Ερωτικό ωροσκόπιο Δεκεμβρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο Δεκεμβρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια..

ΚΡΙΟΣ

Από τις 2 του μήνα για εσάς τους Κριούς αρχίζει μία περίοδος ενδοσκόπησης όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Θα γίνετε πιο κτητικοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, παρόλα αυτά δεν θα λείψουν και τα ξεσπάσματα ζήλιας. Για εσάς που είστε μόνοι δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, μέχρι της 6 του μήνα κάθε ερωτικό ξεκίνημα για εσάς θα είναι εφήμερο. Με την Νέα Σελήνη στις 7  θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα λέτε και ότι κάνετε  για να μην γκρεμιστεί ότι έχετε οικοδομήσει μέχρι σήμερα, επειδή θα έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 2 του μήνα σας ανοίγει νέους ορίζοντες . Εάν είστε σε σχέση θα βρίσκετε μικρές αφορμές για μικρές και γλυκιές εκπλήξεις στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους αυτή η περίοδος θα σας δώσει νέα ανάσα στα προσωπικά, αρκεί να κινηθείτε μετά τις 6 του μήνα που ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος. Η Νέα Σελήνη στις 7 θα σας κάνει να νιώθετε πως δεν έχετε αρκετή στήριξη από τον/την σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 2 του μήνα και μετά η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό όπου σας βάζει σε μία περίοδο που εσείς θα τρέχετε να προλάβετε  κάθε πρακτική λεπτομέρεια που απασχολεί το ταίρι σας, αν είστε ήδη σε σχέση , πρέπει όμως να αφήσετε τον εγωισμό σας στην άκρη. Για τους ελεύθερους δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο φλερτ στον χώρο της εργασίας. Προσέξτε όμως γιατί ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σας μέχρι τις 6 του μήνα είναι ανάδρομος, δεν ευνοεί την πορεία των νέων γνωριμιών. Καλό θα ήταν να μην στέλνετε  τελεσίγραφα στον/στην σύντροφό σας με την Νέα Σελήνη στις 7 απέναντι από το ζώδιο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 2 του μήνα που η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό, θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ευχαρίστηση με τον /την σύντροφό σας και θα βρίσκετε αφορμές για να διασκεδάσετε μόνοι οι δυο σας ή με την παρέα φίλων και αγαπημένων προσώπων. Για τους ελεύθερους μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία σε χώρο διασκέδασης. Ο Ερμής όμως μέχρι τις 6 του μήνα, σας προειδοποιεί να μην επενδύσετε σε νέες γνωριμίες, ενώ η Νέα Σελήνη στις 7 σας προειδοποιεί για μία απερισκεψία σας η οποία μπορεί να αποκαλυφθεί.

ΛΕΩΝ

Από τις 2 του μήνα που η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό, σας κάνει να νιώθετε την ανάγκη για περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια και θαλπωρή, όμως το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για τους δικούς του λόγου δεν μπορεί να καλύψει αυτές σας τις ανάγκες. Ο Ερμής μέχρι τις 6 ανάδρομος δεν ευνοεί την ανάγκη σας να κάνετε βήματα από το μηδέν. Στις 6  η δυσμενή όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας φέρει αυταπάτες ή ουτοπικές καταστάσεις στα ερωτικά σας, που με την σειρά τους θα σας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα  δείχνει πως θα τρέχετε να βοηθήσετε ή να στηρίξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθώς η Αφροδίτη περνά από τις 2 του μήνα στον Σκορπιό σας βάζει σε μία πιο εξωστρεφή περίοδο που ευνοεί νέες γνωριμίες. Ενώ η επιρροή της Νέας Σελήνης στις 7 είναι κάπως πιεστική για εσάς , φέρνει στην επιφάνεια κάποια τρωτά σας σημεία. Φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι.  Για τους ελεύθερους αυτό ο μήνας δίνει πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες από τις 6 και μετά. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση φροντίστε να ξεφύγετε από την ρουτίνα.

