Ερωτικό ωροσκόπιο Φεβρουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο Φεβρουαρίου..

Ερωτικό ωροσκόπιο Φεβρουαρίου..

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζενίθ του ζωδίου σας, από τις 4 του μήνα κυριαρχείτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον με αποτέλεσμα να έχετε αφήσει τα προσωπικά σας στην άκρη. Από τις 14 του μήνα το κλίμα ηρεμεί μετά από ένα χρονικό διάστημα με εντάσεις. Με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο θα είστε πιο ήρεμοι και είναι μία καλή ευκαιρία για απολαύσεις. Προσοχή στις 18 του μήνα καθώς θα έχετε την διάθεση για παιχνίδια εξουσίας με το ταίρι σας. Στις 23 του μήνα θα είστε ιδιαίτερα αντιδραστικοί με τον/την σύντροφο σας, ενώ ζητάτε περισσότερο  χρόνο και αφοσίωση. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 9,18, 22, 27.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στις 4 του μήνα περνά σε μία ευνοϊκή θέση για εσάς. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε ένα θετικό κλίμα ηρεμία και συνεννόησης με τον/την σύντροφο σας. Εάν είστε ελεύθεροι τότε αναζητάτε ένα πρόσωπο που θα μοιράζεστε την ανάγκη σας για περιπέτεια. Προσοχή όμως στον εγωισμό σας  και τον παρορμητισμό σας, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χάσετε την ψυχραιμία σας. Στις 18 του μήνα προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσετε όταν νιώσετε ότι δεν μοιράζεστε κοινά πράγματα με τον/την σύντροφό σας. Στις 23 του μήνα κάνετε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε πιο καθαρά. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 11,12,20,24.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονο το ερωτικό στοιχείο  για εσάς από τις 4 του μήνα αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας το δίνει απλόχερα! Ταυτόχρονα όμως γίνεστε περισσότερο κτητικοί και καχύποπτοι με το ταίρι σας δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα ζήλιας. Στις 14 του μήνα το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο δηλώνει μία περίοδο παρασκηνίου και κάποιοι από εσάς να νιώσετε ευάλωτοι ή μπερδεμένοι σε αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες. Από τις 18 του μήνα όμως καταστρώνετε στρατηγικές προκειμένου να σαγηνεύσετε το «θύμα» σας και να φέρετε μία κατάσταση στα μέτρα σας για να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 13, 22, 26,27.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 4 του μήνα οι συνθήκες λειτουργούν υπέρ σας και σας ανοίγονται νέους ορίζοντες. Μικρές αφορμές και γλυκιές εκπλήξεις μέσα στην ημέρα θα λάβετε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε αυτή η περίοδος θα σας δώσει νέο αέρα στα προσωπικά σας.  Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα θα νιώσετε έντονα πως μέσα σας γυρνάτε σελίδα. Από τις 14 του μήνα με τον Άρη στον Ταύρο ξυπνούν ερωτικά πάθη, ενώ γύρω στις 18 ο Κρόνος στον Αιγόκερω σας καλεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας μέσα στην σχέση σας κυρίως όμως για πράγματα που έγιναν στο παρελθόν. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 1,24,25,28.

