Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα Σάββατο 11/5

Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 11/5

Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 11/5

Κριός(To Αστέρι)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 11/5 ξεκινά με τον Κριό..Ελπίδες πολλές θα σας γεμίσει η σημερινή μέρα για κάτι το οποίο πιστεύετε πως έχει τελειώσει.Είναι πιθανό κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν να επιστρέψει. Σήμερα ο ρομαντισμός θα σας κάνει ιδιαίτερα τρυφερούς και θα δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Ταύρος (H Σελήνη)

Οι ανταγωνιστές σας σήμερα ενδέχεται να σας επηρεάσουν συναισθηματικά.Θα δώσετε βάση στις κινήσεις σας οι οποίες πρέπει να είναι προσεχτικές.Την διάθεσή σας θα σας την φτιάξει μια γυναίκα η οποία όχι μόνο σας συμπαθεί αλλά σας εκτιμάει και ως προσωπικότητα. Η τύχη θα είναι κοντά σας και εσείς θα ξεγλιστρήσετε σύντομα.

 Δίδυμοι (O Ήλιος)

Αν παίζετε τυχερά παιχνίδια η τύχη είναι με το μέρος σας και ένα κέρδος κοντά σας. Οι σχέσεις με τους γύρω σας σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα έχετε την ευκαιρία για καινούριες γνωριμίες. Η διάθεσή σας θα ανέβει. Στο οικογενειακό περιβάλλον τα πράγματα σήμερα θα είναι σταθερά αλλά και ζεστά. 

Καρκίνος (H Κρίση)

Ξαφνικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σας μέσα απο συνθήκες οι  οποίες είναι ασυνήθιστες. Τον τελευταίο καιρό απρόοπτα γεγονότα σας αναστατώνουν,όμως ένας έρωτας γίνεται ακόμα ποιο δυνατός και μετασχοιματίζεται σε ένα δυνατό πάθος. 

Λέων (O Κόσμος)

Σήμερα η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Όλοι θα χαρούν να σας βοηθήσουν ειδικά οι δικοί σας άνθρωποι. Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Θέματα υγείας που μπορεί να σας προβλημάτιζαν φαίνεται πως τώρα πηγαίνουν καλύτερα.

Παρθένος (O Tρελός)

Θα ξεχειλίζετε απο ζωντάνια σήμερα,διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα καλή.Παθιασμένες καταστάσεις θα βιώσετε και θα μπείτε σε καινούριες περιπέτειες.Είναι πιθανό όμως να σας κατακρίνουν ως ανεύθυνο εσείς όμως με μπόλικη ανεμελιά θα συνεχίζετε ακάθεκτοι.

Ζυγός (O Ιεροφάντης)

Θα γίνετε αρκετά προστατευτικοί με το άτομο που σας ενδιαφέρει καθώς θα αγγίξετε τις ευαισθησίες και τον έντονο ερωτισμό του με τον τρόπο αυτόν. Θα έρθετε πολύ κοντά και αυτό θα φέρει σταθερότητα στην αναμεταξύ σας σχέση. 

Σκορπιός (Oι Εραστές)

Η κάρτα σας σήμερα σας χαρίζει γοητεία και έλξη. Υπάρχουν απορίες και διλήμματα τα οποία θα πρέπει να συζητήσετε. Πιστέψτε λιγάκι παραπάνω στον εαυτό σας.Τα θέματα στα συναισθηματικά σας φέρνουν καλές εξελίξεις.  Στις συναντήσεις που θα έχετε σήμερα θα υπερνικήσει το φλερτ.

Τοξότης (Το Άρμα)

Μια υπέροχη μέρα θα είναι η σημερινή. Λάμπετε ολόκληροι και φαίνεται πως είστε πλέον σίγουροι για ότι κάνετε. Το ταίρι σας αρχίζει ήδη να σας θαυμάζει με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις υποθέσεις σας. Η νόηση και τα συναισθήματα σας γίνονται κινητήρια δύναμη σας.

Αιγόκερως (Η Δικαιοσύνη)

Καυγαδάκια κρύβει η μέρα σήμερα και αυτό θα σας οδηγήσει στο να σκεφτείτε με πλήρη λογική ότι σας συμβαίνει.Προσοχή στα πικρά λόγια που θα πείτε. Θα πάρετε την βοήθεια ενός δικού σας ατόμου. Η κρίση αυτή θα φύγει μέσα στην μέρα.

Υδροχόος (Ο Ερημίτης)

Μια απόφαση σήμερα παίρνετε για να ρισκάρετε επιτέλους αυτό που θέλετε τόσο πολύ.Οι σκέψεις τελειώσανε πια,ώρα να δράσετε. Διώχνετε μακριά άδικες σκέψεις και εμμονές σκοτεινές οι οποίες δεν υπάρχουν ουσιαστικά.

Ιχθύς (Ο Τρόχος)

Σας έρχονται ευκαιρίες απρόβλεπτες οι οποίες είναι ευνοϊκές καθώς σήμερα η τύχη θα είναι με το μέρος σας.Αλλαγές επάνω σας οι οποίες θα σας φέρουν εμπειρίες. Κοντά σας φαίνεται θα είναι ένα αγαπημένο σας ζευγάρι.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567