ΖΥΓΟΣ

Οι ερωτικές σας σχέσεις  ευνοούνται από τις 2 του μήνα που Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό μία θέση που ευνοεί περισσότερο τους δεσμευμένους. Τώρα είναι η περίοδος  που μπορούν οι σχέσεις  να σταθεροποιηθούν και να πάρουν μία πιο συγκεκριμένη μορφή. Από τις  6 και μετά που ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος θα βλέπετε σοφότερα τις ανάγκες σας. Με την Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα φροντίστε να μην είστε αδιάλλακτοι γεγονός το οποίο θα απομακρύνει τους άλλου από κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κλίμα αλλάξει για εσάς από τις 2 του μήνα που η Αφροδίτη περνά από το ζώδιο σας ξανά, αυξάνει την γοητεία που ασκείτε στους άλλους. Αν είστε σε σχέση, το κλίμα αναζωπυρώνεται και το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει. Αν είστε όμως ελεύθεροι η θέση της Αφροδίτης υπόσχετε νέες γνωριμίες, από τις 6 του μήνα και μετά που ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος.  Η Νέα Σελήνη στις 7  δείχνει πως θα παρασύρεστε από κάποιες εμμονές , οι ευκαιρίες όμως για φλερτ δεν θα λείψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις 2 του μήνα ξεκινά για εσάς μία εσωστρεφής για τα προσωπικά σας περίοδο. Οι ελεύθεροι κάποια νέα γνωριμία πιθανόν να μην έχει αρκετή δύναμη για να προχωρήσει όσο θέλετε. Όσοι είστε μέσα σε σχέση κάποιες αμφιβολίες ή παράπονα να έρθουν στην επιφάνεια από το ταίρι σας ή από εσάς προς αυτό. Η Νέα Σελήνη στις 7  δείχνει πολεμικό κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Από την μία οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς, ενώ από την άλλη εσείς είστε οξύθυμοι, γεγονός που μπορεί να φέρει τριγμούς στις σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις 2 του μήνα και μετά η Αφροδίτη περνά σε μία πολύ βοηθητική θέση για εσάς! Αυτό έχει άμεσα αποτελέσματα στα αισθηματικά σας. Αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικό φιλικό περιβάλλον. Όσοι είστε μέσα σε σχέση θα βάλετε νέους στόχους με το ταίρι σας, κυρίως από τις 6 του μήνα που ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος.  Η Νέα Σελήνη στις 7 φέρνει κάποιες γκρίνιες κυρίως σε θέματα ρουτίνας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 2 του μήνα σας δείχνει πως αφήνετε για λίγο τα ερωτικά σας και δίνετε σημασία σε προτεραιότητες που απορροφούν πολύ χρόνο από το πρόγραμμά σας.  Εστιάζεστε πάντως στις κοινωνικές σας επαφές και προσπαθείτε να δείχνετε ότι πάνε όλα καλά. Από τις 6 του μήνα ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος και εσείς θα δώσετε περισσότερο προσοχή στην εικόνα που έχει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για εσάς. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα παίζονται παιχνίδια εξουσίας με το ταίρι σας και εσείς θα αναρωτιέστε  ποιος τελικά έχει το πάνω χέρι στην σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Από τις 2 του μήνα η Αφροδίτη περνά σε μία ευνοϊκή θέση για εσάς.  Έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να ανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες! Όσοι είστε μέσα σε σχέση μπορείτε να βιώσετε ένα πολύ θετικό κλίμα με τον/την σύντροφό σας, ένα κλίμα ανανέωσης, ηρεμίας και συνεννόησης. Αν είστε ελεύθεροι τότε  θα βγείτε στην αναζήτηση ενός προσώπου  που θα μοιράζεστε την ανάγκη για περιπέτεια, αρκεί όμως αυτό να το κάνετε μετά τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα ορθοδρομήσει. Η Νέα Σελήνη όμως στις 7 θα σας πιέσει έντονα, φέρνοντας ανασφάλειες. Οι συνθήκες όμως σας καλούν να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Ωστόσο στις 7 η θεαματική όψη Άρη – Ποσειδώνα είναι ευνοϊκή σε κάθε διαπροσωπική σας σχέση, αρκεί να είναι ρεαλιστική.

Αστρολογική πρόβλεψη 9016004960