ΛΕΩΝ

Από τις 4 του μήνα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω εάν έχετε σχέση θα πρέπει να αφήσετε τον εγωισμό σας στην άκρη, ενώ οι ελεύθεροι  υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει κάποιο φλερτ στον εργασιακό σας χώρο ή από το φιλικό σας περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη την ίδια ημέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις. Από τις 14 του μήνα  ο Άρης στον Αιγόκερω σας κάνει ανυπόμονους και παρορμητικούς για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε να προκαλέσετε συγκρούσεις με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 4,5,18,26.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 4 του μήνα η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σας και σας προσφέρει εύνοια όσον αφορά τις κινήσεις σας για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα νιώθετε περισσότερη ευχαρίστηση με τον/την σύντροφο σας και θα βρίσκετε αφορμές για βρίσκετε μαζί και να περνάτε ευχάριστα. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα γνωριμία σε χώρο διασκέδασης. Από τις 14 με τον Άρη στον Ταύρο θα κάνετε περισσότερες προσπάθειες για να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητα της σχέσης σας.Στις 23  προσέξτε  τα φαινόμενα χειραγώγησης προς το ταίρι  σας ή από το ταίρι σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 6,7,20,28.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας σας βρίσκει σε μία πιο εσωστρεφή διάθεση καθώς από τις 4 του μήνα που η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σας υποχωρεί για τον έρωτα κι αυτό γιατί θα εστιάζεστε σε όσα σας λείπουν από την σχέση σας. Η Νέα Σελήνη όμως την ίδια ημέρα είναι ιδιαίτερη ευνοϊκή έτσι ώστε να μειώσετε τις αποστάσεις και τις εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, που θα σας μεταφέρει κάποιες ευχάριστες ειδήσεις. Στις 23 του μήνα το ταίρι σας χρειάζεται περισσότερο χώρο, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.  Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 4,5,9,22.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 4 του μήνα, ξεκινά μία πιο εξωστρεφή περίοδο η οποία ευνοεί τις νέες γνωριμίες, επαφές και συναντήσεις. Είναι μία καλή περίοδος για να πείτε όσα θέλετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Από τις 10 του μήνα ο Ερμής περνά στον τομέα των ερωτικών σας, έτσι ξεκινά για εσάς μία περίοδος με πολλά μηνύματα και συναντήσεις. Από τις 14 του μήνα οι προτεραιότητές σας αλλάζουν αφού ο Άρης περνά απέναντί σας, θα σας φέρει εντάσεις μέσα στην σχέση σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 6,7,11,24.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο σας κρατώντας την γοητεία σας στα ύψη μέχρι της 4 του που περνά στον Αιγόκερω η οποία θέση αυτή σας ευνοεί περισσότερο σε όσους έχετε σχέση. Φροντίστε όμως να μην είστε τόσο αδιάλλακτοι, καθώς μπορείτε αυτήν την περίοδο να σταθεροποιήσετε και να εδραιώσετε  την σχέση σας. Από τις 14 με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο θα έχετε γκρίνιες  στην σχέση σας κυρίως για θέματα καθημερινότητας. Στις 23 του μήνα προσέξτε γιατί υπάρχει η πιθανότητα να περνάτε μία επανάσταση στην σχέση σας, που η κάθε πλευρά δεν υποχωρεί. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 9,13,26,27.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις 4 του μήνα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας, αλλάζει εντελώς το κλίμα από τον προηγούμενο μήνα κι αυξάνει κατακόρυφα την γοητεία σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, η σχέση αναζωπυρώνεται και το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει. Για τους ελεύθερους η Αφροδίτη υπόσχεται νέες γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη την ίδια ημέρα σας φέρνει περισσότερο το αίσθημα της σταθερότητας. Η καθημερινότητα όμως σας πιέζει με τους ρυθμούς της κι αυτό αντανακλάται μέσα στην σχέση σας και στον χρόνο που αφιερώνετε σε αυτήν. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 1,11,19,28.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου το ξεκίνημα του μήνα θα είναι πολύ βοηθητικό για τα ερωτικά σας. Η Αφροδίτη όμως στις 4 του μήνα που περνά στον Αιγόκερω σας δείχνει πως υπάρχουν κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις στα ερωτικά σας και πολλοί από εσάς απομονώνεστε είτε λόγω δική σας επιλογή, είτε λόγω συνθηκών. Γύρω στις 18 θα είστε περισσότερο ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, ενώ η Πανσέληνος στις 19 δείχνει πως θα προσφέρετε βοήθεια στον /στην σύντροφό σας όπου κι αν τη χρειάζεται. Στις 23 του μήνα κάποιες ξαφνικές καταστάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσει. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 4,5,13,18.

ΙΧΘΥΣ

Από τις 4 του μήνα που η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω μπαίνετε σε μία περίοδο όπου φιλικά πρόσωπα έρχονται πιο κοντά σας, αυτό έχει άμεσα αποτελέσματα στα ερωτικά σας για τους ελεύθερους για να κάνετε νέες γνωριμίες. Όσοι είστε μέσα σε σχέση θα θέσετε νέους στόχους με τον/την σύντροφό σας. Ένα σχέδιο ή ένα όραμα σχετικά με την σχέση σας δείχνει να μην προχωρά στις 18 και κυρίως στις 23 του μήνα. Οι πιο ερωτικές ημέρες είναι: 6,7,12,20.

Αστρολογική πρόβλεψη 8755000567