναντι στον ταίρι σας . Οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από το φλερτ ενός ατόμου που θα σας ξυπνήσει ξεχασμένα συναισθήματα.

Καρκίνος ( Ο αυτοκράτορας)

Μπορείτε πραγματικά να έχετε επιτυχίες τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας μετά από κάποιες αλλαγές που εσείς θα επιλέξετε.  Συναισθηματικά τα θέλετε όλα δικά σας και λειτουργείτε κάπως ασυμβίβαστα στην σχέση σας. Οι γυναίκες μπορείτε να περιμένετε ότι ένας νέος άνδρας θα εισβάλει στην ζωή σας και θα σας διεκδικήσει έντονα. Γενικά βρίσκετε και πάλι την δύναμή σας και θα πάρετε αποφάσεις προκειμένου να προχωρήσουν κάποια προσωπικά σας σχέδια.

Λέων ( Ο ήλιος)

Νέες συμφωνίες και προτάσεις ανοίγουν έναν νέο κύκλο  για τα επαγγελματικά σας. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας μετά από συζητήσεις με κάποιο άτομο που θα κάνετε. Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι αποκτάτε μία ουσιαστική επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας. Για τους ελεύθερους είναι ιδανική εποχή για διασκέδαση, φλερτ και νέες γνωριμίες!  Γενικά βρίσκετε και πάλι τους ρυθμούς σας και θα κάνετε νέα ξεκινήματα.

Παρθένος ( Η κρίση)

Οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να απομονωθείτε για λίγο και να δείτε ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Θα αφιερωθείτε στις πρακτικές σας υποθέσεις ιδιαίτερα στην δουλειά σας, ενώ θα βάλετε σε πρόγραμμα και σε τάξη τα οικονομικά σας. Το ψυχρό κλίμα στα αισθηματικά σας, θα σας προβληματίσει και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική, για να μην απογοητευτείτε περισσότερο στην πορεία.

Ζυγός ( Οι εραστές )

Οι προκλήσεις δεν σας πτοούν στην δουλειά σας και με όπλο την δημιουργικότητα σας θα τα καταφέρετε. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν  αρκετά έξοδα που θα σας αποσυντονίσουν. Αναζωπυρώνονται τα συναισθήματά σας και απολαμβάνετε τον έρωτα χωρίς να έχετε έννοιες και προβληματισμούς, παρά μόνον ζήλια και ανάγκη για πλήρη κατάκτηση και αφοσίωση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 Σκορπιός ( Ο ιεροφάντης)

Αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα στα επαγγελματικά σας και θα καταφέρετε να κατακτήσετε ένα τίτλο, ένα αξίωμα, ή απλά μία αναβάθμιση. Θα δεχτείτε τη στήριξη και την εύνοια από ένα πρόσωπο που θα μπορέσει να σας καθοδηγήσει σωστά στην επαγγελματική σας πορεία. Όσοι σε δέσμευση, τώρα μπορεί να κάνετε σχέδια και τα βήματα για επισημοποίηση. Οι ελεύθεροι, θα γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα καταφέρει να κερδίσει την συμπάθειά σας και το ενδιαφέρον σας και θα κάνετε σχέση η οποία θα έχει πολύ καλές προοπτικές.

Τοξότης (Ο τροχός της τύχης)

Ευχάριστη αλλαγή της τύχης! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τον παράγοντα τύχης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην χάσετε τιε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Διασκεδάστε, περάστε όμορφες στιγμές και τα αισθηματικά σας πηγαίνουν πολύ καλύτερα από όσο υπολογίζατε!

Αιγόκερως ( Ο ερημίτης)

Είστε εσωστρεφείς, απόμακροι με διάθεση να κλείσετε ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος. Δεν θα λείψει η απαισιοδοξία τώρα εξαιτίας της στασιμότητας που υπάρχει αυτή την περίοδο. Η εργασιοθεραπεία θα σας βοηθήσει να δείτε πρόοδο στα επαγγελματικά σας Τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα και είναι απαραίτητη η σωστή διαχείριση. Υπάρχει αποστασιοποίηση με το ταίρι σας και μέσα σας υπάρχουν  πολλά παράπονα. Σκέφτεστε ποια θα είναι η πορεία της σχέσης σας και θα καταλήξετε σε σοβαρές αποφάσεις.

Υδροχόος ( Η κρίση)

Θα υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και θα περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας προκειμένου να θέσετε τα όριά σας και να προστατέψετε αυτό που σας ανήκει. Και στα οικονομικά σας είστε πιεσμένοι. Πίεση επίσης θα έχετε και στα αισθηματικά σας ζητήματα. Θα χρειαστεί να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις, υπολογίζοντας το καλό σας και τις προοπτικές σας.

Ιχθύς ( Ο τρελός)

Είστε ενθουσιασμένοι για νέα ξεκινήματα. Θα πάρετε τα ρίσκα σας και θα τολμήσετε αυτά που μέχρι τώρα φοβόσασταν και θα δείτε γρήγορες εξελίξεις. Καλό είναι βέβαια να αποφύγετε τον εγωισμό και την νευρικότητα. Μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας και αποφύγετε την επιπολαιότητα. Στα οικονομικά αποφύγετε την σπατάλη. Αστάθεια επικρατεί στα αισθηματικά σας, ίσως γιατί εσείς είστε αρκετά αντιδραστικοί. Για τους ελεύθερους μία νέα γνωριμία ξεκινά.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567